Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ωραια ρε μαν εριναλ. αφου δεν τα λες και πολυ ασχημα (σοβαρα) για πες μας εσυ τι λυση προτεινεις στον τυπακο. γιατι απο θεωρια τα πας καλα. για πες μας και τη 'γυναικεια' λυση.

Αφου την γλύκανε μετα ο κύριος που 'ανοιξε το θρεντ και την έριξε πάλι κάπου το λέει πριν, οπότε όπως είπα και πριν γαμιόσαντο πλέον κάπου ενώ εμείς μιλάμε. Γνώμη μου ο άντρας που είναι σοφός και έχει εμπειρίες ξέρει πως θα χειριστεί μια κρισούλα της πλάκας όπως αυτη που κάνει ένα κοριτσάκι.  Αυτά.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ε όχι ρε μάγκα αν σου ανέβει το αίμα στο κεφαλι για το αμόρε σημαίνει οτι εισαι γενικώς μη λογικός; Ξέρω άντρες και γυναίκες που ειναι φίνα τυπάκια και λογική μέχρι αηδιας και όταν ερωτεύτηκαν έχασαν μπουσουλα. Ασε που το κοπελακι που λεει ο θεματοθετης ειναι στανταρ μικρακι πιτσιρίκι και δικαιολογείται.. :grin:

Υ.Γ εχω η κακομοίρα αλλά ποιος με ακούει :2funny:
Εγινε. :thumbsup:
Αφου τους εκρινες εσυ ως λογικους, κρίνοντάς σε κι εγω με αυτα που εγραψες παραπανω, μας επεισες...
Οποτε ερχεσαι στα λογια μου. Οτι χρειαζεται να εισαι 15 για να συμπεριφερεσαι ετσι. Συμφωνουμε επιτελους.

Στον ερωτα δεν υπαρχει ουτε λογικη ουτε ψυχραιμια.Και αν υπιρχε δε θα λεγοταν ερωτας αλλα προξενιο οποτε πολυ καλα κανει και δεν υπαρχει.Μη μπερδευεται το ποιος θα σου σταθει στα δυσκολα με τους ερωτες.Ο ερωτας ερχεται και φευγει.Το ποιος θα σου σταθει στα δυσκολα εξαρτατε απο αλλα πραγματα.Οι αλοπροσαλοι ανθρωποι ισως να στεκοντε περισσοτερο στα δυσκολα.Εχουμε δει και τους λογικους πως ξερουν να στεκοντε η να την κανουν με λογικα ελαφρα πιδηματακια...
Το θεμα ειναι πώς θα σου σταθει στα δυσκολα. Κλαιγοντας και παθαινοντας πανικο (ακριβως επειδη δε μπορουν να διαχειριστουν τα συναισθηματα τους στις απλες καταστασεις, ποσο μαλλον οταν πραγματικα συμβει κατι, οπως εγραψα και παραπανω) μπορουν να σου σταθουν ολοι. Το θεμα ειναι να σε βοηθησουν να βρεις μια λυση.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο πραγματικος χαρακτηρας φαινεται απο καθε σου πραξη. Καθε μερα, καθε δευτερολεπτο. Παω οτι θες στοιχημα οτι καποιος που αναλωνεται σε ζηλιτσες και μουτρακια, δεν προκειται να συμπεριφερθει οπως πρεπει οταν θα ερθει η στιγμη. Μα τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις τελος παντων οτι αν σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και δεν αντιδρας λογικα και ψυχραιμα στα ευκολα και καθημερινα, αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει στα δυσκολα? Που η πιεση και το συναισθημα θα ειναι 100πλασια? Ελεος με τις μαλακιες πια.

ΥΓ: Λεω κομπλεξκη και ανωριμη καποια που ζηλευει υπερμετρα και αντιδρα ηλιθια (με βασικες αιτιες κομπλεξ και ανασφαλειες προφανως). Οχι καποια που θελει "ερωτες". Εχεις πολυ διεστραμμενη αποψη για τους "ερωτες". Δεν εκπλησσομαι. Δεκαετιες τωρα βαλεστε απο παντου με εικονες, αποψεις και εμπειριες οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο.
κανεις ενα μεγαλο λαθος.
περιμενεις απο γυναικα να σκεφτει/συμπεριφερθει σαν αντρας...
ο τζακ νικολσον ειχε πει στο καλυτερα δε γινεται "αφαιρω τη λογικη και την υπευθυνοτητα,και εχω το γυναικειο τροπο σκεψης."
δε νοιωθει πως πρεπει να δικαιολογησει κατι ουδεποτε.
ετσι "αισθανηθηκε",αυτη η αοριστη μπαρουφα δικαιολογει τα παντα στο μυαλο της.

