Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ζωντάνεψε το θρεντ όταν έθεσα το θέμα dinner date και λογαριασμός.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Αναλύσεις, απόψεις, διχογνωμίες. ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
Just do it.

Nike-Inc.-logo.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαν για μισό λεπτό. Ένας άντρας πιστεύεις ότι από γεννησιμιού του είναι αντικοινωνικός και θέλει να γαμαει πουτάνες? Δε νομίζω. Αλλά όταν προσπαθεί να φέρεται όσο καλύτερα μπορεί στις γυναίκες και αυτές σχεδόν ΠΑΝΤΑ τον παρατάνε για τον λακαμά με το τατού και τη μηχανή, τότε ορίστε πως γίνεται αντικοινωνικός.
E κατσε ρε μαν εσυ μιλας για τιποτα 16χρονα.Σοβαρη γυναικα δεν θα κοιταξει καποιον επειδη εχει τατου η μηχανη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Μαν για μισό λεπτό. Ένας άντρας πιστεύεις ότι από γεννησιμιού του είναι αντικοινωνικός και θέλει να γαμαει πουτάνες? Δε νομίζω. Αλλά όταν προσπαθεί να φέρεται όσο καλύτερα μπορεί στις γυναίκες και αυτές σχεδόν ΠΑΝΤΑ τον παρατάνε για τον λακαμά με το τατού και τη μηχανή, τότε ορίστε πως γίνεται αντικοινωνικός.

Ε άμα είναι αυτό το πρόβλημα πάμε όλοι να κάνουμε τατού και να πάρουμε μια μηχανή να γαμάμε αβέρτα :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τον παρατάνε για τον λακαμά με τη μηχανή,

έτσι, τα πιο ωραία μουνιά τα έχω δει πάνω σε μηχανές, όχι Καγιέν και μαλακίες που λένε οι άσχετοι εδώ μέσα. εξ άλλου πόσες Καγιέν να υπάρχουν για να βολευτούν όλες.

και δεν είχα ποτέ μηχανή.  :headbang:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Η Ελλάδα όμως είναι η μόνη χώρα που θα δεις και νεαρά άτομα να πηγαίνουν. Όξω δεν έχει τέτοια, εκτός και αν είσαι ο Κουασιμόδος.

νομιζεις οτι η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα με αγαμητους? λολ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νομιζεις οτι η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα με αγαμητους? λολ
αυτος που εχει γαμησει 500 διαφορετικες γυναικες απο κωλο στομα μουνι και τα χει κανει ολα στο κρεβατι ειναι ο αγαμητος;και ο νεαρος ελληνας που παιζει ολη μερα μαλακια μπροστα στο πισι και βρισκει και μια γκομενα στην τριετια και κανει σαν τον λιγουρο ειναι ο γαμιας;

να καταλαβω τι μου λες τωρα

Επισκέπτης
Ναι τυπε είναι αντικοινωνικος και μαμακιας.
Και επιπλέον εχει μαθει ότι χρειαζεται να το αγοραξει... Εγω στα 18-23 ετρωγα 10 χιλοπιτες την ημερα αλλα κάθε βραδυ γαμουσα και άλλη τουριστριουλα.
Είναι απλα τα πραγματα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η Ελλάδα όμως είναι η μόνη χώρα που θα δεις και νεαρά άτομα να πηγαίνουν. Όξω δεν έχει τέτοια, εκτός και αν είσαι ο Κουασιμόδος.
Μαλλον δεν εχεις παει ταυλανδη.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και επιπλέον εχει μαθει ότι χρειαζεται να το αγοραξει... Εγω στα 18-23 ετρωγα 10 χιλοπιτες την ημερα αλλα κάθε βραδυ γαμουσα και άλλη τουριστριουλα.
Είναι απλα τα πραγματα

Δεν είναι μαμάκιας τύπε όποιος δεν τρώει 10 χυλόπιτες τη μέρα. Επίσης θες να μου πεις ότι τόοοσοι άντρες ανα τους αιώνες που πάνε με πόρνες είναι αντικοινωνικοί και μαμάκηδες
και επιπλέον εχουν μαθει ότι χρειαζονται να το αγοράζουν...μάλλον κάπου κάνεις λάθος  ;)
Και τότε το θρεντ δεν έχει λόγο ύπαρξης  ;)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
Είναι απλα τα πραγματα

οχι τυπε μου
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
ξερεις δικαιουται να χει μια φυσιολογικη σχεση
και ενας μεσος αντρας που  τρωει 1 χυλοπιτα το διμηνο και γαμαει 1 τουριστριουλα το χρονο ή και καμια ακομη ακομη
και ξερεις μεχρι να γαμηθει η κατασταση  στη χωρα αυτο συνεβαινε και ηταν και η πλειοψηφια των περιπτωσεων

Επισκέπτης
Δεν είναι μαμάκιας τύπε όποιος δεν τρώει 10 χυλόπιτες τη μέρα. Επίσης θες να μου πεις ότι τόοοσοι άντρες ανα τους αιώνες που πάνε με πόρνες είναι αντικοινωνικοί και μαμάκηδες
και επιπλέον εχουν μαθει ότι χρειαζονται να το αγοράζουν...μάλλον κάπου κάνεις λάθος  ;)
Δεν λεω για ολους... Υπαρχουν ανθρωποι με καποιο πρόβλημα η που είναι ασχημοι η που είναι παντρεμένοι η που γουσταρουν την φαση και το διαφορετηκο... Γενικα δεν είναι όλα ασπρο μαυρο αλλα αυτοι που επιλεγουν να γαμουν μονο πουτανες και να μην κανουν τιποτα άλλο αυτό είναι τυπε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom