You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
Βαζουνε πολλα αποσμητικα και στην μασχαλη μαμ-περφιουμ για να καλυπτουν την απλυσια....Δεν εχουν πολλα αποθεματα νερου και.....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Εχω στη δουλεια μου Γαλλουs.....Βγαινουνε απο το χεστρα-room και αντι να πλυνουν τα χερια τουs στην βρυση που ειναι ΔΙΠΛΑ ...συνεχιζουν ακαθεκτοι
Σου απλωνει και το χερι για να σε χαιρετισει ..."Αλο μεσιε(τ ονομα μου)
Και περιμενει εγω να του ανταποδωσω την χειραψια ???
Επισκέπτης
Την ελλεεινίδα την αναγνωρίζεις από μακριά: Είναι η ψηλομύτα γκόμενα που κοιτάζει αραιά και που τριγύρω της, ψάχνοντας τον επόμενο "χορηγό" της. Κοιτάζει με ύφος που σνομπάρει μέχρι και τον αέρα που αναπνέει. Σε όποιον την πλησιάσει και δεν της γεμίσει το μάτι για "λεφτάς", όσο ευγενικός κι αν είναι μαζί της, του φέρεται αδιάφορα και του δείχνει ξεκάθαρα ότι πιστεύει πως δεν είναι αρκετά καλός για εκείνη.
Συνήθως η ελλεεινίδα θα σου κάνει από την αρχή ερωτήσεις του τύπου "Σε ποιά περιοχή μένεις;" ή "Τί αυτοκίνητο οδηγάς;" ή "Πού θα πας διακοπές φέτος;" ή "Τί δουλειά κάνεις;" κλπ. Επίσης, ψάχνει με τα μάτια για να δει τί μάρκα κινητό έχεις και τί φίρμα ρούχα φοράς. Συνήθως έχει μαζί της και μια άσχημη φίλη που την έχει πάρει επίτηδες μαζί ώστε να δείχνει εκείνη πιο όμορφη.
Επειδή η ελλεεινίδα ποντάρει μόνο στην ομορφιά της για να πετύχει αυτά που θέλει, απαξιώστε την από την αρχή και μην ασχοληθείτε μαζί της! Ελλεεινίδα; Ούστ!!!
μην απασχολεις το κεφαλι σου με τις ελληνιδες.σου πιανουν αχρηστο χωρο.γραψτες στα αρχιδια σου και τελειωσεΆσε μεγάλε, τό 'χουμε ξαναδεί το έργο: Το βόδι (άσχετα από το αν του σηκώνεται ή όχι ) θα δουλεύει νύχτα-μέρα για να της τα παρέχει όλα, κι αυτή σαν καλή πουτάνα που είναι, θα έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο για να γαμιέται με όποιον γουστάρει! Στο τέλος, το βόδι θα ξυπνήσει και θα την πιάσει στα πράσα με τον γαμιά της , στην συνέχεια θα πέσουν οι μηνύσεις και τα διαζύγια , και σαν καλή πουτάνα που είναι η ελλεεινίδα, θα καταφέρει να πάρει και την κηδεμονία των παιδιών καθώς και την διατροφή της! Έτσι, στο τέλος το βόδι θα μείνει και χρεωμένος, και με το πουλί στο χέρι!
Γι' αυτό σας λέω, μακριά από ελλεεινίδες που ψάχνουν "χορηγούς"! Αυτές είναι οι πραγματικές πουτάνες, όχι οι κοπέλες στα μπουρδέλα!
Ελλεεινίδα; Ούστ!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Αν και στη ζωή μου,για σχέσεις μιλάω,στάθηκα τυχερός(και προσεκτικός)οφείλω να ομολογήσω πως έχουν δίκιο όσοι λένε πως, "η κυτταρίτιδα σταμάτάει στα σύνορα"
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μπορει να ειναι κι ετσι ρε τύπε, αλλά μα το Θεο, ουδεποτε με χαλασε η κυτταριτιδα αν μου αρεσε μια κοπελα.Αν και στη ζωή μου,για σχέσεις μιλάω,στάθηκα τυχερός(και προσεκτικός)οφείλω να ομολογήσω πως έχουν δίκιο όσοι λένε πως, "η κυτταρίτιδα σταμάτάει στα σύνορα"
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ρε συ Αλεξ το πορτοκάλι δε τρώγεται με τη φλούδα.Μπορει να ειναι κι ετσι ρε τύπε, αλλά μα το Θεο, ουδεποτε με χαλασε η κυτταριτιδα αν μου αρεσε μια κοπελα.
Επισκέπτης
τι δουλια κανει ο μπολντης?
Τον έβαλαν με βύσμα καραβανά στο λιμενικό.
Η διαδικασία εκεί είναι ακόμη παλτό, όπως ήταν όλο το δημόσιο επί ... Ανδρέα 8ετίας.
serg.boumka
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εσυ λακη εισαι χα?η αποστασιοποηθηκες οπως οι αλλοι? ;)
Επισκέπτης
Θα σου στειλω πμ αμα ειναι να σου πω.
Οσοι μπηκαν λιμενικοι παντως εχουν το λιγοτερο πτυχιο ΑΕΙ κάποιοι και κάποιες έχουν και μεταπτυχιακους τιτλους.
Των βοϊδοσχολών που έφτιαχνε το ΠΑΣΟΚ, για να δουλεύουν τα σουβλατζίδικα
οι καφετέριες και τα κωλόμπαρα στην περιφέρεια και για να νοικιάζουν τα μαντριά
για "φοιτητικά διαμερίσματα".
Επισκέπτης
Ο Λακης δεν ξέρει καν την διαδικασια προσληψης οποτε τι μου λες τωρα???
Ξεφτυλισμένο παλτό,
στα άλλα σώματα, στρατό , ναυτικό , αεροπορία και αστυνομία
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ.
ΛΙΜΕΝΙΚΟ & ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ τα άφησαν παλτά
για να μπαίνουν με διαδίκασια ρεντίκολο
τα διάφορα βύσματα, κομματόσκυλα και τσάτσοι.
Τραγούδα τώρα εσύ ....
Με τον τρόπο που μπήκες εσύ εκεί
δεν μπορούσες να μπεις ούτε ευελπίδων , ούτε ικάρων-ΣΜΑ , ούτε δοκίμων,
ούτε αστυνομική ακαδημία.
Πες μας μαλακιούλες τώρα ....
Επισκέπτης
Εγω λέω βλακειες? έχουμε φάει φεσι και φοροδιαφυγη απο τον ιδιωτικο τομέα. Οπου να ναι τα ασφαλιστικα ταμεια θα βουλιάξουν και για αυτο ποιος ευθυνεται? ο εργοδοτης σου που κράζει το δημοσιο ωθει και εσενα να κανεις το ιδιο ενω την ιδια στιγμη σε έχει ανασφαλιστο και ριχνει την λάσπη αλλου για να την αποφυγει ο ιδιος.
Έχει και άποψη για τα ασφαλιστικά ταμεία το μαλακιστήρι,
που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή του
και πήγε με βύσμα καραβανάς ....
Οι 200.000 που φορτώθηκαν στα ασφαλιστικά ταμεία το 1984,
από το Γεννηματά (σκατά στον τάφο του)
οι οποίοι ήταν πρόσφυγες από τις χώρες του παραπετάσματος ,
ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ 200.000
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Σωστός ο Λάκης.
Ο Μπόλντης από αντίδραση θέλει να μας πει οτι ο ιδιωτικός τομέας χρεωκόπησε την Ελλάδα.
Τι αντίδραση μωρε. Οτι βρίζει το λουζεται. Το κακό είναι ότι δεν έχει τα αρχ@@ να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και ξεφτιλίζεται. Και επειδή ούτε αυτό τον νοιάζει συνεχίζει απτόητος. Πόσο πιο χαμηλά;
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
γίνε πιο συγκεκριμένος όμως.
ποιό συγκεκριμένο συγκριτικό πλεονέκτημα διέγνωσες εις τα γαλλίδας το οποίο εστερούντο αι ελλεεινίδαι?
Σώμα, πρόσωπο, χρώμα. Ειδικά το πρόσωπο, που κατά τη γνώμη μου είναι και το πιο σημαντικό γιατί αντανακλά την προσωπικότητα του ανθρώπου. Μόνο μία στις 100 Ελληνίδες μπορεί να συγκριθεί με τη μέση τουρίστρια που γυρνοβολάει αυτές τις μέρες στην Αθήνα. Αυτές τις γυναίκες ναι, να τις αγαπήσει και να τις παντρευτεί κάποιος! Αν δεν είμασταν μαλάκες σα λαός, θα προσπαθούσαμε να τις κρατήσουμε εδώ, με κάθε τρόπο.
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τι αντίδραση μωρε. Οτι βρίζει το λουζεται. Το κακό είναι ότι δεν έχει τα αρχ@@ να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και ξεφτιλίζεται. Και επειδή ούτε αυτό τον νοιάζει συνεχίζει απτόητος. Πόσο πιο χαμηλά;
Ντάξει μωρέ, Μπόλντης είναι... Πιστεύω ότι μπορεί και χαμηλότερα.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
σας τρολαρει αβερτα ο Μπολντης και εσεις το συνεχιζετε