Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.812
- Πόντοι
- 12.756
τύπε ο θείος δεν αστειεύται πάντως.
μακαρι , να ξεμπερδευουμε με τον Αλεξ
τύπε ο θείος δεν αστειεύται πάντως.
δηλαδη έχεις κάνει σχέσεις στην ζωη σου και ήτανε οι 5 καριόλες και η μια σωστή?Μεγάλε δεν υπάρχει μαλακο-καριολομαγνητης,κλασσική μαλακια που λένε και οι γκομενες .Εχω ξαδερφή που ειναι θεά και συνέχεια την δουλευουνε και την παρατάνε και μου λεει δεν υπάρχουν αντρες με μπέσα.Δεν καταλαβαίνει οτι είναι ζωον,η ίδια.Κάτι κάνεις λάθος εσύ,προφανώς.Τεσπά ,την αποψη μου είπα.
καργιολες , both
Εγω τους κάνω αρνακια τους αυστηρους μπαμπαδες και θειους.τύπε ο θείος δεν αστειεύται πάντως.
Δεν εχω ιδεα απο ομάδες .Θα μελετάω βαθμολογίες και τετοια ή οτι να'ναι σιγουρακια με 1.1 απόδοση?Σιγα τα κερδηΝα αρχισεις το στοιχημα,σιγουρα κερδη
καργιολες ενστολες που λένεκαργιολες , both
Το ψωμι σου τρωω??????μακαρι , να ξεμπερδευουμε με τον Αλεξ
έλα ρε μαν που είσαι κι έχουμε θέματα εδώ σήμερα η ερι λέει ειναι της δίωξης και η αλιντισα της ευπ τι γνώμη έχεις για πε
Γιατι ρε Αλι, λιγο ειναι το 1,1? Ποια άλλη επενδυση σου δινει 10% κερδος σε μια ημερα??Δεν εχω ιδεα απο ομάδες .Θα μελετάω βαθμολογίες και τετοια ή οτι να'ναι σιγουρακια με 1.1 απόδοση?Σιγα τα κερδη
χουντικο με εκανες μανδεν ξέρω ποιά είναι η αγγελική αλλά η εριναλ χάθηκε από τότε που αρχίσαμε αυτή την συζήτηση.
πως το εκτιμάτε αυτό κύριε συνταγματάρχα?
Ξυσμένο ξυστό του μήτσου.Αυτη ειναι λαχείο.
μηπως την γαμανε ευκολα και μετα την παρατανε μαν;μηπως δεν πουλαει ακριβα το μουνι της δλδ;
Ε οχι βρε ματια μου. Καθολου.
Γιατι ρε Αλι, λιγο ειναι το 1,1? Ποια άλλη επενδυση σου δινει 10% κερδος σε μια ημερα??
Η ξαδέρφη είναι μορφωμένη,με δουλεια, 1.70 και κορμάρα και καλο παιδί.Απλά στους αντρες επιλέγει οτι να ναι.Ενθουσιαζεται με κάθε γνωριμιά ,τους τρομάζει και την λακίζουν.Χωρια που 2-3 φορές ,την είχανε για δευτερη και δεν το παιρνε γραμμη το ζωαδι.Ε αυτη τι να πει?Οτι ειμαστε ελλεηνιδοι μπριζόλοι :S.Αφου και απο τα λάθη δεν μαθαινει .
Η ξαδέρφη είναι μορφωμένη,με δουλεια, 1.70
καργιολες ενστολες που λένε
Με τοσα αστερια στο προφιλ, τι συνταγματαρχης? Τουλαχιστον Αρχιστρατηγος.χουντικο με εκανες μαν