Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το θέμα το έκανες εσύ Μπόλντη. Εμένα με ενδιαφέρει η λύση του. Σταμάτα να ζηλεύεις bro! Έλα να τα βρούμε.

Εγω δεν έχω τιποτα φιλε. Εσυ ασχολεισαι με μλκιες.

Τον Λακη τον λεω νουμερο γιατι ειναι και αμα θες έχω απειρα γραπτα περιστατικα να στηριξω την αποψη μου. Δεν του κανω επιθεση επειδη τον αντιπαθω ουτε λεω κατι που δεν ισχυει.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγω δεν έχω τιποτα φιλε. Εσυ ασχολεισαι με μλκιες.

Τον Λακη τον λεω νουμερο γιατι ειναι και αμα θες έχω απειρα γραπτα περιστατικα να στηριξω την αποψη μου.

Εγώ ασχολούμαι; Δηλαδή αν δεν είχα γράψει εγώ, δεν θα υπήρχε θέμα; :headbang:

Μπόλντη κάνε τους εγωισμούς στην άκρη και ΗΡΕΜΗΣΕ!

Σε δουλεύει ο Έκτορας για να σε βάζει να τσακώνεσαι και να γίνεσαι ρεζίλι των σκυλιών!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και εσυ έχεις γραψει ενα καρο βλακειες στον Σταμ που δεν ισχυανε μονο και μονο για να του την σπάσεις. Στην τελικη επειδη ειναι Κυριακη και βαριεμαι μην δινετε δικαιωματα κάποιοι για να μην τρωτε χαρακτηρισμους. Κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα με κανεναν ουτε με έχει πειραξει κάποιος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και τον CSSS13 εβριζες που ηταν γαμω τα παιδια

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τον Λακη τον λεω νουμερο γιατι ειναι και αμα θες έχω απειρα γραπτα περιστατικα να στηριξω την αποψη μου. Δεν του κανω επιθεση επειδη τον αντιπαθω ουτε λεω κατι που δεν ισχυει.

Εντάξει bro. Έχεις δίκιο. Δε χρειάζονται ντοκουμέντα. Έχεις δίκιο. Θα το αφήσεις να πάει;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εντάξει bro. Έχεις δίκιο. Δε χρειάζονται ντοκουμέντα. Έχεις δίκιο. Θα το αφήσεις να πάει;

Ναι έχω γιατι ο λΑΚΗς ΈΧΕΙ ΒΡΙσει απειρες φορες μαναδες και οικογενειες εδω μεσα. Εκτος του οτι γράφει συνεχεια ψέμματα για πολλα πράγματα.

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
περισσοτερο ρολο πιστευω επαιξε το περασμα του χρονου.που μαζι του εφερε την ωριμοτητα.οι ελληνιδες απλα καταλαβαν τα λαθη τους και βελτιωθηκαν

Καμία ωριμότητα για ορισμένες! :tickedoff: Ξέρω πρόσφατο παράδειγμα από φιλαράκι μου καλό: Αυτός γουστάρει μια τύπισα που τον σνομπάριζε από παλιά. Την πέτυχε τυχαία μια μέρα και πιάσανε την κουβέντα, και αυτή τον ρώτησε αν έχει δουλειά, και μόλις της είπε ότι δεν τον πληρώνουν και στην ουσία είναι άνεργος εδώ και κάτι μήνες, η ελλεεινίδα έγινε καπνός! Η καριόλα το φιλαράκι μου το σνομπάρει, όμως ξέρω ότι εκείνη δουλεύει πωλήτρια για κάτι ψίχουλα που φυσικά δεν τις φθάνουν, οπότε ψάχνει χορηγό να τις αγοράζει τα καλλυντικά και να την πηγαίνει για ποτά και κλαμπ και σινεμάδες! Ούστ!  :badair:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ναι έχω γιατι ο λΑΚΗς ΈΧΕΙ ΒΡΙσει απειρες φορες μαναδες και οικογενειες εδω μεσα. Εκτος του οτι γράφει συνεχεια ψέμματα για πολλα πράγματα.

ΟΚ Μπόλντη. Είπαμε, έχεις δίκιο. Δε διαφώνησε κανείς. Τι άλλα νέα; Στη δουλειά όλα καλά; Βρήκες καμιά γκόμενα;

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ο Μπόλντης άμα τον διορθώσεις σε κάτι το παίρνει πολύ προσωπικά. Ειδικά αν ξέρει ότι έχεις δίκιο.

Τα χαμε βαλει με το Μαριο που στην τελικη δε μας εκανε τιποτα το παιδακι ουτε μας προκαλεσε. Απλως τον καψοναραμε λιγο. Και αφηνουμε τον Μπολντη να αλωνιζει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Aμα ημουν στην δουλεια καλα θα ηταν ... η σχολη έχει τρέξιμο και συγκεκριμενο προγραμμα και τωρα θα αργησω να βγω τελος Μαρτιου θα ξαναβγω

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Aμα ημουν στην δουλεια καλα θα ηταν ... η σχολη έχει τρέξιμο και συγκεκριμενο προγραμμα και τωρα θα αργησω να βγω τελος Μαρτιου θα ξαναβγω

Tυπε τι ειδους ατομα εχετε στη σχολη; Ειναι μορφωμενοι οι περισσοτεροι ή παιδακια που μολις βγηκαν απο το λυκειο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Tυπε τι ειδους ατομα εχετε στη σχολη; Ειναι μορφωμενοι οι περισσοτεροι ή παιδακια που μολις βγηκαν απο το λυκειο;

Θα σου στειλω πμ αμα ειναι να σου πω.

Οσοι μπηκαν λιμενικοι παντως εχουν το λιγοτερο πτυχιο ΑΕΙ κάποιοι και κάποιες έχουν και μεταπτυχιακους τιτλους. Τωρα ολοι οι υπολοιποι δόκιμοι του Ναυτικου ειναι κανονικα στην σχολή τους 4 χρονια. Ηλικιες 18-22 να φανταστεις.

Διοικουσα ειναι η 4η τάξη. Κοιτα εξαρταται ποιον ρωτας αμα ρωτησεις κανεναν απο τους ΟΥΚ θα σου πουν οτι ειμαστε χαλαρά και σε συγκριση με αυτους οντως ειμαστε. Αυτοι κάνουν τρομερα πράγματα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
κανε υπομονη στην σχολη

θα ειναι δυσκολα

σκεψου τα 700ε + το επιδομα ειδικων συνθηκων που σε περιμενουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κανε υπομονη στην σχολη

θα ειναι δυσκολα

σκεψου τα 700ε + το επιδομα ειδικων συνθηκων που σε περιμενουν

Δεν μπηκα για τα λεφτά ... και απο το να εισαι σε μια ιδιωτικη και να βοηθάς ενα λαμογιο να πλουτίζει και εσενα να σε εκμεταλευεται προτιμω να κάνω τουλάχιστον κατι πολυ καλύτερο , αν βρεθεις σε καλό ποστο ειναι πολυ καλη δουλεια σκέψου οτι μπορεις να συμβάλλεις στα σωστικα και να σώσεις ανθρωπους που κινδυνευε η ζωή τους.

Επισκέπτης
Δεν μπηκα για τα λεφτά ... και απο το να εισαι σε μια ιδιωτικη και να βοηθάς ενα λαμογιο να πλουτίζει και εσενα να σε εκμεταλευεται προτιμω να κάνω τουλάχιστον κατι πολυ καλύτερο , αν βρεθεις σε καλό ποστο ειναι πολυ καλη δουλεια σκέψου οτι μπορεις να συμβάλλεις στα σωστικα και να σώσεις ανθρωπους που κινδυνευε η ζωή τους.
βουρκωσα... :S

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

Τωρα μιλησες σωστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom