Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Εγω τσακαλια τα τελευταια 3 χρονια δεν εχω κανει σχεση με Ελλεεινιδα και παρα μονο με ξενες. Σιγουρα δεν χαρακτηρίζω και τις ξενες ως ανωτερα οντα αλλα απεχουν από τις μαλακισμενες τις δικες μας αρκετα.
Τι ξένες ρε φίλε εσύ στα τελευταία σου μηνύματα μόνο για πούστηδες με περούκες γράφεις.
Άντε από 'κει φαντασιόπληκτε μπινέ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.978
Πόντοι
25.467

Μμμμμ...  :S

Όλο υποσχέσεις είστε και εσείς, όπως κάποια ψυχή.  :)

μη δινεις πασες που δε θελω να παρω ασε με να μην το ανοιξω το ρημαδι

Νομίζω ότι ο κ. Μητσάρας διέγραψε ανάρτηση, ή κάνω λάθος;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγω τσακαλια τα τελευταια 3 χρονια δεν εχω κανει σχεση με Ελλεεινιδα και παρα μονο με ξενες. Σιγουρα δεν χαρακτηρίζω και τις ξενες ως ανωτερα οντα αλλα απεχουν από τις μαλακισμενες τις δικες μας αρκετα.

Γενικα οπου βγαινω τα βραδια παρατηρω μεγαλες γυναικοπαρεες πλεον, ολες μονες και εχω αρκετες φιλες που ενώ ψαχνουν ''σχεση'' απεγνωσμένα, οι συναγωνιστες απλα πηδανε καλα μια δυο εβδομάδες και την κανουν μετα...

Κατι παιζει εδώ..και βλεπω και ΧΑΙΡΟΜΑΙ ότι οι δικοι μας εχουνε ξυπνησει.. :thumbsup:
ειναι αληθεια αυτα που λες.εχω και εγω γνωστες που ψαχνουν αλλα δεν βρισκουν.δυστυχως ξυπνησαν την οργη του ελληνα αντρα.και το ποταμι δυσκολα γυριζει πισω πλεον.τα κοροιδα αρχιζουν και τελειωνουν και η απελπισια τους μονο μεγαλωνει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειναι αληθεια αυτα που λες.εχω και εγω γνωστες που ψαχνουν αλλα δεν βρισκουν.δυστυχως ξυπνησαν την οργη του ελληνα αντρα.και το ποταμι δυσκολα γυριζει πισω πλεον.τα κοροιδα αρχιζουν και τελειωνουν και η απελπισια τους μονο μεγαλωνει.
Εχεις γνωστα τραβελια;Γιατι ο τυπος για τραβεστι μιλαει. :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα χρόνια περνάνε.Για όλους.Γενική παρατήρηση.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολλοί που δεν κάνουν συχνά κατάθεση ψωλής, αρέσκονται σε συχνές διαδικτυακές καταθέσεις είτε ψυχής είτε χολής.
Ενίοτε και των δύο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.978
Πόντοι
25.467
Πολλοί που δεν κάνουν συχνά κατάθεση ψωλής, αρέσκονται σε συχνές διαδικτυακές καταθέσεις είτε ψυχής είτε χολής.
Ενίοτε και των δύο.

Πόσο δίκιο έχετε, φίλτατε...

Όταν έγραφα ότι για να είναι ισορποπημένος ένας άνδρας, τα δύο του κεφάλια  πρέπει οποσδήποτε να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, με περιγελούσαν.  :'(

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ενίοτε και των δύο.
ισχυει.οχι παντοτε αλλα αρκετα συχνα.γιαυτο το λογο ειχε πει και ο ασκητης να πανε οι αντρες με πορνες.η αγαμια μπορει να γεμισει μισος εναν ανθρωπο.ο αυνανισμος επισης δεν βοηθαει στη σωστη εκτονωση του αντρα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γιαυτο ο ιπποτης ψαχνει φιλους για αλληλομαλακια
μπορει για καποιο λογο να φοβαται τη κοντινοτερη επαφη.την αγκαλια που λεμε.παντως πιστευω πως και οιδιος αδειος θα νιωθει μετα την αλληλομαλακια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπορει για καποιο λογο να φοβαται τη κοντινοτερη επαφη.την αγκαλια που λεμε.παντως πιστευω πως και οιδιος αδειος θα νιωθει μετα την αλληλομαλακια

τυπε και ο αχαχουχας δε ζηταει πολλα. λιγα χαδια στην πλατουλα μονο του αρκει. να νιωσει τη ζεστασια.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε και ο αχαχουχας δε ζηταει πολλα. λιγα χαδια στην πλατουλα μονο του αρκει. να νιωσει τη ζεστασια.
δεν καταλαβα τι θελεις να πεις? Παντως υπαρχουν πολυ αντρες που αναζητανε το χαδι χωρις σεξ και νιωθουν ολοκληρωμενοι μονο με αυτο.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

Γενικα οπου βγαινω τα βραδια παρατηρω μεγαλες γυναικοπαρεες πλεον, ολες μονες και εχω αρκετες φιλες που ενώ ψαχνουν ''σχεση'' απεγνωσμένα, οι συναγωνιστες απλα πηδανε καλα μια δυο εβδομάδες και την κανουν μετα...

Κατι παιζει εδώ..και βλεπω και ΧΑΙΡΟΜΑΙ ότι οι δικοι μας εχουνε ξυπνησει.. :thumbsup:
ακου

οι γυναικες που ειναι μονες

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ

ξυπνηστε παιδια σας δουλευουν ψιλο γαζι.

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ  ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ

και σκεψου οτι οι φιλοι τους τισ γουσταρουν γιατι με αυτα που ακουνε λενε αυτη ηταν μονη τισ ωραια δεν ειναι πουτανα .

που να ηξερες οτι εχει παρει την μιση ελλαδα.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΡΑ  ως δια μαγειας τοτε ναι τοτε ερχεται ο αντρας που εντελως συμπτωματικα  θα ειναι ΑΝΤΡΑΣ και εντελως συμπτωματικα θα εχει οτι ζηταει αυτη!!!!!!!!

(ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑς ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΤΙ)  :2funny: :2funny: :2funny: τοτε με το που τον δουν συνγκλονιζονται ( :jerking: :jerking: χ10000000)

μιλαμε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: παει συννεφο και το πιο γαματο ειναι οτι αυτος που μπορει να ειμαι εγω  εσυ εκεινος θα νομιζει οτι κανει και καλα!!!!!!!!!

Στην ουσια οι γκομενα εαν δεν την ξερεις ειναι διατεθημενη να σου πει οτι μαλακια θελει για να σωθει αντε να ξερεις τι ειναι αληθεια.

ΑΛΛΑ δυστηχως και να την ξερεις εχω γνωσοτυς με σχεση και γαμο πανω απο 25 χρονια χωρισαν στο μπαμ σε μια νυχτα γιατι ετσι τις την βαρεσε

ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΑ λεγανε οι παλιοι τα πιο επικυνδυνα πραγματα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΕς ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΛΑ    ΠΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ?????????

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙς ΔΥΣΤΗΧΩς ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ....

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αποκτησεις κριση για τις μαλακιες που σου λεει και να δεις τι σε βολευει να κανεις.

ΜΗΝ ξεχνας οτι οι γκομενες δεν εχουν τα ιδια  αισθηματα με εμας εμεις ειμαστε πιο ευαισθητη σαν αντρες αυτες λογω τις φυσης τους κι το οτι πρεπει να μεγαλωσουν παιδια θα κανοουν οτι μπορουν για να σε καβαλησουν.

Ειναι περιεργο οτι οι γυναικες αφηνουν τους αντρες μονο και μονο οταν εχουν βρει τον επομενο και δεν νιωθουν και τιποτα με το που φυγουν?????????????

το καταλαβες.

Σκεψου με τοσους μαλακες αντρες που πληρωνουν τα παντα ειναι αγαπουληδες ταξιτζηδες και ολα τα αλλα  ειναι δυνατον σκεψου λογικα ειναι δυνατο να ειναι μονες????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ειχα μια που μου ελεγε οτι ηταν παρθενα και μαλωναμε γιατι μου ελεγε οτι δεν την πιστευω!!!!!!!!!!!!!!  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ΑΛΛΛΑ  ΟΛΟΣ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΙΣ (παρθενας) fisting.

εγω το μισος που στελνω ειναι καθαρα στους αντρες που ειναι μαμουχαλοι και μαλακες αγαπουληδες ταξιτζηδες πληρωτακιδες και φλωροι ολοι αυτοι γαμισανε την κοινωνια σημερα με τισ μαλακιες τους και εμεις ετσι και τα ειχαμε αυτα τα ιδια και χειροτερα θα καναμε.

αυτη ειναι απλα η γνωμη μου  οπως ειπα υπαρχουν και παρα πολλη καλες κοπελες αλλα δυστηχως δεν τις βρισκουμε? δεν φτανουν για ολους μας? δεν δεν δεν ειναι στην συγκυρια δεν ειναι στην τυχη μας ?????δεν ξερω τι ????μην ξεχνας οι γυναικα ειναι καθαρα  μοιρα και τυχερο στον αντρα..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, ότι αν σκεφτόταν ο πατέρας σας και η μητέρα σας με το τρόπο τον οποίο σκέφτεστε εσείς, μπορεί να μην είχατε γεννηθεί κάν;
δεν ειχαν αυτα που εχουμε σημερα τοτε οι γυναικες ηταν αλλιως κοιταζαν την οικογενια τους

και μην αρχισεται και λετε τοτε δεν δουλευανε οι γυναικες παντα δουλευανε  και ηταν στον πλευρο τον αντρων τους τους τιμουσαν

ακομα και κατι 60 αρες που ειχα συνατησει προσφατα σε μια εκδηλωση απο μονες τους μου τα ελεγαν (οτι εχω γραψει πιο πριν) και ξερεις γιατι ? γιατι οι ανηψιες τους κορες τους και τασχετικα χαιρι και προκοπη δεν εχουν

οποτε    :think: :think: :think: :think: σκεψου

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μαλακες υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα  και οσο υπαρχει ελλαδα  ..............................

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε qertq επειδη εισαι αμορφωτο ζωο και δεν γνωριζεις οτι το μουνι δεν ειναι λαστιχο να ανοιγει και να κλεινει απο τα πολλα γαμησια αλλα εχει τη δικη του μορφολογια δε σου φταιει η αλλη. και γω ειχα πιτσιρικας ενα φιλο που χαμουρευτηκε ντυμενος με γκομενα και φοβοταν μηπως τη γκαστρωσε. και ο αχαχουχας εχει ακομα τετοιες αποριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom