Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μαν εγω ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να αφηνεις τη γυναικα να σε περναει απο ''τεστακια''. Γινε και εσυ ζορικος και πες της οτι η μου απαντας τωρα αμεσως και κοβεις τα παιχνιδια η πηγαινε διακοπες με το δονιτη σου.  :rockon:

:thumbsup:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Νατηνα.Μπορει να του αρεσε ρε πουλακι μου εκει περα.Εγω εχω παει Πηλιο με 6 διαφορετικες γκομενες.
Παντα ομως παω για πρωτη φορα και κανω οτι δεν ξερω το μερος. :grin:
Ετσι το δεχομαι, αλλα για να το παραδεχτεις κιολας οτι πηγες με την πρωην, δεν πρεπει να βρεις και μια δικαιολογια εκτος του οτι σου αρεσε το μερος???
Και τεσπα μαλακια εκανε, ποτε δε μιλαμε για πρωην!!!!
Αλλα δεν ειναι κ λογος για να στραβωσει πολυ, θα κρατησει μουτρα μερικες μερες για να κανει το κομματι της κ θα επανελθει  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Kαταρχην μεγαλη μαλακια το οτι εκανες κουβεντα για τις πρωην σχεσεις σου,οι περισσοτερες τις ζηλευουν αφορητα.
Οταν μας λενε αν εχουμε παει σε καποιο μερος με πρωην,παντα απανταμε οχι.Γιατι μπαινει στο μυαλο τους οτι εσυ μπορει
να εχεις ομορφες αναμνησεις,μπορει να σκεφτεσαι τις πρωην,χιλιες δυο παπαριες που μπορει να περασουν απο το μυαλο μιας γκομενας.
Δε ζηλευουν ολες ετσι. Υπαρχουν και τυπισες που εχουν αυτοπεποιθηση και κυριως...λογικη...και εχουν αποδεχτει το γεγωνος οτι καποτε γουσταρες μια αλλη και τωρα γουσταρεις αυτες.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Δε ζηλευουν ολες ετσι. Υπαρχουν και τυπισες που εχουν αυτοπεποιθηση και κυριως...λογικη...και εχουν αποδεχτει το γεγωνος οτι καποτε γουσταρες μια αλλη και τωρα γουσταρεις αυτες.

Εδω σε αυτο που εγραψες να πω κατι. Αυτοπεποιθηση δεν εχει και πολυ. Ολο στο κακο το μυαλο της παει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγώ όταν βγάζω σούπερ γκόμενα την πάω στο Σάλτσμπουργκ για Salzburger Nockerln.

ξενοδοχείο Kasererbraeu δωμάτιο με θέα το κάστρο.

ώρε κράξιμο που θα φάω τώρα.
Παντος εγω ξερω μουναρες που και με το σουνιο ευχαρηστημενες ειναι  :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ερωτηση προς τις γυναικες του site. Την βαζω εδω την ερωτηση για να μν ανοιγω αλλο θεμα.

Ειμαι με 1 κοπελα εδω και 1 μιση μηνα. Τωρα λειπω για δουλεια εκτος Ελλαδος για ενα μηνα. Χθες καθως κουβεντιαζαμε στο skype  της ειπα οταν γυρισω για ενα τριημερο καπου στην Πελοποννησο σε συγκεκριμενο μερος. Με ρωτησε αν ειχα παει εκει με την προηγουμενη γκομενα μου. Της ειπα ναι. Παρεθενση ειχαμε κανει κουβεντες για πρωην σχεσεις. Και την επιασε φρικη και καλα ποια ειμαι να με πας εκει στο ιδιο μερος. Οτι ειμαι κολλημενος με την προηγουμενη. Οτι θα γαμιομαστε και στο ιδιο δωματιο??  :S

Και βεβαιως απο εχθες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ουτε σε μυν απανταει ουτε σε τηλ. Χρυση την εχω κανει.

Το χασα το κορμι??

Κραξτε ελευθερα και οσοι θελετε απανταντε και σοβαρα.

:grin: :grin:

Είσαι και άμπαλος, πανάθεμα σε. Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει μοναδική, ότι αυτή να είναι και καμία άλλη, ότι σε εμπνέει για πράγματα πρωτογνωρα. Μαλάκας είσαι και της είπες ότι έχεις κάνει το ίδιο πράγμα και με άλλη; Κουραστικό ναι, σπαστικό όσο δεν πάει αλλά έτσι είναι οι γυναίκες τι να κάνουμε;

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Ετσι το δεχομαι, αλλα για να το παραδεχτεις κιολας οτι πηγες με την πρωην, δεν πρεπει να βρεις και μια δικαιολογια εκτος του οτι σου αρεσε το μερος???
Και τεσπα μαλακια εκανε, ποτε δε μιλαμε για πρωην!!!!
Αλλα δεν ειναι κ λογος για να στραβωσει πολυ, θα κρατησει μουτρα μερικες μερες για να κανει το κομματι της κ θα επανελθει  ;)

Δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος οτι θα επανελθει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εδω σε αυτο που εγραψες να πω κατι. Αυτοπεποιθηση δεν εχει και πολυ. Ολο στο κακο το μυαλο της παει.
Εεε τοτε ειπες τη μαγεικη κουβεντα. Δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο.Τοτε δε το κανει για να σε τεσταρει.Απλα νιωθει μειωνεκτικα που θα πατε καπου που εχεις παει τις αλλες και θα σκευτεται συνεχεια οτι εσυ θα κανεις τη συγγριση πως ειναι αυτη σε σχεση με τις προηγουμενες. Τοτε γραψε λαθος μη της πεις να παει διακοπες με τον δονιτη της. :grin: Πρεπει να προσεγκισεις το θεμα πιο μαλακα...πρεπει να της πεις αυτα που θελει να ακουσει....

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Είσαι και άμπαλος, πανάθεμα σε. Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει μοναδική, ότι αυτή να είναι και καμία άλλη, ότι σε εμπνέει για πράγματα πρωτογνωρα. Μαλάκας είσαι και της είπες ότι έχεις κάνει το ίδιο πράγμα και με άλλη; Κουραστικό ναι, σπαστικό όσο δεν πάει αλλά έτσι είναι οι γυναίκες τι να κάνουμε;

Μου ξεφυγε. Και το ειχα ξεχασει οτι της το χα πει.  :jerking: :jerking:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δε χρειαζονται λεπτομερειες ομως
Αμε πως δεν χρειαζοντε.Αρκει να τονιζεις παντα ποσο υστερουσε η προηγουμενη σε ολα σε σχεση με την τωρινη και ποσο τυχερος ειναι που την βρηκε. :2funny:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Εεε τοτε ειπες τη μαγεικη κουβεντα. Δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο.Τοτε δε το κανει για να σε τεσταρει.Απλα νιωθει μειωνεκτικα που θα πατε καπου που εχεις παει τις αλλες και θα σκευτεται συνεχεια οτι εσυ θα κανεις τη συγγριση πως ειναι αυτη σε σχεση με τις προηγουμενες. Τοτε γραψε λαθος μη της πεις να παει διακοπες με τον δονιτη της. :grin: Πρεπει να προσεγκισεις το θεμα πιο μαλακα...πρεπει να της πεις αυτα που θελει να ακουσει....

Ειπες τη σωστη λεξη. Παντα φοβοταν την συγκριση με την προηγουμενη.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αμε πως δεν χρειαζοντε.Αρκει να τονιζεις παντα ποσο υστερουσε η προηγουμενη σε ολα σε σχεση με την τωρινη και ποσο τυχερος ειναι που την βρηκε. :2funny:
ποσο καλα μας ξέρεις!!!
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom