axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ο λαιον που σηκωνει και 150 κιλα σκουωτΠοιος θα με βγαλει για δειπνο τελικα γιατι μπερδεύτηκα
Ο λαιον που σηκωνει και 150 κιλα σκουωτΠοιος θα με βγαλει για δειπνο τελικα γιατι μπερδεύτηκα
μεχρι νεα διαγωνιο εισαι για κανα κεμπαπι και πολυ σου πεφτειΠοιος θα με βγαλει για δειπνο τελικα γιατι μπερδεύτηκα
Ποιος θα με βγαλει για δειπνο τελικα γιατι μπερδεύτηκα
Θα μας φερει και ρωσσιδες ?
δεν είναι βεντζετεριανμεχρι νεα διαγωνιο εισαι για κανα κεμπαπι και πολυ σου πεφτει
Και οχι μονον.......Θα υποχρεωνει να μαs κανουν αυτεs καμακι κι εμειs ....ναμαστε δυσκολοι
τυπε μου εσεις εισαστε οι επιστημονες εμενα περιμενετε ?Περιμέναμε εσένα να λύσεις το γόρδιο δεσμό
Ο λαιον που σηκωνει και 150 κιλα σκουωτ
τυπε εγω ειμαι πιο κιμπαρης θα την παω για μπουγατσα στην "νιγριτα"δεν είναι βεντζετεριαν
Μεχρι μια μεριδα ραδίκια την κερναω
Και οχι μονον.......Θα υποχρεωνει να μαs κανουν αυτεs καμακι κι εμειs ....ναμαστε δυσκολοι
εγω.
Αλλα πρεπει πρωτα να κανονίσουμε το οικονομικο
Αυτα ηδη τα εχουμε μεσα στα υποχρεωτικα καθηκοντα.....Τωρα κοιταμε να προσσθεσουμε την βενζινη και τα κινητατυπε να πληρωνουν αυτες το φαγητο μη ξεχασεις, και τον καφε
Ο Λακης, θα πατε στο Βαρουλκο και θα κερασεις εσυ
τι δηλαδή; δεν βλέπεις τοσες σελιδες;;δηλαδη;
δεν είναι βεντζετεριαν
Μεχρι μια μεριδα ραδίκια την κερναω
Σπαγκατο !!!!!!Μαν ποια ήταν η αγαπημένη στάση της αγγελικούλας;
Δηλαδη......Και χαρη σου κανουμε με τοσουs λιγουs αντρεs που υπαρχουνε.....Αλλα οι εκπτωσειs τελειωνουνε....κανονισεδηλαδη;
τι δηλαδή; δεν βλέπεις τοσες σελιδες;;
Η μου κανεις υπευθυνη δηλωση ότι θα μου κατσεις η πληρωνεις τον λογαριασμο
όχι και τσιπης απλα μετα τα ραδίκια το σεξ δεν εχει value for money με τα ιδια χρηματα γαμας και στο Μεταξι και ακους και την τσατσα να ανοιγει πορτες και φτιαχνεσαιαληθεια; και σε ειχα για τσιπη
Αυτα ηδη τα εχουμε μεσα στα υποχρεωτικα καθηκοντα.....Τωρα κοιταμε να προσσθεσουμε την βενζινη και τα κινητα