ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αξιωματικός στο λιμενικό μπήκε, τύπε.
Θα παίρνει κανα 1200άρι από τους φόρους μας.
θαχει και κουμπουρι. να ζηλευει ο χοντρος
Πριν την οικονομική κρίση ζητούσαν τον ουρανό με τ' άστρα, τώρα που δεν υπάρχει σάλιο έχουν αρχίσει κι αυτές τις εκπτώσεις. Παλιά κοιτούσαν τί κινητό κουβαλάς, τώρα όταν σε βλέπουν σε ρωτάνε αν έχεις δουλειά ή όχι. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!
κοψε τις αηδιες. γινε και συ μπολντοτυπος. μπορεις!
θαχει και κουμπουρι. να ζηλευει ο χοντρος
Ο χοντρος παιζει να μη ξέρει να απασφαλισει ένα G3. Μεγάλο ψέμμα ο τύπος.
I5 λογω μεγάλης γλώσσας. Ολο μιλάει ο πστης.
coz he is ΜΑΛΑΚΑΣ...Μήπως τον ζηλεύεις λίγο Μπόλντη. Πολύ ζηλιάρης έχεις γίνει τελευταία. Χτες κατσάδιασες την Έρι γιατί μου μίλησε. Τι παιδιάστικα καμώματα είναι αυτά Μπόλντη; Why so jelly bro?
επειδη βλεπω χαλαρωσαμε αρκετα, οποιος ξαναμιλησει ασχημα για τον αρχηγο θα τον γαμησω.
περισσοτερο ρολο πιστευω επαιξε το περασμα του χρονου.που μαζι του εφερε την ωριμοτητα.οι ελληνιδες απλα καταλαβαν τα λαθη τους και βελτιωθηκανΠριν την οικονομική κρίση ζητούσαν τον ουρανό με τ' άστρα, τώρα που δεν υπάρχει σάλιο έχουν αρχίσει κι αυτές τις εκπτώσεις. Παλιά κοιτούσαν τί κινητό κουβαλάς, τώρα όταν σε βλέπουν σε ρωτάνε αν έχεις δουλειά ή όχι. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!
επειδη βλεπω χαλαρωσαμε αρκετα, οποιος ξαναμιλησει ασχημα για τον αρχηγο θα τον γαμησω.
Άστους να βγάλουν λιγο οχετό ακομα μπας και νιώσουν καλύτερα
Σε ποιόν αναφέρεσαι Μπόλντη; Εγώ εσένα βλέπω να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.
Ξέχασες πόσο σε στήριξαν οι νωντότυποι; Διώξαμε απ' το σάιτ τον Σταμ που σου έφτιαξε τα Mr Μαλάκας για να σε βγάζει Mr Μαλάκα.
Καλημερα παιδια...Τι θα γινει με το γυναικειο πλυθησμο; Οι πιο πολλες ειναι μονες και σου λενε οτι μαλακια τους κατεβει... Παρακευη και Σαββατο βραδυ μονες και μιλας και πεφτει η χλεπα συννεφο!!! Κατι αστειες δικαιολογιες σου λενε( π.χ δεν ειμαι μονη, ειμαι αλλου κ.τ.λ).... Και μετα σου λενε δεν υπαρχουν αντρες...
Eμενα με στηριξαν νωντοτυποι? τι λες αγορι μου μεθυσμενος εισαι?