Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Καλα εντάξει οτι να ναι δεν ξέρεις τι σου γινεται. Και μετα μου κανεις κυρηγμα για τις ιδιωτικες και τους ανταγωνισμους με τρολάρεις μου φαινεται

Τα σωματα ασφαλειας δεν ειναι δημοσιο. Αλλα τι να σου εξηγησω τωρα αστο πηγαινε για καφέ.

και τι ειναι ρε παλαμιδακι;;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ για να πληρωνονται κατι κοπριτες οπως εσυ που περιμεναν το δημοσιο και το αραλικι της μονιμοτητας,χαλαροτητας και του σταρχιδισμου σαν σανιδα σωτηριας στο ναυαγιο

στοκε

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ειδικος φρουρος 1000ε;;;;

που ειναι ρε μεγαλε;;;

εμενα φιλος μου στην διας - ειδικος φρουρος παιρνει 700ε

στο λιμενικο επαιρναν 1200ε τις καλες εποχες προ κρισης..

Δες τα σημερινα:

www.defence-point.gr/news/?p=63760]http://www.defence-point.gr/news/?p=63760[/url]

και οι υπαξ. λιμενικοι που βγαινουν απο το σωμα παιρνουν μισθο αντιστοιχο του δεκανεα, ητοι 499ε

ο αποφ. αξιωματικος να παιρνει κανα 750αρι-850αρι

πεινα και των γονεων δηλαδη

Tυπε τα 700 ευρω ειναι ο βασικος, αλλα εκει πανω μπαινουν και τα νυχτερινα και ισως και καποια αλλα επιδοματα. Αυτος που σου λεω επιδιωκε να δουλευει βραδια για να παιρνει περισσοτερα, και απο οτι τουλαχιστον μου ελεγε του εβγαινε κανα 900αρι προς 1000αρι το μηνα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tυπε τα 700 ευρω ειναι ο βασικος, αλλα εκει πανω μπαινουν και τα νυχτερινα και ισως και καποια αλλα επιδοματα. Αυτος που σου λεω επιδιωκε να δουλευει βραδια για να παιρνει περισσοτερα, και απο οτι τουλαχιστον μου ελεγε του εβγαινε κανα 900αρι προς 1000αρι το μηνα.
Kαι τα επαιρνε καθε μηνα στο χερι;
Αυτα τα εχτρα λεφτα τα παιρνουν οταν εχουν να τα δωσουν, δεν τα τσιμπανε καθε μηνα, νομιζω.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

στην διας ειδικος φρουρος βαζει στην τσεπη του στο τελος του μηνα 700ε

και με νυχτερινες βαρδυες

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Kαι τα επαιρνε καθε μηνα στο χερι;
Αυτα τα εχτρα λεφτα τα παιρνουν οταν εχουν να τα δωσουν, δεν τα τσιμπανε καθε μηνα, νομιζω.

Αυτο δεν το ξερω τυπε αν τα επαιρνε με καθυστερηση, δεν το ξερω και καλα το παλικαρι, δεν τον ρωτησα λεπτομερειες.

στην διας ειδικος φρουρος βαζει στην τσεπη του στο τελος του μηνα 700ε

και με νυχτερινες βαρδυες

Το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω. Δε νομιζω παντως να μου ελεγε ψεμματα ο τυπος, δεν ειχε λογο να το κανει. Ουτε γκομενα ειμαι για να θελει να με εντυπωσιασει, και στην τελικη δε μου το ελεγε και με περηφανεια, για το οτι ειναι λιγα μου το παρουσιαζε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πανε αυτα,δεν παιρνουν τοσα πλεον.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τα σώματα ασφαλείας όπως και ο στρατός, ειναι τα κορόιδα των δημοσίων υπαλλήλων.

Τα φράγκα ειναι σε υπουργεία οικονονομικών, εφορίες, πολεοδομίες (οπου τα λαδώματα πολλές φορές μοιράζονται "συναδελφικά), σε καθηγητες πανεπιστημίων, στην αρχή προστασίας, σε εκεινο το γυφτομαγαζο που ελεγχει δηθεν τα κανάλια και σε κάτι τέτοια περίεργα. Και φυσικά, η κωρωνίς του βύσματος ειναι η βουλη.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
αυτα περισσοτερο μου μοιαζουν για μισθος στις καλες εποχες..

γιατι θυμαμαι κανα 1000αρι πρεπει ν επαιρνε κ αυτος

και εχασε το 30% του μισθου του οντας πανω σε μια μηχανη με καθε κινδυνο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τα φράγκα ειναι σε υπουργεία οικονονομικών, εφορίες, πολεοδομίες (οπου τα λαδώματα πολλές φορές μοιράζονται "συναδελφικά), σε καθηγητες πανεπιστημίων, στην αρχή προστασίας, σε εκεινο το γυφτομαγαζο που ελεγχει δηθεν τα κανάλια και σε κάτι τέτοια περίεργα. Και φυσικά, η κωρωνίς του βύσματος ειναι η βουλη.
Ελληνικα πετρελαια,Δεπα,δεσφα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τα σώματα ασφαλείας όπως και ο στρατός, ειναι τα κορόιδα των δημοσίων υπαλλήλων.

Πες τα ρε τυπε

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Έχει πέσει χοντρό μαχαίρι σε πολλά επιδόματα ένστολων. Κάτι εκτός έδρας, νυχτερινά κτλ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σωστη προταση αυτη, για ποιο λογο να παιρνουν παραπανω οι δημοσιοι υπαλληλοι απο αυτους του ιδιωτικου τομεα; Και να μειωθουν αναλογικα και οι μισθοι σε οσους ειναι μεσα. Και τα μετρα αυτα να εφαρμοσθουν για ολους, οχι να εφαρμοζονται επιλεκτικα και σε κατι ΔΕΚΟ να παιρνουν ακομα μισθαρες.

Λοιπον διαβασε για να μαθεις καποια πραγματα:

Ο ιδιωτικος τομεας οντως ταιζει το δημοσιο, πολυ απλα επειδη ο δημοσιος δεν παραγει πλουτο. Η ιδιωτικη πρωτοβουλια, οι επενδυσεις του ιδιωτικου τομεα, ειναι που παραγουν πλουτο, ενα τμημα του οποιου επιστρεφει στο κρατος μεσω των φορων, ωστε αυτο να μπορει να παρεχει καποιες συμπληρωματικες και κοινωνικες υπηρεσιες.

Αν παμε τωρα στη φοροδιαφυγη, ο υπαλληλος, ειτε ιδιωτικος ειτε δημοσιος, δεν μπορει να φοροδιαφυγει. Η φοροδιαφυγη προερχεται απο ελευθερους επαγγελματιες και μικρες επιχειρησεις κυριως.

Αυτα που σου γραφω παραπανω δεν ειναι αποψεις μου, ειναι αληθεις, αξιωματα, δεδομενα, ειναι ο τροπος που λειτουργει το οικονομικο μας συστημα.

Δεν μου αρέσει η εκφραση με ταιζεις απο την στιγμη που δουλευω και ειμαι σωστος στην δουλειά μου αμα το πάρουμε ετσι και εγω μπορει να ταισω εσενα αν έρθω να κάνω μια ομαδική παραγγελια για στολές ή για υπολογιστες ... δεν ταιζω το αφεντικο σου? και το αφεντικο σου ταιζει μετα εσενα? βλεπεις δεν ειναι ωραιο σαν εκφραση μας ριχνει σε επιπεδο οποτε γάμησε το. Αυτο το λενε συνηθως ιδιωτικοι για να κάνουν τους δημοσιους να νιωσουν οτι ειναι άχρηστοι.

Κατα τα αλλα συμφωνω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για αυτο σου ειπα πριν υπάρχει εχθρα γιατι με 2 εργοδοτες που έχω συζητησει εχω ακουσει ακριβως τα ιδια για το δημοσιο κτλπ αντι να κοιτάνε την δουλειά τους γιατι σιγουρα έχουν κανει και αυτοι με τη σειρα τους πράγματα που έχουν αδικησει κάποια κατηγορια ανθρωπων... στάνταρ

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Για αυτο σου ειπα πριν υπάρχει εχθρα γιατι με 2 εργοδοτες που έχω συζητησει εχω ακουσει ακριβως τα ιδια για το δημοσιο κτλπ αντι να κοιτάνε την δουλειά τους γιατι σιγουρα έχουν κανει και αυτοι με τη σειρα τους πράγματα που έχουν αδικησει κάποια κατηγορια ανθρωπων... στάνταρ

Δεν έχεις ιδέα γιατο τι περνάει από το δημόσιο ένας μη κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας και μιλάει έτσι. Φακελάκια, καθυστερήσεις, διακανονισμοί κτλ. Στη θέση τους θα έλεγες και χειρότερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν έχεις ιδέα γιατο τι περνάει από το δημόσιο ένας μη κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας και μιλάει έτσι. Φακελάκια, καθυστερήσεις, διακανονισμοί κτλ. Στη θέση τους θα έλεγες και χειρότερα

Και τι φταιω εγω σε αυτο? εγω φταιω για την γραφειοκρατια? στην θεση τους θα κοιταζα να δω πως διαολο μπορω να αποφυγω τις συναλλαγες με το δημοσιο αμα αυτο με ενοχλουσε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσυ οταν στελνεις ενα βιογραφικο και κάνουν να σου απαντησουν μια εβδομαδα - ένα μήνα τι έχεις να πεις για αυτο? εσενα γιατι σε καθυστερει ο άλλος ας πουμε? γιατι οταν πάς εκει και σε παιρνει να σε εκπαιδευσει δεν σε πληρωνει και αμα δεν του κανεις σε διωχνει?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Και τι φταιω εγω σε αυτο? εγω φταιω για την γραφειοκρατια? στην θεση τους θα κοιταζα να δω πως διαολο μπορω να αποφυγω τις συναλλαγες με το δημοσιο αμα αυτο με ενοχλουσε

Ο επιχειρηματίας και ο ελ. επαγγελματίας δεν είναι υπάλληλος να πηγαίνει στην τράπεζα μια φορά το μήνα για το μισθό και τέλος. Δεν γίνεται να μην έχει πάρε δώσε με το δημόσιο. Αλλά η πίεση και ο έλεγχος του κράτους στην πραγματική οικονομία είναι μεγάλη κουβέντα για να την κάνουμε τώρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο επιχειρηματίας και ο ελ. επαγγελματίας δεν είναι υπάλληλος να πηγαίνει στην τράπεζα μια φορά το μήνα για το μισθό και τέλος. Δεν γίνεται να μην έχει πάρε δώσε με το δημόσιο. Αλλά η πίεση και ο έλεγχος του κράτους στην πραγματική οικονομία είναι μεγάλη κουβέντα για να την κάνουμε τώρα.

Ναι ρε παιδι μου ενταξει. Αλλα γιατι αυτος ο αθωος ανθρωπος καθυστερει με την σειρά του άλλο κοσμο ειτε επειδη δεν του δινει τα λεφτα στην ώρα του ειτε επειδη στελνεις εσυ ενα βιογραφικο και δεν σου απαντανε ποτέ. Αμα θες να εισαι σωστος φιλε και να εχεις το δικαιωμα να κραζεις θα εισαι σωστος σε ολα. Τοτε εχεις το δικαιωμα να κράξεις. Προλαβα να δω 1-2 μηνες λιγο την κατάσταση... αψυχοι ειναι οι περισσοτεροι και ψυχροι εκτελεστες. Και θα ερθει τωρα αυτος να μου πει εμενα ααα κοιταξε να δεις εγω ειμαι ετσι και αλλιως και φταιει το δημοσιο ε χεσε μας ρε φιλε τωρα τι μας το παιζεις και εσυ αγγελουδι?

εδω ρε ενας μου ελεγε "Τωρα δεν μπορω ελα απο Νοεμβριο..." αλλα εγω ειχα μπει ευτυχως και δεν κρεμομουν απο αυτον αλλα απο περιεργεια τον πηρα ξανα τηλεφωνο να τον ρωτησω και ξερεις τι απαντησε??? ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.Λεει ε να τωρα δεν γινεται ειναι δυσκολα τα πραγματα .... δεν το ηξερε αυτο απο τον Ιουλιο πχ? δεν το πιστευω απλα κοροιδευε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οΠΟΤΕ ΜΗΝ μου μιλάς για ιδιωτικους (οχι ολοι βεβαια) αλλα οι πιο πολλοι ειναι με την σειρά τους παραπτώματα. Απλα οταν δουλευεις μαζι τους πρεπει να τους ανεχεσαι αλλιως θα φυγεις απο την δουλεια.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κατά τα άλλα το παίζουνε χειραφετημένες και ανεξάρτητες και φεμινίστριες και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο!

Άμα θες κοπέλα μου να σκεφτείς το μέλλον των παιδιών σου, βρες μόνη σου μια δουλειά της προκοπής και μην κάθεσαι να ονειρεύεσαι το βόδι που θα σε πληρώνει για να ικανοποιήσεις τα μητρικά σου ένστικτα! Αλλιώς, αφού δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου με το μισθό της πωλήτριας, παραδέξου ότι δεν μπορείς να είσαι ίση με τον "χορηγό" που ψάχνεις για να σε ταΐζει, τουλάχιστον όχι σε παραγωγική ικανότητα, οπότε στην ουσία θα είσαι η πουτάνα του! :fuck1:

Κι αν δεν γουστάρεις (φυσικά) να το παραδεχθείς αυτό, τότε προσγειώσου και διάλεξε να ζήσεις με ένα καλό παιδί που μπορεί να μην έχει λεφτά αλλά σε νοιάζεται και σε πονάει.  :smitten: (Διότι δουλειά βρήκε τελικά το φιλαράκι μου, αλλά ο μισθός του δεν είναι για... χορηγίες!)

Αλλά σιγά μην διαλέξει το καλό παιδί η ελλεεινίδα! Αυτή θα προτιμήσει να συνεχίσει την αναζήτηση "χορηγού" και στο τέλος θα επιλέξει αυτόν με το μεγαλύτερο... πορτοφόλι (κι ας μην του σηκώνεται)! :kissass:

Ούστ, και πάλι ούστ!!!  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:
αν δεν του σηκωνεται τοσο το καλυτερο.λιγοτερους μπελαδες στο κεφαλι της θα εχει ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom