Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ο ενας βλαμενος μαρτυραει οτι το μυαλο του ειναι στο ψεμα, ο αλλος βλαμενος των 50 κλωνων + ενος θηλυκου γραφει αυτο.

δυνατες καταστασεις.
Κι ο μαλακοπιτουρας ρωσσοποντιος που ασχολειται με βλαμενους ΤΙ ειναι ?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ναι οι φιλιπινεζες παιζουν πολυ. Τις Κυριακες εχουν ρεπο γιαυτο και γεμιζουν οι δρομοι κιτρινιαρηδες. Miami φουλ; Πρεπει να τις ειχα παρει ολες εκει μεσα και δε θυμαμαι ουτε ενα ονομα, πως γινεται αυτο  :huh:  μου ειχε πασαρει και το τηλ μιας Ρουμανας ενας παλιος που χρεωνε το χυσιμο 20 ευρω VFM για το νησι. Απο τα μπουρδελα στην παλια πολη περασες καθολου;

Γενικα πως τα περασες;

εχει κλεισει

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
2 απο αγγελια στο νετ.
κυριως κωλομπαρα στον παραδρομο.Εκει π λες μονο φιλιπινο τις κυριακες ειχε

Ναι οι φιλιπινεζες παιζουν πολυ. Τις Κυριακες εχουν ρεπο γιαυτο και γεμιζουν οι δρομοι κιτρινιαρηδες. Miami φουλ; Πρεπει να τις ειχα παρει ολες εκει μεσα και δε θυμαμαι ουτε ενα ονομα, πως γινεται αυτο  :huh:  μου ειχε πασαρει και το τηλ μιας Ρουμανας ενας παλιος που χρεωνε το χυσιμο 20 ευρω VFM για το νησι. Απο τα μπουρδελα στην παλια πολη περασες καθολου;

Γενικα πως τα περασες;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Γενικα πως τα περασες;
φιλιπινεζες ακουω.ισχυει οτι οτι εχουν σφιχτο μουνι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.979
Πόντοι
25.467
Την πρόκληση περί όπλων , την διατύπωσε πουστάρα του παρόντος φόρουμ
η οποία ζήτησε φωτογραφικές αποδείξεις.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΤΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 3 ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.

Από μέρους του , καμία απόδειξη , για κανένα όπλο.

Για να είμαστε ακριβείς.

Την παράθεση των αποδείξεων που ζήτησε η πουστάρα
την είχατε χλευάσει κι εσείς τότε, χαρακτηρίζοντάς την ανώριμη.
ΤΩΡΑ , ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΆΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

Τελικά αποφασίστε.
Τι πιστεύετε ....

1) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ , ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ;;;;;

2)Δεν πρέπει να βάζουμε καμία απόδειξη και να γράφουμε τις πουστάρες στα αρχίδια μας ;;

Το να ισχυρίζεστε στην μία περίπτωση το (1)
και σε άλλες το (2)
με κοινό στόχο πάντα να ικανοποιήτε την αντιπάθειά σας προς το πρόσωπό μου
σας βάζει στην ίδια μοίρα με εκείνον που πρώτος ζήτησε αποδείξεις ....

ή και χειρότερη .....

Τελικά μονο εσείς δεν μπορέσατε να το καταλάβετε. Αυτό που εγραψα είναι απλό. Όποτε "βγαίνετε λίγος", έρχεται κάποιος να αναλάβει την υπεράσπισή σας.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τώρα, συνεχίζω να πιστεύω πως οι σοβαροί και μετρημένοι κύριοι δεν καυχώνται για τα αντικείμενα που έχουν στην κατοχή τους. Πολλώ δε μάλλω, δεν τα διαφημιζούν με σκοπό την αυτοεπίδειξη. Αυτό το κάμνουν μόνο κάποιοι κομπλεξικοί νεόπλουτοι.  Συνεχίστε λοιπόν να βάζετε ή να μη βάζετε φωτογραφικές αποδείξεις. Μου είναι παντελώς αδιάφορη η διαδικτυακή απόδειξη ή μη, κατοχής αντικειμένων και δεξιοτήτων.

Πάντως, στις πραγματικές προσκλήσεις-προκλήσεις προς απόδειξη κατοχής αντικειμένων και δεξιοτήτων, αυτές δηλαδή που λαμβάνουν διάσταση πρόσωπο με πρόσωπό μεταξύ τζέντλεμανς (όπως αυτή που σας έγινε από τον κ. Μπράμπο το εξηκοστό έβδομο) και όχι διαδικτυακά για το θεαθήναι, χωλαίνετε οικτρά.   

Επισκέπτης
Τελικά μονο εσείς δεν μπορέσατε να το καταλάβετε. Αυτό που εγραψα είναι απλό. Όποτε "βγαίνετε λίγος", έρχεται κάποιος να αναλάβει την υπεράσπισή σας.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τώρα, συνεχίζω να πιστεύω πως οι σοβαροί και μετρημένοι κύριοι δεν καυχώνται για τα αντικείμενα που έχουν στην κατοχή τους. Πολλώ δε μάλλω, δεν τα διαφημιζούν με σκοπό την αυτοεπίδειξη. Αυτό το κάμνουν μόνο κάποιοι κομπλεξικοί νεόπλουτοι.  Συνεχίστε λοιπόν να βάζετε ή να μη βάζετε φωτογραφικές αποδείξεις. Μου είναι παντελώς αδιάφορη η διαδικτυακή απόδειξη ή μη, κατοχής αντικειμένων και δεξιοτήτων.

Πάντως, στις πραγματικές προσκλήσεις-προκλήσεις προς απόδειξη κατοχής αντικειμένων και δεξιοτήτων, αυτές δηλαδή που λαμβάνουν διάσταση πρόσωπο με πρόσωπό μεταξύ τζέντλεμανς (όπως αυτή που σας έγινε από τον κ. Μπράμπο το εξηκοστό έβδομο) και όχι διαδικτυακά για το θεαθήναι, χωλαίνετε οικτρά.    

Αποδείξεις , ζήτησε ο κολλητός σας, σούργελο Έκτωρ ....
Και τις έλαβε ....

Είχε πλάκα, γιατί τις ζητούσε με πάθος.
Δεν τις είχε ζητήσει 1 ή 50 ή 1000 φορές,
είχε λυσσάξει.

Τα όπλα στα οποία αναφερόμασταν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ,
ήταν μάλλον ΓΕΛΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ, αλλά ο σούργελο-Έκτωρ εξακολουθούσε να τα
αμφισβητεί και ζητά αποδείξεις .....

Οπότε θέμα νεοπλουτισμού ή επιδείξεως, δεν τίθεται.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΟΠΛΑ.

Οι κόντρες που προτείνει το άλλο σούργελο ....
ταιριάζουν σε γελοίους 20χρονους.

Οι κόντρες σε δημόσιους δρόμους άλλωστε, συνιστούν και παράβαση του ΚΟΚ
(εκτός κι αν προτείνει το σούργελο να χρησιμοποιήσουμε την πίστα του ...
Nürburgring ).

Τα αυτοκίνητά μου , τα θέλω γρήγορα, για απολύτως προσωπική μου ευχαρίστηση.
Όχι για κύρος, ούτε για κόντρες με μειράκια , που τα χρησιμοποιούν για να φορτώνουν
μαύρες πουτάνες ......

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.979
Πόντοι
25.467
Και τις έλαβε ....

είχε λυσσάξει.

Nürburgring ).

Όχι για κύρος, ούτε για κόντρες με μειράκια , που τα χρησιμοποιούν για να φορτώνουν
μαύρες πουτάνες ......

Όταν με παραθέτετε, παρακαλώ όπως παραθέτετε ολόκληρη την ανάρτησή μου. Μην παραθέτετε επιλεκτικά, αποσπάσματα, προκειμένου να δημιουργήστε εντυπώσεις. Και αυτο όχι μόνο γιατί είναι πολύ εύκολο να αποκατασταθεί η αλήθεια (και συνεπώς είναι μάταιο το να επιδίδεστε σε αυτη την τεχνική), αλλά γιατί αυτή είναι η πάγια τεχνική τσολιών, κατίνων, πουστροπρεζάκιδων και λοιπών χαμερπών οντοτήτων.

Τώρα.

Όσον αφορά το θέμα που θέσατε σας έχω απαντήσει. Ιδού όλο το κείμενο της ανάρτησής μου. Επισημαίνω με μπλέ χρώμα, το απόσπασμα της οποίας επιλεκτικά και δόλια χρησιμοποιήσατε, προκειμένου να δημιουργήστε εντυπώσεις.

Δείτε Ιατρέ μου,

Όπως πολύ σωστά γράψατε, τόσο ο κ. Τραλαλάκης, όσο και ο κ. Λόπεθ, έχουν δημιουργήσει αντιπάθειες. [size=15pt]Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ τους έγκειται στο εξής. Ο κ. Λόπεθ αδιαφορεί σχεδόν για τους πάντες. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση κ. Λόπεθ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κ. Τραλαλάκης είναι κάτοχος όπλων και τον αμφισβητεί με μοναδικό σκοπό να τον "τρέχει".[/size]

Και σας ερωτώ. Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα καθόταν να φωτογραφίσει σχεδόν όλα του τα όπλά, τις άδειες, και (ακόμα χειρότερα) να προβαίνει σε "χαρτοκοπτική" προκειμένου να τις αναρτήσει σε κάποιον ιστότοπο, (και μάλιστα σε ιστότοπο άσχετο με το αντικείμενο), για να ικανοποιήσει την αδιακρισία κάποιου άλλου;

Όλοι όσοι έχουμε στην κατοχή μας όπλα γιατί μας αρέσουν, και όχι για να κομπάζουμε, τα σεβόμαστε Πολύ περισσότερο δε, σεβόμαστε τον εαυτό μας.
:)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.979
Πόντοι
25.467
Και τις έλαβε ....

είχε λυσσάξει.

Nürburgring ).

μαύρες πουτάνες ......

Μπράβο σας. Αν ήταν όμως πραγματικότητα αυτό που γράφετε, δεν θα χλευάζατε τους άλλους για τα μεταφορικά μέσα που διαθέτουν.  :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για να γαμήσεις κάποια που γουστάρεις πολύ.
Ωραια αντε και την γαμησες και σου εκανε παπαδες και κολπα......... Και μετα ?
Τι υπαρχει μετα ?

Να μπεις σε τοσο κοπο να αραδιαζεις μπαρουφες για να το παιξεις ταχα μου καποιος κανοντας και τον καραγκιοζη τρεχοντας δεξια κι αριστερα για μια υποθεση ουσιαστικα λιγων λεπτων η εστω μερας στην καλυτερη των περιπτωσεων μονο και μονο για να γαμησεις δινοντας ενα ποιντ στον εαυτο σου κρινεται ηλιθιο και ασκοπο χασιμο χρονου απο καλυτερα και πιο ουσιωδη πραγματα (προσωπικη αποψη παντα χωρις να θελω να θιξω)

Φυσικα αυτο παιζει κυριως σε μικρες ηλικιες που εκει υπαρχει συνεχης εναλλαγη ερωτικων συντροφων και που σε αυτην την περιπτωση κρινεται κατανοητο καθως οι ορμονες και η λιμπιντο οργιαζουν καθως το μυαλο ειναι ανωριμο για να διαχειριστει καποια πραγματα καθως δεν εχει κατασταλλαξει στο τι ακριβως θελει.....

Απο μια ηλικια και πανω παει μαλλον αναλογα με το τι αναζητας και πως το βλεπεις το ολο θεμα προσωπικα
Αν αναζητας δηλαδη απλα ενα ατομο ιδιας αντιλληψης να κανεις την δουλεια σου και να φυγεις η αν αναζητας εναν ανθρωπο να φτιαξετε την ζωη σας θετωντας βασεις για μια μετεπειτα κοινη πορεια
Ομως εδω τιθεται κι ενα αλλο ερωτημα .... Ποσες φορες θα το κανεις αυτο και ποσες φορες θα τυχει ιδιας αντιλληψης ατομο ?

Δεν το βλεπω να αξιζει τοσος κοπος ετσι..... (Προσωπικη αποψη παντα)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι υπαρχει μετα ?

Να μπεις σε τοσο κοπο να αραδιαζεις μπαρουφες για να το παιξεις ταχα μου καποιος κανοντας και τον καραγκιοζη τρεχοντας δεξια κι αριστερα για μια υποθεση ουσιαστικα λιγων λεπτων η εστω μερας στην καλυτερη των περιπτωσεων μονο και μονο για να γαμησεις δινοντας ενα ποιντ στον εαυτο σου κρινεται ηλιθιο και ασκοπο χασιμο χρονου απο καλυτερα και πιο ουσιωδη πραγματα (προσωπικη αποψη παντα χωρις να θελω να θιξω)

Φυσικα αυτο παιζει κυριως σε μικρες ηλικιες που εκει υπαρχει συνεχης εναλλαγη ερωτικων συντροφων και που σε αυτην την περιπτωση κρινεται κατανοητο καθως οι ορμονες και η λιμπιντο οργιαζουν καθως το μυαλο ειναι ανωριμο για να διαχειριστει καποια πραγματα καθως δεν εχει κατασταλλαξει στο τι ακριβως θελει.....

Απο μια ηλικια και πανω παει μαλλον αναλογα με το τι αναζητας και πως το βλεπεις το ολο θεμα προσωπικα
Αν αναζητας δηλαδη απλα ενα ατομο ιδιας αντιλληψης να κανεις την δουλεια σου και να φυγεις η αν αναζητας εναν ανθρωπο να φτιαξετε την ζωη σας θετωντας βασεις για μια μετεπειτα κοινη πορεια
Ομως εδω τιθεται κι ενα αλλο ερωτημα .... Ποσες φορες θα το κανεις αυτο και ποσες φορες θα τυχει ιδιας αντιλληψης ατομο ?

τι λες ρε μητσο παλι;

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Τι υπαρχει μετα ?

Άρα μιλάς για την διεκδίκηση της ανδρικής αξιοπρέπειας εν κατακλείδι ερίτιμε συναγωνιστή.
Αξιοπρέπεια στις σχέσεις, στην ποιότητα ζωής γενικότερα που στα νιάτα μας (και γω μέσα) την ποδοπατούσαμε με σκοπό να "μαζέψουμε" όσο περισσότερες γκόμενες γίνεται, στο καρνέ μας. Φευ , κάποια στιγμή πλημυρίζει το συναίσθημα του κορεσμού και της ματαιότητας όλου αυτού του εγχειρήματος, και κάποια μέρα αισθάνεσαι μέσα σου την ανάγκη για κάτι πολύ περισσότερο από αυτά που επιδίδονται οι πιτσιρικάδες (και που πολύ καλά κάνουν για την ηλικία τους).

V...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom