brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
τον αλεξ εχω πρόχειροναι φυσικα αν ξερεις κανεναν μην διστασεις
τον αλεξ εχω πρόχειροναι φυσικα αν ξερεις κανεναν μην διστασεις
Δεν είχα-ω μαύρους ή σκληρούς αγκώνες μαν.Δεν αφορα μονο τις γυναικες ρε φιλε.
Εσυ αφηνεις τους αγκωνες σου να μαυριζουν και να ξεραινονται?
πρέπει να κλειδωθεί αυτό το θρεντ είναι η ντροπή του σάιτ ;)
Δεν αφορα μονο τις γυναικες ρε φιλε.
Εσυ αφηνεις τους αγκωνες σου να μαυριζουν και να ξεραινονται?
Δεν αφορα μονο τις γυναικες ρε φιλε.Ρινόκερους γαμάς?
η διαπίστωση ήταν για την φέτα μην είσαι απρόσεκτη ;)
Γι αυτο κι εγω, τα πρωτα πραγματα που επιχορηγω ειναι λειζερ, μανικιουρ, πεντικιουρ (γενικά μποτέ) και γυμναστηρια.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧκαλα άμα πας εσυ σε φις σπά βλέπω τα ψάρια μετα απο την πολυ την μάσα να επιπλέουν με τις κοιλιές ανάποδα
Οταν ομως κανεις δουλεια που θελει γραψιμο και τους ακουμπας διαρκως σε ενα γραφειο, τοτε θελουν προσοχη...
Εμενα δεν με θέλει.τον αλεξ εχω πρόχειρο
Περίεργα μας τα λέει ο άλεξ.Ρε τυπε κι εγω ολη τη μερα μπροστα σε ενα λαπτοπ ειμαι αλλα δεν εχω τετοιο θεμα
Οταν ομως κανεις δουλεια που θελει γραψιμο και τους ακουμπας διαρκως σε ενα γραφειο, τοτε θελουν προσοχη...Δεν είχα-ω μαύρους ή σκληρούς αγκώνες μαν.
τον αλεξ εχω πρόχειρο
πρέπει να κλειδωθεί αυτό το θρεντ είναι η ντροπή του σάιτ ;)
Λάκη κλάσε εμάς τ αρχίδια .
το πρόβλημα με αυτό το θρεντ (που είναι κομβικό existentialist θρεντ του σάιτ και δικαιολογεί όλη την υπόλοιπη ύπαρξη του) είναι οτι ενώ τρείς σελίδες πριν γίνεται σοβαρή συζήτηση για sexual politics θέματα, μόλις μπει μια γυναίκα (υπαστυνόμος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ), όλοι οι πιρφόροι αρχίζετε να την σιγοντάρετε αντί να την απαξιώσετε όπως απαιτούν τα hypergamous alpha males.
άξιοι της μοίρας σας.
δεν καταλαβα και παλι.