Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ακριβώς ρε μάγκα...είμαι καινούριος αλλά διαβάζω αρκετό καιρό.

Πάντως το να βρίσκεις να πηδάς ,χωρίς να πληρώνεις ,ειδικά σήμερα δεν είναι και καμιά επιστήμη :S.Διαβάζοντας εδώ μέσα ,καταλαβαίνω οτι υπάρχει αμπαλιάση και τρομερη αγαμία.Αλλά αν έχεις συνηθίσει στην σβετλάνα και στην Μαρίνα 60,πως να πεις μια κουβέντα παραπάνω.Και οι μισοί εδω μέσα ,θα πέθαιναν να ναι πυρφόροι,και τον έχουν κάνει τον μαλάκα σε γκόμενα και όλα.Αλλο παιρνω βίζιτα για το ξελαπικάρισμα(να ξενογαμήσω χωρίς συνέπειες) και αλλο το μπουρδέλο ειναι τρόπο ζωης :S.

Και συμφωνώ οτι υπάρχουν αντρες που γαμάνε παραπάνω ,πολυ παραπάνω από τον μέσο όρο.Γιατι μπορεί να ναι παίδαροι,να έχουν μπλά μπλά κτλ.Δεν γαμάνε μόνο οι φραγκατοι,όπως αναπάραγεται κατα κόρον εδώ.Το ευκολο είναι να πεις δεν γαμάω γιατι δεν έχω λεφτά.Και ξαναλέω υπάρχουν καλά παιδιά έξω.Και για καθε μαλάκω(που εσυ δεν έχεις αντίληψη την πατάς και μετά την λες μπριζόλα) υπάρχουν και πέντε σπαθι.
OMG

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Μια χαρά τα λέει ο Γεώργιος.

Αρχιδια λεει απο που κι ως που για καθε μια μαλακισμενη υπαρχουν πεντε σωστες; Να ελεγε το αντιθετο να του εδινα ενα point.

Α και επισης δεν υπαρχει δωρεαν γαμησι, μην το ξανα αναλυσουμε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αρχιδια λεει απο που κι ως που για καθε μια μαλακισμενη υπαρχουν πεντε σωστες; Να ελεγε το αντιθετο να του εδινα ενα point.
Σ αυτό μπορεί να υπερβάλει οκ αλλά υπάρχουν.Θέλει ψάξιμο και προς τις 2 πλευρές.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μαλακες υπαρχει θεμα εδω, εχουμε ενα τουλαχιστον rat αναμεσα μας

leonardo_dicaprio_the_departed_desktop_5120x3413_hd-wallpaper.jpg

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ακριβώς ρε μάγκα...είμαι καινούριος αλλά διαβάζω αρκετό καιρό.

Πάντως το να βρίσκεις να πηδάς ,χωρίς να πληρώνεις ,ειδικά σήμερα δεν είναι και καμιά επιστήμη :S.Διαβάζοντας εδώ μέσα ,καταλαβαίνω οτι υπάρχει αμπαλιάση και τρομερη αγαμία.Αλλά αν έχεις συνηθίσει στην σβετλάνα και στην Μαρίνα 60,πως να πεις μια κουβέντα παραπάνω.Και οι μισοί εδω μέσα ,θα πέθαιναν να ναι πυρφόροι,και τον έχουν κάνει τον μαλάκα σε γκόμενα και όλα.Αλλο παιρνω βίζιτα για το ξελαπικάρισμα(να ξενογαμήσω χωρίς συνέπειες) και αλλο το μπουρδέλο ειναι τρόπο ζωης :S.

Και συμφωνώ οτι υπάρχουν αντρες που γαμάνε παραπάνω ,πολυ παραπάνω από τον μέσο όρο.Γιατι μπορεί να ναι παίδαροι,να έχουν μπλά μπλά κτλ.Δεν γαμάνε μόνο οι φραγκατοι,όπως αναπάραγεται κατα κόρον εδώ.Το ευκολο είναι να πεις δεν γαμάω γιατι δεν έχω λεφτά.Και ξαναλέω υπάρχουν καλά παιδιά έξω.Και για καθε μαλάκω(που εσυ δεν έχεις αντίληψη την πατάς και μετά την λες μπριζόλα) υπάρχουν και [size=30pt]πέντε σπαθι[/size].
Aχ να χαρείς,είμαι σε απεξάρτηση απ΄τον τζογο ,μη με αναστατώνεις! :boobies:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

δηλαδη έχεις κάνει σχέσεις στην ζωη σου και ήτανε οι 5 καριόλες και η μια σωστή?Μεγάλε δεν υπάρχει μαλακο-καριολομαγνητης,κλασσική μαλακια που λένε και οι γκομενες .Εχω ξαδερφή που ειναι θεά και συνέχεια την δουλευουνε και την παρατάνε και μου λεει δεν υπάρχουν αντρες με μπέσα.Δεν καταλαβαίνει οτι είναι ζωον,η ίδια.Κάτι κάνεις λάθος εσύ,προφανώς.Τεσπά ,την αποψη μου είπα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εχω ξαδερφή που ειναι θεά και συνέχεια την δουλευουνε και την παρατάνε και μου λεει δεν υπάρχουν αντρες με μπέσα.Δεν καταλαβαίνει οτι είναι ζωον,η ίδια.
Αυτή αν τη λένε Μαρία(π.χ) στο κινητό τη βάζεις στο Η.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη έχεις κάνει σχέσεις στην ζωη σου και ήτανε οι 5 καριόλες και η μια σωστή?Μεγάλε δεν υπάρχει μαλακο-καριολομαγνητης,κλασσική μαλακια που λένε και οι γκομενες .Εχω ξαδερφή που ειναι θεά και συνέχεια την δουλευουνε και την παρατάνε και μου λεει δεν υπάρχουν αντρες με μπέσα.Δεν καταλαβαίνει οτι είναι ζωον,η ίδια.Κάτι κάνεις λάθος εσύ,προφανώς.Τεσπά ,την αποψη μου είπα.

Pics απο ξαδελφη; (αρκει να ειναι 18+ γιατι παρακολουθει και η erinal)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Υπαρχει τηλεφωνακι της ξαδερφης που ειναι θεά και ζωον?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• P+Diddy+Making+Guest+Appearance+Hawaii+Five+s6CnXb-j9J3l.jpg