Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Καλά... ακόμα ασχολείστε με αυτό το θρέντ???

:S

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Εσύ θάθελες να μην ασχολιόμαστε;

Όσο ζούμε σε μια Ελλεηνική κοινωνία, όσο υπάρχουν Ελλέηνες και Ελλεηνίδες το thread αυτό θα είναι πάντα επίκαιρο.

Εκτός αν δεν βλέπετε πόσο Ελλεηνική είναι η κοινωνία μας, πόσο Ελλέηνες εμείς οι άντρες και Ελλεηνίδες εσείς οι γυναίκες (που σημαίνει ότι έχετε πια αφομοιώσει μέσα σας την ελλεηνότητα - βλέπε και την υπογραφή μου: "όποιος δεν βλέπει το "θηρίο" το έχει μέσα του")!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Και συ τι πρόβλημα έχεις μαζί μου; Αν δεν συμφωνείς με κάποια από τα επιχειρήματα μου γράφτο και γράψε και τα δικά σου επιχειρήματα. Αλλά έτσι στεγνά και αντιπαραγωγικά απλά να με κοντράρεις; Ή βλέπεις την κοινωνία γύρω σου - και τις γυναίκες που την αντανακλούν - αγγελικά πλασμένη και βλέπεις απλά εμένα σαν παραφωνία στο όλο σκηνικό; Άσε με παληκάρι μου να εκφράζομαι όπως θέλω και αν δεν γουστάρεις απλά μην διαβάζεις τα post μου...
η μια απαντηση σου μου αρκει.....

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
:-*

απλά μια επισήμανση έκανα. Συνεχίστε απτόητοι....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
:-*

απλά μια επισήμανση έκανα. Συνεχίστε απτόητοι....

Μην πυροβολείς τους αγγελιοφόρους. Πυροβόλησε καλύτερα την τραβεστί σημερινή Ελληνική κοινωνία που εκτρέφει τον Ελλεηνισμό!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παλιε μας τα χεις πρηξει (ειτε τα εχουμε ειτε δεν τα εχουμε για να πρηστουν)
πηγαινε στα ξενα κ ασε τις ελληνιδες κ την ελληνικη κοινωνια στη μιζερια της
το πολυ το κυριε ελεησον.. ξερεις..

εγω ρε παλιε εχω μια απορια...η μαλλον δυο.γιατι γυρισες στην ελλαδα και τι κανεις εδω με ελληνιδες...εδω στο site εννοω...γιατι ολο κραζεις και ολο πισω απ τα γυναικεια nick names εισαι ...

μ αρεσουν οι αποριες σου :cheesy:

ειναι  ολ ταιμ κλασικ
σταθερη αξια

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ιμε ιδι απλα δεν το ξερισ κε σιουρτσόνις
από τα πολά μασλάτια εδο στα χοτ τοπικ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μην πυροβολείς τους αγγελιοφόρους. Πυροβόλησε καλύτερα την τραβεστί σημερινή Ελληνική κοινωνία που εκτρέφει τον Ελλεηνισμό!
δεν τα λες ολα..

....που εκτρέφει τον Ελλεηνισμό.... ο οποιος σε συνδυασμο με την διογκωση της απο αρχαιοτατων χρονων αρχουσας των γυναικων ταξης και σε συνεργασια με το βρεφικο θηλασμο, ο οποιος δεν εγενετο τυχαιως, αλλα επι σκοπον και δολίως (βεβαιως βεβαιως), ενστάλαξε στα σημερινα μόρια της μικρο-κοινωνιας μας τον κανιβαλισμο του γύναιου επι του απροστατεύτου αντρος και τα λοιπα που ολοι οι καθημενοι εγνωριζετε..  :tooth:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παλιε μας τα χεις πρηξει (ειτε τα εχουμε ειτε δεν τα εχουμε για να πρηστουν)
πηγαινε στα ξενα κ ασε τις ελληνιδες κ την ελληνικη κοινωνια στη μιζερια της
το πολυ το κυριε ελεησον.. ξερεις..

μ αρεσουν οι αποριες σου :cheesy:

ειναι  ολ ταιμ κλασικ
σταθερη αξια

Καλά, εσύ Bite έχεις τον τίτλο της μις Ελλεηνίδας εδώ μέσα, σιγά μην είχα την απαίτηση να δεις τον Ελλεηνισμό της κοινωνίας μας. Όποιος έχει το τέρας ήδη μέσα του φυσικά και δεν το βλέπει έξω...Τσατσιλίκι εδώ μέσα, ανούσιες δημοσιεύσεις και υφάκι απλά και μόνο επειδή έχεις μια τρύπα ανάμεσα στα σκέλια σου και περιτριγυρίζεσαι από 60.000 τσωλές...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν τα λες ολα..

....που εκτρέφει τον Ελλεηνισμό.... ο οποιος σε συνδυασμο με την διογκωση της απο αρχαιοτατων χρονων αρχουσας των γυναικων ταξης και σε συνεργασια με το βρεφικο θηλασμο, ο οποιος δεν εγενετο τυχαιως, αλλα επι σκοπον και δολίως (βεβαιως βεβαιως), ενστάλαξε στα σημερινα μόρια της μικρο-κοινωνιας μας τον κανιβαλισμο του γύναιου επι του απροστατεύτου αντρος και τα λοιπα που ολοι οι καθημενοι εγνωριζετε..  :tooth:

Αμήν ρε παπά...

Τι να πω; Μοδεράτορας είσαι και κρατάς και το πεπόνι και το μαχαίρι. Άφηνε όμως τους ανθρώπους να μιλάνε ελεύθερα (ειδικά αυτούς που δεν ανήκουν σε κλίκες και τσατσιλίκια και μιλάνε όχι σκόπιμα αλλά αυθόρμητα) και άμα δεν γουστάρεις απλά προσπέρνα (εφόσων οι δημοσιεύσεις δεν παραβαίνουν τους κανόνες).

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Καλά, εσύ Bite έχεις τον τίτλο της μις Ελλεηνίδας εδώ μέσα, σιγά μην είχα την απαίτηση να δεις τον Ελλεηνισμό της κοινωνίας μας. Όποιος έχει το τέρας ήδη μέσα του φυσικά και δεν το βλέπει έξω...Τσατσιλίκι εδώ μέσα, ανούσιες δημοσιεύσεις και υφάκι απλά και μόνο επειδή έχεις μια τρύπα ανάμεσα στα σκέλια σου και περιτριγυρίζεσαι από 60.000 τσωλές...
καλα λες
που να ειχα μεγαλωσει κιολας σ αυτη την κοινωνια για την οποια κοπτεσαι τοσο πολυ
πωωω.. δεν θα την παλευα με τπτ ε? .. θα ημουν 7857478569789 φορες χειροτερη θα εσπαγα ολα τα ρεκορ

τα χαπακια τι ωρα στα δινουνε?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τσατσιλίκι εδώ μέσα, ανούσιες δημοσιεύσεις και υφάκι απλά και μόνο επειδή έχεις μια τρύπα ανάμεσα στα σκέλια σου και περιτριγυρίζεσαι από 60.000 τσωλές...

Εμένα να με μετράς διπλό.
Όπως δήλωσα τον έχω δικέφαλο.

Johnxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής φαινόμενο: πας στο μετρό, στο λεωφορείο, στο δρόμο, οπουδήποτε, και ένα μεγάλο ποσοστό από τα ωραία και πολύ ωραία κορίτσια,  όχι μόνο είναι απομονωμένο από το περιβάλλον με ακουστικά (πράγμα που το κάνουν και οι λιγότερες όμορφες), αλλά έχει το βλέμμα στο άπειρο και γενικά αποφεύγει με κάθε τρόπο να διασταυρώσει το βλέμμα της με το δικό σου. Εγώ που είμαι και ωραίος  :dancing: έχω αγανακτήσει πια. Μα τόσο λίγες πια καταδέχονται έστω και να κοιτάξουν ένα χαμογελαστό πρόσωπο για ένα δευτερόλεπτο;  :grin: Είπαμε, το κάνουν για να μην τις παρεξηγήσουμε ενδεχομένως, αλλά μόνο σνομπισμό δείχνει αυτό, τόσο πολύ που γίνεται.

Έχετε υπόψη σας αν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο; Με ποιον τρόπο το αντιμετωπίζετε, ειδικά εάν θέλετε να πιάσετε κουβέντα (αυτό για τα "ξερά καμάκια" ταιριάζει πιο πολύ, αλλά μιας και μιλάμε για ελληνίδες θα ήθελα να ρωτήσω απόψεις και εμπειρίες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom