jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
θελουν να εισαι τρυφερος,..
και τρυφερός θα είσαι και θα την ξεσκίζεις το μουνί μέχρι τέρμα.
εναλλάξ.
με εναλλαγές ανα πέντε λεπτά.
Γουστα ειναι αυτα.Το σεξ το σωστο για μενα δε θελει τρυφεροτητες δε παιζουμε στον τιτανικο.Η γυναικα πιστευω για να καυλωσει και να χυσει σωστα πρεπει να τον φαει με δυναμη σταθερωτητα και επιμονη Τωρα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα...αλλα εγω πρωτιμαω να αφηνω τις τρυφερες στιγμες εξω απο το σεξ,εστω και για μετα απο αυτο.και τρυφερός θα είσαι και θα την ξεσκίζεις το μουνί μέχρι τέρμα.
εναλλάξ.
το λεγόμενο σκωτσέζικο γαμήσι
Γουστα ειναι αυτα.Το σεξ το σωστο για μενα δε θελει τρυφεροτητες δε παιζουμε στον τιτανικο.Η γυναικα πιστευω για να καυλωσει και να χυσει σωστα πρεπει να τον φαει με δυναμη σταθερωτητα και επιμονη Τωρα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα...αλλα εγω πρωτιμαω να αφηνω τις τρυφερες στιγμες εξω απο το σεξ,εστω και για μετα απο αυτο.
Ρε φίλε εσύ τι σκατά γνώμη έχεις για τις γυναίκες αφού λόγω της ψώρας σου μόνο οι τάνες δεν σε σιχαίνονται τόσο και σε ανέχονται;κοίτα, μετά από πέντε λεπτά ιεραποστολικό, με τα πόδια της σηκωμένα, και πίσω, έχεις βρει τράχηλο μήτρας και την βλέπεις οτι λίγο ζορίζεται,
δεν είναι κακό να κάνεις ένα διαλειματάκι για ένα ρομαντικό γλωσσόφιλο,
και συνεχίζεις...
Κοιτα το σεξ ειναι σαν την μουσικη.Μετρημενες νοτες αμετριτα τραγουδια.Πολλα μπορεις να κανεις αναλογα με την γυναικα.Αλλα αν δε ζορισουν και λιγο τα πραγματα δεν εχει νοημα ρε γμτκοίτα, μετά από πέντε λεπτά ιεραποστολικό, με τα πόδια της σηκωμένα, και πίσω, έχεις βρει τράχηλο μήτρας και την βλέπεις οτι λίγο ζορίζεται,
δεν είναι κακό να κάνεις ένα διαλειματάκι για ένα ρομαντικό γλωσσόφιλο,
και συνεχίζεις...
Επιβεβαιώνω, καλό είναι να αποφεύγονται οι χαζές ερωτήσεις βέβαια πχ τι σου κάνω??? κλπκοίτα, ανάλογα με το σκηνικό ναι.
εμένα μία δυσανασχέτησε, με ρώτησε, με περνάς για πορνοστάρ?
μια χαρά κάθησε όμως...
λίγο καιρό μετά, μετά το πισοκολλητό, την γυρνούσα μπροστά και τον έπαιρνε ακάποτα στην άκρη του κρεβατιού με εμένα όρθιο.
γενικά μέσα στην σχέση τις γυναίκες τις εξιτάρουν τα βρώμικα.
αυτή την ίδια, όταν την γαμούσα για να της δείξω οτι την θεωρούσα δική μου, κοιτούσα χαμηλά όπως ο πούτσος μου έμπαινε στο μουνί της και της έλεγα "is this my pussy?"
η απόλυτη κυριαρχία στο θηλυκό.
οι γυναίκες θέλουν λεκτική επικοινωνία την ώρα του σεξ με βρώμικα κοπλιμέντα.
δεν είναι δω και το άγριο ρόδο να μας επιβεβαιώσει.
Φιλος του Λάκη???Ρε φίλε εσύ τι σκατά γνώμη έχεις για τις γυναίκες αφού λόγω της ψώρας σου μόνο οι τάνες δεν σε σιχαίνονται τόσο και σε ανέχονται;
και τρυφερός θα είσαι και θα την ξεσκίζεις το μουνί μέχρι τέρμα.
Μικρές πινελιές τρυφερότητας αρκούν, γτ διατρέχεις τον κίνδυνο να αλλάξεις στυλ τη στιγμή που δε θα το θέλει και δεν υπάρχει χειρότερο!!!!και τρυφερός θα είσαι και θα την ξεσκίζεις το μουνί μέχρι τέρμα.
εναλλάξ.
να αποφεύγονται οι χαζές ερωτήσεις βέβαια πχ τι σου κάνω???
εναλλάξ.
Δυστυχώς, αλλά όχι, υπάρχουν αξιοι συνεχιστες!!!καλά εννοείται, αυτά είναι από βιντεοταινίες με Ταμτάκο δεκαετία 80.
Φιλε αν το σεξ θελει 2 ατομα.Αν σε νοιαζει μονο το τι θελεις εσυ θα καταληξεις να το κανεις μονος σου...ρε παίδες απο πότε μας νοιάζει τι αρέσει στη γκόμενα και με τι φτιάχνεται? τι αρέσει σ εμάς δεν είναι το θέμα?