gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αλεξ αμα κανω γυναικειο νικ θα μου στειλεις πμ;Γι αυτο σε οποιο θρεντ μπαινω πενταπλασιαζεται η επισκεψιμοτητα?
Ασε μας ρε τύπε .
αλεξ αμα κανω γυναικειο νικ θα μου στειλεις πμ;Γι αυτο σε οποιο θρεντ μπαινω πενταπλασιαζεται η επισκεψιμοτητα?
Ασε μας ρε τύπε .
Εσυ Αλι με βαριεσαι?Αντισθένηηηη αληθεύει???
Αν θελεις τοσο πολυ να σου στειλω πμ, μπορω να το κανω και στο παρον νικ σου.αλεξ αμα κανω γυναικειο νικ θα μου στειλεις πμ;
αλεξ αμα κανω γυναικειο νικ θα μου στειλεις πμ;
όλοι οι πιρφόροι αρχίζετε να την σιγοντάρετε αντί να την απαξιώσετε όπως απαιτούν τα hypergamous alpha males.
άξιοι της μοίρας σας.
Δεν ειδα να το σχολιασει ομως, και προβληματιζομαι.
Ευχαριστω λιακαδα μουΟχι καρντούλα μου
ενα τοσο ενδιαφερον τοπικ εκφυλιζεται σε αποπειρα καμακιου μια ελλεηνιδας.
Δεν διαφωνω.στάνταρ το σάιτ το παρακολουθούν στην ΕΛΑΣ.
μαν εγώ μόνο δύο άτομα από εδώ μέσα θυμάμαι που κοιτάνε την επισκεψιμότητα του θρεντ και συχνά-πυκνά την αναφέρουν και με ποστ για να μην ξεφύγει από κανέναν
1)άλεξ71
2)αχαχούχας
^την γνώμη σου
Αλεξ και αχαχουχας ειναι μακραν τα πιο βαρετα νικ του μπου
που είναι και mole των διωκτικών μηχανισμών.
Συγνωμη ρε φιλε, μιλας σοβαρα ή τρολαρεις?που είναι και mole των διωκτικών μηχανισμών.
Δεν διαφωνω.
Αλλά η...Ερι???????????
Μπραβο τύπε, εισαι γαμάτος.
Μηπως την παιζεις κιολας κοιταζοντας τον καθρεφτη?
Μπραβο τύπε, εισαι γαμάτος.Τυπε ειδες εγω πως την απαξιωσα και δεν απαντησα στην ερωτηση που μου εκανε;
να μιλησω σαν μοντ ή σαν ταγματαρχης της ΕΥΠ που παρακολουθω το σαιτ για να καταπνιγω αντεθνικες κινησεις αποσταθεροποιησης του κρατους;μαν εγώ μόνο δύο άτομα από εδώ μέσα θυμάμαι που κοιτάνε την επισκεψιμότητα του θρεντ και συχνά-πυκνά την αναφέρουν και με ποστ για να μην ξεφύγει από κανέναν
1)άλεξ71
2)αχαχούχας
^την γνώμη σου
Μην μου λες παλι τα ιδια. Ειπαμε συμφωνουμε.σε ένα τέτοιο σάιτ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να κρύβονται και ανώμαλοι, εν δυνάμει sex offenders, θεατές πορνογραφίας (που κάποια στιγμή θα στραφούν και στην παιδική), τέτοιοι τύποι.
αν είσαι αστυνομία, ποιόν θα βάλεις δόλωμα να τους τσιμπήσει?
έναν άλλο μαλάκα σαν αυτούς...
ή...
Παιρνεις κατω απο 1.500 ευρω μισθο τύπε? Δικαιουσαι κοινωνικο μερισμα ως ενστολος?να μιλησω σαν μοντ ή σαν ταγματαρχης της ΕΥΠ που παρακολουθω το σαιτ για να καταπνιγω αντεθνικες κινησεις αποσταθεροποιησης του κρατους;
τους βγαζει βολτα για κατουρημα πριν πεσει η νυχτα μαν ;)λογκάρεις τους κλώνους σου για να έχεις την ψευδαίσθηση της επισκεψιμότητας πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ;)
σε ένα τέτοιο σάιτ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να κρύβονται και ανώμαλοι, εν δυνάμει sex offenders, θεατές πορνογραφίας (που κάποια στιγμή θα στραφούν και στην παιδική), τέτοιοι τύποι.
αν είσαι αστυνομία, ποιόν θα βάλεις δόλωμα να τους τσιμπήσει?
έναν άλλο μαλάκα σαν αυτούς...
ή...