Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μικρες κοκκινες πινελιες... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1 (5).jpg
    1 (5).jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 11

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ελα ροους πες την αληθεια.Οι γυναικες εχουν εφευρει αυτα τα περι τρυφεροτητας στο σεξ για να αποφευγουν τους ατσουμπαλους και αμπαλους τυπαδες  :grin: :grin:
Απλα μικρές πινελιές οπως είπα για να μην τρομαξει η γκομενα ή θεωρήσει ότι την βλέπεις σαν πουτανα. Ξερεις μετά μας πιάνουν τα χαζογκομενιστικα μας και σπαμε @@ .... Τουλάχιστον μεχρι να υπαρξει εξοικειωση.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Φιλε αν το σεξ θελει 2 ατομα.Αν σε νοιαζει μονο το τι θελεις εσυ θα καταληξεις να το κανεις μονος σου...

Μαζί σου , απλά εχω βαρεθεί τις γκομενοσυζητήσεις, εμάς μας φτιαχνει αυτό  και θελουμε τον αντρα να μας κανει το αλλο και να μου φυσαει και λιγο το αυτάκι και να μου γλύφει λιγο το μικρό δαχτυλάκι...έλεος, εμείς είμαστε πιο απλοί, πίπα-κώλος-χύσιμο  :grin: :grin: :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μαζί σου , απλά εχω βαρεθεί τις γκομενοσυζητήσεις, εμάς μας φτιαχνει αυτό  και θελουμε τον αντρα να μας κανει το αλλο και να μου φυσαει και λιγο το αυτάκι και να μου γλύφει λιγο το μικρό δαχτυλάκι...έλεος, εμείς είμαστε πιο απλοί, πίπα-κώλος-χύσιμο  :grin: :grin: :grin:
Δε χρειάζεται να κάνεις τα πάντα, αρκεί αυτά που κάνεις να τα κάνεις καλά!! Λιγη επιδεξιότητα και παρατηρητικοτητα αρκει  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Απλα μικρές πινελιές οπως είπα για να μην τρομαξει η γκομενα ή θεωρήσει ότι την βλέπεις σαν πουτανα. Ξερεις μετά μας πιάνουν τα χαζογκομενιστικα μας και σπαμε @@ .... Τουλάχιστον μεχρι να υπαρξει εξοικειωση.
Εγω καπου διαβασα μια παροιμια που ελεγε ''αν δε γαμηθουμε σα ζωα πως θα ερωτευθουμε σαν ανθρωποι''. Ασε που ενταξυ,ειναι αρκετα ρομαντικο αν της πιασω το κεφαλι με τα 2 μου χερια της χαμογελασω ζεστα και χαιδευοντας της τα μαλια της πω ''σημερα θα σε ξεσκισω πουτανακι''??  :grin: :grin: :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειμαι σιγουρη οτι δεν ξερεις τι ειναι το σεξ!!
Κυρια μου, γουστα ειναι αυτα. Μερικοι ανθρωποι δεν ηδονιζονται οταν προκαλουν ευχαριστηση στον ερωτικο τους συντροφο. Αντιθετως μαλιστα, ηδονιζονται οταν προκαλουν πονο ή αηδια.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Δε χρειάζεται να κάνεις τα πάντα, αρκεί αυτά που κάνεις να τα κάνεις καλά!! Λιγη επιδεξιότητα και παρατηρητικοτητα αρκει  ;)
εμείς καλά τα κάνουμε, εσείς έχετε τα κόμπλεξ μη σας περάσουμε για τάνες και μας πρήζετε το μπόυτσο ώσπου να σας βγει ο φυσιολογικός εαυτός σας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Κανεις δεν ειναι απλος σε αυτα φιλε.Ολοι εχουν στο κεφαλι τους μεσα φαντασιωσεις και διαφορα.Αλλο που με τις πουτανες συνηθιζεις να κανεις τον ιδιο τυφλοσουρτη καθε φορα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κυρια μου, γουστα ειναι αυτα. Μερικοι ανθρωποι δεν ηδονιζονται οταν προκαλουν ευχαριστηση στον ερωτικο τους συντροφο. Αντιθετως μαλιστα, ηδονιζονται οταν προκαλουν πονο ή αηδια.
Σε ολα τα θεματα υπαρχουν πολλες παραμετροι συμφωνω, εδω αναγκαστικα μενουμε σε κατι που αφορα το γενικο συνολο, εκτος και αν καποιος εχει να παραθεσει κατι ειδικότερο...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγω καπου διαβασα μια παροιμια που ελεγε ''αν δε γαμηθουμε σα ζωα πως θα ερωτευθουμε σαν ανθρωποι''. Ασε που ενταξυ,ειναι αρκετα ρομαντικο αν της πιασω το κεφαλι με τα 2 μου χερια της χαμογελασω ζεστα και χαιδευοντας της τα μαλια της πω ''σημερα θα σε ξεσκισω πουτανακι''??  :grin: :grin: :2funny:
Με το καταλληλο βλέμμα μια χαρα είναι... ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αντιθετως μαλιστα, ηδονιζονται οταν προκαλουν πονο ή αηδια.

και καλά, το να ηδονίζεσαι προκαλώντας πόνο λέγεται σαδισμός, ντε Σαντ κι έτσι.

αλλά να ηδονίζεσαι προκαλώντας αηδία...καινούριο (για μένα βίτσιο).

το ασκείς εσύ?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
και καλά, το να ηδονίζεσαι προκαλώντας πόνο λέγεται σαδισμός, ντε Σαντ κι έτσι.

αλλά να ηδονίζεσαι προκαλώντας αηδία...καινούριο (για μένα βίτσιο).

το ασκείς εσύ?
Σου κανει εντυπωση? Ο βιαστης καυλωνει με την απελπισια του θυματος και οσο περισσοτερο υποφερει τοσο περισσοτερο καυλωνει αυτος.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Κι αμα το θεωρήσει δλδ τι έγινε???? Το πολύ πολύ να κολλήσει περισσότερο μαζί σου στην προσπάθειά της να σου αποδείξει ότι δεν είναι πουτάνα. Μπήκες ή να επαναλάβω;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σου κανει εντυπωση? Ο βιαστης καυλωνει με την απελπισια του θυματος και οσο περισσοτερο υποφερει τοσο περισσοτερο καυλωνει αυτος.

δεν νομίζω οτι αυτό λέει ο τύπος.

και με το τι καβλώνει ο βιαστής άστο καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom