Svetlana_Dardanova
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στην φωτο φαινεσαι πολύ αδυνατισμενη, τι μεσολαβησε?
Ειναι παλια η φωτο
Στην φωτο φαινεσαι πολύ αδυνατισμενη, τι μεσολαβησε?
Πριν τα σουβλάκια ένα πράγμα ε;Ειναι παλια η φωτο
Πριν τα σουβλάκια ένα πράγμα ε;
το θέμα μας εδώ χθες ήταν, γουστάρεις να σε καλεί άνδρας για πρώτο ραντεβού δείπνο σε εστιατόριο και αν ναι,
γουστάρεις να πληρώσει αυτός και αν ναι,
αυτό θα σε προδιαθέσει θετικά να πηδηχτείς μαζί του σε αυτό ή μεταγενέστερο ραντεβού?
επίσης ισχύει οτι στην πρώτη πρόταση για έξοδο (καφέ, φαγητό, whatever) οι ελληνίδες αρνείσθε με κάποια δικαιολογία αναμένοντας δεύτερη κρούση?
Τα χω πει ρε φιλε.
ξαναπες τα βρε τεμπελχανού.
έστω συνοπτικά μονολεκτικά, ναι, όχι, ίσως, μπορεί, εξαρτάται.
κάποιοι κρέμονται από τα στόματα σας εδώ μέσα.
ελλεεινίδες, ε ελλεεινίδες.
το πρωτο "ραντεβου" δεν πρεπει καν να μπορει να θεωρηθει ραντεβου..το θέμα μας εδώ χθες ήταν, γουστάρεις να σε καλεί άνδρας για πρώτο ραντεβού δείπνο σε εστιατόριο και αν ναι,
γουστάρεις να πληρώσει αυτός και αν ναι,
αυτό θα σε προδιαθέσει θετικά να πηδηχτείς μαζί του σε αυτό ή μεταγενέστερο ραντεβού?
επίσης ισχύει οτι στην πρώτη πρόταση για έξοδο (καφέ, φαγητό, whatever) οι ελληνίδες αρνείσθε με κάποια δικαιολογία αναμένοντας δεύτερη κρούση?
καλα εσενα τελευταια φορα που σε βγαλαν εξω για φαγητο το νομισμα που χρησιμοποιουσαν ηταν διδραχμα κνωσσουΤα χω πει ρε φιλε.
το πρωτο "ραντεβου" δεν πρεπει καν να μπορει να θεωρηθει ραντεβου..
το ιδανικο θα ναι να της προτεινεις να βρεθειτε καπου που ενδεχεται να ειναι και αλλοι
π.χ θα μαι "εκει" αν θελεις περνα ή η συναντηση να εξυπηρετει εναν υποτυπωδη σκοπο π.χ.να σου/της δωσει/δωσεις κατι.
για το θεμα κερασμα,η γνωμη μου ειναι πως δεν εχει θεση σε γυναικες που δεν εχεις γαμησει.
δε σου κανει χαρη που βγαινει μαζι σου,δεν την αναγκασες να δεχθει,δε σου ειναι τιποτε(ακομη) για να την πληρωνεις.
οσοι νομιζουν οτι το κερασμα αυξανει τις πιθανοτητες να πεσει πουτσα,γελιουνται..
για μενα ενδεχεται και να τις μειωνει,αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
το τελευταιο ερωτημα δεν εχει καν λογο υπαρξης.
αν αρνηθει την πρωτη προταση και δεν αντιπροτεινει,δεν ξανασχολεισαι ΠΟΤΕ με το συγκεκριμενο προσωπο.
αυτα ειναι τα συμπερασματα που εχω βγαλει μετα απο αρκετες πιτες απο μουνια υψηλης ζητησης (ανω του 7/10)
βρισκωμενος σην πρωτη τριετια των ακαδημαικων μου σπουδων..
τοτε που νομιζα ακομη παιδαριωδως,πως η ζωη ειναι ενα δικαιο αλισβερισι,
και πονταροντας στους γραμμωμενους κοιλιακους μου και τα λεφτα του πατερα μου
εχανα το χρονο μου ασκοπα κανοντας ΟΛΑ τα πιθανα λαθη..
ακριβως ρε τσιπιδες.....μερικες φορες κερνας και αν δεν θελεις να γαμησεις,κερνας φιλους συγγενεις κλπ....αστο διαολο εδω μιζερια.Α και αν δεν εχετε αυτοι που σας συμπαθουν το ξερουν και δεν μιζεριαζουν σαν εσαςΡε παιδιά δεν κερνας με σκοπό να γαμησεις. Είναι αξίωμα να κερνας γυναίκες, όπως ακριβως και το να μην τις χτυπας (εκτός σεξ)
πες ταααα!!!!!!...να κερασεις να κανεις να ρανεις αν και μονο...
Ρε κομαντα το εχετε υπαραναλυσει το θεμα λες και ειμαστε 1 γυμνασιου...
σωστοςακριβως ρε τσιπιδες.....μερικες φορες κερνας και αν δεν θελεις να γαμησεις,κερνας φιλους συγγενεις κλπ....αστο διαολο εδω μιζερια.Α και αν δεν εχετε αυτοι που σας συμπαθουν το ξερουν και δεν μιζεριαζουν σαν εσας
δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν βλεψεις απο μερικους να γαμησουν το 8αρι το 9αρι αλλα και να μην βαλουν καθολου το χερι στην τσεπη.στο τσαμπα γαμας μονο μουνια της σειρας ακοζαριστα που συμβιβαζονται με παπια τζιελεξ γκουντις και φραπα απο τον μικελη στο πλαστικο.
δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν βλεψεις απο μερικους να γαμησουν το 8αρι το 9αρι αλλα και να μην βαλουν καθολου το χερι στην τσεπη.στο τσαμπα γαμας μονο μουνια της σειρας ακοζαριστα που συμβιβαζονται με παπια τζιελεξ γκουντις και φραπα απο τον μικελη στο πλαστικο.