Μιλαμε γενικως για τις Ελληνιδες η για του επαγγελματος?Γιατι γενικως το 1,60 δεν ειναι ο μεσος ορος και εαν κανατε κανα επαγγελμα που θα ειχε αμεση σχεση με αυτες θα το ξερατε οσο για το που μου βαλατε ατυχησατε γιατι εκτος απο γυναικα δεν ειμαι κ αγαμητη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Μιλαμε γενικως για τις Ελληνιδες η για του επαγγελματος?Γιατι γενικως το 1,60 δεν ειναι ο μεσος ορος και εαν κανατε κανα επαγγελμα που θα ειχε αμεση σχεση με αυτες θα το ξερατε οσο για το που μου βαλατε ατυχησατε γιατι εκτος απο γυναικα δεν ειμαι κ αγαμητη
στα αρχιδια μας
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
κακως τσαντιζεται. εγω αμα βλεπω οτι δε χυνω και κουραζομαι σφυριζω ληξη και παω ανεμελος στη φυσουνα για τα ντουζ. σιγα μην παρουμε εργολαβια και το χυσιμο. ασε την αλλη να το παρει οπως θελει. αμα σε δει κουλ θα τα βαλει με τον εαυτο της απο μονη της μην αγχωνεσαι.
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Οι Ελληνίδες παίζουν γύρω στο 1,60. Επίσης οι Ελληνίδες αρκετές μένουν αγάμητες γιατί για να τις γαμήσεις πρώτα πρέπει να τους γαμήσεις το μυαλό. Κάνουν σεξ μόνο όοταν βρουν τον κατάλληλο σουπερ γι αυτές. Συνήθως δεν τον βρίσκουν να τονίσω.
Σωστά μιλάς μαν. Άμα στην τελική θέλουν να τους γαμήσεις το μυαλό πέρνα τους το καβλί από τη μύτη
στα αρχιδια μας
στο στομα σου
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στο στομα σου
Mπραβο μομολο μου την ειπες
Mπραβο μομολο μου την ειπες
Μπα βαριεμαι αλλα επειδη νομιζεις οτι ως γνησιος Ελληναρας θα πεις ενα στ αρχιδια μας και εγω θα κανω τσισακια πανω μου ως μομολο που ειμαι,να σου πω οτι σαν γυναικακι παιζει να τα εχω και μεγαλυτερα απο σενα μιας και δεν εχω αναγκη για να γαμηθω με κατι fuckable να πληρωσω και ουτε ψαχνω για χορηγουλη να μου τα ακουμπαει μιας και μπορω και βγαζω τα λεφτακια μου να τα τρωω μονη μου,οποτε παιρνω το 1,71 υψος μου και τα σιλικονατα βυζακια μου και παω να ασχοληθω με κατι που θα ξερει και αλλες λεξουλες να πει περα απο τις κλασικες μαγκικες My ass που εχει εκστομισει το δικο σου στοματακι...u can live your dream hottie & keep jerking off
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.394
- Πόντοι
- 4.006
Οι ελληνιδες τυπε μου μοιαζουν αρκετα με τις ρουμανες....απλα οι ρουμανες ειναι ποιο τρυφερες στο γαμηση....Μιλαμε γενικως για τις Ελληνιδες η για του επαγγελματος?Γιατι γενικως το 1,60 δεν ειναι ο μεσος ορος και εαν κανατε κανα επαγγελμα που θα ειχε αμεση σχεση με αυτες θα το ξερατε οσο για το που μου βαλατε ατυχησατε γιατι εκτος απο γυναικα δεν ειμαι κ αγαμητη
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Οι ελληνιδες τυπε μου μοιαζουν αρκετα με τις ρουμανες....απλα οι ρουμανες ειναι ποιο τρυφερες στο γαμηση....
Τι τύπε ρε μαν...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αγριο πραγμα ο βασιβουζουκοςστα αρχιδια μας
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Μπα βαριεμαι αλλα επειδη νομιζεις οτι ως γνησιος Ελληναρας θα πεις ενα στ αρχιδια μας και εγω θα κανω τσισακια πανω μου ως μομολο που ειμαι,να σου πω οτι σαν γυναικακι παιζει να τα εχω και μεγαλυτερα απο σενα μιας και δεν εχω αναγκη για να γαμηθω με κατι fuckable να πληρωσω και ουτε ψαχνω για χορηγουλη να μου τα ακουμπαει μιας και μπορω και βγαζω τα λεφτακια μου να τα τρωω μονη μου,οποτε παιρνω το 1,71 υψος μου και τα σιλικονατα βυζακια μου και παω να ασχοληθω με κατι που θα ξερει και αλλες λεξουλες να πει περα απο τις κλασικες μαγκικες My ass που εχει εκστομισει το δικο σου στοματακι...u can live your dream hottie & keep jerking off
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ακόμα και με σιλικόνη, βυζάκια παραμένουν?
Ακόμα και με σιλικόνη, βυζάκια παραμένουν?
Ασε μεγαλη μαλακια...μετα τα δυο χρονια μπαινουν λιγο στο πλυσιμο :-P οποτε ναι το d τωρα μας φαινεται μικρουλι θα παμε για 500cc να ησυχασουμε
Επισκέπτης
να σου πω οτι σαν γυναικακι παιζει να τα εχω και μεγαλυτερα απο σενα μιας και δεν εχω αναγκη για να γαμηθω με κατι fuckable να πληρωσω και ουτε ψαχνω για χορηγουλη να μου τα ακουμπαει μιας και μπορω και βγαζω τα λεφτακια μου να τα τρωω μονη μου,οποτε παιρνω το 1,71 υψος μου και τα σιλικονατα βυζακια μου και παω να ασχοληθω με κατι που θα ξερει και αλλες λεξουλες να πει περα απο τις κλασικες μαγκικες My ass που εχει εκστομισει το δικο σου στοματακι...u can live your dream hottie & keep jerking off
Για να είσαι γυναίκα και να είσαι εδώ μέσα,
συμβαίνει συνδιασμός γεγονότων ....
-είσαι ναυάγιο της ζωής
-αγνοείς τι είναι πούτσα ...
-δεν έχεις λεφτά ούτε για εισιτήρια λεωφορείου και μπαίνεις
εδώ από τη σύνδεση κάποιου γείτονα που του ψείρισες τον κωδικό
για να σκοτώνεις τον ατέλειωτο χρόνο σου ...
-όταν σε βλέπουν άνδρες, κάνουν το 100ρι σε μικρότερο χρόνο από τον κεντέρη
όταν έπαιρνε τα καλά αναβολικά ....
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για να είσαι γυναίκα και να είσαι εδώ μέσα,
-είσαι ναυάγιο της ζωής
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι ρε τυπε.....απλα ειναι μπαισεξουαλ ελλεηνιδα swinger και μπαινουν μαζι με τον συντροφο της και ψαχνουν αντρες ή και γυναικες για παρτουζα....που ειναι το περιεργο;Για να είσαι γυναίκα και να είσαι εδώ μέσα,
-είσαι ναυάγιο της ζωής
μισο να βαλω και τις απορημενες αρκουδες
[move]
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.490
- Πόντοι
- 5.006
τυπε ο κεντερης 200αρι ετρεχε...Για να είσαι γυναίκα και να είσαι εδώ μέσα,
-είσαι ναυάγιο της ζωής
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οχι μην το κανεις αυτο!!!!!Ασε μεγαλη μαλακια...μετα τα δυο χρονια μπαινουν λιγο στο πλυσιμο :-P οποτε ναι το d τωρα μας φαινεται μικρουλι θα παμε για 500cc να ησυχασουμε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επιταχυνε μετα τα 100 μετρα γιαυτο.....ειχε την μεγιστη ροπη στις ψηλες στροφεςτυπε ο κεντερης 200αρι ετρεχε...
Επισκέπτης
τυπε ο κεντερης 200αρι ετρεχε...
Τύπε και πάλι καλά ....
Τα μόνα αθλήματα της Ολυμπιάδας για τα οποία γνωρίζω πράγματα ,
είναι το skeet και το trap ....