Andhrímnir
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μικρές πινελιές τρυφερότητας αρκούν, γτ διατρέχεις τον κίνδυνο να αλλάξεις στυλ τη στιγμή που δε θα το θέλει και δεν υπάρχει χειρότερο!!!!
τα παντα ρει.....
Μικρές πινελιές τρυφερότητας αρκούν, γτ διατρέχεις τον κίνδυνο να αλλάξεις στυλ τη στιγμή που δε θα το θέλει και δεν υπάρχει χειρότερο!!!!
Ειμαι σιγουρη οτι δεν ξερεις τι ειναι το σεξ!!ρε παίδες απο πότε μας νοιάζει τι αρέσει στη γκόμενα και με τι φτιάχνεται? τι αρέσει σ εμάς δεν είναι το θέμα?
Ειμαι σιγουρη οτι δεν ξερεις τι ειναι το σεξ!!
Απλα μικρές πινελιές οπως είπα για να μην τρομαξει η γκομενα ή θεωρήσει ότι την βλέπεις σαν πουτανα. Ξερεις μετά μας πιάνουν τα χαζογκομενιστικα μας και σπαμε @@ .... Τουλάχιστον μεχρι να υπαρξει εξοικειωση.Ελα ροους πες την αληθεια.Οι γυναικες εχουν εφευρει αυτα τα περι τρυφεροτητας στο σεξ για να αποφευγουν τους ατσουμπαλους και αμπαλους τυπαδες
;)Μικρες κοκκινες πινελιες...
Φιλε αν το σεξ θελει 2 ατομα.Αν σε νοιαζει μονο το τι θελεις εσυ θα καταληξεις να το κανεις μονος σου...
Ειμαι σιγουρη οτι δεν ξερεις τι ειναι το σεξ!!
Δε χρειάζεται να κάνεις τα πάντα, αρκεί αυτά που κάνεις να τα κάνεις καλά!! Λιγη επιδεξιότητα και παρατηρητικοτητα αρκει ;)Μαζί σου , απλά εχω βαρεθεί τις γκομενοσυζητήσεις, εμάς μας φτιαχνει αυτό και θελουμε τον αντρα να μας κανει το αλλο και να μου φυσαει και λιγο το αυτάκι και να μου γλύφει λιγο το μικρό δαχτυλάκι...έλεος, εμείς είμαστε πιο απλοί, πίπα-κώλος-χύσιμο
Εγω καπου διαβασα μια παροιμια που ελεγε ''αν δε γαμηθουμε σα ζωα πως θα ερωτευθουμε σαν ανθρωποι''. Ασε που ενταξυ,ειναι αρκετα ρομαντικο αν της πιασω το κεφαλι με τα 2 μου χερια της χαμογελασω ζεστα και χαιδευοντας της τα μαλια της πω ''σημερα θα σε ξεσκισω πουτανακι''??Απλα μικρές πινελιές οπως είπα για να μην τρομαξει η γκομενα ή θεωρήσει ότι την βλέπεις σαν πουτανα. Ξερεις μετά μας πιάνουν τα χαζογκομενιστικα μας και σπαμε @@ .... Τουλάχιστον μεχρι να υπαρξει εξοικειωση.
Κυρια μου, γουστα ειναι αυτα. Μερικοι ανθρωποι δεν ηδονιζονται οταν προκαλουν ευχαριστηση στον ερωτικο τους συντροφο. Αντιθετως μαλιστα, ηδονιζονται οταν προκαλουν πονο ή αηδια.Ειμαι σιγουρη οτι δεν ξερεις τι ειναι το σεξ!!
Δε χρειάζεται να με πείσεις, αρκεί να περνάς καλά εσύ και οπως ειπαμε:όποτε θες ;)
εμείς καλά τα κάνουμε, εσείς έχετε τα κόμπλεξ μη σας περάσουμε για τάνες και μας πρήζετε το μπόυτσο ώσπου να σας βγει ο φυσιολογικός εαυτός σας.Δε χρειάζεται να κάνεις τα πάντα, αρκεί αυτά που κάνεις να τα κάνεις καλά!! Λιγη επιδεξιότητα και παρατηρητικοτητα αρκει ;)
Κανεις δεν ειναι απλος σε αυτα φιλε.Ολοι εχουν στο κεφαλι τους μεσα φαντασιωσεις και διαφορα.Αλλο που με τις πουτανες συνηθιζεις να κανεις τον ιδιο τυφλοσουρτη καθε φορα.Μαζί σου , απλά εχω βαρεθεί τις γκομενοσυζητήσεις, εμάς μας φτιαχνει αυτό και θελουμε τον αντρα να μας κανει το αλλο και να μου φυσαει και λιγο το αυτάκι και να μου γλύφει λιγο το μικρό δαχτυλάκι...έλεος, εμείς είμαστε πιο απλοί, πίπα-κώλος-χύσιμο
Σε ολα τα θεματα υπαρχουν πολλες παραμετροι συμφωνω, εδω αναγκαστικα μενουμε σε κατι που αφορα το γενικο συνολο, εκτος και αν καποιος εχει να παραθεσει κατι ειδικότερο...Κυρια μου, γουστα ειναι αυτα. Μερικοι ανθρωποι δεν ηδονιζονται οταν προκαλουν ευχαριστηση στον ερωτικο τους συντροφο. Αντιθετως μαλιστα, ηδονιζονται οταν προκαλουν πονο ή αηδια.
Με το καταλληλο βλέμμα μια χαρα είναι... ;)Εγω καπου διαβασα μια παροιμια που ελεγε ''αν δε γαμηθουμε σα ζωα πως θα ερωτευθουμε σαν ανθρωποι''. Ασε που ενταξυ,ειναι αρκετα ρομαντικο αν της πιασω το κεφαλι με τα 2 μου χερια της χαμογελασω ζεστα και χαιδευοντας της τα μαλια της πω ''σημερα θα σε ξεσκισω πουτανακι''??
Αντιθετως μαλιστα, ηδονιζονται οταν προκαλουν πονο ή αηδια.
Σου κανει εντυπωση? Ο βιαστης καυλωνει με την απελπισια του θυματος και οσο περισσοτερο υποφερει τοσο περισσοτερο καυλωνει αυτος.και καλά, το να ηδονίζεσαι προκαλώντας πόνο λέγεται σαδισμός, ντε Σαντ κι έτσι.
αλλά να ηδονίζεσαι προκαλώντας αηδία...καινούριο (για μένα βίτσιο).
το ασκείς εσύ?
Απλα μικρές πινελιές οπως είπα για να μην τρομαξει η γκομενα ή θεωρήσει ότι την βλέπεις σαν πουτανα. Ξερεις μετά μας πιάνουν τα χαζογκομενιστικα μας και σπαμε @@ .... Τουλάχιστον μεχρι να υπαρξει εξοικειωση.
Σου κανει εντυπωση? Ο βιαστης καυλωνει με την απελπισια του θυματος και οσο περισσοτερο υποφερει τοσο περισσοτερο καυλωνει αυτος.