Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εμείς καλά τα κάνουμε, εσείς έχετε τα κόμπλεξ μη σας περάσουμε για τάνες και μας πρήζετε το μπόυτσο ώσπου να σας βγει ο φυσιολογικός εαυτός σας.

Πες τα χρυσόστομε!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
και καλά, το να ηδονίζεσαι προκαλώντας πόνο λέγεται σαδισμός, ντε Σαντ κι έτσι.

αλλά να ηδονίζεσαι προκαλώντας αηδία...καινούριο (για μένα βίτσιο).

το ασκείς εσύ?
Προσπερνω τον ενδεχομενο σαρκασμο για την εξωτερικη μου εμφανιση ( :grin:) και απαντω.
Θα ηθελα να τα εξερευνησω και τα δυο, αλλα δυστυχως δεν εχω βρει καποια καταλληλη παρτενερ για να τα εξερευνησω εκτενως. Αλλωστε πιστευω οτι αυτα τα δυο ειναι παρομοια και αλληλενδετα. Το να προκαλεις γενικοτερα αρνητικα συναισθηματα, να υποβαθμιζεις τον ερωτικο σου συντροφο. Αρκετα τρικυ βιτσιο θα ελεγα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δεν νομίζω οτι αυτό λέει ο τύπος.

και με το τι καβλώνει ο βιαστής άστο καλύτερα.
Ε ενταξυ θελω να πιστευω οτι δεν ειμαι απο δαυτους,οποτε δεν μπορω να μπω στο μυαλο τους.Μπορω ομως απο οτι εχω δει σε φαση ντοκιμαντερ η εχω διαβασει να συμπερανω μερικα πραγματα.Θεωρω οτι δεν βιαζουν ολοι για τους ιδιους λογους.Αλλα ολοι κατα καποιο τροπο ευχαρηστιουντε την αντισταση του αλλου,

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κι αμα το θεωρήσει δλδ τι έγινε???? Το πολύ πολύ να κολλήσει περισσότερο μαζί σου στην προσπάθειά της να σου αποδείξει ότι δεν είναι πουτάνα. Μπήκες ή να επαναλάβω;
Αμα δε βαριεσαι το πρηξιμο...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Συνημμένα

• mila_kunis_about_to_be_gagged_by_joshkooz2000-d619z88.png
    mila_kunis_about_to_be_gagged_by_joshkooz2000-d619z88.png
    95,4 KB · Εμφανίσεις: 17

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Προσπερνω τον ενδεχομενο σαρκασμο για την εξωτερικη μου εμφανιση ( :grin:) και απαντω.
Θα ηθελα να τα εξερευνησω και τα δυο, αλλα δυστυχως δεν εχω βρει καποια καταλληλη παρτενερ για να τα εξερευνησω εκτενως. Αλλωστε πιστευω οτι αυτα τα δυο ειναι παρομοια και αλληλενδετα. Το να προκαλεις γενικοτερα αρνητικα συναισθηματα, να υποβαθμιζεις τον ερωτικο σου συντροφο. Αρκετα τρικυ βιτσιο θα ελεγα.

προσπερνώ την λαθεμένη σου άποψη οτι έκανα υπαινιγμό για την εξωτερική σου εμφάνιση (είμαι σίγουρος οτι είσαι κούκλος) αλλά δεν κατάλαβα το βίτσιο προκαλώ αηδία στον άλλο.

άλλο να υποβαθμίζεις τον ερωτικό σου σύντροφο (παιχνίδια submission, 9 1/2 Βδομάδες κι έτσι), κι άλλο να προκαλείς σηδία στον άλλο με εσένα και να το ευχαριστιέσαι.

αλλά δοκίμασε το και καλή τύχη.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
προσπερνώ την λαθεμένη σου άποψη οτι έκανα υπαινιγμό για την εξωτερική σου εμφάνιση (είμαι σίγουρος οτι είσαι κούκλος) αλλά δεν κατάλαβα το βίτσιο προκαλώ αηδία στον άλλο.

άλλο να υποβαθμίζεις τον ερωτικό σου σύντροφο (παιχνίδια submission, 9 1/2 Βδομάδες κι έτσι), κι άλλο να προκαλείς σηδία στον άλλο με εσένα και να το ευχαριστιέσαι.

αλλά δοκίμασε το και καλή τύχη.
:thumbsup:
Δυστυχως δε νομιζω οτι αν το δοκιμασω θα ερθω εδω να γραψω "κριτικη" παντως. :tooth:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το να προκαλεσεις αηδια στον συντροφο σου ειναι το πιο ευκολο πραγμα στην σχεση.Τι νομιζεται οτι οταν συγκατικεις με την κοπελα σου και πας στην τουαλετα για ενα ''ξεμπουκωμα'' αυτη δε το καταλαβαινει? Οχι μονο απο τον θορυβο αλλα και απο την αβασταχτη μποχα που απλωνεται σαν αεριο μεσα στο δοματιο  :grin: :grin: :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το να προκαλεσεις αηδια στον συντροφο σου ειναι το πιο ευκολο πραγμα στην σχεση.Τι νομιζεται οτι οταν συγκατικεις με την κοπελα σου και πας στην τουαλετα για ενα ''ξεμπουκωμα'' αυτη δε το καταλαβαινει? Οχι μονο απο τον θορυβο αλλα και απο την αβασταχτη μποχα που απλωνεται σαν αεριο μεσα στο δοματιο  :grin: :grin: :grin:

Τραβάς γρήγορα το καζανάκι τύπε  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
η κοπέλλα (κάθε κοπέλλα) θέλει αεραγωγούς να ξεφυσήξει την ώρα της έξαψης.

δεν ξέρω αν η μύτη αρκεί.
Δεν ειπα να την φημωσεις την ωρα του σεξ.Αλλοστε δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο στο σεξ απο τις καυλομενες φωνες της γυναικας.Οποιον δε νοιαζεται να ακουει τη γκομενα του να ευχαριστιεται ειναι μαλλον ανεραστος...η εντελος παραπλανημενος. Η ροους μιλησε για το αφτερ σεξ πριξημο  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

άλλο λέει ο συναγωνιστής  ρε μεγάλε...  >:(

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αλλωστε, οι τυποι που πληρωνουν για να γαμησουν γριες ξεδοντιαρες με αμφισβητησιμη υγιεινη μηπως δεν ηδονιζονται σε καποιο μικρο ή μεγαλο ποσοστο και απο την αηδια που τους προκαλει ο ερωτικος τους συντροφος?

Μπορει να κανω μεγαλο λαθος με την παραπανω δηλωση, οποτε περιμενω τη γνωμη των ειδικων, οπως ο απολυτος. :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αλλωστε, οι τυποι που πληρωνουν για να γαμησουν γριες ξεδοντιαρες με αμφισβητησιμη υγιεινη μηπως δεν ηδονιζονται σε καποιο μικρο ή μεγαλο ποσοστο και απο την αηδια που τους προκαλει ο ερωτικος τους συντροφος?

Μπορει να κανω μεγαλο λαθος με την παραπανω δηλωση, οποτε περιμενω τη γνωμη των ειδικων, οπως ο απολυτος. :grin:

Μήπως αυτές τους πλερώνουν μαν?  :think:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μήπως αυτές τους πλερώνουν μαν?  :think:
Απολυτεεε? Σε χρειαζομαστε να βαλεις μια ταξη στο θεμα του σεξ με γυναικες που γεννηθηκαν μισο αιωνα πριν απο τον ερωτικο τους συντροφο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom