Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το πιο ευκολο πραγμα ειναι να πληρωνεις μια γυναικα για να ανοιξει τα ποδια της.σιγα το κατορθωμα.ο μεγαλος παιχτης φαινεται οταν παιζει καλη μπαλα εξω απο τα μπουρδελα
και εξω οταν πληρωνεις ανοιγουν τα ποδια επισης,εγω δεν βλεπω καμια διαφορα στο παιχνιδι.....θα παραδεχομουνα μια γυναικα να πει θελω να με γαμησεις εσυ παιδαρε γιατι καυλωνω να γαμηθω μαζι σου και τελος.....

μονο ο αντρας λειτουργει ετσι

Επισκέπτης
και εξω οταν πληρωνεις ανοιγουν τα ποδια επισης,εγω δεν βλεπω καμια διαφορα στο παιχνιδι.....θα παραδεχομουνα μια γυναικα να πει θελω να με γαμησεις εσυ παιδαρε γιατι καυλωνω να γαμηθω μαζι σου και τελος.....

Μια χαρα το λεει...
Με την διαφορα ότι ο άλλος πρεπει να είναι παιδαρος ρε τυπε... Αν είναι ενας σαν ολους αυτους που της την πεφτουν δεν θα το κανει και λογικο είναι..
Ο αντρας λειτουργει ετσι γιατι ετσι είναι η φυση του. Θελει να εξπερματωσει σε πολλες για να κανει απογονους, η γυναικα από την άλλη επιλεγει το δυνατοτερο αρσενικο για να κανει μαζι του απογονους...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Μια χαρα το λεει...
Με την διαφορα ότι ο άλλος πρεπει να είναι παιδαρος ρε τυπε... Αν είναι ενας σαν ολους αυτους που της την πεφτουν δεν θα το κανει και λογικο είναι..
Ο αντρας λειτουργει ετσι γιατι ετσι είναι η φυση του. Θελει να εξπερματωσει σε πολλες για να κανει απογονους, η γυναικα από την άλλη επιλεγει το δυνατοτερο αρσενικο για να κανει μαζι του απογονους...

Ρε τύπε κι εγώ δυνατός είμαι, κάνω σκουώτ 150 κιλά, γιατί δε θέλει καμιά να κάνει απόγονους μαζί μου; :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θα παραδεχομουνα μια γυναικα να πει θελω να με γαμησεις εσυ παιδαρε γιατι καυλωνω να γαμηθω μαζι σου και τελος.....
Eτσι σου λενε τα προβατα που γαμας στον σταυλο ? :grin:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

στην ελλαδα ο φεμινισμος των ελλεινιδων γινεται με τα λεφτα των ανδρων  :uglystupid:
σαπια κοινωνια και οπισθοδρομικη και εκει  :uglystupid:
αυτα που λες γινονται σκανδιναυια τυπε
πολυ προηγμενες κοινωνιες αλλα δεν αντεχω το κρυο αλλιως θα ειχα φυγει ηδη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Ρε τύπε κι εγώ δυνατός είμαι, κάνω σκουώτ 150 κιλά, γιατί δε θέλει καμιά να κάνει απόγονους μαζί μου; :grin:
αν τα κιλα που σηκωνες ηταν βαλιτσες με πεντακοσαευρα δικα σου θα αλλαζε το πραγμα  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η γυναίκα ΠΑΝΤΑ θα βρίσκει κάποιον να γαμιέται,μην έχουν αυταπάτες μερικοί ηλίθιοι πως μένουν μόνες.
ποιος θα γαμησει μια χοντρη;μια ασχημη;μια ανορεξικη;ενα φρικιο;

κανεις ,εκτος απο κατι πιρφορους ή αν η γκομενα εχει λεφτα και της τα μασανε τιποτα ερωτυλοι που πουλανε αγαπες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
ποιος θα γαμησει μια χοντρη;μια ασχημη;μια ανορεξικη;ενα φρικιο;

κανεις ,εκτος απο κατι πιρφορους ή αν η γκομενα εχει λεφτα και της τα μασανε τιποτα ερωτυλοι που πουλανε αγαπες
τι λρε ρε που ζεις εξω καθε μερα αυτο βλεπεις νεα παιδια σαν τα κρυα τα νερα και γαμανε μπαζολες και τις κρατανε κι αγκαλια μην τους τις παρει κανενας...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι λρε ρε που ζεις εξω καθε μερα αυτο βλεπεις νεα παιδια σαν τα κρυα τα νερα και γαμανε μπαζολες και τις κρατανε κι αγκαλια μην τους τις παρει κανενας...
δεν τον κοβω καλυτερα να τον πεταξω στο σκυλι του μπαρου;

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
48
Πόντοι
1
Η γυναίκα ΠΑΝΤΑ θα βρίσκει κάποιον να γαμιέται,μην έχουν αυταπάτες μερικοί ηλίθιοι πως μένουν μόνες.
Ο άντρας τώρα μέχρι να φτάσει τα 30 και να βρει καμιά μπουρούχα που να του τα ζαλίζει όλη μέρα μιας και θα τον έχει παντρευτεί από καθαρό συμβιβασμό,αυτός ο άντρας ή με μαλακία θα τη βγάζει ή με πουτάνες.
Λίγοι είναι αυτοί που πηδάνε τις πολλές. (Και αυτοί οι λίγοι δεν συχνάζουν σε site όπως το bourdela έχουμε ξαναπεί).
Αυτό το θέμα βρωμάει αντρική απόγνωση,μιζέρια και μοναξιά.Είναι η δυσάρεστη ντροπή του site που όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή.

τραγικος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ψηφιστε "Ανανεωτικο κομμα Ελληνων Μπουρδελιαρηδων"......για να γινουν τα ονειρα πραγματικοτητα  :grin: :grin: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τελικα βγαλατε ακρη η ακομη ?

erinal