Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρε ολες λιγο πολυ ιδιες ειναι. Αλλα τι να κανουμε, αμα βλεπονται τις αγαπαμε με τα οποια ελατωματα τους. Αλλιως τι να κανουμε ή να γινουμε καλογεροι ή θα κυνηγαμε δροσερα αγορια σαν τον Λιλα ?
Ειναι επειδη στο δυτικο κοσμο ειμαστε πολυ δημοκρατικοι τυποι.Σε κατι μερη της ανατολης και της αφρικης αν πεθανει ο αντρας θαβουν τη γυναικα ζωντανη μαζι του.Και εδω τους ανοιγουμε και τις πορτες και τις κουβαλαμε και στα χερια αν μεθυσουνε! Πουτανα κοινωνια!  :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Κατά τα λοιπά έτσι και για να μαθαίνεις σε ένα μηνα σχεση ή οπως θες πές την δεν έχεις μάθει ακόμα τους καημούς του άλλου σαν παντρεμένη πηνελόπη να κάθεσαι να καρτερας τα προβλήματα του "συζύγου", προσπαθείς να καταλάβεις τον άλλο. Επομένως προφανώς και στην συγκριμένη περίπτωση στράβωσε. Η θεια μου η φωτούλα σε αντίθεση που είναι πολλαπλά χρόνια παντρεμένη ε οσο και να το πεις τα ανεχεται όλα αυτα τα ειμαι κουρασμένος και έχω αγχωθεί.Αλλά ε δικαιολογείσαι που να ξέρεις απο αυτά
Σε ενα μηνα (μεχρι ποσο εκτεινεται αυτη η περιοδος που δικαιουσαι να μην συμπονας τον αλλον, αλλα να εισαι ενα εγωκεντρικο, κομπλεξικο παιδακι? μεχρι μερικα χρονια? δεκαετιες συμφωνα με τις εμπειριες της θειας σου?) σχεση λοιπον δεν δικαιολογειται να σκεφτεσαι τον αλλον. Τι ζει καθημερινα και τι τραβαει. Παρα μονο τον εαυτουλη σου. Βεβαια αυτο ισχυει μονο για τις γυναικες. Οι αντρες αντιθετως επιβαλλεται να τους απασχολει καθημερινα τι σκεφτεται και τι νιωθει η σχεση τους. Λοιπον αγαπουληδες σηκωθειτε απο καρεκλες, πολυθρονες, ντιβανια και κρεβατια και κρατηστε σημειωσεις. Αν ειχατε λιγο αυτοσεβασμο, αν ειχατε ποτε απαιτησει να σας συμπεριφερονται οι γυναικες ως ισο προς ισο, αν δεν σας ειχαν πεισει με δεκαετιες πλυσης εγκεφαλου οτι σας κανουν χαρη που σας καθονται, οι παραπανω συμπεριφορες θα θεωρουνταν απο ολους γελοιες, οχι το συνηθες.

Και για να τελειωνουμε, εχεις καθε δικαιωμα να μη θες να πας διακοπες εκει που πηγε με την πρωην του. Αλλα δεν το εκδηλωνεις σαν 12χρονο που μολις του ηρθε η περιοδος (οσο απαντας τοσο η φαινομενη ηλικια σου μειωνεται). Του λες: "Δεν νιωθω ανετα να παμε διακοπες εκει που ειχες παει με την πρωην σου. Θα το συζητησουμε απο κοντα οταν γυρισεις, δε γινεται απο το τηλεφωνο. Εντωμεταξυ θα προσπαθησω να σκεφτω καποιο εναλλακτικο μερος για εκδρομη. Καλημερα, καλη δουλεια."

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντος υπαρχει και η πιθανοτητα ο τυπας που εβαλε την ερωτηση αυτη τη στιγμη να γαμαει τη γκομενα του και εμεις να προσπαθουμε ματαια να ψυχολογισουμε το μουνι της.... :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σε ενα μηνα (μεχρι ποσο εκτεινεται αυτη η περιοδος που δικαιουσαι να μην συμπονας τον αλλον, αλλα να εισαι ενα εγωκεντρικο, κομπλεξικο παιδακι? μεχρι μερικα χρονια? δεκαετιες συμφωνα με τις εμπειριες της θειας σου?) σχεση λοιπον δεν δικαιολογειται να σκεφτεσαι τον αλλον. Τι ζει καθημερινα και τι τραβαει. Παρα μονο τον εαυτουλη σου. Βεβαια αυτο ισχυει μονο για τις γυναικες. Οι αντρες αντιθετως επιβαλλεται να τους απασχολει καθημερινα τι σκεφτεται και τι νιωθει η σχεση τους. Λοιπον αγαπουληδες σηκωθειτε απο καρεκλες, πολυθρονες, ντιβανια και κρεβατια και κρατηστε σημειωσεις. Αν ειχατε λιγο αυτοσεβασμο, αν ειχατε ποτε απαιτησει να σας συμπεριφερονται οι γυναικες ως ισο προς ισο, αν δεν σας ειχαν πεισει με δεκαετιες πλυσης εγκεφαλου οτι σας κανουν χαρη που σας καθονται, οι παραπανω συμπεριφορες θα θεωρουνταν απο ολους γελοιες, οχι το συνηθες.

Και για να τελειωνουμε, εχεις καθε δικαιωμα να μη θες να πας διακοπες εκει που πηγε με την πρωην του. Αλλα δεν το εκδηλωνεις σαν 12χρονο που μολις του ηρθε η περιοδος (οσο απαντας τοσο η φαινομενη ηλικια σου μειωνεται). Του λες: "Δεν νιωθω ανετα να παμε διακοπες εκει που ειχες παει με την πρωην σου. Θα το συζητησουμε απο κοντα οταν γυρισεις, δε γινεται απο το τηλεφωνο. Εντωμεταξυ θα προσπαθησω να σκεφτω καποιο εναλλακτικο μερος για εκδρομη. Καλημερα, καλη δουλεια."

Ο έρως είναι κτητικός και παθιασμένος Τσάμπο και συ μου μιλάς για ξενερωτες κρυάδες των αντα ηντα και βαλε που αφορούν ανθρώπους που ζουν χρόνια μαζί. Εξάλλου ο πραγματικός χαρακτήρας δεν φαίνεται στο αν κάνει ζηλίτσες. Αλλά στο αν στα δύσκολα είσαι οκ. Της κοπέλας της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι γιατι τον γουστάρει και συ τραγούδα. θα κάνουν και καλό σεκθ.
Υ.Γ το οτι εσυ θες ένα άτομο που να σου συμπεριφέρεται με λογική.. δείχνει οτι δεν πολυ θες ερωτες. κατανοητο, αλλά μην λες τον άλλον που θέλει κομπλεξικό και μαλακισμένο και ότι άλλο είπες τέλος πάντων γιατι δεν θυμάμαι και κάθε σας φράση  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ο έρως είναι κτητικός και παθιασμένος Τσάμπο και συ μου μιλάς για ξενερωτες κρυάδες των αντα ηντα και βαλε που αφορούν ανθρώπους που ζουν χρόνια μαζί. Εξάλλου ο πραγματικός χαρακτήρας δεν φαίνεται στο αν κάνει ζηλίτσες. Αλλά στο αν στα δύσκολα είσαι οκ. Της κοπέλας της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι γιατι τον γουστάρει και συ τραγούδα. θα κάνουν και καλό σεκθ.
Υ.Γ το οτι εσυ θες ένα άτομο που να σου συμπεριφέρεται με λογική.. δείχνει οτι δεν πολυ θες ερωτες. κατανοητο, αλλά μην λες τον άλλον που θέλει κομπλεξικό και μαλακισμένο και ότι άλλο είπες τέλος πάντων γιατι δεν θυμάμαι και κάθε σας φράση  :grin:
Καμια απαντηση επι του θεματος, μονο ρητοριες περι ερωτος. Στο βροντο τα γραφω.

Ο πραγματικος χαρακτηρας φαινεται απο καθε σου πραξη. Καθε μερα, καθε δευτερολεπτο. Παω οτι θες στοιχημα οτι καποιος που αναλωνεται σε ζηλιτσες και μουτρακια, δεν προκειται να συμπεριφερθει οπως πρεπει οταν θα ερθει η στιγμη. Μα τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις τελος παντων οτι αν σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και δεν αντιδρας λογικα και ψυχραιμα στα ευκολα και καθημερινα, αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει στα δυσκολα? Που η πιεση και το συναισθημα θα ειναι 100πλασια? Ελεος με τις μαλακιες πια.

ΥΓ: Λεω κομπλεξκη και ανωριμη καποια που ζηλευει υπερμετρα και αντιδρα ηλιθια (με βασικες αιτιες κομπλεξ και ανασφαλειες προφανως). Οχι καποια που θελει "ερωτες". Εχεις πολυ διεστραμμενη αποψη για τους "ερωτες". Δεν εκπλησσομαι. Δεκαετιες τωρα βαλεστε απο παντου με εικονες, αποψεις και εμπειριες οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καμια απαντηση επι του θεματος, μονο ρητοριες περι ερωτος.

Ο πραγματικος χαρακτηρας φαινεται απο καθε σου πραξη. Καθε μερα, καθε δευτερολεπτο. Παω οτι θες στοιχημα οτι καποιος που αναλωνεται σε ζηλιτσες και μουτρακια, δεν προκειται να συμπεριφερθει οπως πρεπει οταν θα ερθει η στιγμη. Μα τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις τελος παντων οτι αν σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και δεν αντιδρας λογικα στα ευκολα και καθημερινα, αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει στα δυσκολα? Που η πιεση και το συναισθημα θα ειναι 100πλασια? Ελεος με τις μαλακιες πια.

ΥΓ: Λεω κομπλεξκο καποιον που ζηλευει υπερμετρα και αντιδρα ηλιθια (με βασικες αιτιες κομπλεξ και ανασφαλειες προφανως). Οχι καποιον που θελει "ερωτες". Εχεις πολυ διεστραμμενη αποψη για τους "ερωτες". Δεν εκπλησσομαι. Δεκαετιες τωρα βαλεστε απο παντου με εικονες, αποψεις και εμπειριες οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο.
Ε όχι ρε μάγκα αν σου ανέβει το αίμα στο κεφαλι για το αμόρε σημαίνει οτι εισαι γενικώς μη λογικός; Ξέρω άντρες και γυναίκες που ειναι φίνα τυπάκια και λογική μέχρι αηδιας και όταν ερωτεύτηκαν έχασαν μπουσουλα. Ασε που το κοπελακι που λεει ο θεματοθετης ειναι στανταρ μικρακι πιτσιρίκι και δικαιολογείται.. :grin:

Υ.Γ εχω η κακομοίρα αλλά ποιος με ακούει :2funny:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ωραια ρε μαν εριναλ. αφου δεν τα λες και πολυ ασχημα (σοβαρα) για πες μας εσυ τι λυση προτεινεις στον τυπακο. γιατι απο θεωρια τα πας καλα. για πες μας και τη 'γυναικεια' λυση.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Στον ερωτα δεν υπαρχει ουτε λογικη ουτε ψυχραιμια.Και αν υπιρχε δε θα λεγοταν ερωτας αλλα προξενιο οποτε πολυ καλα κανει και δεν υπαρχει.Μη μπερδευεται το ποιος θα σου σταθει στα δυσκολα με τους ερωτες.Ο ερωτας ερχεται και φευγει.Το ποιος θα σου σταθει στα δυσκολα εξαρτατε απο αλλα πραγματα.Οι αλοπροσαλοι ανθρωποι ισως να στεκοντε περισσοτερο στα δυσκολα.Εχουμε δει και τους λογικους πως ξερουν να στεκοντε η να την κανουν με λογικα ελαφρα πιδηματακια...

Επισκέπτης
Εσύ φεύγεις ρε παραλίμνιε πας σε άλλη γκόμενα  :-

Φευγω Ερι μου γιατι τωρα στα δυσκολα η ελλεηνιδα που θα μπορουσε να βαλει πλατη και να με κρατησει εδω (για να πω και το παραπονο μου) μου γυρισε την πλατη.
Και θα πεις εσυ. Καλα ρε απο τις γυναικες περιμενεις να σε ταιζουν και να πληρωνουν τα χρεη σου ?
Και θα απνατησω εγω. Δεν ειναι οπως φαινεται ουτε εξηγουνται αυτα σε δυο γραμμες. Κακο πραμα η μεταναστευη κανενας δεν θελει να αφηνει τον τοπο του, αλλα οταν οι συνθηκες το επιβαλουν, πρεπει. Παντως δε θα με χαλαγε καμια βδομαδα διακοπες σε νησι πριν φυγω για εξω.  :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Φευγω Ερι μου γιατι τωρα στα δυσκολα η ελλεηνιδα που θα μπορουσε να βαλει πλατη και να με κρατησει εδω (για να πω και το παραπονο μου) μου γυρισε την πλατη.
Και θα πεις εσυ. Καλα ρε απο τις γυναικες περιμενεις να σε ταιζουν και να πληρωνουν τα χρεη σου ?
Και θα απνατησω εγω. Δεν ειναι οπως φαινεται ουτε εξηγουνται αυτα σε δυο γραμμες. Κακο πραμα η μεταναστευη κανενας δεν θελει να αφηνει τον τοπο του, αλλα οταν οι συνθηκες το επιβαλουν, πρεπει. Παντως δε θα με χαλαγε καμια βδομαδα διακοπες σε νησι πριν φυγω για εξω.  :2funny: :2funny:
φιλε Παραλημνιε τραβα Βερολινο μαν...ειναι σουπερ...εχω συγγενη Α βαθμου εκει κ περναει φινα...πηγα κ γω το 2006 κ γουσταρα ασχημα...ηπια κ τις μπυριτσες μου στο Κρόΐτσμπεργκ....γαμω  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom