Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.812
- Πόντοι
- 12.756
Πω πω ναι τύπε. Κι εγω πηγα σημερα το πρωι βολτα στην Πλακα και ειδα το μουνι με τη σεσουλα. Ντοπιο και αλλοδαπό.
περασες απο του Ψωμιαδη το μαγαζι ?
Πω πω ναι τύπε. Κι εγω πηγα σημερα το πρωι βολτα στην Πλακα και ειδα το μουνι με τη σεσουλα. Ντοπιο και αλλοδαπό.
Ο Αβραμης δεν ελεγε κατι τετοια?κατσε ρε μαν αμφισβητεις τα αστερια;οτι θελει κανει ο αντιστρατηγος......μπαινει και τις αργιες ως εφοδευων .....με πιανεις.... ;)φυσικα ,ηταν ενα νημα του παπαφιλιπς του τρισμεγιστου
Ποιο ειναι του Ψωμιαδη το μαγαζι?περασες απο του Ψωμιαδη το μαγαζι ?
Δεν εχουν κυλικειο τύπε?
μοναστηριου ρε χαμενε....τι αλεξανδρας;θα βγηκε στην Αλεξανδρας να παρει καφε
ο νιπλ που τα ξερει;παρακολουθουσε κι αυτος το σαιτ;Ο Αβραμης δεν ελεγε κατι τετοια?
Η Θεσσαλονικη δηλαδη θα ειναι αληθεια?μοναστηριου ρε χαμενε....τι αλεξανδρας;
Δικιο εχεις. Προδοθηκε η νυφιτσα.ο νιπλ που τα ξερει;παρακολουθουσε κι αυτος το σαιτ;
nai gia na tin thaymasoymeτυπε βαλε καμια φωτο απο την δικια σου στα θρεντ των συλλογων-γυμνες φωτο απο τις γυναικες μας
Η δικια σου τα ειχε μεσα?εγω πήγα για μάσα με την δικια μου και μου φυγε το σαγόνι απο την μουνοθύελλα...η καλύτερη εποχή για τον αντρα! . όλα εξώ!!
τυπε βαλε καμια φωτο απο την δικια σου στα θρεντ των συλλογων-γυμνες φωτο απο τις γυναικες μαςεγω πήγα για μάσα με την δικια μου και μου φυγε το σαγόνι απο την μουνοθύελλα...η καλύτερη εποχή για τον αντρα! . όλα εξώ!!
ο νιπλ που τα ξερει;παρακολουθουσε κι αυτος το σαιτ;
Προβλεπω να εξαφανιζεται αποτομα και ο Νιπλ οπως η ΕριναλΕδώ ήξερε τον λαπλάς
Ποιο ειναι του Ψωμιαδη το μαγαζι?
τον λαρυ τον ηξερε;Εδώ ήξερε τον λαπλάς
Οχι, προς Αερηδες πηγα.ανδριανου , ολοκληρη ταμπελα εχει
ο νιπλ που τα ξερει;παρακολουθουσε κι αυτος το σαιτ;
να βαλει και λιγο βυζι να παιξουμε καμια μαλακια μερα που ναιnai gia na tin thaymasoyme
τον λαρυ τον ηξερε;
κατσε ρε μαν αμφισβητεις τα αστερια;οτι θελει κανει ο αντιστρατηγος......μπαινει και τις αργιες ως εφοδευων .....με πιανεις.... ;)