μην περιμενεις ευθειες εξηγησεις,ορθολογικα επιχειρηματα και ωριμες συμπεριφορες.
δεν προκειται να τα βρεις πουθενα.

στο αλλο που γραφεις για το χαρακτηρα εχεις δικιο 100%.
η δομη της προσωπικοτητας σου φαινεται καθε λεπτο,καθε ημερα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αφου την γλύκανε μετα ο κύριος που 'ανοιξε το θρεντ και την έριξε πάλι κάπου το λέει πριν, οπότε όπως είπα και πριν γαμιόσαντο πλέον κάπου ενώ εμείς μιλάμε. Γνώμη μου ο άντρας που είναι σοφός και έχει εμπειρίες ξέρει πως θα χειριστεί μια κρισούλα της πλάκας όπως αυτη που κάνει ένα κοριτσάκι.  Αυτά.
Μεταφραση: Αφου της απεδειξε οτι το να συμπεριφερεται ως 15χρονο περναει και μετραει.

Ελπιζω τουλαχιστον να κρατησει αυτο που εγραψε. Οτι στην επομενη τετοια μαλακια που θα κανει την εχει στειλει. Οποτε τους δινω μαξ ενα μηνα ακομα.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

μεσα στο φασμα των πιθανων αντιδρασεων ειναι και το να τη γραψεις στα αρχιδια σου φιλε μου. οσο και να μην σου αρεσει λογω γυναικειας - λεμε τωρα -  αλληλεγυης. ακριβως λογω εμπειριων.

για τα αλλα που λες για καλο σεξ κλπ λογω παθους ζηλιας κλπ προσυπογραφω. και οτι τον γουσταρει και του τα κανει εχεις δικιο. αλλα οτι θα του σπασει τα αρχιδια ειναι επισης σιγουρο. και το οτι εσυ αυτο το θεωρεις μεσα στο παιχνιδι/φυσιολογικο/καλο ειναι ενδεικτικο αυτων που συζηταμε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φευγω Ερι μου γιατι τωρα στα δυσκολα η ελλεηνιδα που θα μπορουσε να βαλει πλατη και να με κρατησει εδω (για να πω και το παραπονο μου) μου γυρισε την πλατη.
Και θα πεις εσυ. Καλα ρε απο τις γυναικες περιμενεις να σε ταιζουν και να πληρωνουν τα χρεη σου ?
Και θα απνατησω εγω. Δεν ειναι οπως φαινεται ουτε εξηγουνται αυτα σε δυο γραμμες. Κακο πραμα η μεταναστευη κανενας δεν θελει να αφηνει τον τοπο του, αλλα οταν οι συνθηκες το επιβαλουν, πρεπει. Παντως δε θα με χαλαγε καμια βδομαδα διακοπες σε νησι πριν φυγω για εξω.  :2funny: :2funny:

Μικρό μου να χεις καλή τύχη και να βρείς πιο καλό κοπελάκι να σε στηρίζει. (βουλγάρα δεν είχες καλε; είχες και ελληνίδα; Πόσες γκόμενες πια; !χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) Δεν θα σου έλεγα βέβαια με τέτοιες συνθήκες που ζω τριγύρω μου ότι οφείλεις να βγάζεις εσύ τα λεφτά. Δεν είμαι σίγουρη πως μπορεί καθένας να αντέξει τόση παράνοια σε αυτό το κρατος.. καθημερινώς. Οπότε κατανοώ. Και γω θέλω διακοπές αλλά .. είναι νωρίς ακόμα. Μήπως να πάρουμε τον μπεστμαν και να βγούμε στα εξωτερικά να κάνουμε τα γουστα μας στις μπαχαμες ολ τουγκεδερ; Μπορεί να βρούμε και τον λακη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγινε. :thumbsup:
Αφου τους εκρινες εσυ ως λογικους, κρίνοντάς σε κι εγω με αυτα που εγραψες παραπανω, μας επεισες...
Οποτε ερχεσαι στα λογια μου. Οτι χρειαζεται να εισαι 15 για να συμπεριφερεσαι ετσι. Συμφωνουμε επιτελους.
Το θεμα ειναι πώς θα σου σταθει στα δυσκολα. Κλαιγοντας και παθαινοντας πανικο (ακριβως επειδη δε μπορουν να διαχειριστουν τα συναισθηματα τους στις απλες καταστασεις, ποσο μαλλον οταν πραγματικα συμβει κατι, οπως εγραψα και παραπανω) μπορουν να σου σταθουν ολοι. Το θεμα ειναι να σε βοηθησουν να βρεις μια λυση.
Αυτη η φραση παντα οταν την ακουω μου θυμιζει guns n roses  :rockon:
Διαφωνω παντος στο τι σημαινει σου στεκομαι.Για μενα σου στεκομαι σημαινει οτι ειτε σε θεωρω λαθος,ειτε μου κατασχετουν το σπιτι,ειτε πρεπει να σου δοσω το νεφρο μου,ειτε ειμαι ενα ρακος και δε μας γαμας και εσυ με τα προβληματα σου...εγω ειμαι εδω επειδη με χρειαζεσαι. Η προθεση και η προσπαθεια μετραει οχι το αποτελεσμα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.321
Πόντοι
25.467
το γαμιόσαντε το πατρινό το ξέρω, αυτό τι τύπος είναι μωρή βλάχα?

Εξακολουθητικός. Γαμιοσαντο, σημαίνει ότι το έκαναν συνεχώς και αδιαλείπτως, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το γαμιόσαντε πάλι, υποδηλώνει κάτι στιγμιαίο, φευγαλέο, που δεν είχε επανάληψη και χρονική διάρκεια.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
κανεις ενα μεγαλο λαθος.
περιμενεις απο γυναικα να σκεφτει/συμπεριφερθει σαν αντρας...
ο τζακ νικολσον ειχε πει στο καλυτερα δε γινεται "αφαιρω τη λογικη και την υπευθυνοτητα,και εχω το γυναικειο τροπο σκεψης."
δε νοιωθει πως πρεπει να δικαιολογησει κατι ουδεποτε.
ετσι "αισθανηθηκε",αυτη η αοριστη μπαρουφα δικαιολογει τα παντα στο μυαλο της.

μην περιμενεις ευθειες εξηγησεις,ορθολογικα επιχειρηματα και ωριμες συμπεριφορες.
δεν προκειται να τα βρεις πουθενα.
Τυπε αυτο ειναι γενικευση. Εχω γνωρισει λογικα (τις περισσοτερες μερες του μηνα ;)) ατομα του αντιθετου φυλου. Ειναι γενικευση.

Αν ηταν αποδεδειγμενο οτι ισχυει το παραπανω του Νικολσον απο την ταινια, αυτο θα σημαινε για παραδειγμα οτι οι γυναικες δεν εχουν την πνευματικη ικανοτητα να εργασθουν στο 90% των συγχρονων θεσεων εργασιας. :grin: Και αυτο ειναι ακομα χειροτερο απο το προηγουμενο συμπερασμα. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μεσα στο φασμα των πιθανων αντιδρασεων ειναι και το να τη γραψεις στα αρχιδια σου φιλε μου. οσο και να μην σου αρεσει λογω γυναικειας - λεμε τωρα -  αλληλεγυης. ακριβως λογω εμπειριων.

για τα αλλα που λες για καλο σεξ κλπ λογω παθους ζηλιας κλπ προσυπογραφω. και οτι τον γουσταρει και του τα κανει εχεις δικιο. αλλα οτι θα του σπασει τα αρχιδια ειναι επισης σιγουρο. και το οτι εσυ αυτο το θεωρεις μεσα στο παιχνιδι/φυσιολογικο/καλο ειναι ενδεικτικο αυτων που συζηταμε.
μαν και μαν με εσκασες.  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντος μπορουμε να αφησουμε το ερωτημα να αναπαυθει εν ειρηνη διοτι οτι και νανε οι γυναικες εμεις θα συνεχισουμε να τις ερωτευομαστε και αυτες θα συνεχισουνε να μας τα πριζουνε και μετα θα γαμιοσαντο που λενε και παραπανω και στην υγεια μας και οι μπατσοι μακρια μας.Εγω αυτο εχω να πω.  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom