Τα χρόνια περνάνε.Για όλους.Γενική παρατήρηση.
εχεις απολυτο δικιο δυστηχως και περνανε γρηγορα
Τα χρόνια περνάνε.Για όλους.Γενική παρατήρηση.
δεν ειχαν αυτα που εχουμε σημερα τοτε οι γυναικες ηταν αλλιως κοιταζαν την οικογενια τους
και μην αρχισεται και λετε τοτε δεν δουλευανε οι γυναικες παντα δουλευανε και ηταν στον πλευρο τον αντρων τους τους τιμουσαν
ακομα και κατι 60 αρες που ειχα συνατησει προσφατα σε μια εκδηλωση απο μονες τους μου τα ελεγαν (οτι εχω γραψει πιο πριν) και ξερεις γιατι ? γιατι οι ανηψιες τους κορες τους και τασχετικα χαιρι και προκοπη δεν εχουν
οποτε σκεψου
γιαυτο το λογο φιλε μου πρεπει να κοιταξουν οι αντρες και για γυναικες στο εξωτερικο.παντως διαφωνω με καποια απο τα πραματα που λεςακου
οι γυναικες που ειναι μονες
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
ξυπνηστε παιδια σας δουλευουν ψιλο γαζι.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ
και σκεψου οτι οι φιλοι τους τισ γουσταρουν γιατι με αυτα που ακουνε λενε αυτη ηταν μονη τισ ωραια δεν ειναι πουτανα .
που να ηξερες οτι εχει παρει την μιση ελλαδα.
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΡΑ ως δια μαγειας τοτε ναι τοτε ερχεται ο αντρας που εντελως συμπτωματικα θα ειναι ΑΝΤΡΑΣ και εντελως συμπτωματικα θα εχει οτι ζηταει αυτη!!!!!!!!
(ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑς ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΤΙ) τοτε με το που τον δουν συνγκλονιζονται ( χ10000000)
μιλαμε παει συννεφο και το πιο γαματο ειναι οτι αυτος που μπορει να ειμαι εγω εσυ εκεινος θα νομιζει οτι κανει και καλα!!!!!!!!!
Στην ουσια οι γκομενα εαν δεν την ξερεις ειναι διατεθημενη να σου πει οτι μαλακια θελει για να σωθει αντε να ξερεις τι ειναι αληθεια.
ΑΛΛΑ δυστηχως και να την ξερεις εχω γνωσοτυς με σχεση και γαμο πανω απο 25 χρονια χωρισαν στο μπαμ σε μια νυχτα γιατι ετσι τις την βαρεσε
ΠΥΡ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΑ λεγανε οι παλιοι τα πιο επικυνδυνα πραγματα.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΕς ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΛΑ ΠΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ?????????
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙς ΔΥΣΤΗΧΩς ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ....
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αποκτησεις κριση για τις μαλακιες που σου λεει και να δεις τι σε βολευει να κανεις.
ΜΗΝ ξεχνας οτι οι γκομενες δεν εχουν τα ιδια αισθηματα με εμας εμεις ειμαστε πιο ευαισθητη σαν αντρες αυτες λογω τις φυσης τους κι το οτι πρεπει να μεγαλωσουν παιδια θα κανοουν οτι μπορουν για να σε καβαλησουν.
Ειναι περιεργο οτι οι γυναικες αφηνουν τους αντρες μονο και μονο οταν εχουν βρει τον επομενο και δεν νιωθουν και τιποτα με το που φυγουν?????????????
το καταλαβες.
Σκεψου με τοσους μαλακες αντρες που πληρωνουν τα παντα ειναι αγαπουληδες ταξιτζηδες και ολα τα αλλα ειναι δυνατον σκεψου λογικα ειναι δυνατο να ειναι μονες????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ειχα μια που μου ελεγε οτι ηταν παρθενα και μαλωναμε γιατι μου ελεγε οτι δεν την πιστευω!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΙΣ (παρθενας) fisting.
εγω το μισος που στελνω ειναι καθαρα στους αντρες που ειναι μαμουχαλοι και μαλακες αγαπουληδες ταξιτζηδες πληρωτακιδες και φλωροι ολοι αυτοι γαμισανε την κοινωνια σημερα με τισ μαλακιες τους και εμεις ετσι και τα ειχαμε αυτα τα ιδια και χειροτερα θα καναμε.
αυτη ειναι απλα η γνωμη μου οπως ειπα υπαρχουν και παρα πολλη καλες κοπελες αλλα δυστηχως δεν τις βρισκουμε? δεν φτανουν για ολους μας? δεν δεν δεν ειναι στην συγκυρια δεν ειναι στην τυχη μας ?????δεν ξερω τι ????μην ξεχνας οι γυναικα ειναι καθαρα μοιρα και τυχερο στον αντρα..
μα την παναγια παιδια σοκαριστηκα οταν ακουσα τις γιαγιαδες να μου τα λενε ντραπηκα .Αυτες τα λεγανε χυμα.
παιδια εγω λεω την γνωμη μου ετσι.γιαυτο το λογο φιλε μου πρεπει να κοιταξουν οι αντρες και για γυναικες στο εξωτερικο.παντως διαφωνω με καποια απο τα πραματα που λες
μην λες μαλακιες ειχα πολλες γυναικες και ξερω ποτε ειναι παρθενα καποια και ποτε δεν ειναι.τυπε qertq επειδη εισαι αμορφωτο ζωο και δεν γνωριζεις οτι το μουνι δεν ειναι λαστιχο να ανοιγει και να κλεινει απο τα πολλα γαμησια αλλα εχει τη δικη του μορφολογια δε σου φταιει η αλλη. και γω ειχα πιτσιρικας ενα φιλο που χαμουρευτηκε ντυμενος με γκομενα και φοβοταν μηπως τη γκαστρωσε. και ο αχαχουχας εχει ακομα τετοιες αποριες.
Αλλες εποχες και αλλα ηθη τοτε φιλεμα την παναγια παιδια σοκαριστηκα οταν ακουσα τις γιαγιαδες να μου τα λενε ντραπηκα .Αυτες τα λεγανε χυμα.
Ενιωσα χαλια οταν μου ειπε μια οτι και αυτη ηταν νεα και δουλευε στο χωραφι με πτυχιο πανεπηστιμιου και οτι τιμουσε των αντρα τις
δεν ξερρεις ποσο ντραπηκα που μου το ειπε !!!
σαν να μου ειπε τωρα με τισ πουτανες αντε στειλτες στο χωραφι και κανε οικογενια!!!
ημουνα μια μερα σε μια συζητηση με κατι πενηνταρες και μιλαγαν ακριβως γιαυτο το θεμα.διναν δικιο στους αντρες που δεν θελουν να κανουν σχεση με μια σημερινη γυναικα.ακουσα ακομη να τις ονομαζουν τσουλακια.παιδια εγω λεω την γνωμη μου ετσι.
τι μου χει συμβει !!!!
υπαρχουν και καλες κοπελες αλλα εγω τουλαχιστον δεν τις βρηκα.Και θα ηθελα πολλη αλλα
ναι σιγουρα η χηεμια σε μια σχεση ειναι περιπλοκη αλλα καπου κανεις πισω καπου μπρος εγω ατυο που βλεπω ειναι οτι οι γκομενες μονο θελουν!!!δεν ειδα καμια ποτε να κανει πισω την χημεια την αποκταςΑλλες εποχες και αλλα ηθη τοτε φιλε
Παντως να ξερεις οτι εισαι λαθος σε αυτο που ειπες σχετικα με την μορφολογια του κολπου και την παρθενια
Οσο για το αλλο περι καλων κοριτσιων και που εμεις δεν βρισκουμε προβληματισου λιγο περισσοτερο εστιαζοντας στο εξης....
Μηπως κι εμεις εχουμε εξιδανικευσει μερικα πραγματα λαθος οπως κι αυτες και δεν εκτιμουμε κι εμεις με την σειρα μας οσα εχουμε ?
Καταλαβαινεις οτι η ΧΗΜΕΙΑ σε μια σχεση ειναι πολυπλοκη και δαιδαλωδης στην σαφη εκφραση της
μην λες μαλακιες ειχα πολλες γυναικες και ξερω ποτε ειναι παρθενα καποια και ποτε δεν ειναι.
Ξερω επισης ποτε ανοιγει σαν λαστιχο και ποτε οχι οποτε
Τα μαθηματα σου αλλου.
Αλλες εποχες και αλλα ηθη τοτε φιλε
Παντως να ξερεις οτι εισαι λαθος σε αυτο που ειπες σχετικα με την μορφολογια του κολπου και την παρθενια
Οσο για το αλλο περι καλων κοριτσιων και που εμεις δεν βρισκουμε προβληματισου λιγο περισσοτερο εστιαζοντας στο εξης....
Μηπως κι εμεις εχουμε εξιδανικευσει μερικα πραγματα λαθος οπως κι αυτες και δεν εκτιμουμε κι εμεις με την σειρα μας οσα εχουμε ?
Καταλαβαινεις οτι η ΧΗΜΕΙΑ σε μια σχεση ειναι πολυπλοκη και δαιδαλωδης στην σαφη εκφραση της
η παρθενια φαινεται απο τον υμενα μονο (σε σπανιες περιπτωσεις ουτε απο αυτο αμα ειναι ελαστικος). το αν ειναι ευρυχωρο ή στενο το μουνι μεσα δεν παιζει κανενα ρολο τα γαμησια πολλα ή λιγα μαθε κατι ευκαιρια ειναι να μη λες μαλακιες και παραεξω στις παρεες σου.
για να καταλαβεις περισσοτερο, σκεψου οτι οσες κανουνε παιδια θαπρεπε να ειναι πηγαδια. σταματα να λες βλακειες.
Τοτε φιλε ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα να χαλιναγωγησει ο καθενας τα θελω και τα πρεπει οταν υπαρχει πραγματικο ενδιαφερονναι σιγουρα η χηεμια σε μια σχεση ειναι περιπλοκη αλλα καπου κανεις πισω καπου μπρος εγω ατυο που βλεπω ειναι οτι οι γκομενες μονο θελουν!!!δεν ειδα καμια ποτε να κανει πισω την χημεια την αποκτας
μην το παιζεις ξυπνιος εαν δεν ξερεις τι γινεται οπψς ειπα μερικα πραγματα ακομη κα να γραφουν πρεπει να τα ζησεις για να τα καταλαβεις.
Αλλα απο οτι βλεπω εσυ τα ξερεις ολα
Αυτο λεμε το εχεις βρει σε καμια ελληνιδα?Τοτε φιλε ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα να χαλιναγωγησει ο καθενας τα θελω και τα πρεπει οταν υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον
Σαφως και δεν γινεται να τα εχουμε ολα οπως θα θελαμε και εδω θα πρεπει να συμβιβαστουμε σε μερικα πραγματα αλλα αυτο θα πρεπει να ειναι αμοιβαιο και απο τις δυο πλευρες
παλι καλα που προχωρησες εσυμεχρι αχαχουχα εισαι οποτε μιλα εκει.
Ωπα ωπα μην αρπαζεσαι και χαλαρωσε λιγο αλλωστε κουβεντα κανουμε..... δεν ηθελα να πω κατι ασχημο ουτε να σε θιξω ουτε και να το παιξω εξυπνοςοσο για τον κολπο αστο αστο να παει αλλο λεω αλλο καταλαβατε μερικα πραγματα δεν γραφονται και δεν εξηγουνται αλλιως παρα μονο οταν τα κανεις
μην το παιζεται εξυπνοι δεν ειναι ολοι μαλακες
Αυτο λεμε το εχεις βρει σε καμια ελληνιδα?
απλα απανταω σε αυτα που λετε εννοειται οτι κανουμε κουβεντα αλλα εδω με ειπατε και αμορφψωτο ζωο μας δωσατε και μαθηματα την γνωμη μου ειπα και μου την βγηκατεΩπα ωπα μην αρπαζεσαι και χαλαρωσε λιγο αλλωστε κουβεντα κανουμε..... δεν ηθελα να πω κατι ασχημο ουτε να σε θιξω ουτε και να το παιξω εξυπνος
Καπου παρεξηγησες νομιζω.....