Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εμείς καλά τα κάνουμε, εσείς έχετε τα κόμπλεξ μη σας περάσουμε για τάνες και μας πρήζετε το μπόυτσο ώσπου να σας βγει ο φυσιολογικός εαυτός σας.
Πες τα χρυσόστομε!
εμείς καλά τα κάνουμε, εσείς έχετε τα κόμπλεξ μη σας περάσουμε για τάνες και μας πρήζετε το μπόυτσο ώσπου να σας βγει ο φυσιολογικός εαυτός σας.
Προσπερνω τον ενδεχομενο σαρκασμο για την εξωτερικη μου εμφανιση ( ) και απαντω.και καλά, το να ηδονίζεσαι προκαλώντας πόνο λέγεται σαδισμός, ντε Σαντ κι έτσι.
αλλά να ηδονίζεσαι προκαλώντας αηδία...καινούριο (για μένα βίτσιο).
το ασκείς εσύ?
Ε ενταξυ θελω να πιστευω οτι δεν ειμαι απο δαυτους,οποτε δεν μπορω να μπω στο μυαλο τους.Μπορω ομως απο οτι εχω δει σε φαση ντοκιμαντερ η εχω διαβασει να συμπερανω μερικα πραγματα.Θεωρω οτι δεν βιαζουν ολοι για τους ιδιους λογους.Αλλα ολοι κατα καποιο τροπο ευχαρηστιουντε την αντισταση του αλλου,δεν νομίζω οτι αυτό λέει ο τύπος.
και με το τι καβλώνει ο βιαστής άστο καλύτερα.
Αμα δε βαριεσαι το πρηξιμο...Κι αμα το θεωρήσει δλδ τι έγινε???? Το πολύ πολύ να κολλήσει περισσότερο μαζί σου στην προσπάθειά της να σου αποδείξει ότι δεν είναι πουτάνα. Μπήκες ή να επαναλάβω;
Για ολα υπαρχει λυση....Αμα δε βαριεσαι το πρηξιμο...
Προσπερνω τον ενδεχομενο σαρκασμο για την εξωτερικη μου εμφανιση ( ) και απαντω.
Θα ηθελα να τα εξερευνησω και τα δυο, αλλα δυστυχως δεν εχω βρει καποια καταλληλη παρτενερ για να τα εξερευνησω εκτενως. Αλλωστε πιστευω οτι αυτα τα δυο ειναι παρομοια και αλληλενδετα. Το να προκαλεις γενικοτερα αρνητικα συναισθηματα, να υποβαθμιζεις τον ερωτικο σου συντροφο. Αρκετα τρικυ βιτσιο θα ελεγα.
προσπερνώ την λαθεμένη σου άποψη οτι έκανα υπαινιγμό για την εξωτερική σου εμφάνιση (είμαι σίγουρος οτι είσαι κούκλος) αλλά δεν κατάλαβα το βίτσιο προκαλώ αηδία στον άλλο.
άλλο να υποβαθμίζεις τον ερωτικό σου σύντροφο (παιχνίδια submission, 9 1/2 Βδομάδες κι έτσι), κι άλλο να προκαλείς σηδία στον άλλο με εσένα και να το ευχαριστιέσαι.
αλλά δοκίμασε το και καλή τύχη.
Για ολα υπαρχει λυση....
Για ολα υπαρχει λυση....
Το να προκαλεσεις αηδια στον συντροφο σου ειναι το πιο ευκολο πραγμα στην σχεση.Τι νομιζεται οτι οταν συγκατικεις με την κοπελα σου και πας στην τουαλετα για ενα ''ξεμπουκωμα'' αυτη δε το καταλαβαινει? Οχι μονο απο τον θορυβο αλλα και απο την αβασταχτη μποχα που απλωνεται σαν αεριο μεσα στο δοματιο
Δεν ειπα να την φημωσεις την ωρα του σεξ.Αλλοστε δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο στο σεξ απο τις καυλομενες φωνες της γυναικας.Οποιον δε νοιαζεται να ακουει τη γκομενα του να ευχαριστιεται ειναι μαλλον ανεραστος...η εντελος παραπλανημενος. Η ροους μιλησε για το αφτερ σεξ πριξημοη κοπέλλα (κάθε κοπέλλα) θέλει αεραγωγούς να ξεφυσήξει την ώρα της έξαψης.
δεν ξέρω αν η μύτη αρκεί.
Δυστυχως δε νομιζω οτι αν το δοκιμασω θα ερθω εδω να γραψω "κριτικη" παντως.
Το να προκαλεσεις αηδια στον συντροφο σου ειναι το πιο ευκολο πραγμα στην σχεση.Τι νομιζεται οτι οταν συγκατικεις με την κοπελα σου και πας στην τουαλετα για ενα ''ξεμπουκωμα'' αυτη δε το καταλαβαινει? Οχι μονο απο τον θορυβο αλλα και απο την αβασταχτη μποχα που απλωνεται σαν αεριο μεσα στο δοματιο
Αλλωστε, οι τυποι που πληρωνουν για να γαμησουν γριες ξεδοντιαρες με αμφισβητησιμη υγιεινη μηπως δεν ηδονιζονται σε καποιο μικρο ή μεγαλο ποσοστο και απο την αηδια που τους προκαλει ο ερωτικος τους συντροφος?
Μπορει να κανω μεγαλο λαθος με την παραπανω δηλωση, οποτε περιμενω τη γνωμη των ειδικων, οπως ο απολυτος.
Ε φανταζομαι πως ναι!!!Μήπως αυτές τους πλερώνουν μαν?
Ε φανταζομαι πως ναι!!!
Απολυτεεε? Σε χρειαζομαστε να βαλεις μια ταξη στο θεμα του σεξ με γυναικες που γεννηθηκαν μισο αιωνα πριν απο τον ερωτικο τους συντροφο!Μήπως αυτές τους πλερώνουν μαν?
Κραταμε κ μια επιφυλαξη ομως....Κι εγώ το ίδιο θέλω να πιστεύω