erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Aμα δε θυμασαι την καθε φραση ανεβα πιο πανω και διαβασε την
Ω τι τιμή.. ο μικρός μου σεβαλιέ..
Aμα δε θυμασαι την καθε φραση ανεβα πιο πανω και διαβασε την
Μεγαλη κουβεντα αρχηγε.στην υγεια μας και οι μπατσοι μακρια μας.Εγω αυτο εχω να πω.
Μεγαλη κουβεντα αρχηγε.
Ε το σεξ πρεπει να ειναι εξακολουθητικο αλλιως δε το φχαριστιεται κανεις...εξακολουθητικώς.
συζητηση σε θεωρητικη βαση με αξονα τον ανθρωπινο ψυχισμο στερειται α πριορι αποδειξεων.Τυπε αυτο ειναι γενικευση. Εχω γνωρισει λογικα (τις περισσοτερες μερες του μηνα ;)) ατομα του αντιθετου φυλου. Ειναι γενικευση.
Αν ηταν αποδεδειγμενο οτι ισχυει το παραπανω του Νικολσον απο την ταινια, αυτο θα σημαινε για παραδειγμα οτι οι γυναικες δεν εχουν την πνευματικη ικανοτητα να εργασθουν στο 90% των συγχρονων θεσεων εργασιας. Και αυτο ειναι ακομα χειροτερο απο το προηγουμενο συμπερασμα.
I want to believe κι ετσι ειναι για σενα οι νορμαλ γυναικες τυπε.συζητηση σε θεωρητικη βαση με αξονα τον ανθρωπινο ψυχισμο στερειται α πριορι αποδειξεων.
προσωπικες αποψεις λεμε.
προσωπικα λοιπον,δεν εχω γνωρισει ΠΟΤΕ γυναικα που να αποτελει εξαιρεση στον κανονα του Τζακ.
δε λεω πως δεν υπαρχει καμια,απλα εγω δεν εχω δει καποια.
κατι σαν τους εξωγηινους ενα πραγμα.
γενικοτερα αν δεν υπηρχε η "θεληση για ζωη" που περιγραφει ο Σοπενχαουερ,
η γεννετησια καβλα δηλαδη σε απλα λογια,θεωρω πως τα δυο φυλα θα χωριζονταν απο χασμα τεραστιο.
ο μοναδικος λογος που σε υποκινει να συναναστραφεις(να ανεχτεις) ενα ατομο τοσο συναισθηματικα ασταθες ειναι η πουτσα σου.
ετσι εισαι προγραμματισμενος,ετσι κανεις.
Εχω δολοφονησει δισεκατομμυρια παιδια μου για παρτυ της.Μεγαλη καυλαρα η τζιλιαν αντερσον παρεπιπτοντος...
συζητηση σε θεωρητικη βαση με αξονα τον ανθρωπινο ψυχισμο στερειται α πριορι αποδειξεων.
προσωπικες αποψεις λεμε.
προσωπικα λοιπον,δεν εχω γνωρισει ΠΟΤΕ γυναικα που να αποτελει εξαιρεση στον κανονα του Τζακ.
δε λεω πως δεν υπαρχει καμια,απλα εγω δεν εχω δει καποια.
κατι σαν τους εξωγηινους ενα πραγμα.
γενικοτερα αν δεν υπηρχε η "θεληση για ζωη" που περιγραφει ο Σοπενχαουερ,
η γεννετησια καβλα δηλαδη σε απλα λογια,θεωρω πως τα δυο φυλα θα χωριζονταν απο χασμα τεραστιο.
ο μοναδικος λογος που σε υποκινει να συναναστραφεις(να ανεχτεις) ενα ατομο τοσο συναισθηματικα ασταθες ειναι η πουτσα σου.
ετσι εισαι προγραμματισμενος,ετσι κανεις.
μαν και μαν με εσκασες.
δεν θελω να ειμαστε εχθροι
δεν θελω να ειμαστε εχθροι
Α μην ανησυχείς, αν και ανήκω στην "συναισθηματικά ασταθή" πλευρά
Τύπε ποιος είπες ότι είσαι,γιατί δεν σε πρόλαβα...
κανενας τυπε απλα με το καλημερα η κυρια με εβαλε στο ματι και με αποκαλεσε παπαρα και στεναχωρηθηκα
Ε δε σε είπε και μαλάκα.Καλό είναι το "παπάρας"..κανενας τυπε απλα με το καλημερα η κυρια με εβαλε στο ματι και με αποκαλεσε παπαρα και στεναχωρηθηκα