Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
ο μπινες τον υποστηριξα οταν τον αμφισβητουσαν για το πτυχιο ιατρικης και το ευχαριστω ηταν να μπει και να μου πει οτι θα με γαμησει (χωρις να τον εχω βρισει ποτε) και σιγα σιγα μαλιστα να το απολαυσω  :dancing: το ριξα στην πλακα γνωριζοντας τι μαλακας ειναι και ερχεται με δευτερο ποστ να συνεχισει τις προκλησεις τις ιντερνετικες παντα γιατι ο κρετινος  με αρχιδια μπιζελια απο κοντα δεν υπαρχει πουθενα.βεβαια κατι δεν ειχε υπολογισει σωστα αποο οτι φανηκε και οπως και του χει πει κι αλλος τον παραδιδω στην χλευη του φορουμ.κι η προσκληση που σου κανα πουσταριο εξακολουθει για οποτε θελεις οπου θελεις και για οτι αντιτιμο θελεις εσυ, να βγαλεις και κανα φραγκο να πληρωσεις την αποδοχη κληρονομιας...και πουσε μπινε εγω δεν θα ρθω με νοικιαρικο ουτε με δανικο αυτοκινητο  :s&m_1:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Άρα μιλάς για την διεκδίκηση της ανδρικής αξιοπρέπειας εν κατακλείδι ερίτιμε συναγωνιστή.
Αξιοπρέπεια στις σχέσεις, στην ποιότητα ζωής γενικότερα που στα νιάτα μας (και γω μέσα) την ποδοπατούσαμε με σκοπό να "μαζέψουμε" όσο περισσότερες γκόμενες γίνεται, στο καρνέ μας. Φευ , κάποια στιγμή πλημυρίζει το συναίσθημα του κορεσμού και της ματαιότητας όλου αυτού του εγχειρήματος, και κάποια μέρα αισθάνεσαι μέσα σου την ανάγκη για κάτι πολύ περισσότερο από αυτά που επιδίδονται οι πιτσιρικάδες (και που πολύ καλά κάνουν για την ηλικία τους).

V... 
:thumbsup:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακρια απο σχεσεις μαγκες.μονο πουτανες.ολες οι γυναικες να μας εκμεταλλευτουν θελουν και ας δειχνουν το αντιθετο μεχρι να μπορεσουν να μας δεσουν συναισθηματικα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Στο εξωτερικο μπορειτε να παρετε μια γυναικα εως και 50 χρονια νεωτερη.μην ασχολειστε μαζι τους.αυτες διαλεξαν τον δρομο τους.καιρος  να διαλεξετε και εσεις το δικο σας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αχαχουχα θελεις να κανεις παιδι?  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μακρια απο σχεσεις μαγκες.μονο πουτανες.ολες οι γυναικες να μας εκμεταλλευτουν θελουν και ας δειχνουν το αντιθετο μεχρι να μπορεσουν να μας δεσουν συναισθηματικα
Θα σε εκμεταλλευτουν αν δωσεις δικαιωμα να το κανουν κι αυτο ειναι γενικο παντου σε ολα τα επιπεδα της ζωης με χιλιους δυο τροπους

Το να σε δεσουν συναισθηματικα εχει να κανει κατα ποσο θα το επιτρεψεις και κατα ποσο θα δεχτεις χειραγωγηση κατι που ειναι θεμα χαρακτηρα

Αν το βλεπεις ετσι φιλαρακο τοτε θα καταλληξεις σαν κατι ατεκνους μεσηλικες η και γεροντια που το παιζουν τζοβενα χωρις κανεναν να συνεχισει και να χαρει απο πισω τους τα οσα εχουν φτιαξει η πετυχει και κατα συνεπεια μεσα τους να σκανε που ολα οσα εκαναν ειναι για το βροντο τσακιδια

ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Θα σε εκμεταλλευτουν αν δωσεις δικαιωμα να το κανουν κι αυτο ειναι γενικο παντου σε ολα τα επιπεδα της ζωης με χιλιους δυο τροπους

Το να σε δεσουν συναισθηματικα εχει να κανει κατα ποσο θα το επιτρεψεις και κατα ποσο θα δεχτεις χειραγωγηση κατι που ειναι θεμα χαρακτηρα

Αν το βλεπεις ετσι φιλαρακο τοτε θα καταλληξεις σαν κατι ατεκνους μεσηλικες η και γεροντια που το παιζουν τζοβενα χωρις κανεναν να συνεχισει και να χαρει απο πισω τους τα οσα εχουν φτιαξει η πετυχει και κατα συνεπεια μεσα τους να σκανε που ολα οσα εκαναν ειναι για το βροντο τσακιδια

ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ
για μια στιγμη με εβαλες σε σκεψεις.αλλα η αποφαση μου ισχυει ακομα.ισως να σκεφτομουν να κανω οικογενεια μονο με γυναικα απο αλλη χωρα.οι γυναικες της συνχρονης ελλαδας δεν πιστευω οτι τιμουν το στεφανι τους

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Δηλαδή εσείς, δεν θέλετε να αναπαραχθείτε;

:rockon: :tickedoff: Είναι όντως πρωτοφανές στά χρονικά  να μιλάει μέ τόσο άπαξιωτικό καί ύβριστικό τρόπο....
όποτε άναγκαία είνα ή διευκρίνιση στό έρώτημα ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δηλαδή εσείς, δεν θέλετε να αναπαραχθείτε;
Με τετοια κριση και αναδουλεια και αβεβαιοτητα ειναι τουλαχιστον ανευθυνο κατι τετοιο να το σκεφτεται κανεις
Και ειδικα στην ηλικια μου και υπο προυποθεσεις μονο για συντροφικοτητα κι αυτο με πολλες επιφυλλαξεις για προφανεις λογους

Για το παλικαρι που οπως υποθετω βαση του νικ οτι ειναι 33 ετων ειναι μια χαρα μια τετοια βλεψη υπο την λογικη οτι δεν ειναι κατι αμεσο η αναπαραγωγη και εχει χρονια να δεσει με την κοπελα του αν εχει η αν βρει

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγω τσακαλια τα τελευταια 3 χρονια δεν εχω κανει σχεση με Ελλεεινιδα και παρα μονο με ξενες. Σιγουρα δεν χαρακτηρίζω και τις ξενες ως ανωτερα οντα αλλα απεχουν από τις μαλακισμενες τις δικες μας αρκετα.

Γενικα οπου βγαινω τα βραδια παρατηρω μεγαλες γυναικοπαρεες πλεον, ολες μονες και εχω αρκετες φιλες που ενώ ψαχνουν ''σχεση'' απεγνωσμένα, οι συναγωνιστες απλα πηδανε καλα μια δυο εβδομάδες και την κανουν μετα...

Κατι παιζει εδώ..και βλεπω και ΧΑΙΡΟΜΑΙ ότι οι δικοι μας εχουνε ξυπνησει.. :thumbsup:

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Με τετοια κριση και αναδουλεια και αβεβαιοτητα ειναι τουλαχιστον ανευθυνο κατι τετοιο να το σκεφτεται κανεις
Και ειδικα στην ηλικια μου και υπο προυποθεσεις μονο για συντροφικοτητα κι αυτο με πολλες επιφυλλαξεις για προφανεις λογους

Για το παλικαρι που οπως υποθετω βαση του νικ οτι ειναι 33 ετων ειναι μια χαρα μια τετοια βλεψη υπο την λογικη οτι δεν ειναι κατι αμεσο η αναπαραγωγη και εχει χρονια να δεσει με την κοπελα του αν εχει η αν βρει

Συμφωνω...ποια αναπαρωγη? Εδώ ισα ισα που ταιζουμε τον εαυτο μας..που να εχουμε και άλλο στομα να ταισουμε..μου σηκώνεται η τριχα μονο που το σκέφτομαι...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.978
Πόντοι
25.467

Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, ότι αν σκεφτόταν ο πατέρας σας και η μητέρα σας με το τρόπο τον οποίο σκέφτεστε εσείς, μπορεί να μην είχατε γεννηθεί κάν;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
για μια στιγμη με εβαλες σε σκεψεις.αλλα η αποφαση μου ισχυει ακομα.ισως να σκεφτομουν να κανω οικογενεια μονο με γυναικα απο αλλη χωρα.οι γυναικες της συνχρονης ελλαδας δεν πιστευω οτι τιμουν το στεφανι τους
Οι της ξενης χωρας δηλαδη πως ξερεις οτι το τιμουν ?
Οι ξενες δεν χωριζουν δηλαδη και χωριζουν οι δικες μας μονο ?

Ειπαμε ολα προαπαιτουν κοινη λογικη και ολα ειναι στο χερι σας αναλογα με την διαχειριση καταστασεων που θα προκυψουν μεσα στην σχεση

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μητσο τα φωτα σου :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, ότι αν σκεφτόταν ο πατέρας σας και η μητέρα σας με το τρόπο τον οποίο σκέφτεστε εσείς, μπορεί να μην είχατε γεννηθεί κάν;

θα σε γαμησω, μη δινεις πασες που δε θελω να παρω ασε με να μην το ανοιξω το ρημαδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom