kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
κλασσικη ελληνιδα ξεκινας το σπασιμο αρχιδιων και μετα μας λες οτι σε κουραζουμε που απανταμε....
Ναι ρε τύπε ; Σοβαρά; Ετσι σου σπάνε εσένα τα αρχίδια, τόσο εύκολα απο ένα φόρουμ ; Αν σου ρθει η εφορία τότε τι θα κάνεις;κλασσικη ελληνιδα ξεκινας το σπασιμο αρχιδιων και μετα μας λες οτι σε κουραζουμε που απανταμε....
α και κατι αλλο. επειδη με ειπε η κυρια κομπλεξικο, θα πω κατι που μου ειπε μια πολυ γνωστη κυρια κοσμικη αλλα μαγκακι ετων 45+.
"για να ΜΗΝ σε πει ελληνιδα κομπλεξικο, πρεπει να εισαι πουστης"
αρα καλα παμε. αφου μας λετε κομπλεξικους οταν γαμαμε, οταν δεν γαμαμε, οταν βγαζουμε λεφτα, οταν δεν βγαζουμε, οταν σας πληρωνουμε το τραπεζι, οταν δεν το πληρωνουμε, οταν ειμαστε ευγενικοι, οταν δεν ειμαστε, οταν ειμαστε καλα παιδια, οταν δεν ειμαστε, οταν ειμαστ αλητες, οταν δεν ειμαστε κλπ η λιστα δεν τελειωνει.
ο μονος τροπος για να επιβιωσει ανθρωπος με ελληνιδα, ειναι να ειναι ή κουφος, ή στα αρχιδια του. Τελος.
Με συγκίνησες ρε μπαγάσα και πάλι. Είσαι χάρμα για παρέα εσύ πραγματικά, τα λες ωραία γιαυτό ρίχνεις γκομενέταΕχεις τα δικια σου, αλλα...
Κακο πραμα η ισοπεδωση. Η εθνικοτητα ή η καταγωγη παιζουν ρολο περισοτερο στην εμφανιση παρα στον χαρακτηρα. Καριολες υπαρχουν σε ολες τις φυλες.
Το πρωτο κερατο το εφαγα απο Πολωνεζα, οταν ημουν 24 χρονων. Δουλευαμε μαζι σ΄ενα καραβι Πατρα - Ιταλια και οταν βγηκα 2 βδομαδες με αδεια, γαμηθηκε με αλλο μελος του πληρωματος. Οταν επεστρεψα και το εμαθα, την εκανα ασηκωτη απο το ξυλο και την εγραψα στ΄αρχιδια μου.
Το δευτερο κερατο το εφαγα στα 31. Ζουσα Αθηνα και ειχα γκομενα Ελληνιδα φοιτητρια, φρικιο, χασικλου και ελευθεριακη. Γαμηθηκε με φιλο μου μελος σχετικα γνωστου rock group. Aυτη δεν την εδειρα, βρηκα ομως αφορμη και πλακωσα τον "φιλο" μου μετα απο μερικους μηνες.
Τωρα θα επρεπε να θεωρω και τις Πολωνες και τις Ελληνιδες καριολες ? Κι αν με ειχε κερατωσει και καμια Ρωσιδα ή καποιας αλλης εθνικοτητας τι θα επρεπε να κανω ? Να παω μοναχος στο αγιο Ορος ? Οχι βεβαια. Τα παθηματα γινονται μαθηματα, ειμαστε παντα υποψιασμενοι κι οχι χαζοβιολιδες, αφηνουμε πισω τα κακα και κοιταμε μπροστα.
Τωρα απολαμβανω μια 35ρα Βουλγαρα 1,85 υψος και μια 23χρονη Ελληνιδα και το μονο που μου λειπει ειναι τα λεφτα και τα νειατα. Γιατι κακα τα ψεμματα, αλλιως γαμας στα 30 κι αλλιως στα 46 και με τις καταχρησεις που εχω κανει.
το αυτο μάγκα μουα και κατι αλλο. επειδη με ειπε η κυρια κομπλεξικο, θα πω κατι που μου ειπε μια πολυ γνωστη κυρια κοσμικη αλλα μαγκακι ετων 45+.
"για να ΜΗΝ σε πει ελληνιδα κομπλεξικο, πρεπει να εισαι πουστης"
αρα καλα παμε. αφου μας λετε κομπλεξικους οταν γαμαμε, οταν δεν γαμαμε, οταν βγαζουμε λεφτα, οταν δεν βγαζουμε, οταν σας πληρωνουμε το τραπεζι, οταν δεν το πληρωνουμε, οταν ειμαστε ευγενικοι, οταν δεν ειμαστε, οταν ειμαστε καλα παιδια, οταν δεν ειμαστε, οταν ειμαστ αλητες, οταν δεν ειμαστε κλπ η λιστα δεν τελειωνει.
ο μονος τροπος για να επιβιωσει ανθρωπος με ελληνιδα, ειναι να ειναι ή κουφος, ή στα αρχιδια του. Τελος.
Εχεις τα δικια σου, αλλα...
Κακο πραμα η ισοπεδωση. Η εθνικοτητα ή η καταγωγη παιζουν ρολο περισοτερο στην εμφανιση παρα στον χαρακτηρα. Καριολες υπαρχουν σε ολες τις φυλες.
Το πρωτο κερατο το εφαγα απο Πολωνεζα, οταν ημουν 24 χρονων. Δουλευαμε μαζι σ΄ενα καραβι Πατρα - Ιταλια και οταν βγηκα 2 βδομαδες με αδεια, γαμηθηκε με αλλο μελος του πληρωματος. Οταν επεστρεψα και το εμαθα, την εκανα ασηκωτη απο το ξυλο και την εγραψα στ΄αρχιδια μου.
Το δευτερο κερατο το εφαγα στα 31. Ζουσα Αθηνα και ειχα γκομενα Ελληνιδα φοιτητρια, φρικιο, χασικλου και ελευθεριακη. Γαμηθηκε με φιλο μου μελος σχετικα γνωστου rock group. Aυτη δεν την εδειρα, βρηκα ομως αφορμη και πλακωσα τον "φιλο" μου μετα απο μερικους μηνες.
Τωρα θα επρεπε να θεωρω και τις Πολωνες και τις Ελληνιδες καριολες ? Κι αν με ειχε κερατωσει και καμια Ρωσιδα ή καποιας αλλης εθνικοτητας τι θα επρεπε να κανω ? Να παω μοναχος στο αγιο Ορος ? Οχι βεβαια. Τα παθηματα γινονται μαθηματα, ειμαστε παντα υποψιασμενοι κι οχι χαζοβιολιδες, αφηνουμε πισω τα κακα και κοιταμε μπροστα.
Τωρα απολαμβανω μια 35ρα Βουλγαρα 1,85 υψος και μια 23χρονη Ελληνιδα και το μονο που μου λειπει ειναι τα λεφτα και τα νειατα. Γιατι κακα τα ψεμματα, αλλιως γαμας στα 30 κι αλλιως στα 46 και με τις καταχρησεις που εχω κανει.
Ναι ρε τύπε ; Σοβαρά; Ετσι σου σπάνε εσένα τα αρχίδια, τόσο εύκολα απο ένα φόρουμ ; Αν σου ρθει η εφορία τότε τι θα κάνεις;
Με συγκίνησες ρε μπαγάσα και πάλι. Είσαι χάρμα για παρέα εσύ πραγματικά, τα λες ωραία γιαυτό ρίχνεις γκομενέτα
Η γυναικα πριζει πουτσες γιατι ενδιαφερεται. Οταν σταματησει να πριζει πουτσες θα σημαινει οτι τον εχει χεσμενο και θα ειναι ενας χαρουμενος κερατας που νομιζει οτι την εστρωσε.Οσο για το κερατωμα...μη λεμε και μαλακιες ειμαστε σε ενα σαιτ που οι μισοι μπουρδελιαριδες ειναι παντρεμενοι,το γαμισι με πουτανα δεν ειναι κερατο?
:-*Στην κουζινα ελλεηνιδα. Εδω μιλανε αντρες. μαθε να τηγανιζεις κανα αυγο και μετα ελα να πεις τη γνωμη σου.
Η γυναικα πριζει πουτσες γιατι ενδιαφερεται. Οταν σταματησει να πριζει πουτσες θα σημαινει οτι τον εχει χεσμενο και θα ειναι ενας χαρουμενος κερατας που νομιζει οτι την εστρωσε.Οσο για το κερατωμα...μη λεμε και μαλακιες ειμαστε σε ενα σαιτ που οι μισοι μπουρδελιαριδες ειναι παντρεμενοι,το γαμισι με πουτανα δεν ειναι κερατο?
κλασσικο τρολαρισμα/σπασιμο αρχιδιων κανεις μαν. τον ανθρωποδιωχτη εχεις. με το που εμφανιζεσαι σπας τα αρχιδια οσων ειναι μεσα και φευγουν. ενταξει ο καθενας με τα γουστα του δεν ζοριζομαι εγω.
φιλε μου εγω δεν μιλησα για κερατα.
ο καθενας μας εχει περασει τα δικα του και εχει τις αποψεις του. οι αντρες αυτα μεταξυ τους τα συζητανε κανονικα. εγω ποτε δεν θα πω η ελληνιδα μονο κανει αυτο κανει εκεινο ειναι πουτανα κλπ που λενε μερικοι. αυτα ειναι θεμα γυναικειας φυσης οχι εθνικοτητας.
απλα εχοντας περασει σχεσεις με πολλες ξενες, το απολυτο κοινο χαρακτηριστικο των ελληνιδων ηταν η γκρινια και η ανικανοποιηση για τη συμπεριφορα του αντρα. δηλαδη γνωριζουν εναν αντρα με τα ΑΒΓ χαρακτηριστικα και αφου τον γουσταρουν, μετα απο κανα διμηνο αρχιζει το προτζεκ πως θα τον αλλαξουν. ε αυτο μονο οι ελληνιδες το εχουν κατα τη γνωμη μου.
Ναι φαίνεται απο τις ασυναρτησίες που λες
Ο τυπος δεν μας ειπε οτι ειναι παντρεμενος χρονια.Ειπε οτι μολις τη γνωρισε η κατι τετειο τελος παντον δεν θυμαμαι. Οι παντρεμενοι χρονια τωρα ειναι αλλη φαση,δεν φταιει ποτε μονο ο ενας και συνηθως οι απεξω δε μπορουν να κρινουν.Απο οποια πλευρα και αν το δεις ολοι δικιο εχουν. Εγω μιλησα για ζωνταντες ερωτικες σχεσεις οχι συμβιωση. Αλλα αυτα τα εχουμε πει,καλα κανουν οι μπαρμπαδες και δε γαμανε τις γυναικες τους...κλεφτες θα γινουν οι μιλφακιδες???κανεις λαθος φιλε. ξερω εγω παντρεμενες που ουτε τα χριστουγεννα δεν καθονται στους αντρες τους και γκομενους εχουν καποιες, αλλα η γκρινια παει συννεφο.
Ε όχι και ίδιες Μερικές είμαστε πιο εξελιγμένα μονδελαΡε ολες λιγο πολυ ιδιες ειναι. Αλλα τι να κανουμε, αμα βλεπονται τις αγαπαμε με τα οποια ελατωματα τους. Αλλιως τι να κανουμε ή να γινουμε καλογεροι ή θα κυνηγαμε δροσερα αγορια σαν τον Λιλα ?
κανεις λαθος φιλε. ξερω εγω παντρεμενες που ουτε τα χριστουγεννα δεν καθονται στους αντρες τους και γκομενους εχουν καποιες, αλλα η γκρινια παει συννεφο.
Εύγε για το φιλικό σας περιβάλλον. Άντε... με το καλό να μην κάθονται ούτε το Πάσχα.