gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
3320 παιρνω και οτι βγαζω απο τα προβατα και τα χωραφια εξτρα.....Παιρνεις κατω απο 1.500 ευρω μισθο τύπε? Δικαιουσαι κοινωνικο μερισμα ως ενστολος?
3320 παιρνω και οτι βγαζω απο τα προβατα και τα χωραφια εξτρα.....Παιρνεις κατω απο 1.500 ευρω μισθο τύπε? Δικαιουσαι κοινωνικο μερισμα ως ενστολος?
λογκάρεις τους κλώνους σου για να έχεις την ψευδαίσθηση της επισκεψιμότητας πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ;)
1. Ειπαμε συμφωνουμε.
2. Εγω ρωταω απο πού πηγαζει η πληροφορηση σου οτι προκειται για την συγκεκριμενη.
1. Thanks.
2. Ένστικτο. Πληροφόρηση δεν έχω και ούτε σίγουρος είμαι και σίγουρα κάνω και λίγο καλαμπούρι. Πάντως όλες οι γυναίκες του σάιτ (πλην των επαγγελματιών) είναι ύποπτες με το σκεπτικό που έχω αναπτύξει.
Εγω ειμαι πικερικος, την εχω κοψει τη μαλακια.
Καλως.1. Thanks.
2. Ένστικτο. Πληροφόρηση δεν έχω και ούτε σίγουρος είμαι και σίγουρα κάνω και λίγο καλαμπούρι. Πάντως όλες οι γυναίκες του σάιτ (πλην των επαγγελματιών) είναι ύποπτες με το σκεπτικό που έχω αναπτύξει.
Δε μου πάει λες ε?Μπαααααα...
η αγγελικη φταιει για το σκεπτικο σου1. Thanks.
Μπαααααα...
Καλως.
πρέπει να κλειδωθεί αυτό το θρεντ είναι η ντροπή του σάιτ ;)
Ε οχι βρε ματια μου. Καθολου.Δε μου πάει λες ε?
χόντρυνε το λίγο ακόμα μαν ξύπνησε μας άνοιξε μας τα ματια το χειςΝα το χοντρύνουμε λίγο παιδάκια?
Σε κάποιο θρεντ (δεν θυμάμαι τώρα ποιό) νομίζω πως διάβασα οτι η "erinal" είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να συναντήσει τον "lakis 33"
Ο "lakis 33" είναι κάποιος που φέρεται να ασχολείται με όπλα.
Τυχαίο? Δε νομίζω.
Ακριβώς ρε μάγκα...είμαι καινούριος αλλά διαβάζω αρκετό καιρό.
Ε οχι βρε ματια μου. Καθολου.
η αγγελικη φταιει για το σκεπτικο σου
Να το χοντρύνουμε λίγο παιδάκια?
Σε κάποιο θρεντ (δεν θυμάμαι τώρα ποιό) νομίζω πως διάβασα οτι η "erinal" είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να συναντήσει τον "lakis 33"
Τυχαίο? Δε νομίζω.
Αν δω την Ερι να φοραει χειροπεδες στον Λακη, θα τα εχω δει ολα σε αυτην την ζωη.Να το χοντρύνουμε λίγο παιδάκια?
Τυχαίο? Δε νομίζω.