Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
μου έλεγε μετά οτι αυτό το is this my pussy την τρέλλαινε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Καλα δεν φτιαχνοντε ολες οι γυναικες με τα ιδια πραγματα...μη σου πω οτι η καθε μια διαφερει.Αλλα πιστευω και εγω οτι λογο ενστικτου η γυναικα στο σεξ θελει να νιωσει οτι το αρσενικο πειρε το πανω χερι,θελει να νιωσει υποταγμενη στο (κατα πρωτιμηση καλο  :2funny:) γαμησι του αντρα.Ομως αλλες θελουν να εισαι τρυφερος,αλλες θελουν να τους πατας σφαλιαρες και να τους γυρναει το κεφαλι 3 φορες.Γουστα ειναι αυτα....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
και τρυφερός θα είσαι και θα την ξεσκίζεις το μουνί μέχρι τέρμα.

εναλλάξ.

με εναλλαγές ανα πέντε λεπτά.
Γουστα ειναι αυτα.Το σεξ το σωστο για μενα δε θελει τρυφεροτητες δε παιζουμε στον τιτανικο.Η γυναικα πιστευω για να καυλωσει και να χυσει σωστα πρεπει να τον φαει με δυναμη σταθερωτητα και επιμονη  :grin: Τωρα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα...αλλα εγω πρωτιμαω να αφηνω τις τρυφερες στιγμες εξω απο το σεξ,εστω και για μετα απο αυτο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γουστα ειναι αυτα.Το σεξ το σωστο για μενα δε θελει τρυφεροτητες δε παιζουμε στον τιτανικο.Η γυναικα πιστευω για να καυλωσει και να χυσει σωστα πρεπει να τον φαει με δυναμη σταθερωτητα και επιμονη  :grin: Τωρα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα...αλλα εγω πρωτιμαω να αφηνω τις τρυφερες στιγμες εξω απο το σεξ,εστω και για μετα απο αυτο.

κοίτα, μετά από πέντε λεπτά ιεραποστολικό, με τα πόδια της σηκωμένα, και πίσω, έχεις βρει τράχηλο μήτρας και την βλέπεις οτι λίγο ζορίζεται,

δεν είναι κακό να κάνεις ένα διαλειματάκι για ένα ρομαντικό γλωσσόφιλο,

και συνεχίζεις... :grin:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
κοίτα, μετά από πέντε λεπτά ιεραποστολικό, με τα πόδια της σηκωμένα, και πίσω, έχεις βρει τράχηλο μήτρας και την βλέπεις οτι λίγο ζορίζεται,

Ρε φίλε εσύ τι σκατά γνώμη έχεις για τις γυναίκες αφού λόγω της ψώρας σου μόνο οι τάνες δεν σε σιχαίνονται τόσο και σε ανέχονται;  :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Κοιτα το σεξ ειναι σαν την μουσικη.Μετρημενες νοτες αμετριτα τραγουδια.Πολλα μπορεις να κανεις αναλογα με την γυναικα.Αλλα αν δε ζορισουν και λιγο τα πραγματα δεν εχει νοημα ρε γμτ  :rockon:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
κοίτα, ανάλογα με το σκηνικό ναι.

εμένα μία δυσανασχέτησε, με ρώτησε, με περνάς για πορνοστάρ?

μια χαρά κάθησε όμως...

λίγο καιρό μετά, μετά το πισοκολλητό, την γυρνούσα μπροστά και τον έπαιρνε ακάποτα στην άκρη του κρεβατιού με εμένα όρθιο.

γενικά μέσα στην σχέση τις γυναίκες τις εξιτάρουν τα βρώμικα.

αυτή την ίδια, όταν την γαμούσα για να της δείξω οτι την θεωρούσα δική μου, κοιτούσα χαμηλά όπως ο πούτσος μου έμπαινε στο μουνί της και της έλεγα "is this my pussy?"

η απόλυτη κυριαρχία στο θηλυκό.

οι γυναίκες θέλουν λεκτική επικοινωνία την ώρα του σεξ με βρώμικα κοπλιμέντα.

δεν είναι δω και το άγριο ρόδο να μας επιβεβαιώσει.
Επιβεβαιώνω, καλό είναι να αποφεύγονται οι χαζές ερωτήσεις βέβαια πχ τι σου κάνω??? κλπ
Προσωπικά με δυσκολία κρατιέμαι να μην απαντήσω και γελάσω και παρεξηγηθω.. :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
και τρυφερός θα είσαι και θα την ξεσκίζεις το μουνί μέχρι τέρμα.

εναλλάξ.

με εναλλαγές ανα πέντε λεπτά.
Μικρές πινελιές τρυφερότητας αρκούν, γτ διατρέχεις τον κίνδυνο να αλλάξεις στυλ τη στιγμή που δε θα το θέλει και δεν υπάρχει χειρότερο!!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ελα ροους πες την αληθεια.Οι γυναικες εχουν εφευρει αυτα τα περι τρυφεροτητας στο σεξ για να αποφευγουν τους ατσουμπαλους και αμπαλους τυπαδες  :grin: :grin:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ρε παίδες απο πότε μας νοιάζει τι αρέσει στη γκόμενα και με τι φτιάχνεται? τι αρέσει σ εμάς δεν είναι το θέμα?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ρε παίδες απο πότε μας νοιάζει τι αρέσει στη γκόμενα και με τι φτιάχνεται? τι αρέσει σ εμάς δεν είναι το θέμα?
Φιλε αν το σεξ θελει 2 ατομα.Αν σε νοιαζει μονο το τι θελεις εσυ θα καταληξεις να το κανεις μονος σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom