You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εσυ θα βαλεις και την μαλακια στους ολυμπιακους....ποσα ξερεις
Τι σχέση έχει η μαλακία με τα σκοπευτικά αθλήματα ;;;
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
καμια...αλλα εσυ την ξερεις καλαΤι σχέση έχει η μαλακία με τα σκοπευτικά αθλήματα ;;;
Επισκέπτης
καμια...αλλα εσυ την ξερεις καλα
Εσύ είσαι ο Πελέ της ....
χωρίς σφετεριστή ....
Ο Μαρτσιάνο του αυνανισμού ....
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πσσσσσσ ο μεσιΕσύ είσαι ο Πελέ της ....
χωρίς σφετεριστή ....
Ο Μαρτσιάνο του αυνανισμού ....
Επισκέπτης
πσσσσσσ ο μεσι
Είσαι ο Αϊνστάιν , δεν υπάρχει άλλος.
Έφτιαξες το άθλημα ....
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μπορει....εσυ ομως το τερματισεςΕίσαι ο Αϊνστάιν , δεν υπάρχει άλλος.
Έφτιαξες το άθλημα ....
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ασε μεγαλη μαλακια...μετα τα δυο χρονια μπαινουν λιγο στο πλυσιμο :-P οποτε ναι το d τωρα μας φαινεται μικρουλι θα παμε για 500cc να ησυχασουμε
Στα ζουλάνε πολύ και φυράξανε δικιά μου
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τι σχέση έχει η μαλακία με τα σκοπευτικά αθλήματα ;;;
Ρε Λάκη άσχετο...το άβαταρ σου ποια ιστοορία/γεγονός αντιπροσωπεύει που έχασα?
Επισκέπτης
Ρε Λάκη άσχετο...το άβαταρ σου ποια ιστοορία/γεγονός αντιπροσωπεύει που έχασα?
Δεν ξέρεις, ότι ο Ξύδης πήγε σε Sex Shop
και αγόρασε δονητάρι ;;;
Και έγραψε και review.
Ψάχτο στα review του προφίλ του.
Μην πάει ο νούς σου στο πονηρό.
ΓΙΑ ΜΙΑ ... ΦΙΛΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ....
Τι πιο κλασσικό σε δώρο , σε φίλη ;;;
Τι να της πάρεις ;;;
Σοκολατάκια ή το "όσα παίρνει ο άνεμος" ;;;;
John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ρε τύποι μία που έμπαινε παλιά εδώ μέσα και την έλεγαν Loukritia ξέρει κανείς τι απέγινε; Απο ότι θυμάμαι ήταν μικρούλα (21-23) και σίγουρα "κατεστραμμένη" τελείως...
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Μπα βαριεμαι αλλα επειδη νομιζεις οτι ως γνησιος Ελληναρας θα πεις ενα στ αρχιδια μας και εγω θα κανω τσισακια πανω μου ως μομολο που ειμαι,να σου πω οτι σαν γυναικακι παιζει να τα εχω και μεγαλυτερα απο σενα μιας και δεν εχω αναγκη για να γαμηθω με κατι fuckable να πληρωσω και ουτε ψαχνω για χορηγουλη να μου τα ακουμπαει μιας και μπορω και βγαζω τα λεφτακια μου να τα τρωω μονη μου,οποτε παιρνω το 1,71 υψος μου και τα σιλικονατα βυζακια μου και παω να ασχοληθω με κατι που θα ξερει και αλλες λεξουλες να πει περα απο τις κλασικες μαγκικες My ass που εχει εκστομισει το δικο σου στοματακι...u can live your dream hottie & keep jerking off
σιγα πολυ φορα πηρες. Δε βγαινει ακρη απο αυτο το παραληρημα που εγραψες. Ξαναγραψτο πιο κατανοητα και βαζε και τελειες
Για να είσαι γυναίκα και να είσαι εδώ μέσα,
συμβαίνει συνδιασμός γεγονότων ....
-είσαι ναυάγιο της ζωής
-αγνοείς τι είναι πούτσα ...
-δεν έχεις λεφτά ούτε για εισιτήρια λεωφορείου και μπαίνεις
εδώ από τη σύνδεση κάποιου γείτονα που του ψείρισες τον κωδικό
για να σκοτώνεις τον ατέλειωτο χρόνο σου ...
-όταν σε βλέπουν άνδρες, κάνουν το 100ρι σε μικρότερο χρόνο από τον κεντέρη
όταν έπαιρνε τα καλά αναβολικά ....
Χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλα μας εκανες και γελασαμε!!!!Λοιπον καμια σχεση με αυτα που γραφεις,θεωρω οτι περα απο το soft swinging που ειμαστε εμεις και εννοειται οτι εδω μεσα δεν παιζει οπως και το οτι ειμαι bi,εχει εξαιρετικο ενδιαφερον να διαβαζεις τις κριτικες που γραφετε οπως και αρκετα θεματα που θιγονται εδω ασε που πολλες φορες παιζει και εξαισιο χιουμοργια τα υπολοιπα που λες καλο θα ειναι να μην παιζεις τυχερα παιχνιδια γιατι δεν το εχεις με τις προβλεψεις εισαι φαουλ 4 στα 4
σιγα πολυ φορα πηρες. Δε βγαινει ακρη απο αυτο το παραληρημα που εγραψες. Ξαναγραψτο πιο κατανοητα και βαζε και τελειες
Προφανως δυσκολευονται τ αρχιδια σου να κατανοησουν κειμενο πανω απο 3 λεξεις ε?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.970
- Πόντοι
- 3.656
Μιλαμε γενικως για τις Ελληνιδες η για του επαγγελματος?Γιατι γενικως το 1,60 δεν ειναι ο μεσος ορος και εαν κανατε κανα επαγγελμα που θα ειχε αμεση σχεση με αυτες θα το ξερατε οσο για το που μου βαλατε ατυχησατε γιατι εκτος απο γυναικα δεν ειμαι κ αγαμητη
Αθήνα
Το μέσο ύψος της νέας γενιάς στην Ελλάδα έχει αυξηθεί στο 1,78 για τους άνδρες και στο 1,66 για τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι οι σημερινοί εικοσάρηδες είναι τρία εκατοστά ψηλότεροι από τους σαραντάρηδες και τέσσερα εκατοστά ψηλότεροι από τους πενηντάρηδες, ενώ οι εικοσάχρονες σήμερα είναι δύο εκατοστά ψηλότερες από τις σαραντάχονες και τρία εκατοστά ψηλότερες σε σχέση με τις πενηντάχρονες.
(πηγή in.gr)
Αν είχες κάνει τον κόπο να χρησιμοποιήσεις απλά το διαδίκτυο δεν θα μίλαγες για μέσο ύψος Ελληνίδας 1,70. Οι έρευνες μιλάνε για το 70% γυναικών σεξουαλικά ανικανοποίητων, δεν μιλάνε για όλες. Κατά δήλωσή σου έχεις ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Τι σημασία έχει αυτό για τις υπόλοιπες που βλέπουν ερωτικές ιστορίες στον Κινηματογράφο και στην τηλεόραση και το μουνί τους έχει αραχνιάσει?
Αθήνα
Το μέσο ύψος της νέας γενιάς στην Ελλάδα έχει αυξηθεί στο 1,78 για τους άνδρες και στο 1,66 για τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι οι σημερινοί εικοσάρηδες είναι τρία εκατοστά ψηλότεροι από τους σαραντάρηδες και τέσσερα εκατοστά ψηλότεροι από τους πενηντάρηδες, ενώ οι εικοσάχρονες σήμερα είναι δύο εκατοστά ψηλότερες από τις σαραντάχονες και τρία εκατοστά ψηλότερες σε σχέση με τις πενηντάχρονες.
(πηγή in.gr)
Αν είχες κάνει τον κόπο να χρησιμοποιήσεις απλά το διαδίκτυο δεν θα μίλαγες για μέσο ύψος Ελληνίδας 1,70. Οι έρευνες μιλάνε για το 70% γυναικών σεξουαλικά ανικανοποίητων, δεν μιλάνε για όλες. Κατά δήλωσή σου έχεις ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Τι σημασία έχει αυτό για τις υπόλοιπες που βλέπουν ερωτικές ιστορίες στον Κινηματογράφο και στην τηλεόραση και το μουνί τους έχει αραχνιάσει?
Aν και χρησιμοποιω αρκετα το διαδικτυο για πληροφοριες για το συγκεκριμενο δεν χρειαστηκε μιας και η εργασια μου των τελευταιων 20 ετων εχει να κανει με γυναικες οποτε εχω αποψη βαση γεγονοτων,οσο για τις αγαμητες οι μισες ειναι κατ επιλογην γιατι αρκετοι αντρες εχουν χασει τη μπαλα και ειναι τρια πουλακια καθονται και οι αλλες μισες ειναι σιγανοπαρθενες παντως σιγουρα οταν μιλαμε για ηλικιακο φασμα 20 εως 45 δεν αντιστοιχει στο 70%!!Εαν βεβαια μεσα στο σεξουαλικα ανικανοποιητες μπαινουν και αυτες που ναι μεν κανουν σεξ αλλα δεν το ευχαριστιουνται ισως και να παιζει αυτο το ποσοστο αλλα εχετε αναρωτηθει ποσοι αντρες νομιζουν οτι το σεξ ειναι μπες,βγες σκουπιστε τελειωσατε και δεν εχουν ιδεα στο πως να ικανοποιησουν μια γυναικα?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Tυπε εχει αποδειχτει οτι οι ερευνες αυτες εχουν γινει απο ινστιτουτα τα οποια...δεν υπαρχουν πουθενα.Αθήνα
(πηγή in.gr)
Κοινως μουφες ερευνες.Οποιος πιστευει οτι οι γκομενες εχουν το μουνι τους να αραχνιαζει,απλα δεν εχουν ιδεα
και καλυτερα να μην λενε μαλακιες γιατι εκτιθενται.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 5.975
ενώ οι... κακομοίρες σύγχρονες ελλ(ε)ηνιδούλες είναι της τετράγωνηςε λογικής και του πνεύματος...Aν και χρησιμοποιω αρκετα το διαδικτυο για πληροφοριες για το συγκεκριμενο δεν χρειαστηκε μιας και η εργασια μου των τελευταιων 20 ετων εχει να κανει με γυναικες οποτε εχω αποψη βαση γεγονοτων,οσο για τις αγαμητες οι μισες ειναι κατ επιλογην γιατι αρκετοι αντρες εχουν χασει τη μπαλα και ειναι τρια πουλακια καθονται και οι αλλες μισες ειναι σιγανοπαρθενες παντως σιγουρα οταν μιλαμε για ηλικιακο φασμα 20 εως 45 δεν αντιστοιχει στο 70%!!Εαν βεβαια μεσα στο σεξουαλικα ανικανοποιητες μπαινουν και αυτες που ναι μεν κανουν σεξ αλλα δεν το ευχαριστιουνται ισως και να παιζει αυτο το ποσοστο αλλα εχετε αναρωτηθει ποσοι αντρες νομιζουν οτι το σεξ ειναι μπες,βγες σκουπιστε τελειωσατε και δεν εχουν ιδεα στο πως να ικανοποιησουν μια γυναικα?
ενώ οι... κακομοίρες σύγχρονες ελλ(ε)ηνιδούλες είναι της τετράγωνηςε λογικής και του πνεύματος...
Eιπα εγω κατι τετοιο?Φυσικα οπως υπαρχουν ελλεηνιδουλες υπαρχουν κ ελλεηνιδουλιδες το θεμα ειναι να ξερεις ποιος εισαι και μεχρι που φτανεις γιατι απο τη μια ειναι τα χαζοκοριτσακια που ψαχνουν τον χορηγο γιατι ειναι αχρηστα να κανουν κατι μονα τους,και απο την αλλη ειναι οι βλακες που ειναι σαν αναποδο γαμωτο και θελουν τη γκομενα τριμετρη μουναρα!Αν λοιπον τηρεις καποιες προδιαγραφες και εχεις και ενα μυαλο που σκεφτεται και δεν ειναι διακοσμητικο αλλα να ειναι και χωρις δηθενιες και συντροφο μπορεις να βρεις και μια χαρα σεξ να κανεις και σουπερ να περνας
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και τι ειναι ο αντρας ;ηλεκτρικος δονητης παλλομενος με ραβδωσεις και μπαταριες για να ικανοποιει την καθε χοντροπατσολα;Aν και χρησιμοποιω αρκετα το διαδικτυο για πληροφοριες για το συγκεκριμενο δεν χρειαστηκε μιας και η εργασια μου των τελευταιων 20 ετων εχει να κανει με γυναικες οποτε εχω αποψη βαση γεγονοτων,οσο για τις αγαμητες οι μισες ειναι κατ επιλογην γιατι αρκετοι αντρες εχουν χασει τη μπαλα και ειναι τρια πουλακια καθονται και οι αλλες μισες ειναι σιγανοπαρθενες παντως σιγουρα οταν μιλαμε για ηλικιακο φασμα 20 εως 45 δεν αντιστοιχει στο 70%!!Εαν βεβαια μεσα στο σεξουαλικα ανικανοποιητες μπαινουν και αυτες που ναι μεν κανουν σεξ αλλα δεν το ευχαριστιουνται ισως και να παιζει αυτο το ποσοστο αλλα εχετε αναρωτηθει ποσοι αντρες νομιζουν οτι το σεξ ειναι μπες,βγες σκουπιστε τελειωσατε και δεν εχουν ιδεα στο πως να ικανοποιησουν μια γυναικα?