Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.016

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω λέω βλακειες? έχουμε φάει φεσι και φοροδιαφυγη απο τον ιδιωτικο τομέα. Οπου να ναι τα ασφαλιστικα ταμεια θα βουλιάξουν και για αυτο ποιος ευθυνεται? ο εργοδοτης σου που κράζει το δημοσιο ωθει και εσενα να κανεις το ιδιο ενω την ιδια στιγμη σε έχει ανασφαλιστο και ριχνει την λάσπη αλλου για να την αποφυγει ο ιδιος.

Ολοι ξέρουμε πως δουλευει το συστημα στον ιδιωτικο τομέα τις περισσοτερες φορές.
γαμα τους τυπε :zfuck:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ή σε καμια καλλιεργεια τυπε :sunglasses:

αγνα βιολογικα προιοντα της μανας γης τυπε

xasis-dentra-6.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην αρχίζεις να σκαλίζεις θέματα που αγνοεις γιατί θα εκτεθείς. Τελευταία προειδοποίηση

Ολοι τα ξέρουν αυτα. Ο ιδιωτικος τομέας (και ο δημοσιος) έχουν κατακλέψει τον κοσμο αρκετες φορές. Βασικα στον δημοσιο τομέα έπρεπε αυτοι που έκλεβαν να πάρουν ποδι οχι να ειναι ακομα μέσα.

Στον ιδιωτικο τομέα έχω αρκετα παραδειγματα που δουλευουν ανασφαλιστοι σε αυτο φταιει ο εργοδοτης που ειναι λαμογιο οποτε δεν μπορει να πει μλκιες για μένα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
λες το χαρτζιλικι της σχολης ;;

Θα σε στειλω στον λογιστη μου να στα εξηγησει. Παντως χαρτζηλικάκι απο την μαμα και τον μπαμπα έχω να πάρω κάτι μήνες. Και σκέψου οτι βγηκες λάθος γιατι έλεγες οτι θα μεινω καιρο ανεργος και τέτοια φιλε ουτε 4 μηνες δεν έμεινα μολις τελειωσα το φανταρικο στα λεω για να χαρεις επειδη ξέρω οτι κατα βαθος μας συμπαθείς ολους

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εγω λέω βλακειες? έχουμε φάει φεσι και φοροδιαφυγη απο τον ιδιωτικο τομέα. Οπου να ναι τα ασφαλιστικα ταμεια θα βουλιάξουν και για αυτο ποιος ευθυνεται? ο εργοδοτης σου που κράζει το δημοσιο ωθει και εσενα να κανεις το ιδιο ενω την ιδια στιγμη σε έχει ανασφαλιστο και ριχνει την λάσπη αλλου για να την αποφυγει ο ιδιος.

Ολοι ξέρουμε πως δουλευει το συστημα στον ιδιωτικο τομέα τις περισσοτερες φορές.

Τυπε τα ασφαλιστικα ταμεια δεν επεσαν εξω απο τον ιδιωτικο τομεα. Και η φοροδιαφυγη δεν εχει καμια σχεση με τις εισφορες των ταμειων. Τα εχεις κανει λιγο αχταρμα.

Ολοι τα ξέρουν αυτα. Ο ιδιωτικος τομέας (και ο δημοσιος) έχουν κατακλέψει τον κοσμο αρκετες φορές. Βασικα στον δημοσιο τομέα έπρεπε αυτοι που έκλεβαν να πάρουν ποδι οχι να ειναι ακομα μέσα.

Στον ιδιωτικο τομέα έχω αρκετα παραδειγματα που δουλευουν ανασφαλιστοι σε αυτο φταιει ο εργοδοτης που ειναι λαμογιο οποτε δεν μπορει να πει μλκιες για μένα.

Επισης αλλο εργοδοτης αλλο εργαζομενος, το οτι ειναι λαμογιο ο εργοδοτης δεν καθιστα αυτοματα λαμογιο και τον φουκαρα τον υπαλληλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε τα ασφαλιστικα ταμεια δεν επεσαν εξω απο τον ιδιωτικο τομεα. Και η φοροδιαφυγη δεν εχει καμια σχεση με τις εισφορες των ταμειων. Τα εχεις κανει λιγο αχταρμα.

Επισης αλλο εργοδοτης αλλο εργαζομενος, το οτι ειναι λαμογιο ο εργοδοτης δεν καθιστα αυτοματα λαμογιο και τον φουκαρα τον υπαλληλο.

Ναι αλλα ο εργοδοτης κανει πλυση εγκεφαλου στον υπαλληλο του κανει οτι τα ξέρει ολα κτλπ εχει γνωμη για τα παντα κραζει το δημοσιο τομέα κτλπ και τον κάνει να πιστεψει οτι το δημοσιο ειναι ο εχθρος του

Εγω ξερω οτι η φοροδιαφυγη ειναι το βασικο προβλημα της χώρας καθως και η ανασφαλιστη εργασια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα σε στειλω στον λογιστη μου να στα εξηγησει. Παντως χαρτζηλικάκι απο την μαμα και τον μπαμπα έχω να πάρω κάτι μήνες. Και σκέψου οτι βγηκες λάθος γιατι έλεγες οτι θα μεινω καιρο ανεργος και τέτοια φιλε ουτε 4 μηνες δεν έμεινα μολις τελειωσα το φανταρικο στα λεω για να χαρεις επειδη ξέρω οτι κατα βαθος μας συμπαθείς ολους
ρε τυπε αυτοι γιατι χαιρονται αν εσυ δεν εχεις λεφτα? :think:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

αν δεν σ εβαζαν/εμπαινες στον δημοσιο σε γρηγορη θα κατεληγες με 550ε

οχι οτι τωρα θα παιρνεις και πολυ περισσοτερα βεβαια αλλα ειπαμε δεν θα εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Εγω ξερω οτι η φοροδιαφυγη ειναι το βασικο προβλημα της χώρας καθως και η ανασφαλιστη εργασια.
ξεχασες την ανεργια....σου διαφευγει,οπως διαφευγει κ στον Σα(χλα)-μαρα που υποστηριζεις....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε μαλάκα Μπολντη έχεις μετατρέψει ολα τα μη πουτανικά θρεντ σε προσωπικό σόου.Σε τρέφουν και πέντε-δέκα τρολάκια κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

οχι οτι τωρα θα παιρνεις και πολυ περισσοτερα βεβαια αλλα ειπαμε δεν θα εχεις πιεση

Καλα εντάξει οτι να ναι δεν ξέρεις τι σου γινεται. Και μετα μου κανεις κυρηγμα για τις ιδιωτικες και τους ανταγωνισμους με τρολάρεις μου φαινεται

Τα σωματα ασφαλειας δεν ειναι δημοσιο. Αλλα τι να σου εξηγησω τωρα αστο πηγαινε για καφέ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

οχι οτι τωρα θα παιρνεις και πολυ περισσοτερα βεβαια αλλα ειπαμε δεν θα εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου
γινεται μια συζητηση με τροΐκα για νεοεισερχομενους στο δημοσιο με 586 μεικτα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε μαλάκα Μπολντη έχεις μετατρέψει ολα τα μη πουτανικά θρεντ σε προσωπικό σόου.Σε τρέφουν και πέντε-δέκα τρολάκια κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό.

Αφου τρολάρουν ρε εγω φταιω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom