Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Απολυτεεε? Σε χρειαζομαστε να βαλεις μια ταξη στο θεμα του σεξ με γυναικες που γεννηθηκαν μισο αιωνα πριν απο τον ερωτικο τους συντροφο!
Ο απόλυτος είναι άλλος τύπε
Απολυτεεε? Σε χρειαζομαστε να βαλεις μια ταξη στο θεμα του σεξ με γυναικες που γεννηθηκαν μισο αιωνα πριν απο τον ερωτικο τους συντροφο!
Κραταμε κ μια επιφυλαξη ομως....
Το μπου ειναι μαγικο!!!!
Ο απόλυτος αναλαμβάνει τα διαδικαστικα για την τακτοποιηση τους απλαΟ απόλυτος είναι άλλος τύπε
Εσένα σου έχουν κάνει προσφορά?Κραταμε κ μια επιφυλαξη ομως....
Το μπου ειναι μαγικο!!!!
Τι εννοεις τυπε?Ο απόλυτος είναι άλλος τύπε
Μια μόλις!!!Εσένα σου έχουν κάνει προσφορά?
Εσένα σου έχουν κάνει προσφορά?
Τι εννοεις τυπε?
Για παραδειγμα, ειναι ο τυπος απο τον οποιο πρωτοακουσα τον ορο "αμασελωτο"! Νομιζω οτι ειναι ο πλεον αρμοδιος να μας βαλει σε ενα δρομο σκεψης.
Μια μόλις!!!
Είσαι μπρούκλης.εγώ 3 δίπιτα στο επί της πατησίων 1 πατάτες 1 τυροκαφτερή και 1 κοκακόλα λάιτ
Κι εγω το apolyto_arseniko επικαλουμαι!Απλα εννοώ το apolyto_arseniko ;)
Κόκα κολα λαιτ για το ξεκαρφωμα τύπε?..εγώ 3 δίπιτα στο επί της πατησίων 1 πατάτες 1 τυροκαφτερή και 1 κοκακόλα λάιτ
Κόκα κολα λαιτ για το ξεκαρφωμα τύπε?..
Τυποι μου καλησπερα. Πρεπει να μπω στο διπλωματικο σωμα.
Το γκομενακι χαλαρωσε. Ελπιζω να το παιζει ή να μην του φυλαει για ποτε.
Κεράτωσέ την ρε μαν, έτσι μόνο και μόνο επειδή πήγε να σε παίξει >
Ενταξει μαν. Αν ξαναγινει κανα τετοιο θα φαει σουτ. Τωρα ολα καλα.
Τι λε ρε φίλε σε χάλασε που ζήλεψε το γκομενέτο; Και μπήκες να ρωτήξεις συμβουλές γιατί ζορίστηκες αλλά τώρα που χαλάρωσε το παίζεις άνετος κι ετσ΄; και μετά λέτε τις γκόμενες προβληματικές.βρε μια χαρά σας κάνουνεΕνταξει μαν. Αν ξαναγινει κανα τετοιο θα φαει σουτ. Τωρα ολα καλα.
Τι λε ρε φίλε σε χάλασε που ζήλεψε το γκομενέτο; Και μπήκες να ρωτήξεις συμβουλές γιατί ζορίστηκες αλλά τώρα που χαλάρωσε το παίζεις άνετος κι ετσ΄; και μετά λέτε τις γκόμενες προβληματικές.βρε μια χαρά σας κάνουνε
Ερωτηση προς τις γυναικες του site. Την βαζω εδω την ερωτηση για να μν ανοιγω αλλο θεμα.
Ειμαι με 1 κοπελα εδω και 1 μιση μηνα. Τωρα λειπω για δουλεια εκτος Ελλαδος για ενα μηνα. Χθες καθως κουβεντιαζαμε στο skype της ειπα οταν γυρισω για ενα τριημερο καπου στην Πελοποννησο σε συγκεκριμενο μερος. Με ρωτησε αν ειχα παει εκει με την προηγουμενη γκομενα μου. Της ειπα ναι. Παρεθενση ειχαμε κανει κουβεντες για πρωην σχεσεις. Και την επιασε φρικη και καλα ποια ειμαι να με πας εκει στο ιδιο μερος. Οτι ειμαι κολλημενος με την προηγουμενη. Οτι θα γαμιομαστε και στο ιδιο δωματιο?? :S
Και βεβαιως απο εχθες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ουτε σε μυν απανταει ουτε σε τηλ. Χρυση την εχω κανει.
Το χασα το κορμι??
Κραξτε ελευθερα και οσοι θελετε απανταντε και σοβαρα.
Ειμαι με 1 κοπελα εδω και 1 μιση μηνα. Τωρα λειπω για δουλεια εκτος Ελλαδος για ενα μηνα. Χθες καθως κουβεντιαζαμε στο skype της ειπα οταν γυρισω για ενα τριημερο καπου στην Πελοποννησο σε συγκεκριμενο μερος. Με ρωτησε αν ειχα παει εκει με την προηγουμενη γκομενα μου. Της ειπα ναι. Παρεθενση ειχαμε κανει κουβεντες για πρωην σχεσεις. Και την επιασε φρικη και καλα ποια ειμαι να με πας εκει στο ιδιο μερος. Οτι ειμαι κολλημενος με την προηγουμενη. Οτι θα γαμιομαστε και στο ιδιο δωματιο?? :S
Και βεβαιως απο εχθες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ουτε σε μυν απανταει ουτε σε τηλ. Χρυση την εχω κανει.
Το χασα το κορμι??
Κραξτε ελευθερα και οσοι θελετε απανταντε και σοβαρα.