Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν είναι κακό να μπήκες για να εξασφαλίσεις το βιοπορισμό σου.Θεμιτό είναι αυτό.
Αθέμιτο,χαζομάρα ας πούμε καλύτερα,είναι να τα γυρίζεις κάθε φορά όλα κατά το πως σε βολεύει.
Κι αυτό δικαίωμά σου αλλά μην προσπαθείς να μας τα περάσεις και για άποψη.Ανάγκη είναι όχι ιδεολογία.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Δεν μπηκα για τα λεφτά ... και απο το να εισαι σε μια ιδιωτικη και να βοηθάς ενα λαμογιο να πλουτίζει και εσενα να σε εκμεταλευεται προτιμω να κάνω τουλάχιστον κατι πολυ καλύτερο , αν βρεθεις σε καλό ποστο ειναι πολυ καλη δουλεια σκέψου οτι μπορεις να συμβάλλεις στα σωστικα και να σώσεις ανθρωπους που κινδυνευε η ζωή τους.

αν και προσωπικα γι εσενα πιστευω οτι δεν μπηκες με βυσμα στο λιμενικο για να σωζεις ναυαγους...

απλα ηταν ενας τροπος για να μην φυτοζωεις μιας και στον ιδιωτικο τομεα οταν και αν εβρισκες δουλεια δεν θα προχωρουσες ποτε

Andante

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
3
Πόντοι
0
Πολύ ενδιαφέρον θέμα, κατά την γνώμη μου ένας σημαντικός λόγος που η Ελλάδα έχει πάρει την κατρακύλα είναι η συμπεριφορά και ο τουπές της μέσης ελληνίδας. Εδώ βαριόμαστε να δουλέψουμε τον ξύνουμε όλη μέρα και είναι όλα μπουρδέλο ακριβώς επειδή το θέμα γυναίκα μας απασχολεί απίστευτα πολύ και μας απορροφά όλη την ενέργεια και πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Πάρτε στα φανάρια μόλις περνά κανα καλό μουνί όλοι γυρίζουνε σαν στερημένοι, κορνάρουν κτλπ κάτι που δεν γίνεται έξω...Αν πάτε εξωτερικό Δυτική ευρώπη π.χ οι άντρες τα έχουν λυμένα τα θέματα αυτά, τις γράφουν στα αρχίδια τους γιατί οι ίδιες οι γυναίκες τους κυνηγάνε και έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν οπότε συγκεντρώνονται καλύτερα στην δουλειά τους είναι πιο οργανωτικοί κτλπ...και άρα προοδεύουν σαν κοινωνίες. Εδώ ακόμα δεν έχουμε λύσει τις βασικές μας ανάγκες επειδή κυνηγάμε το κάθε τσουλί, θα λύσουμε αλλά πιο σημαντικά προβλήματα οικονομίας, τεχνολογίας κτλπ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν είναι κακό να μπήκες για να εξασφαλίσεις το βιοπορισμό σου.Θεμιτό είναι αυτό.
Αθέμιτο,χαζομάρα ας πούμε καλύτερα,είναι να τα γυρίζεις κάθε φορά όλα κατά το πως σε βολεύει.
Κι αυτό δικαίωμά σου αλλά μην προσπαθείς να μας τα περάσεις και για άποψη.Ανάγκη είναι όχι ιδεολογία.

Αν για σένα φαινεται ανάγκη δεν σημαινει απαραιτητα οτι το ιδιο θα ισχυει και για τους άλλους.

απλα ηταν ενας τροπος για να μην φυτοζωεις μιας και στον ιδιωτικο τομεα οταν και αν εβρισκες δουλεια δεν θα προχωρουσες ποτε

Ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θέλει.

Για τον ιδιωτικο δεν ξέρω να σου απαντησω αφου δεν προλαβα να ψάξω αρκετα και να δω τι παίζει  :dancing:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ ενδιαφέρον θέμα, κατά την γνώμη μου ένας σημαντικός λόγος που η Ελλάδα έχει πάρει την κατρακύλα είναι η συμπεριφορά και ο τουπές της μέσης ελληνίδας. Εδώ βαριόμαστε να δουλέψουμε τον ξύνουμε όλη μέρα και είναι όλα μπουρδέλο ακριβώς επειδή το θέμα γυναίκα μας απασχολεί απίστευτα πολύ και μας απορροφά όλη την ενέργεια και πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Πάρτε στα φανάρια μόλις περνά κανα καλό μουνί όλοι γυρίζουνε σαν στερημένοι, κορνάρουν κτλπ κάτι που δεν γίνεται έξω...Αν πάτε εξωτερικό Δυτική ευρώπη π.χ οι άντρες τα έχουν λυμένα τα θέματα αυτά, τις γράφουν στα αρχίδια τους γιατί οι ίδιες οι γυναίκες τους κυνηγάνε και έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν οπότε συγκεντρώνονται καλύτερα στην δουλειά τους είναι πιο οργανωτικοί κτλπ...και άρα προοδεύουν σαν κοινωνίες. Εδώ ακόμα δεν έχουμε λύσει τις βασικές μας ανάγκες επειδή κυνηγάμε το κάθε τσουλί, θα λύσουμε αλλά πιο σημαντικά προβλήματα οικονομίας, τεχνολογίας κτλπ;
Αυτό για τα φανάρια στο εξωτερικί ισχύειιι!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αν για σένα φαινεται ανάγκη δεν σημαινει απαραιτητα οτι το ιδιο θα ισχυει και για τους άλλους.

Ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θέλει.

Για τον ιδιωτικο δεν ξέρω να σου απαντησω αφου δεν προλαβα να ψάξω αρκετα και να δω τι παίζει  :dancing:

δεν εισαι για ιδιωτικο τομεα εσυ..ουτε τις καλες εποχες θα ησουν..ποσο μαλλον τωρα με τον ανταγωνισμο στα υψη

εσυ εισαι κλασικη φαση ΔΥ των 800ε, με καφεδια απο τον γρηγορη

αυτες ειναι οι δυνατοτητες σου

και γι αυτο θα κανεις καρριερα εκει...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καμία ωριμότητα για ορισμένες! :tickedoff: Ξέρω πρόσφατο παράδειγμα από φιλαράκι μου καλό: Αυτός γουστάρει μια τύπισα που τον σνομπάριζε από παλιά. Την πέτυχε τυχαία μια μέρα και πιάσανε την κουβέντα, και αυτή τον ρώτησε αν έχει δουλειά, και μόλις της είπε ότι δεν τον πληρώνουν και στην ουσία είναι άνεργος εδώ και κάτι μήνες, η ελλεεινίδα έγινε καπνός! Η καριόλα το φιλαράκι μου το σνομπάρει, όμως ξέρω ότι εκείνη δουλεύει πωλήτρια για κάτι ψίχουλα που φυσικά δεν τις φθάνουν, οπότε ψάχνει χορηγό να τις αγοράζει τα καλλυντικά και να την πηγαίνει για ποτά και κλαμπ και σινεμάδες! Ούστ!  :badair:
καθε γυναικα εχει δικαιωμα να σκεφτεται το μελλον τον παιδιων της

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν εισαι για ιδιωτικο τομεα εσυ..ουτε τις καλες εποχες θα ησουν..ποσο μαλλον τωρα με τον ανταγωνισμο στα υψη

Εσυ εισαι για ιδιωτικο?

η εκπαιδευση που έχω περάσει εγω στην σχολή και περνάω ειναι πολυ χειροτερη ως προς την πιεση
απο οποιονδηποτε ανταγωνισμο στις επιχειρησεις που μου λες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εσυ εισαι για ιδιωτικο?

η εκπαιδευση που έχω περάσει εγω στην σχολή και περνάω ειναι πολυ χειροτερη ως προς την πιεση
απο οποιονδηποτε ανταγωνισμο στις επιχειρησεις που μου λες.

απ οτι φενεται ειμαι

ειπαμε εισαι για καφεδια και 800ε..αυτο ειναι καλο γιατι ναι μεν θα ζησεις φτωχα αλλα δεν θα πιεστεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και στις ιδιωτικες τα ξύνουν τους έχω δει τι κάνουν. Και παλια στις ιδιωτικες έπαιρναν υπερογκους μισθους μέχρι που φαληρισαν αρκετες επιχειρησεις και έκλεισαν. Ρε συ έχεις βγει καθολου έξω να δεις τι γινεται? με τι ασχολεισαι εσυ και έχεις αποψη?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Καμαρωστε τον καλό χριστιανό.
Η υποκρισία στο μεγαλειο της

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απ οτι φενεται ειμαι

ειπαμε εισαι για καφεδια και 800ε..αυτο ειναι καλο γιατι ναι μεν θα ζησεις φτωχα αλλα δεν θα πιεστεις

Απο που φαινεται? επειδη το γραφεις εδω μεσα? ο καθενας οτι θέλει γράφει.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Και στις ιδιωτικες τα ξύνουν τους έχω δει τι κάνουν. Και παλια στις ιδιωτικες έπαιρναν υπερογκους μισθους μέχρι που φαληρισαν αρκετες επιχειρησεις και έκλεισαν. Ρε συ έχεις βγει καθολου έξω να δεις τι γινεται? με τι ασχολεισαι εσυ και έχεις αποψη?

Που τους εχεις δει τι κανουν?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Ολ' αυτά τα περνάς γιατί αφενός κατηγορουσες τους ΔΥ παλιότερα, αφετέρου γιατί κάθεσαι και γράφεις  προσωπικά δεδομένα εδώ μέσα. Λουσου τα τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom