Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τοτε φιλε ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα να χαλιναγωγησει ο καθενας τα θελω και τα πρεπει οταν υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον
Σαφως και δεν γινεται να τα εχουμε ολα οπως θα θελαμε και εδω θα πρεπει να συμβιβαστουμε σε μερικα πραγματα αλλα αυτο θα πρεπει να ειναι αμοιβαιο και απο τις δυο πλευρες

Μήτσο, εσύ είσαι στο video;  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παντως υπαρχουν χωρες οπως το πακισταν που οι γυναικες ειναι ακομα παρθενες πριν το γαμο.επισης δεν εχουν επηρεαστει απο τον δυτικο πολιτισμο και τα ηθη ειναι ακομα δυνατα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο λεμε το εχεις βρει σε καμια ελληνιδα?
Δυστυχως φιλε μου αυτο ημουν εγω καποτε με δυο κοπελες σε αντιστροφο ρολο δηλαδη
Αυτο που λεμε για τις κοπελες ημουν εγω καποτε και τωρα το πληρωνω ......
Φυσικα τα χρονικα σημεια εχουν και τις δικες τους ιδιομορφιες τοσο στην κατασταση οσο και στην σκεψη (ενα ελαφρυντικο ειναι αυτο)

Θεωρω οτι γενικως ειναι αυτο που σου προειπα οτι δηλαδη ολα ειναι θεμα θελησης και σκεψης οταν υπαρχει η ευκαιρια
Μετα δεν ξερεις ποτε θα ξαναφανει ευκαιρια οσο κι αν το κυνηγας

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Παντως υπαρχουν χωρες οπως το πακισταν που οι γυναικες ειναι ακομα παρθενες πριν το γαμο.επισης δεν εχουν επηρεαστει απο τον δυτικο πολιτισμο και τα ηθη ειναι ακομα δυνατα.

ναι οκ αλλα εμεις δεν λεμε να ειναι παρθενες να εχουν σχεσεις .Γιατι οχι αλλα να μην εχουν παρει ολοι την ελλαδα και να σου λενε οτι ειναι αβγαλτες με καταλαβες!!!!Να εχουν 5 -10 σχεσεις 100 δεν ξερω και εγω ποσες αλλα σκεψου οταν εχουν παρει την μιση αθηνα σε εσενα θα σταματησουν οταν θελουν τον ουρανο με τα αστρα τι μπορεις να κανεις?
μην σε δουλευουν ψιλο γαζι!!!!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δυστυχως φιλε μου αυτο ημουν εγω καποτε με δυο κοπελες σε αντιστροφο ρολο δηλαδη
Αυτο που λεμε για τις κοπελες ημουν εγω καποτε και τωρα το πληρωνω ......
Φυσικα τα χρονικα σημεια εχουν και τις δικες τους ιδιομορφιες τοσο στην κατασταση οσο και στην σκεψη (ενα ελαφρυντικο ειναι αυτο)

Θεωρω οτι γενικως ειναι αυτο που σου προειπα οτι δηλαδη ολα ειναι θεμα θελησης και σκεψης οταν υπαρχει η ευκαιρια
Μετα δεν ξερεις ποτε θα ξαναφανει ευκαιρια οσο κι αν το κυνηγας
τους αλλαζες τα φωτα ?Μην γινεσαι θυμα
εαν υπαρχει καποιος σκαρτος δεν σημαινει οτι ολοι ειναι σκαρτοι το ιδιο ισχυει και γιαυτες απλα αυτες εχουν ττην ευκαρια να βρουν αντρα πιο ευκολα απο οτι εμεις γυναικα

μην ξεχναμε ολοι θελουν να γαμησουν .

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τα λεμε αλλη φορα γεια χαρα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχεις δικιο ....

Γεια χαρα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ναι οκ αλλα εμεις δεν λεμε να ειναι παρθενες να εχουν σχεσεις .Γιατι οχι αλλα να μην εχουν παρει ολοι την ελλαδα και να σου λενε οτι ειναι αβγαλτες με καταλαβες!!!!Να εχουν 5 -10 σχεσεις 100 δεν ξερω και εγω ποσες αλλα σκεψου οταν εχουν παρει την μιση αθηνα σε εσενα θα σταματησουν οταν θελουν τον ουρανο με τα αστρα τι μπορεις να κανεις?
μην σε δουλευουν ψιλο γαζι!!!!
δεν μπορεις να ξερεις εδω τι παιζει.πολλες κανουν παρθενοραφες.επισης δεν ξερεις αν εχει κανει στοματικο ερωτα σε καποιον πριν απο εσενα η αν απο πισω εμπαιναν τρενα πριν απο εσενα

Επισκέπτης
Για να επανέλθουμε στις γκόμενες ....

Δική μου άποψη , είναι ότι :
ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

Ηθική δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτόν τον τομέα.
Μόνος περιορισμός το μέσο που θα χρησιμοποιηθεί
να μην οδηγεί στη Μπουζού.

Αν θέλουμε ντε και καλά κάποιον κανόνα
ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ή ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ....

Μέχρι εκεί.

Από εκεί και πέρα,
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για να επανέλθουμε στις γκόμενες ....

Δική μου άποψη , είναι ότι :
ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

Ηθική δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτόν τον τομέα.
Μόνος περιορισμός το μέσο που θα χρησιμοποιηθεί
να μην οδηγεί στη Μπουζού.

Αν θέλουμε ντε και καλά κάποιον κανόνα
ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ή ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ....

Μέχρι εκεί.

Από εκεί και πέρα,
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.
αηδιες

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

το θέμα μας εδώ χθες ήταν, γουστάρεις να σε καλεί άνδρας για πρώτο ραντεβού δείπνο σε εστιατόριο και αν ναι,

γουστάρεις να πληρώσει αυτός και αν ναι,

αυτό θα σε προδιαθέσει θετικά να πηδηχτείς μαζί του σε αυτό ή μεταγενέστερο ραντεβού?

επίσης ισχύει οτι στην πρώτη πρόταση για έξοδο (καφέ, φαγητό, whatever) οι ελληνίδες αρνείσθε με κάποια δικαιολογία αναμένοντας δεύτερη κρούση?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
[quote author=qertq link=topic=24607.msg5463084#msg5463084]
εγω το μισος που στελνω ειναι καθαρα στους αντρες που ειναι μαμουχαλοι και μαλακες αγαπουληδες ταξιτζηδες πληρωτακιδες και φλωροι ολοι αυτοι γαμισανε την κοινωνια σημερα με τισ μαλακιες τους και εμεις ετσι και τα ειχαμε αυτα τα ιδια και χειροτερα θα καναμε.

[/quote]

Φίλε στην Ελλάδα παρατηρείται το εξής μοναδικό φαινόμενο. Όταν τα τραπεζάκια στις καφετέριες είναι άδεια η σερβιτόρα κάθεται μόνη της σε μια καρέκλα σα να ήταν πελάτισσα. Εντολή του αφεντικού για να τσιμπήσει ο μουνόδουλος Έλληνας που θέλει να τη βγάλει γκόμενα. Όχι να την πηδήξει. Να τη βγάλει γκόμενα. Και δεν θα τολμήσει καν να πάει κοντά της, παρά μόνο θα κάτσει σε άλλο τραπεζάκι και θα περιμένει να του πάρει παραγγελία. Τελείως ζωώδης συμπεριφορά.

Αν το βλεπεις ετσι φιλαρακο τοτε θα καταλληξεις σαν κατι ατεκνους μεσηλικες η και γεροντια που το παιζουν τζοβενα χωρις κανεναν να συνεχισει και να χαρει απο πισω τους τα οσα εχουν φτιαξει η πετυχει και κατα συνεπεια μεσα τους να σκανε που ολα οσα εκαναν ειναι για το βροντο τσακιδια

ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ

Εσύ γιατί δεν το σκέφτηκες Μήτσο όταν ήσουν νέος; Γιατί να σκας μέσα σου;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756

ελα λελο μπανανα

URL]]

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Το πιο εξοργιστικο επο Ελληνιδα που ΔΕΝ κατάλαβα ποτέ , είναι η Ελληνιδα κλαμπόβια: εχω γνωρισει αρκετες σε κλαμπ, μπαρ κτλ..
Αφου η γνωριμια προχωρησει κτλ, μου ζητανε το τηλεφωνο. Τους το δινω. Ποτε δεν το ζηταω ομως εγω πρώτος.
Αφου την αλλη μερα, τις παρω τηλεφωνο, δεν το σηκωνουν και δεν με παιρνουν ποτέ!

Ωραιο το κοροϊδο σου ;! Για ποιο λόγο το ζητάς μωρή μαλακισμένη ;;;;  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom