Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Ερωτηση προς τις γυναικες του site. Την βαζω εδω την ερωτηση για να μν ανοιγω αλλο θεμα.

Ειμαι με 1 κοπελα εδω και 1 μιση μηνα. Τωρα λειπω για δουλεια εκτος Ελλαδος για ενα μηνα. Χθες καθως κουβεντιαζαμε στο skype  της ειπα οταν γυρισω για ενα τριημερο καπου στην Πελοποννησο σε συγκεκριμενο μερος. Με ρωτησε αν ειχα παει εκει με την προηγουμενη γκομενα μου. Της ειπα ναι. Παρεθενση ειχαμε κανει κουβεντες για πρωην σχεσεις. Και την επιασε φρικη και καλα ποια ειμαι να με πας εκει στο ιδιο μερος. Οτι ειμαι κολλημενος με την προηγουμενη. Οτι θα γαμιομαστε και στο ιδιο δωματιο??  :S

Και βεβαιως απο εχθες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ουτε σε μυν απανταει ουτε σε τηλ. Χρυση την εχω κανει.

Το χασα το κορμι??

Κραξτε ελευθερα και οσοι θελετε απανταντε και σοβαρα.

:grin: :grin:

Επισκέπτης
Πώς να αντέξει η Ελληνίδα την πραγματικότητα ότι δεν μετράει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και το μόνο που έχει μάθει είναι να απαιτεί τα πάντα γκρινιάζοντας, χωρίς να έχει τη θέληση να δώσει τίποτα? Έφτιαξε ένα μύθο, για μην τρελαθεί. Γι αυτό βλέπει με λύσσα και μίσος την κοπέλα του Ανατολικού μπλοκ, γιατί ξέρει ότι με ίσες ευκαιρίες δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Μιλάω για την πλειοψηφία των Ελληνίδων, όχι για την εξαίρεση.

Τὸ τελικὸν ἀπόσταγμα. Ὁ,τιδήποτε πέραν αὐτοῦ εἶναι περιττολογία.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
κλασσική ελλεηνίδα. θα σου σπάσει το πούτσο όσο είσαι έξω, θα σου σπάσει το πούτσο όταν γυρίσεις, θα πληρώσεις όλο το ταξίδι εσύ, μετά θα σου κάτσει για να μη νομίζεις ότι είσαι και μαλάκας και μετά πάλι τα ίδια με τη πρώτη ευκαιρία. Στείλτης ένα αη στο διάολο και τα λεφτά που θα δινες για το ταξίδι δώστα για πουτάνες και πιώμα εκεί που είσαι... ;)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
κλασσική ελλεηνίδα. θα σου σπάσει το πούτσο όσο είσαι έξω, θα σου σπάσει το πούτσο όταν γυρίσεις, θα πληρώσεις όλο το ταξίδι εσύ, μετά θα σου κάτσει για να μη νομίζεις ότι είσαι και μαλάκας και μετά πάλι τα ίδια με τη πρώτη ευκαιρία. Στείλτης ένα αη στο διάολο και τα λεφτά που θα δινες για το ταξίδι δώστα για πουτάνες και πιώμα εκεί που είσαι... ;)

Το θεμα ειναι οτι δεν μου σπαει τον πουτσο επειδη ειμαι εξω. Παρεξηγηθηκε επειδη ειπα να την παω στο ιδιο μερος που πηγα την προηγουμενη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ερωτηση προς τις γυναικες του site. Την βαζω εδω την ερωτηση για να μν ανοιγω αλλο θεμα.

Ειμαι με 1 κοπελα εδω και 1 μιση μηνα. Τωρα λειπω για δουλεια εκτος Ελλαδος για ενα μηνα. Χθες καθως κουβεντιαζαμε στο skype  της ειπα οταν γυρισω για ενα τριημερο καπου στην Πελοποννησο σε συγκεκριμενο μερος. Με ρωτησε αν ειχα παει εκει με την προηγουμενη γκομενα μου. Της ειπα ναι. Παρεθενση ειχαμε κανει κουβεντες για πρωην σχεσεις. Και την επιασε φρικη και καλα ποια ειμαι να με πας εκει στο ιδιο μερος. Οτι ειμαι κολλημενος με την προηγουμενη. Οτι θα γαμιομαστε και στο ιδιο δωματιο??  :S

Και βεβαιως απο εχθες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ουτε σε μυν απανταει ουτε σε τηλ. Χρυση την εχω κανει.

Το χασα το κορμι??

Κραξτε ελευθερα και οσοι θελετε απανταντε και σοβαρα.

Η σε γουσταρει χωρις αυριο και ενιωσε ανασφαλεια η ειναι πολυ κομπλεξικη και θελει να σου το παιξει ζωρικη.Αν δεν την γουσταρεις και παρα πολυ θα σε συμβουλευα να την αφησεις να παρει τον δρομο της.Οποια περιπτοση και να ισχυει θα σου βγαλει το λαδι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το θεμα ειναι οτι δεν μου σπαει τον πουτσο επειδη ειμαι εξω. Παρεξηγηθηκε επειδη ειπα να την παω στο ιδιο μερος που πηγα την προηγουμενη.
Οτι ειναι μπροκολο θελεις πολυ για να το καταλαβεις;Την στελνεις και βρισκεις αλλη,απλο ειναι.
Και καθεσαι και την παρακαλας κιολας στελνοντας μυνηματα.Κλωτσο.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Η σε γουσταρει χωρις αυριο και ενιωσε ανασφαλεια η ειναι πολυ κομπλεξικη και θελει να σου το παιξει ζωρικη.Αν δεν την γουσταρεις και παρα πολυ θα σε συμβουλευα να την αφησεις να παρει τον δρομο της.Οποια περιπτοση και να ισχυει θα σου βγαλει το λαδι.

Ποσο ζορικη? Δεν θα σπασει? Θα απαντησει που θα παει. Και το θεμα ειναι οτι την γουσταρω.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Οτι ειναι μπροκολο θελεις πολυ για να το καταλαβεις;Την στελνεις και βρισκεις αλλη,απλο ειναι.
Και καθεσαι και την παρακαλας κιολας στελνοντας μυνηματα.Κλωτσο.

Για κλωτσο δεν ξερω. Εκτος οτι την γουσταρω μπλεκεται και αλλιως το θεμα. Εψαχνε για δουλεια και τωρα δουλευει με την αδερφη μου.

Κυριακη δεν ειναι σημερα??

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα αλλά μαλλον εχει το σύνδρομο της σπασαρχιδως που ψαχνεται για να δημιουργει θέματα απ το τιποτα. H γκρίνια και η μιζέρια είναι στοχείο των περισσότερων ελλεηνίδων με το οποίο τρέφονται και πάνω στο οποίο πατάνε και μας manipulate. Σ αυτό φταίμε ολοκληρωτικά εμείς που αντί να της διαολοστέλνουμε με τη πρώτη τέτοια ένδειξη τις ζητάμε και συγνώμη. Σε πάω ταξίδι μωρή κάρια και εσένα σε πειράζει που εχώ ξαναπάει με άλλη? Ποτε μη σώσεις και έρθεις!...θα ταν μια καλή αντιμετώπιση  ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
1. Ερωτηση προς τις γυναικες του site. Την βαζω εδω την ερωτηση για να μν ανοιγω αλλο θεμα.

2. Ειμαι με 1 κοπελα εδω και 1 μιση μηνα.

3. Με ρωτησε αν ειχα παει εκει με την προηγουμενη γκομενα μου. Της ειπα ναι.

1. Δεν θα συμμετάχουν, οι γυναίκες του σάιτ δεν βοηθάνε πρακτικά.

2. Η σχέση είναι ολοκληρωμένη, consummated που λέμε?

3. Ήταν ανάγκη να πεις ναι?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

:idiot:
Για ποιο λόγο όμως πρότεινε το ίδιο μέρος??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για κλωτσο δεν ξερω. Εκτος οτι την γουσταρω μπλεκεται και αλλιως το θεμα. Εψαχνε για δουλεια και τωρα δουλευει με την αδερφη μου.

Κυριακη δεν ειναι σημερα??

Kαταρχην μεγαλη μαλακια το οτι εκανες κουβεντα για τις πρωην σχεσεις σου,οι περισσοτερες τις ζηλευουν αφορητα.
Οταν μας λενε αν εχουμε παει σε καποιο μερος με πρωην,παντα απανταμε οχι.Γιατι μπαινει στο μυαλο τους οτι εσυ μπορει
να εχεις ομορφες αναμνησεις,μπορει να σκεφτεσαι τις πρωην,χιλιες δυο παπαριες που μπορει να περασουν απο το μυαλο μιας γκομενας.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Ναι ναι ολοκληρωμενη με τα σχετικα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
  :idiot:
Για ποιο λόγο όμως πρότεινε το ίδιο μέρος??
Νατηνα.Μπορει να του αρεσε ρε πουλακι μου εκει περα.Εγω εχω παει Πηλιο με 6 διαφορετικες γκομενες.
Παντα ομως παω για πρωτη φορα και κανω οτι δεν ξερω το μερος. :grin:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ποσο ζορικη? Δεν θα σπασει? Θα απαντησει που θα παει. Και το θεμα ειναι οτι την γουσταρω.
Μαν εγω ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να αφηνεις τη γυναικα να σε περναει απο ''τεστακια''. Γινε και εσυ ζορικος και πες της οτι η μου απαντας τωρα αμεσως και κοβεις τα παιχνιδια η πηγαινε διακοπες με το δονιτη σου.  :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Kαταρχην μεγαλη μαλακια το οτι εκανες κουβεντα για τις πρωην σχεσεις σου,οι περισσοτερες τις ζηλευουν αφορητα.
Οταν μας λενε αν εχουμε παει σε καποιο μερος με πρωην,παντα απανταμε οχι.Γιατι μπαινει στο μυαλο τους οτι εσυ μπορει
να εχεις ομορφες αναμνησεις,μπορει να σκεφτεσαι τις πρωην,χιλιες δυο παπαριες που μπορει να περασουν απο το μυαλο μιας γκομενας.

Και αυτη εχει κανει κουβεντα για πρωην. Μαλιστα ο τελευταιος την ενοχλει ακομα μεσω FB.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Νατηνα.Μπορει να του αρεσε ρε πουλακι μου εκει περα.Εγω εχω παει Πηλιο με 6 διαφορετικες γκομενες.
Παντα ομως παω για πρωτη φορα και κανω οτι δεν ξερω το μερος. :grin:

εγώ όταν βγάζω σούπερ γκόμενα την πάω στο Σάλτσμπουργκ για Salzburger Nockerln.

ξενοδοχείο Kasererbraeu δωμάτιο με θέα το κάστρο.

ώρε κράξιμο που θα φάω τώρα.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Μαν εγω ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να αφηνεις τη γυναικα να σε περναει απο ''τεστακια''. Γινε και εσυ ζορικος και πες της οτι η μου απαντας τωρα αμεσως και κοβεις τα παιχνιδια η πηγαινε διακοπες με το δονιτη σου.  :rockon:

Αυτο αν ειναι τεστακι ειναι θεμα για πανελληνιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom