Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαχαχαχα τι αλλο θα διαβασουμε
μαλλον οι ελληνιδες σας ενοχλουν κ που αναπνεουν :P
και οταν ερθει εσυ ποσες φορες θα το φτυσεις? :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει
τα καμακια στο δρομο τα φτυνω πραγματι
σορρυ
αλλα τα φτυνω ευγενικα
δλδ τι? ετσι λεμε μια ατακα κ περιμενουμε να βγαλουμε γκομενα? :P :P :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι ναι σωστα...αν δεν υπαρχει ενα ολοκληρο σχεδιο και μια αστρονομικη συγκυρια συνθηκων κτλ πως να γινει κατι

χαχαχαχαχα
εσυ αν ησουν γυναικα θα εδινες σημασια σε διαφορους ασχετους στο δρομο που την πεφτουν σ οτι φοραει φουστα? :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι ναι σωστα...αν δεν υπαρχει ενα ολοκληρο σχεδιο και μια αστρονομικη συγκυρια συνθηκων κτλ πως να γινει κατι

παιδι μου....θελει να κατσεις να ασχοληθεις μηνες με το θεμα...βλεπεις μια γκομενα....την παρακολουθεις λιγο να βρεις τα χουγια της και τα ενδιαφεροντα της....χαρτογραφεις τις πιο συνηθισμενες τις διαδρομες....συλλεγεις τις διατροφικες της συνηθειες....τις μουσικες της προτιμησεις....και μετα επιλεγεις προσεκτικα το χωρο και το χρονο που θα της την πεσεις...να μην ειναι πολυ πρωι και ειναι αγουροξυπνημενη....να μην ειναι μεσημερι και ειναι ζαβλακωμενη....να μην ειναι εκεινες οι "δυσκολες" μερες του μηνα και ακουσεις κανα καντηλι....να μην ειναι φρεσκοχωρισμενη και πληγωμενη....να μην ειναι σε σχεση....να μην ειναι με παρεα....

αφου υπαρχει το συστημα :2funny:

εγω παντως πιανω κουβεντα στο δρομο ακομα και για χαβαλε :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα
εσυ αν ησουν γυναικα θα εδινες σημασια σε διαφορους ασχετους στο δρομο που την πεφτουν σ οτι φοραει φουστα? :P

εχει γελιο ρε....εχω κανει γαματες συζητησεις στο δρομο με ασχετους ακομα και για λιγα δευτερολεπτα....δεν εξυπακουεται οτι θα του κατσεις ουτε οτι θελει να του κατσεις στην τελικη :P εχει πλακα να μιλας....

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχα τι αλλο θα διαβασουμε
μαλλον οι ελληνιδες σας ενοχλουν κ που αναπνεουν :Pενταξει
τα καμακια στο δρομο τα φτυνω πραγματι
σορρυ
αλλα τα φτυνω ευγενικα
δλδ τι? ετσι λεμε μια ατακα κ περιμενουμε να βγαλουμε γκομενα? :P :P :P

Για πες πως δηλαδη πρεπει να βγαλουμε γκομενα?
Ξερω εκ των υστερων τι θα μου πεις αλλα θελω να το δω.

Επισκέπτης
Πλάκα με κάνετε ορισμένοι???

ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ......

Γκόμενες με τ'ακουστικά στ'αφτιά....γκόμενες στα παπάρια τους (μου δλδ)....γενικά αποξενωμένοι όλοι οι άνθρωποι....

Φυσικό το βλέπω...οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι...

Τέλος,πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας κ να μην σέβεσαι καθόλου τη γυναίκα ως γυναίκα κ όχι ως αντικείμενο..για να της την πέσεις στο δρόμο...λες κ είναι πουτάνα....βλέπω κάτι κάγκουρες...κάτι μάγκες που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό....να πειράζουν τα κοριτσάκια ή τις μεγαλύτερες κ νιώθω μαλάκας κ ντροπή για το είδος μου....τρισάθλιοι κ μαλάκες...κ μετά αναρωτιούνται γιατί οι γκόμενες βγαίνουν μόνες τους ή με φλούφληδες πλην όμως μετρημένους κ σοβαρούς.....

Αυτά κ συγγνώμη στους κάγκουρες...κ τους ψευτόμαγκες....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πλάκα με κάνετε ορισμένοι???

ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ......

Γκόμενες με τ'ακουστικά στ'αφτιά....γκόμενες στα παπάρια τους (μου δλδ)....γενικά αποξενωμένοι όλοι οι άνθρωποι....

Φυσικό το βλέπω...οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι...

Τέλος,πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας κ να μην σέβεσαι καθόλου τη γυναίκα ως γυναίκα κ όχι ως αντικείμενο..για να της την πέσεις στο δρόμο...λες κ είναι πουτάνα....βλέπω κάτι κάγκουρες...κάτι μάγκες που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό....να πειράζουν τα κοριτσάκια ή τις μεγαλύτερες κ νιώθω μαλάκας κ ντροπή για το είδος μου....τρισάθλιοι κ μαλάκες...κ μετά αναρωτιούνται γιατί οι γκόμενες βγαίνουν μόνες τους ή με φλούφληδες πλην όμως μετρημένους κ σοβαρούς.....

Αυτά κ συγγνώμη στους κάγκουρες...κ τους ψευτόμαγκες....

αυτα ειναι τα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα? εχω χασει το μπουσουλα με αυτον τον εμφυλιο τελικα....

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει γελιο ρε....εχω κανει γαματες συζητησεις στο δρομο με ασχετους ακομα και για λιγα δευτερολεπτα....δεν εξυπακουεται οτι θα του κατσεις ουτε οτι θελει να του κατσεις στην τελικη :P εχει πλακα να μιλας....
Μπραβο μουνιτσα ετσι! :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπραβο μουνιτσα ετσι! :sunglasses:

ναι αυτο που λεει και ο μακ ομως ειναι γεγονος....κυκλοφορουν αρκετοι τρομερα γελοιοι τυποι...εγω παντως και σε αυτους μιλαω....και το διασκεδαζω γενικα.... :P

απλα ενταξει δε μπορεις να εισαι ολη την ωρα σε κεφια και διαθεση...πιθανον να εισαι και στραβωμενη ή κουρασμενη καποια στιγμη.....

Επισκέπτης
αυτα ειναι τα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα? εχω χασει το μπουσουλα με αυτον τον εμφυλιο τελικα....

Δεν ασχολούμαι με τον πόλεμο...κ άρα τον εμφύλιο που έχουν κάποιοι με τον εαυτό τους κ το όποιο μυαλό τους....

Το θέμα είναι να ξέρεις το "εγώ" σου...κ μέχρι που φτάνουν οι "δυνάμεις" σου..ή το πουλί σου...όπως λέει κι ένας φίλος....

Όλα τ'άλλα είναι για να γελάμε....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
νιτσα μου κ εγω εχω κανει συζητησεις στο δρομο
κ εγω γελαω (οχι οτι κοροιδευω για να προλαβω αντιδρασεις) με αυτα που μου λενε
κ ευγενικια ειμαι κ απ ολα
απλα δεν θα παρω στα σοβαρα τετοιο πεσιμο
δλδ πρεπει να ναι πολυ ιδιαιτερο κ ουαο για να το δω αλλιως κ ν απαντησω θετικα στο παμε για καφε/ποτο/κλπ να γνωριστουμε χαχαχα
Για πες πως δηλαδη πρεπει να βγαλουμε γκομενα?
Ξερω εκ των υστερων τι θα μου πεις αλλα θελω να το δω.
να της βαλεις τρικλοποδια να πεσει
τι να σου πω?
κανε οτι σε φωτισει ο θεος (λεμε τωρα) οτι σε αντιπροσωπευει μην το παιζεις κατι που δεν εισαι κ ελπιζε :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νιτσα μου κ εγω εχω κανει συζητησεις στο δρομο
κ εγω γελαω (οχι οτι κοροιδευω για να προλαβω αντιδρασεις) με αυτα που μου λενε
κ ευγενικια ειμαι κ απ ολα
απλα δεν θα παρω στα σοβαρα τετοιο πεσιμο
δλδ πρεπει να ναι πολυ ιδιαιτερο κ ουαο για να το δω αλλιως κ ν απαντησω θετικα στο παμε για καφε/ποτο/κλπ να γνωριστουμε

αααα ε ναι σε αυτο εχεις δικιο....γιαυτο ειπα πριν οτι ουτε εξυπακουεται οτι θα του κατσεις αλλα ουτε και οτι εχει και αυτος αυτη τη φιλοδοξια....φλερτ ειναι σιγα!!! αμα δεν υπαρχει και λιγο πειραγμα και φλερτ ειναι μονοτονα.....ωραιο ειναι να σου λενε κανα κομπλιμαν!

αλλα αυτα ειναι και θεμα διαθεσης και θεμα ανθρωπου και χαρακτηρα....οπως και στους αντρες διαφερει ο τροπος που θαμιλησουν ή θα φερθουν ετσι και στις γυναικες διαφερει η αντιδραση....αλλη μπορει να γυρισει απο την αλλη ή να ντραπει ή να πιασει κουβεντουλα ή να βγαλει τον τιμοκαταλογο :2funny:

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι αυτο που λεει και ο μακ ομως ειναι γεγονος....κυκλοφορουν αρκετοι τρομερα γελοιοι τυποι...εγω παντως και σε αυτους μιλαω....και το διασκεδαζω γενικα.... :P

απλα ενταξει δε μπορεις να εισαι ολη την ωρα σε κεφια και διαθεση...πιθανον να εισαι και στραβωμενη ή κουρασμενη καποια στιγμη.....
Καλα δε διαφωνω με αυτα που λες..
Οσον αφορα τα καμακια στο δρομο,κατα 90% τα κανουνε φοιτητες για χαβαλε και να γελανε,και οχι "οι καθώς πρεπει" κυριοι ας πουμε με το οποιο image ισως να εχουνε :2funny:.
Παρα ταυτα εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα εντελως τυχαια πραματα...και ας ειναι και στο δρομο,ας ειναι και στο ασανσερ...ας ειναι και με πελάτισα..

Ας ανακεφαλαιωσουμε ομως..
1)Στο δρομο μας φτυνετε..
2)Στα club μας φτυνετε..
3)Στις καφετεριες το ίδιο..

Αρα τι κανουμε?
Παμε στις πουτανες :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
με μπουνιά πέφτουν ?
πεφτουν μια κ καλη χαχα
αααα ε ναι σε αυτο εχεις δικιο....γιαυτο ειπα πριν οτι ουτε εξυπακουεται οτι θα του κατσεις αλλα ουτε και οτι εχει και αυτος αυτη τη φιλοδοξια....φλερτ ειναι σιγα!!! αμα δεν υπαρχει και λιγο πειραγμα και φλερτ ειναι μονοτονα.....ωραιο ειναι να σου λενε κανα κομπλιμαν!

αλλα αυτα ειναι και θεμα διαθεσης και θεμα ανθρωπου και χαρακτηρα....οπως και στους αντρες διαφερει ο τροπος που θαμιλησουν ή θα φερθουν ετσι και στις γυναικες διαφερει η αντιδραση....αλλη μπορει να γυρισει απο την αλλη ή να ντραπει ή να πιασει κουβεντουλα ή να βγαλει τον τιμοκαταλογο :2funny:

ε ναι μωρε
μια χαρα ειναι το φλερτ
νο προμπλεμ
απλα μενει ως εκει
αλλα εγω οταν ειμαι στο λεωφορειο κ επιστρεφω σπιτι διαλυμενη ή οταν πηγαινω νυσταγμενη.. ουτε φλερτ θελω ουτε τπτ ουτε κ που με νοιαζει.. μονο τη μουσικη μου να απομακρυνει τους θΟρυβους κ την ηχορυπανση
:P
Καλα δε διαφωνω με αυτα που λες..
Οσον αφορα τα καμακια στο δρομο,κατα 90% τα κανουνε φοιτητες για χαβαλε και να γελανε,και οχι "οι καθώς πρεπει" κυριοι ας πουμε με το οποιο image ισως να εχουνε :2funny:.
Παρα ταυτα εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα εντελως τυχαια πραματα...και ας ειναι και στο δρομο,ας ειναι και στο ασανσερ...ας ειναι και με πελάτισα..

Ας ανακεφαλαιωσουμε ομως..
1)Στο δρομο μας φτυνετε..
2)Στα club μας φτυνετε..
3)Στις καφετεριες το ίδιο..

Αρα τι κανουμε?
Παμε στις πουτανες :dancing:
οχι δεν σας φτυνουμε παντου
αναλογως το πεσιμο κ τη διαθεση μας :P

Επισκέπτης
χαχαχαχαχα

χρυση μου...αν ειμουν γυναικα δεν ξερω αν θα εδινα σημασια σε διαφορους ασχετους στον δρομο αλλα ξερω οτι θα ειχα τελιωσει με την κωλοσχολη μου ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χρυση μου...αν ειμουν γυναικα δεν ξερω αν θα εδινα σημασια σε διαφορους ασχετους στον δρομο αλλα ξερω οτι θα ειχα τελιωσει με την κωλοσχολη μου ;)

θα καθοσουν στους καθηγητες με αλλα λογια? :P

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
πεφτουν μια κ καλη χαχα
ε ναι μωρε
μια χαρα ειναι το φλερτ
νο προμπλεμ
απλα μενει ως εκει
αλλα εγω οταν ειμαι στο λεωφορειο κ επιστρεφω σπιτι διαλυμενη ή οταν πηγαινω νυσταγμενη.. ουτε φλερτ θελω ουτε τπτ ουτε κ που με νοιαζει.. μονο τη μουσικη μου να απομακρυνει τους θΟρυβους κ την ηχορυπανση
:Pοχι δεν σας φτυνουμε παντου
αναλογως το πεσιμο κ τη διαθεση μας :P
Kαλα αστειευομουνα ποιο πανω... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom