Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
πες της μαλακισμενης οτι το μερος ηταν μαγικο και θελεις να πας μαζι της γιατι την προηγουμενη φορα χαραμιστηκαν οι διακοπες με την πρωην. αν θες να το σωσεις - εγω στη θεση σου ουτε τηλεφωνα θα επαιρνα ουτε θα την εψαχνα. το ατομακι ειναι εντελως κομπλεξικο και θα σου επρηζε τα αρχιδια ΣΙΓΟΥΡΑ. Σωθηκες.
Πολυ σωστος. :thumbsup: Μονο που ο τυπος εκανε κατι σαν το πρωτο απο αυτα που ειπες. Αναμενουμε updates!

Επιπλεον, αυτο που δεν καταλαβαινουν μερικα ατομα που καθονται μηνες και χρονια και ανεχονται κομπλεξικα, ανασφαλη και χαζα ατομα ειναι το εξης. Οτι αν σου σπαει τ'αρχιδια στη γκρινια και το πεισμα οταν ολα ειναι ουσιαστικα καλα και μελι γαλα και απλα σκεφτεται ασχημα πραγματα με το υποαναπτυκτο μυαλουδακι της - δεν συμβαινουν ασχημα πραγματα στο φυσικο κοσμο - φαντασου τι εχεις να τραβηξεις αν συμβει κατι πραγματικα ασχημο (σχετικο με υγεια, λεφτα, εγκυμοσυνες, δουλεια, κλπ κλπ). :headbang:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτές που κάνουν τέτοια "τσαλίμια" του στυλ δε σου μιλάω δεν απαντάω σε sms αξίζουν θέλουν απλά κέρατο. Και με πουτάνα. Εύκολο και πονάει και περισσότερο  :rockon:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Πολυ σωστος. :thumbsup: Μονο που ο τυπος εκανε κατι σαν το πρωτο απο αυτα που ειπες. Αναμενουμε updates!

Επιπλεον, αυτο που δεν καταλαβαινουν μερικα ατομα που καθονται μηνες και χρονια και ανεχονται κομπλεξικα, ανασφαλη και χαζα ατομα ειναι το εξης. Οτι αν σου σπαει τ'αρχιδια στη γκρινια και το πεισμα οταν ολα ειναι ουσιαστικα καλα και μελι γαλα και απλα σκεφτεται ασχημα πραγματα με το υποαναπτυκτο μυαλουδακι της - δεν συμβαινουν ασχημα πραγματα στο φυσικο κοσμο - φαντασου τι εχεις να τραβηξεις αν συμβει κατι πραγματικα ασχημο (σχετικο με υγεια, λεφτα, εγκυμοσυνες, δουλεια, κλπ κλπ). :headbang:

γι' αυτό μπραφ  :badair: :badair: :badair:  μετα τα πρώτα δείγματα, αφού πρώτα  :fuck1: 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.701
Πόντοι
22.785
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Σε όλες τις ελλεεινίδες που ψάχνουν ή βρήκαν χορηγό να τις πάει διακοπές σε χλιδάτο νησί (Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, κλπ), βρήκα και σας αφιερώνω την ιδανική άσκηση για να μάθετε καλό μακροβούτι πριν βγείτε στις παραλίες:

tumblr_n710z2lQwd1sfwj6oo1_500.jpg

:thefinge:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656

Ότι και να πω είναι λίγα για την ανάλυσή σου συνάδελφε. Αν μια γκόμενα φέρεται τόσο σπαστικά είναι είτε γιατί είναι σπασαρχίδω, είτε γιατί προσπαθεί αν σου δημιουργήσει ενοχές. Εάν είναι το πρώτο, φαντάσου τι θα σου κάνει σε κάποια σοβαρή κατάσταση που θα έχεις την ανάγκη της συμπαράστασής της. Αν είναι το δεύτερο, σούταρέ την από τώρα. Αν νομίζεις ότι έχεις μέλλον μαζί της, πλανάσαι. Κοίτα να το χαρείς, όσο πάει. Να ξέρεις ότι στην έχει στημένη στη γωνία, θα προσπαθεί συνέχεια να βρει ευκαιρία να στην λέει. Αν τώρα την ανέχεσαι, τι να πω. Εσύ ξέρεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η τυπισσα ειναι κομπλεξικη, ανασφαλης και ψωνιο. Ο ανθρωπος ειναι για δουλεια στο εξωτερικο και αυτη του ζαλιζει τον ερωτα το ζωον αντιδρωντας σαν 15χρονο, μην απαντωντας σε κλησεις και μηνυματα. Κι εσυ ως ετερο ζωον γραφεις οτι το να συμπεριφερεσαι σα κομπλεξικο ανασφαλες 15χρονο ειναι οτι πρεπει.

Τυπε ελπιζω να γαμιεται πολυ καλα το κοριτσακι, να μην αντεχεις πανω απο 5λεπτο την πρωτη φορα της νυχτας απο την καβλα. Αλλιως δεν αξιζει νομιζω.

Τι λε ρε τζαμπα τσαμπο δηλαδης..ότι αν η γκόμενα σου σου έλεγε μόλις την γνωρισες κανα μηνάκι να πάτε διήμερο στην Κάτω ραχούλα που πήγε με τον Πρώην μτης τον Μπάμπη τον περιφτερά θα σε άρεσε και θα το θεωρούσες νορμαλ κουλ και τρέντυ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πες της μαλακισμενης οτι το μερος ηταν μαγικο και θελεις να πας μαζι της γιατι την προηγουμενη φορα χαραμιστηκαν οι διακοπες με την πρωην. αν θες να το σωσεις - εγω στη θεση σου ουτε τηλεφωνα θα επαιρνα ουτε θα την εψαχνα. το ατομακι ειναι εντελως κομπλεξικο και θα σου επρηζε τα αρχιδια ΣΙΓΟΥΡΑ. Σωθηκες.

Σειρά σου τωρα παπάρα. :grin: Το να λες μαλακισμένη την γκόμενα του άλλου σε κάνει παπάρα φυσικά καθώς και κομπλεξικό. Εκεί τελειώνει η κουβέντα και οι συμβουλές του "αγνώστου μπακουριού" - κολοτριπιδάκια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτές που κάνουν τέτοια "τσαλίμια" του στυλ δε σου μιλάω δεν απαντάω σε sms αξίζουν θέλουν απλά κέρατο. Και με πουτάνα. Εύκολο και πονάει και περισσότερο  :rockon:

Ε ναι γιατί μόλις κερατώσουν όλοι αμέσως πάνε στην γκόμενα και της το λένε. Ξέρεις αγάπη μου επειδή μου έκανες μουτρα σε κεράτωσα :2funny: Και φυσικά μετά αυτή μένει μαζί τους γιατι την στρώνουν. Επιπλέον επειδή πάντα το λένε στην γκόμενα φυσικά εκείνη υποφέρει. Λογική αλογόμυγας  :jerking: :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τι λε ρε τζαμπα τσαμπο δηλαδης..ότι αν η γκόμενα σου σου έλεγε μόλις την γνωρισες κανα μηνάκι να πάτε διήμερο στην Κάτω ραχούλα που πήγε με τον Πρώην μτης τον Μπάμπη τον περιφτερά θα σε άρεσε και θα το θεωρούσες νορμαλ κουλ και τρέντυ;
Θα το θεωρουσα αδιαφορο. Οπως και το να με πηγαινε σε μερος που δεν ειχε ξαναπαει. Οπως και το να με πηγαινε σε μερος που ειχε παει για παρτουζα με 10 ατομα.

Για το σπασιμο αρχιδιων, τη γκρινια για πραγματα που φανταζεται και τη συμπεριφορα 15χρονου μοκο? Τον τυπο τον εχουν στειλει για δουλεια σε ξενη χωρα προσωρινα. Και νομιζω τις περισσοτερες φορες που συμβαινει αυτο οι ωρες του εργαζομενου θα ειναι γαμημενες. Ουτε Κυριακες, ουτε αργιες, ουτε 8ωρα, ουτε 12ωρα. Πουτσα οσο χρειαστει μεχρι να βγει ολη η δουλεια στις προκαθορισμενες μερες που τον στειλανε. Και της κανονισε και εκδρομουλα. Και το κωλοπαιδο του κανει μουτρακια ξυνοντας το μουνι της στο σπιτακι της. Βρε ουστ.

Καταλαβαινεις τωρα οτι το προβλημα ειναι μεσα στο μυαλο σου, ετσι?

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Σειρά σου τωρα παπάρα. :grin: Το να λες μαλακισμένη την γκόμενα του άλλου σε κάνει παπάρα φυσικά καθώς και κομπλεξικό. Εκεί τελειώνει η κουβέντα και οι συμβουλές του "αγνώστου μπακουριού" - κολοτριπιδάκια

1. θεωρω οτι εξ ορισμου ολες οι γυναικες εδω μεσα ειναι αντρες αλλα επειδη παιζει και περιπτωση καμμια περιεργη να ειναι εδω για τρολαρισμα/χαβαλε, και επειδη ειμαι ευγενης, δεν θα τσιμπισω.
2. δεν υπαρχει λογος να με βριζεις.
3. δεν ειναι γκομενα του, τον εστειλε εντος 1 μηνα και μαλιστα για λογο κλασσικο που μονο ελληνιδες θα σκεφτοντουσαν. επειδη εχω περασει ολη μου τη ζωη στο εξωτερικο, μιλαω εκ πειρας μανταμ.
4. ασε μας εμας να δινουμε συμβουλες που εσυ θεωρεις ΓΤΠ και να μην μας ακουνε, και να ακουνε εσενα (που εισαι δηλαδη γυναικα) για να σωθουνε τα καμμενα αγορακια.

Αυτα με πολυ αγαπη.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
α και κατι αλλο. επειδη με ειπε η κυρια κομπλεξικο, θα πω κατι που μου ειπε μια πολυ γνωστη κυρια κοσμικη αλλα μαγκακι ετων 45+.

"για να ΜΗΝ σε πει ελληνιδα κομπλεξικο, πρεπει να εισαι πουστης"

αρα καλα παμε. αφου μας λετε κομπλεξικους οταν γαμαμε, οταν δεν γαμαμε, οταν βγαζουμε λεφτα, οταν δεν βγαζουμε, οταν σας πληρωνουμε το τραπεζι, οταν δεν το πληρωνουμε, οταν ειμαστε ευγενικοι, οταν δεν ειμαστε, οταν ειμαστε καλα παιδια, οταν δεν ειμαστε, οταν ειμαστ αλητες, οταν δεν ειμαστε κλπ η λιστα δεν τελειωνει.

ο μονος τροπος για να επιβιωσει ανθρωπος με ελληνιδα, ειναι να ειναι ή κουφος, ή στα αρχιδια του. Τελος.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
"για να ΜΗΝ σε πει ελληνιδα κομπλεξικο, πρεπει να εισαι πουστης"

αρα καλα παμε. αφου μας λετε κομπλεξικους οταν γαμαμε, οταν δεν γαμαμε, οταν βγαζουμε λεφτα, οταν δεν βγαζουμε, οταν σας πληρωνουμε το τραπεζι, οταν δεν το πληρωνουμε, οταν ειμαστε ευγενικοι, οταν δεν ειμαστε, οταν ειμαστε καλα παιδια, οταν δεν ειμαστε, οταν ειμαστ αλητες, οταν δεν ειμαστε κλπ η λιστα δεν τελειωνει.
:thumbsup: Εισαι τυπος. :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα το θεωρουσα αδιαφορο. Οπως και το να με πηγαινε σε μερος που δεν ειχε ξαναπαει. Οπως και το να με πηγαινε σε μερος που ειχε παει για παρτουζα με 10 ατομα.

Για το σπασιμο αρχιδιων, τη γκρινια για πραγματα που φανταζεται και τη συμπεριφορα 15χρονου μοκο? Τον τυπο τον εχουν στειλει για δουλεια σε ξενη χωρα προσωρινα. Και νομιζω τις περισσοτερες φορες που συμβαινει αυτο οι ωρες του εργαζομενου θα ειναι γαμημενες. Ουτε Κυριακες, ουτε αργιες, ουτε 8ωρα, ουτε 12ωρα. Πουτσα οσο χρειαστει μεχρι να βγει ολη η δουλεια στις προκαθορισμενες μερες που τον στειλανε. Και της κανονισε και εκδρομουλα. Και το κωλοπαιδο του κανει μουτρακια ξυνοντας το μουνι της στο σπιτακι της. Βρε ουστ.

Καταλαβαινεις τωρα οτι το προβλημα ειναι μεσα στο μυαλο σου, ετσι?

Εγώ μάγκα δεν έχω κανένα πρόβλημα διότι δεν είναι γκόμενος μου ούτε γκομενά μου, έτσι για αρχή. Γκρίνια εγω απο τον τυπά μας είδα που ήρθε εδώ σαν 15 χρονο και άνοιξε θρεντ να μιλήσει με τα μπακούρια και τους παντρεμένους που έχουν σιχαθεί τον εαυτό τους και ψάχνονται. Γιατι μονο αυτοί του απαντάνε εδώ. Οι άλλοι δεν κάνουν τον κόπο. Κατά τα λοιπά έτσι και για να μαθαίνεις σε ένα μηνα σχεση ή οπως θες πές την δεν έχεις μάθει ακόμα τους καημούς του άλλου σαν παντρεμένη πηνελόπη να κάθεσαι να καρτερας τα προβλήματα του "συζύγου", προσπαθείς να καταλάβεις τον άλλο. Επομένως προφανώς και στην συγκριμένη περίπτωση στράβωσε. Η θεια μου η φωτούλα σε αντίθεση που είναι πολλαπλά χρόνια παντρεμένη ε οσο και να το πεις τα ανεχεται όλα αυτα τα ειμαι κουρασμένος και έχω αγχωθεί.Αλλά ε δικαιολογείσαι που να ξέρεις απο αυτά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
1. θεωρω οτι εξ ορισμου ολες οι γυναικες εδω μεσα ειναι αντρες αλλα επειδη παιζει και περιπτωση καμμια περιεργη να ειναι εδω για τρολαρισμα/χαβαλε, και επειδη ειμαι ευγενης, δεν θα τσιμπισω.
2. δεν υπαρχει λογος να με βριζεις.
3. δεν ειναι γκομενα του, τον εστειλε εντος 1 μηνα και μαλιστα για λογο κλασσικο που μονο ελληνιδες θα σκεφτοντουσαν. επειδη εχω περασει ολη μου τη ζωη στο εξωτερικο, μιλαω εκ πειρας μανταμ.
4. ασε μας εμας να δινουμε συμβουλες που εσυ θεωρεις ΓΤΠ και να μην μας ακουνε, και να ακουνε εσενα (που εισαι δηλαδη γυναικα) για να σωθουνε τα καμμενα αγορακια.

Αυτα με πολυ αγαπη.
1. Εγώ είμαι κοπελάκι
2.+3. Δεν σε έβρισα σε χαρακτήρισα με την ίδια άνεση που έκανες εσυ για την κοπελα του ανθρωπου και δεν είχες την στοιχειώδη ευγένεια να σκεφτείς ότι μπορεί να τον πείραζε μιας και τα ξαναβρήκανε.
4. Την γνώμη μου είπα ο καθείς ακούει και κρίνει μην κάνει θέμα  :grin:
Υ.Γ οι αγάπες σας μάραναν.. :2funny:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εδω μεσα ειναι μονο παντρεμενοι που ψαχνονται και μπακουρια? δηλαδη ολος ο αντρικος πληθυσμος εκτος απο τους παντρεμενους που δεν ψαχνονται (ποσοι ειναι αυτοι στην ελλαδα? 5-10?)

επειδη εισαι γυναικα (ας πουμε) να σου εξηγησω: επειδη εδω εχει πολυ αντρικο χαβαλε, μαζευονται και πολλοι που δεν εχουν σχεση ουτε με μπουρδελα ουτε με βιζιτουδες. απλα για το φορουμ και για το χαβαλε.

αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα ε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εδω μεσα ειναι μονο παντρεμενοι που ψαχνονται και μπακουρια? δηλαδη ολος ο αντρικος πληθυσμος εκτος απο τους παντρεμενους που δεν ψαχνονται (ποσοι ειναι αυτοι στην ελλαδα? 5-10?)

επειδη εισαι γυναικα (ας πουμε) να σου εξηγησω: επειδη εδω εχει πολυ αντρικο χαβαλε, μαζευονται και πολλοι που δεν εχουν σχεση ουτε με μπουρδελα ουτε με βιζιτουδες. απλα για το φορουμ και για το χαβαλε.

αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα ε?

Ναι. Διάβασε μανα μου καλυτερα τι είπα και με κουράζεις.. :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
1. Εγώ είμαι κοπελάκι
2.+3. Δεν σε έβρισα σε χαρακτήρισα με την ίδια άνεση που έκανες εσυ για την κοπελα του ανθρωπου και δεν είχες την στοιχειώδη ευγένεια να σκεφτείς ότι μπορεί να τον πείραζε μιας και τα ξαναβρήκανε.
4. Την γνώμη μου είπα ο καθείς ακούει και κρίνει μην κάνει θέμα  :grin:
Υ.Γ οι αγάπες σας μάραναν.. :2funny:

1. οκ μαν
2+3 επειδη ειναι ευαισθητουλης μου πληγωθηκε.
4. συμφωνω απολυτως. μην μου τη πεφτεις ετσι ομως γιατι στεναχωριεμαι.
ΥΓ τροπος του λεγειν το με αγαπη μην σφιγγεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom