Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ε είσαι αχάριστος! Ξεχνάς ότι σε υποστηρίξαμε όταν άνοιξες νήμα με δική σου αδιάβλητη διαδικασία ανάδειξης του Mr Malaka για να μην στην ξανακάνει ο Σταματάκης; Ο Έκτωρ που τώρα υποκρίνεται ότι παίρνει το μέρος σου, σε έβριζε σκαιά.

Εγω ειμαι αχαριστος? ξεχνας στον Σταμ τι επιθεσεις κάνατε επειδη τον βρηκατε ευαλωτο και επειδη σας ειχε ανοιχθει? και ηταν και της παρέας σας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τόση αγάπη πια...
Ρε, μπας και φέρνεις τίποτα λαθραία κοχίμπα ή τζόνι με παπόρια και χτίζεις τις αυριανές άκρες στο Σώμα;

σεβασμος στην ιεραρχια. στην κορυφη ειναι ο μπολντοΤυπος και ακολουθουμε οι υπολοιποι.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ε είσαι αχάριστος! Ξεχνάς ότι σε υποστηρίξαμε όταν άνοιξες νήμα με δική σου αδιάβλητη διαδικασία ανάδειξης του Mr Malaka για να μην στην ξανακάνει ο Σταματάκης; Ο Έκτωρ που τώρα υποκρίνεται ότι παίρνει το μέρος σου, σε έβριζε σκαιά.

Λουσου τα τωρα φιλτατε. Οταν εγω στα λεγα για το Μπολντεμορτ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αχάριστος βέβαια! Αφού μας λες ότι σε θάβουμε ενώ έχουμε σταθεί πλάι σου τόσες φορές.  :S Η ζήλεια σου θόλωσε το μυαλό και τη μνήμη!

οι νωντοτυποι ειστε μυγακια δε σας βλεπει και καθολου ο αρχηγος.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Λουσου τα τωρα φιλτατε. Οταν εγω στα λεγα για το Μπολντεμορτ

Δεν το περίμενα από αυτόν. Πρώτα γύρισε την πλάτη του στον προγραμματισμό που όλο το σάιτ τον θαυμάζαμε και τον σεβόμασταν γιατί είχε ικανότητες. Και τώρα τα βάζει με τους φίλους του. Τσακώθηκε με την Έρι γιατί μου μίλησε. Κατηγορεί τους νωντότυπους. Έχει χάσει τον έλεγχο από τη ζήλεια!

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Δεν το περίμενα από αυτόν. Πρώτα γύρισε την πλάτη του στον προγραμματισμό που όλο το σάιτ τον θαυμάζαμε και τον σεβόμασταν γιατί είχε ικανότητες. Και τώρα τα βάζει με τους φίλους του. Τσακώθηκε με την Έρι γιατί μου μίλησε. Κατηγορεί τους νωντότυπους. Έχει χάσει τον έλεγχο από τη ζήλεια!

Ωστοσο αυτη ειναι η διαπιστωση. Μη μεινουμε ομως στα λογια. Τι σκοπευεις να κανεις για αυτο?  :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ακόμα και για το Λάκη βγάζει ένα φθόνο παρατήρησα με μικροπρεπή σχόλια!

Τα έχει βάλει με όλους! Καταφέρεται κατά δικαίων και αδίκων! Μπόλντης εναντίον όλων!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ωστοσο αυτη ειναι η διαπιστωση. Μη μεινουμε ομως στα λογια. Τι σκοπευεις να κανεις για αυτο?  :think:

Προσπαθώ να τον συνεφέρω. Μεγάλο παιδί! Πρέπει να φέρεται πιο ώριμα.

Ελπίζω να τα καταφέρω να τον κάνω να ξεπεράσει αυτή την κρίση παιδιάστικης ζήλιας!

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ακόμα και για το Λάκη βγάζει ένα φθόνο παρατήρησα με μικροπρεπή σχόλια!

Τα έχει βάλει με όλους! Καταφέρεται κατά δικαίων και αδίκων! Μπόλντης εναντίον όλων!

Boλευτηκε τωρα στο δημοσιο και θα τρωει απο τους φορους μας. Και νοιωθει σιγουρια και ασφαλεια ο φουκαρακος

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Προσπαθώ να τον συνεφέρω. Μεγάλο παιδί! Πρέπει να φέρεται πιο ώριμα.

Ελπίζω να τα καταφέρω να τον κάνω να ξεπεράσει αυτή την κρίση παιδιάστικης ζήλιας!

Επαθες και δεν εμαθες βλεπω...  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Εσυ πας να κάνεις θέμα.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
παθανε νταρακουλο τα αρρωστακια. παραμιλανε. μπολντη λενε και κλαινε

oντως ειναι για κλαμματα να ξερεις οτι με τους φορους σου ταιζεις μπολντηδες. Για αυτο η χωρα παει κατα διαολου. Για κλαμματα οντως οχι για γελια  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom