Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αρκει να τονιζεις παντα ποσο υστερουσε η προηγουμενη σε ολα σε σχεση με την τωρινη και ποσο τυχερος ειναι που την βρηκε. :2funny:

όχι κλισεδιάρικα σάλια και σιρόπια ειδικά σε έξυπνες γυναίκες.

τα έχουν ακούσει ήδη.

άποψη μου.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ερωτηση προς τις γυναικες του site. Την βαζω εδω την ερωτηση για να μν ανοιγω αλλο θεμα.

Ειμαι με 1 κοπελα εδω και 1 μιση μηνα. Τωρα λειπω για δουλεια εκτος Ελλαδος για ενα μηνα. Χθες καθως κουβεντιαζαμε στο skype  της ειπα οταν γυρισω για ενα τριημερο καπου στην Πελοποννησο σε συγκεκριμενο μερος. Με ρωτησε αν ειχα παει εκει με την προηγουμενη γκομενα μου. Της ειπα ναι. Παρεθενση ειχαμε κανει κουβεντες για πρωην σχεσεις. Και την επιασε φρικη και καλα ποια ειμαι να με πας εκει στο ιδιο μερος. Οτι ειμαι κολλημενος με την προηγουμενη. Οτι θα γαμιομαστε και στο ιδιο δωματιο??  :S

Και βεβαιως απο εχθες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ουτε σε μυν απανταει ουτε σε τηλ. Χρυση την εχω κανει.

Το χασα το κορμι??

Κραξτε ελευθερα και οσοι θελετε απανταντε και σοβαρα.

:grin: :grin:

Τύπε κλασσική αντίδραση αμόρφωτης βλαχάρας νεοελλεηνίδας (σόρυ αν σε προσβάλει αυτο αλλά δεν είναι αντίδραση αυτή από μέρους της).
Τύπε μου είναι απλό. Αν γενικά "το 'χεις" με τις γυναίκες και μπορείς να βρεις άλλη, κάντο. Με κοπέλα η οποία σου κάνει μούτρα για κάτι τόσο ασήμαντο μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα μείνετε για πολύ ακόμα μαζί έτσι κι αλλιώς. Βρίσκουν και κάνουν.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Τυποι μου βγαινω για καμια μπυρα. Θα ξαναπαρω και θα ενημερωσω το βραδυ τοτε που θα ειναι ολο το κλιμακιο μεσα.

:grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
όχι κλισεδιάρικα σάλια και σιρόπια ειδικά σε έξυπνες γυναίκες.

τα έχουν ακούσει ήδη.

άποψη μου.
Συμφωνω στα κλισεδιαρικα και τα σαλια.Αλλα πιστευω οτι πλανασαι αν νομιζεις οτι υπαρχει γυναικα που ΔΕΝ τις αρεσουν τα κοπλιμεντα και το να τονιζεις συνεχως την μοναδικοτητα της.Οσο και αν ξερουν οτι τα λες ετσι.Κατα βαθως εχουν ενα μερος στο πισω του κεφαλιου τους που φωναζει ''πεσ μου κιαλα''.Δεν εχει σημασια ποσα εχουν ακουσει...ποτε κανεναν δεν εβλαψε να ακουσει ενα ακομα....

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαν εγω ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να αφηνεις τη γυναικα να σε περναει απο ''τεστακια''. Γινε και εσυ ζορικος και πες της οτι η μου απαντας τωρα αμεσως και κοβεις τα παιχνιδια η πηγαινε διακοπες με το δονιτη σου.  :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Τύπε κλασσική αντίδραση αμόρφωτης βλαχάρας νεοελλεηνίδας (σόρυ αν σε προσβάλει αυτο αλλά δεν είναι αντίδραση αυτή από μέρους της).
Τύπε μου είναι απλό. Αν γενικά "το 'χεις" με τις γυναίκες και μπορείς να βρεις άλλη, κάντο. Με κοπέλα η οποία σου κάνει μούτρα για κάτι τόσο ασήμαντο μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα μείνετε για πολύ ακόμα μαζί έτσι κι αλλιώς. Βρίσκουν και κάνουν.

Δεν με προσβαλει τυπε καθολου. Μπορει να ναι και τετοια. 1 μιση μηνα την ξερω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αλλα πιστευω οτι πλανασαι αν νομιζεις οτι υπαρχει γυναικα που ΔΕΝ τις αρεσουν τα κοπλιμεντα και το να τονιζεις συνεχως την μοναδικοτητα της.

άλλο αυτό.

και άλλο να γινόμαστε κραυγαλέοι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
άλλο αυτό.

και άλλο να γινόμαστε κραυγαλέοι.
Εγω κρινω την γυναικεια ψυχολογια..οχι το αν πρεπει η οχι να το κανουμε εμεις αυτο.Καμια φορα ειναι ωραιο να λες 2 πραγματα που θα κανουν την κοπελα σου να νιωσει ωραια.Και στην τελικη και να μην εχει για παραδειγμα το τελειο σωμα,που ειναι το κακο να την κανεις να πιστεψει οτι για σενα ειναι παρα πολυ ωραιο?Εγω αυτο που δεν μπορω ειναι τα ψεματα του τυπου πριν γνωρισω εσενα δεν ειχα ζωη και ολες ηταν ενα τιποτα και κατι τετεια.Πρεπει κανεις να υποστιριζει τις επιλογες του.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγω κρινω την γυναικεια ψυχολογια..οχι το αν πρεπει η οχι να το κανουμε εμεις αυτο.Καμια φορα ειναι ωραιο να λες 2 πραγματα που θα κανουν την κοπελα σου να νιωσει ωραια.Και στην τελικη και να μην εχει για παραδειγμα το τελειο σωμα,που ειναι το κακο να την κανεις να πιστεψει οτι για σενα ειναι παρα πολυ ωραιο?Εγω αυτο που δεν μπορω ειναι τα ψεματα του τυπου πριν γνωρισω εσενα δεν ειχα ζωη και ολες ηταν ενα τιποτα και κατι τετεια.Πρεπει κανεις να υποστιριζει τις επιλογες του.

σύμφωνοι σε όλα, απλά λέω πρέπει να το κάνεις με τρόπο που να βγάζει ειλικρίνεια και όχι τυπικότητα και ευγένεια.

να σου δώσω ένα παράδειγμα.

πες οτι είσαι με μία γυναίκα που έχει κάπως μεγαλύτερη περιφέρεια ή κώλο.

το μεγαλύτερο κοπλιμέντο για την γυναίκα αυτή είναι να την παίρνεις δυνατά στα τέσσερα όσο πιο συχνά γίνεται.

στην στάση δηλαδή που της δημιουργεί την μεγαλύτερη ανασφάλεια, εσύ να την γαμάς συνέχεια λέγοντας της "τι πανέμορφο κολαράκι είναι αυτό που ξεσκίζω μουνάρα μου"

είναι πολλοί οι τρόποι για να κάνεις κοπλιμέντα σε γυναίκα. :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
σύμφωνοι σε όλα, απλά λέω πρέπει να το κάνεις με τρόπο που να βγάζει ειλικρίνεια και όχι τυπικότητα και ευγένεια.

το μεγαλύτερο κοπλιμέντο για την γυναίκα αυτή είναι να την παίρνεις δυνατά στα τέσσερα όσο πιο συχνά γίνεται.

στην στάση δηλαδή που της δημιουργεί την μεγαλύτερη ανασφάλεια, εσύ να την γαμάς συνέχεια λέγοντας της "τι πανέμορφο κολαράκι είναι αυτό που ξεσκίζω μουνάρα μου"

Τα ειληκρικα κοπλιμεντα βγαινουν με ειλικρινια.Οταν εννοω κατι θα το πω η θα το εκφρασω οπως το νιωθω. Το κολπο δεν ειναι να την κανεις να νιωθει οτι εχει μικροτερη περηφερεια απο αυτη που εχει.Το κολπο ειναι να ΞΕΡΕΙ οτι εσενα σου αρεσει ΑΥΤΗ ασχετως με το ποσο μεγαλη περηφερεια εχει.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Είσαι πόρνος.  :grin: Νόμιζα θα έλεγες οτι της κάνεις κανένα κομπλιμέντο για τον κώλο/ μπούτια αλλα τυφλώθηκα μόλις το είδα !!  :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντος αν εχει πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση μπορει να νομιζει οτι την περνεις συνεχεια στα 4 επειδη δεν αντεχεις να βλεπεις τη μουρη της.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το κολπο δεν ειναι να την κανεις να νιωθει οτι εχει μικροτερη περηφερεια απο αυτη που εχει.Το κολπο ειναι να ΞΕΡΕΙ οτι εσενα σου αρεσει ΑΥΤΗ ασχετως με το ποσο μεγαλη περηφερεια εχει.
έτσι, έτσι.  :knockinb:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παντος αν εχει πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση μπορει να νομιζει οτι την περνεις συνεχεια στα 4 επειδη δεν αντεχεις να βλεπεις τη μουρη της.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχα ναι παίζει κι αυτο που λες, ή μπορεί να πιστέψει οτι δεν τη βλέπεις σοβαρά. Κάποιες δεν θέλουν πισωκολλητό  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Χαχα ναι παίζει κι αυτο που λες, ή μπορεί να πιστέψει οτι δεν τη βλέπεις σοβαρά. Κάποιες δεν θέλουν πισωκολλητό  :grin:
Και μενα μου εχουν τυχει 2-3 που δεν ηθελαν στην αρχη...αλλα αν τις βαλεις κατω και τις δαμασεις μια χαρα το θελουνε μετα. Ολες θελουν καταβαθως να τις υποταξεις και να τις κανεις σουροτιρι... :fuck2:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και μενα μου εχουν τυχει 2-3 που δεν ηθελαν στην αρχη...αλλα αν τις βαλεις κατω και τις δαμασεις μια χαρα το θελουνε μετα. Ολες θελουν καταβαθως να τις υποταξεις και να τις κανεις σουροτιρι... :fuck2:

Πουτάνες τύπε  :tooth:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

κοίτα, ανάλογα με το σκηνικό ναι.

εμένα μία δυσανασχέτησε, με ρώτησε, με περνάς για πορνοστάρ?

μια χαρά κάθησε όμως...

λίγο καιρό μετά, μετά το πισοκολλητό, την γυρνούσα μπροστά και τον έπαιρνε ακάποτα στην άκρη του κρεβατιού με εμένα όρθιο.

γενικά μέσα στην σχέση τις γυναίκες τις εξιτάρουν τα βρώμικα.

αυτή την ίδια, όταν την γαμούσα για να της δείξω οτι την θεωρούσα δική μου, κοιτούσα χαμηλά όπως ο πούτσος μου έμπαινε στο μουνί της και της έλεγα "is this my pussy?"

η απόλυτη κυριαρχία στο θηλυκό.

οι γυναίκες θέλουν λεκτική επικοινωνία την ώρα του σεξ με βρώμικα κοπλιμέντα.

δεν είναι δω και το άγριο ρόδο να μας επιβεβαιώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom