Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απολυτεεε? Σε χρειαζομαστε να βαλεις μια ταξη στο θεμα του σεξ με γυναικες που γεννηθηκαν μισο αιωνα πριν απο τον ερωτικο τους συντροφο!

Ο απόλυτος είναι άλλος τύπε  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ο απόλυτος είναι άλλος τύπε  :grin:
Τι εννοεις τυπε?  :think:

Για παραδειγμα, ειναι ο τυπος απο τον οποιο πρωτοακουσα τον ορο "αμασελωτο"! Νομιζω οτι ειναι ο πλεον αρμοδιος να μας βαλει σε ενα δρομο σκεψης.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι εννοεις τυπε?  :think:

Για παραδειγμα, ειναι ο τυπος απο τον οποιο πρωτοακουσα τον ορο "αμασελωτο"! Νομιζω οτι ειναι ο πλεον αρμοδιος να μας βαλει σε ενα δρομο σκεψης.

Απλα εννοώ το apolyto_arseniko  ;)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Τυποι μου καλησπερα. Πρεπει να μπω στο διπλωματικο σωμα.  :grin: :grin:

Το γκομενακι χαλαρωσε. Ελπιζω να το παιζει ή να μην του φυλαει για ποτε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τυποι μου καλησπερα. Πρεπει να μπω στο διπλωματικο σωμα.   :grin: :grin:

Το γκομενακι χαλαρωσε. Ελπιζω να το παιζει ή να μην του φυλαει για ποτε.

Το οτι χαλαρωσε το γκομενακι ειναι ευχαριστο
Οσο........για το διπλωματικο σωμα  , πολλοι θελουν να μπουν  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κεράτωσέ την ρε μαν, έτσι μόνο και μόνο επειδή πήγε να σε παίξει  >:(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ενταξει μαν. Αν ξαναγινει κανα τετοιο θα φαει σουτ. Τωρα ολα καλα.
Τι λε ρε φίλε σε χάλασε που ζήλεψε το γκομενέτο; Και μπήκες να ρωτήξεις συμβουλές γιατί ζορίστηκες αλλά τώρα που χαλάρωσε το παίζεις άνετος κι ετσ΄; και μετά λέτε τις γκόμενες προβληματικές.βρε μια χαρά σας κάνουνε  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τι λε ρε φίλε σε χάλασε που ζήλεψε το γκομενέτο; Και μπήκες να ρωτήξεις συμβουλές γιατί ζορίστηκες αλλά τώρα που χαλάρωσε το παίζεις άνετος κι ετσ΄; και μετά λέτε τις γκόμενες προβληματικές.βρε μια χαρά σας κάνουνε  :grin:

Ερωτηση προς τις γυναικες του site. Την βαζω εδω την ερωτηση για να μν ανοιγω αλλο θεμα.

Ειμαι με 1 κοπελα εδω και 1 μιση μηνα. Τωρα λειπω για δουλεια εκτος Ελλαδος για ενα μηνα. Χθες καθως κουβεντιαζαμε στο skype  της ειπα οταν γυρισω για ενα τριημερο καπου στην Πελοποννησο σε συγκεκριμενο μερος. Με ρωτησε αν ειχα παει εκει με την προηγουμενη γκομενα μου. Της ειπα ναι. Παρεθενση ειχαμε κανει κουβεντες για πρωην σχεσεις. Και την επιασε φρικη και καλα ποια ειμαι να με πας εκει στο ιδιο μερος. Οτι ειμαι κολλημενος με την προηγουμενη. Οτι θα γαμιομαστε και στο ιδιο δωματιο??  :S

Και βεβαιως απο εχθες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ουτε σε μυν απανταει ουτε σε τηλ. Χρυση την εχω κανει.

Το χασα το κορμι??

Κραξτε ελευθερα και οσοι θελετε απανταντε και σοβαρα.

:grin: :grin:

Η τυπισσα ειναι κομπλεξικη, ανασφαλης και ψωνιο. Ο ανθρωπος ειναι για δουλεια στο εξωτερικο και αυτη του ζαλιζει τον ερωτα το ζωον αντιδρωντας σαν 15χρονο, μην απαντωντας σε κλησεις και μηνυματα. Κι εσυ ως ετερο ζωον γραφεις οτι το να συμπεριφερεσαι σα κομπλεξικο ανασφαλες 15χρονο ειναι οτι πρεπει.

Τυπε ελπιζω να γαμιεται πολυ καλα το κοριτσακι, να μην αντεχεις πανω απο 5λεπτο την πρωτη φορα της νυχτας απο την καβλα. Αλλιως δεν αξιζει νομιζω.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ειμαι με 1 κοπελα εδω και 1 μιση μηνα. Τωρα λειπω για δουλεια εκτος Ελλαδος για ενα μηνα. Χθες καθως κουβεντιαζαμε στο skype  της ειπα οταν γυρισω για ενα τριημερο καπου στην Πελοποννησο σε συγκεκριμενο μερος. Με ρωτησε αν ειχα παει εκει με την προηγουμενη γκομενα μου. Της ειπα ναι. Παρεθενση ειχαμε κανει κουβεντες για πρωην σχεσεις. Και την επιασε φρικη και καλα ποια ειμαι να με πας εκει στο ιδιο μερος. Οτι ειμαι κολλημενος με την προηγουμενη. Οτι θα γαμιομαστε και στο ιδιο δωματιο??  :S

Και βεβαιως απο εχθες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ουτε σε μυν απανταει ουτε σε τηλ. Χρυση την εχω κανει.

Το χασα το κορμι??

Κραξτε ελευθερα και οσοι θελετε απανταντε και σοβαρα.

:grin: :grin:

πες της μαλακισμενης οτι το μερος ηταν μαγικο και θελεις να πας μαζι της γιατι την προηγουμενη φορα χαραμιστηκαν οι διακοπες με την πρωην. αν θες να το σωσεις - εγω στη θεση σου ουτε τηλεφωνα θα επαιρνα ουτε θα την εψαχνα. το ατομακι ειναι εντελως κομπλεξικο και θα σου επρηζε τα αρχιδια ΣΙΓΟΥΡΑ. Σωθηκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom