Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Διάβασα "τελευταίο μήνυμα από slavyanka delicatessen" και μπήκα :-

Το επίπεδο έχει φτάσει στον πάτο πλέον :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το θέμα μας εδώ χθες ήταν, γουστάρεις να σε καλεί άνδρας για πρώτο ραντεβού δείπνο σε εστιατόριο και αν ναι,

γουστάρεις να πληρώσει αυτός και αν ναι,

αυτό θα σε προδιαθέσει θετικά να πηδηχτείς μαζί του σε αυτό ή μεταγενέστερο ραντεβού?

επίσης ισχύει οτι στην πρώτη πρόταση για έξοδο (καφέ, φαγητό, whatever) οι ελληνίδες αρνείσθε με κάποια δικαιολογία αναμένοντας δεύτερη κρούση?

Τα χω πει ρε φιλε.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τα χω πει ρε φιλε.

ξαναπες τα βρε τεμπελχανού.

έστω συνοπτικά μονολεκτικά, ναι, όχι, ίσως, μπορεί, εξαρτάται.

κάποιοι κρέμονται από τα στόματα σας εδώ μέσα.

ελλεεινίδες, ε ελλεεινίδες.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ξαναπες τα βρε τεμπελχανού.

έστω συνοπτικά μονολεκτικά, ναι, όχι, ίσως, μπορεί, εξαρτάται.

κάποιοι κρέμονται από τα στόματα σας εδώ μέσα.

ελλεεινίδες, ε ελλεεινίδες.

τι να σου πει ρε μανα μου? Αν βγαλεις γκομενα ραντεβου αν θα την πας για φαγητο κερασμενο η στο παρκο για μπυρες απ το περιπτερο ρεφενε για να γαμησεις?

Αμα εισαι 18 τραβα για μπυρες στο παρκο
Αμα θες να γαμησεις ΜΟΝΟ μη τη πας για φαγητο τραβα σε μπαρ να φασωθεις
Αμα πας για φαγητα και ιστοριες αυτοματα πας για παραπανω απο ενα γαμησι
Αμα δεν εχεις να πληρωσεις 2 φαγητα και 3 ποτα μεχρι να σου κατσει γμς μας πες της ειμαι ταπι και ψυχραιμος γουσταρεις η οχι, και φυσικα εχει το δικαιωμα να μη γουσταρει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το θέμα μας εδώ χθες ήταν, γουστάρεις να σε καλεί άνδρας για πρώτο ραντεβού δείπνο σε εστιατόριο και αν ναι,

γουστάρεις να πληρώσει αυτός και αν ναι,

αυτό θα σε προδιαθέσει θετικά να πηδηχτείς μαζί του σε αυτό ή μεταγενέστερο ραντεβού?

επίσης ισχύει οτι στην πρώτη πρόταση για έξοδο (καφέ, φαγητό, whatever) οι ελληνίδες αρνείσθε με κάποια δικαιολογία αναμένοντας δεύτερη κρούση?
το πρωτο "ραντεβου" δεν πρεπει καν να μπορει να θεωρηθει ραντεβου..
το ιδανικο θα ναι να της προτεινεις να βρεθειτε καπου που ενδεχεται να ειναι και αλλοι
π.χ θα μαι "εκει" αν θελεις περνα ή η συναντηση να εξυπηρετει εναν υποτυπωδη σκοπο π.χ.να σου/της δωσει/δωσεις κατι.

για το θεμα κερασμα,η γνωμη μου ειναι πως δεν εχει θεση σε γυναικες που δεν εχεις γαμησει.
δε σου κανει χαρη που βγαινει μαζι σου,δεν την αναγκασες να δεχθει,δε σου ειναι τιποτε(ακομη) για να την πληρωνεις.
οσοι νομιζουν οτι το κερασμα αυξανει τις πιθανοτητες να πεσει πουτσα,γελιουνται..
για μενα ενδεχεται και να τις μειωνει,αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

το τελευταιο ερωτημα δεν εχει καν λογο υπαρξης.
αν αρνηθει την πρωτη προταση και δεν αντιπροτεινει,δεν ξανασχολεισαι ΠΟΤΕ με το συγκεκριμενο προσωπο.

αυτα ειναι τα συμπερασματα που εχω βγαλει μετα απο αρκετες πιτες απο μουνια υψηλης ζητησης (ανω του 7/10)
βρισκωμενος σην πρωτη τριετια των ακαδημαικων μου σπουδων..
τοτε που νομιζα ακομη παιδαριωδως,πως η ζωη ειναι ενα δικαιο αλισβερισι,
και πονταροντας στους γραμμωμενους κοιλιακους μου και τα λεφτα του πατερα μου
εχανα το χρονο μου ασκοπα κανοντας ΟΛΑ τα πιθανα λαθη..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οσα παιδια ψαχνουν μονο σεξ.μπορει να πανε σε κανενα μπαρακι για one night stands.αλλος τροπος ειναι να βρειτε καποια κοπελα και να γινεται frients with benefits και να κανετε τη δουλεια σας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Ρε παιδιά δεν κερνας με σκοπό να γαμησεις. Είναι αξίωμα να κερνας γυναίκες, όπως ακριβως και το να μην τις χτυπας (εκτός σεξ)

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
...να κερασεις να κανεις να ρανεις αν και μονο...
Ρε κομαντα το εχετε υπαραναλυσει το θεμα λες και ειμαστε 1 γυμνασιου...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το πρωτο "ραντεβου" δεν πρεπει καν να μπορει να θεωρηθει ραντεβου..
το ιδανικο θα ναι να της προτεινεις να βρεθειτε καπου που ενδεχεται να ειναι και αλλοι
π.χ θα μαι "εκει" αν θελεις περνα ή η συναντηση να εξυπηρετει εναν υποτυπωδη σκοπο π.χ.να σου/της δωσει/δωσεις κατι.

για το θεμα κερασμα,η γνωμη μου ειναι πως δεν εχει θεση σε γυναικες που δεν εχεις γαμησει.
δε σου κανει χαρη που βγαινει μαζι σου,δεν την αναγκασες να δεχθει,δε σου ειναι τιποτε(ακομη) για να την πληρωνεις.
οσοι νομιζουν οτι το κερασμα αυξανει τις πιθανοτητες να πεσει πουτσα,γελιουνται..
για μενα ενδεχεται και να τις μειωνει,αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

το τελευταιο ερωτημα δεν εχει καν λογο υπαρξης.
αν αρνηθει την πρωτη προταση και δεν αντιπροτεινει,δεν ξανασχολεισαι ΠΟΤΕ με το συγκεκριμενο προσωπο.

αυτα ειναι τα συμπερασματα που εχω βγαλει μετα απο αρκετες πιτες απο μουνια υψηλης ζητησης (ανω του 7/10)
βρισκωμενος σην πρωτη τριετια των ακαδημαικων μου σπουδων..
τοτε που νομιζα ακομη παιδαριωδως,πως η ζωη ειναι ενα δικαιο αλισβερισι,
και πονταροντας στους γραμμωμενους κοιλιακους μου και τα λεφτα του πατερα μου
εχανα το χρονο μου ασκοπα κανοντας ΟΛΑ τα πιθανα λαθη..

γιατρε οι ηλικιες ειναι η πιο σημαντικη παραμετρος.

Επισκέπτης
Σχετικα με το κερασμα που τοσο απασχολει το τοπικ.
Οποιος προσκαλει πληρωνει. Ειτε είναι γκομενα, φιλη, φιλος, συνεργάτης προσκληση ρεφενε δεν υπαρχει.
Αντε λιγουρια να πουμε :headbang:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ρε παιδιά δεν κερνας με σκοπό να γαμησεις. Είναι αξίωμα να κερνας γυναίκες, όπως ακριβως και το να μην τις χτυπας (εκτός σεξ)
ακριβως ρε τσιπιδες.....μερικες φορες κερνας και αν δεν θελεις να γαμησεις,κερνας φιλους συγγενεις κλπ....αστο διαολο εδω μιζερια.Α και αν δεν εχετε αυτοι που σας συμπαθουν το ξερουν και δεν μιζεριαζουν σαν εσας

Επισκέπτης
ακριβως ρε τσιπιδες.....μερικες φορες κερνας και αν δεν θελεις να γαμησεις,κερνας φιλους συγγενεις κλπ....αστο διαολο εδω μιζερια.Α και αν δεν εχετε αυτοι που σας συμπαθουν το ξερουν και δεν μιζεριαζουν σαν εσας
σωστος  :rockon: :rockon: :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν βλεψεις απο μερικους να γαμησουν το 8αρι το 9αρι αλλα και να μην βαλουν καθολου το χερι στην τσεπη.στο τσαμπα γαμας μονο μουνια της σειρας ακοζαριστα που συμβιβαζονται με παπια τζιελεξ γκουντις και φραπα απο τον μικελη στο πλαστικο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν βλεψεις απο μερικους να γαμησουν το 8αρι το 9αρι αλλα και να μην βαλουν καθολου το χερι στην τσεπη.στο τσαμπα γαμας μονο μουνια της σειρας ακοζαριστα που συμβιβαζονται με παπια τζιελεξ γκουντις και φραπα απο τον μικελη στο πλαστικο.

Τύπε ο λάκης γαμάει χωρίς να πληρώνει. Αφού η γυναίκα του ακόμα έχει να το λέει ότι δεν της πλήρωσε το πρώτο ραντεβού

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

το μεγαλυτερο καλαμπουρι ειναι η γκρινια "αφου την κερασα γιατι δεν μου εκατσε" των παραδοσιακων αγαμητων ηλιθιων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom