Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Βαζουνε πολλα αποσμητικα και στην μασχαλη  μαμ-περφιουμ για να καλυπτουν την απλυσια....Δεν εχουν πολλα αποθεματα νερου και.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εχω στη δουλεια μου Γαλλουs.....Βγαινουνε απο το χεστρα-room  και αντι να πλυνουν τα χερια τουs στην βρυση που ειναι ΔΙΠΛΑ ...συνεχιζουν ακαθεκτοι
Σου απλωνει και το χερι για να σε χαιρετισει ..."Αλο μεσιε(τ ονομα μου)
Και περιμενει εγω να του ανταποδωσω την χειραψια ???

Επισκέπτης
Την ελλεεινίδα την αναγνωρίζεις από μακριά: Είναι η ψηλομύτα γκόμενα που κοιτάζει αραιά και που τριγύρω της, ψάχνοντας τον επόμενο "χορηγό" της. Κοιτάζει με ύφος που σνομπάρει μέχρι και τον αέρα που αναπνέει. Σε όποιον την πλησιάσει και δεν της γεμίσει το μάτι για "λεφτάς", όσο ευγενικός κι αν είναι μαζί της, του φέρεται αδιάφορα και του δείχνει ξεκάθαρα ότι πιστεύει πως δεν είναι αρκετά καλός για εκείνη.

Συνήθως η ελλεεινίδα θα σου κάνει από την αρχή ερωτήσεις του τύπου "Σε ποιά περιοχή μένεις;" ή "Τί αυτοκίνητο οδηγάς;" ή "Πού θα πας διακοπές φέτος;" ή "Τί δουλειά κάνεις;" κλπ. Επίσης, ψάχνει με τα μάτια για να δει τί μάρκα κινητό έχεις και τί φίρμα ρούχα φοράς. Συνήθως έχει μαζί της και μια άσχημη φίλη που την έχει πάρει επίτηδες μαζί ώστε να δείχνει εκείνη πιο όμορφη.

Επειδή η ελλεεινίδα ποντάρει μόνο στην ομορφιά της για να πετύχει αυτά που θέλει, απαξιώστε την από την αρχή και μην ασχοληθείτε μαζί της! Ελλεεινίδα; Ούστ!!! :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

:rockon: :rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Άσε μεγάλε, τό 'χουμε ξαναδεί το έργο: Το βόδι (άσχετα από το αν του σηκώνεται ή όχι :cum: ) θα δουλεύει νύχτα-μέρα για να της τα παρέχει όλα, κι αυτή σαν καλή πουτάνα που είναι, θα έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο για να γαμιέται με όποιον γουστάρει! :tits2: Στο τέλος, το βόδι θα ξυπνήσει και θα την πιάσει στα πράσα με τον γαμιά της :fuck1: :headbang: , στην συνέχεια θα πέσουν οι μηνύσεις και τα διαζύγια  :s&m_1: :s&m_3:, και σαν καλή πουτάνα που είναι η ελλεεινίδα, θα καταφέρει να πάρει και την κηδεμονία των παιδιών καθώς και την διατροφή της! :new_shocked: :headbang: Έτσι, στο τέλος το βόδι θα μείνει και χρεωμένος, και με το πουλί στο χέρι! :uglystupid:

Γι' αυτό σας λέω, μακριά από ελλεεινίδες που ψάχνουν "χορηγούς"! :woldman: Αυτές είναι οι πραγματικές πουτάνες, όχι οι κοπέλες στα μπουρδέλα! :knockinb:

Ελλεεινίδα; Ούστ!!!  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:
μην απασχολεις το κεφαλι σου με τις ελληνιδες.σου πιανουν αχρηστο χωρο.γραψτες στα αρχιδια σου και τελειωσε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αν και στη ζωή μου,για σχέσεις μιλάω,στάθηκα τυχερός(και προσεκτικός)οφείλω να ομολογήσω πως έχουν δίκιο όσοι λένε πως, "η κυτταρίτιδα σταμάτάει στα σύνορα"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αν και στη ζωή μου,για σχέσεις μιλάω,στάθηκα τυχερός(και προσεκτικός)οφείλω να ομολογήσω πως έχουν δίκιο όσοι λένε πως, "η κυτταρίτιδα σταμάτάει στα σύνορα"
Μπορει να ειναι κι ετσι ρε τύπε, αλλά μα το Θεο, ουδεποτε με χαλασε η κυτταριτιδα αν μου αρεσε μια κοπελα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μπορει να ειναι κι ετσι ρε τύπε, αλλά μα το Θεο, ουδεποτε με χαλασε η κυτταριτιδα αν μου αρεσε μια κοπελα.
Ρε συ  Αλεξ το πορτοκάλι δε τρώγεται με τη φλούδα.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
εσυ λακη εισαι χα?η αποστασιοποηθηκες οπως οι αλλοι? ;)

Επισκέπτης
Θα σου στειλω πμ αμα ειναι να σου πω.

Οσοι μπηκαν λιμενικοι παντως εχουν το λιγοτερο πτυχιο ΑΕΙ κάποιοι και κάποιες έχουν και μεταπτυχιακους τιτλους.

Των βοϊδοσχολών που έφτιαχνε το ΠΑΣΟΚ, για να δουλεύουν τα σουβλατζίδικα
οι καφετέριες και τα κωλόμπαρα στην περιφέρεια και για να νοικιάζουν τα μαντριά
για "φοιτητικά διαμερίσματα".

Επισκέπτης
Ο Λακης δεν ξέρει καν την διαδικασια προσληψης οποτε τι μου λες τωρα???

Ξεφτυλισμένο παλτό,
στα άλλα σώματα, στρατό , ναυτικό , αεροπορία και αστυνομία
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ & ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ τα άφησαν παλτά
για να μπαίνουν με διαδίκασια ρεντίκολο
τα διάφορα βύσματα, κομματόσκυλα και τσάτσοι.

Τραγούδα τώρα εσύ ....

Με τον τρόπο που μπήκες εσύ εκεί
δεν μπορούσες να μπεις ούτε ευελπίδων , ούτε ικάρων-ΣΜΑ , ούτε δοκίμων,
ούτε αστυνομική ακαδημία.

Πες μας μαλακιούλες τώρα ....

Επισκέπτης
Εγω λέω βλακειες? έχουμε φάει φεσι και φοροδιαφυγη απο τον ιδιωτικο τομέα. Οπου να ναι τα ασφαλιστικα ταμεια θα βουλιάξουν και για αυτο ποιος ευθυνεται? ο εργοδοτης σου που κράζει το δημοσιο ωθει και εσενα να κανεις το ιδιο ενω την ιδια στιγμη σε έχει ανασφαλιστο και ριχνει την λάσπη αλλου για να την αποφυγει ο ιδιος.

Έχει και άποψη για τα ασφαλιστικά ταμεία το μαλακιστήρι,
που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή του
και πήγε με βύσμα καραβανάς ....

Οι 200.000 που φορτώθηκαν στα ασφαλιστικά ταμεία το 1984,
από το Γεννηματά (σκατά στον τάφο του)
οι οποίοι ήταν πρόσφυγες από τις χώρες του παραπετάσματος ,
ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ 200.000
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα συμφωνήσω με τον λακη, δυστυχως.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σωστός ο Λάκης.

Ο Μπόλντης από αντίδραση θέλει να μας πει οτι ο ιδιωτικός τομέας χρεωκόπησε την Ελλάδα. :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σωστός ο Λάκης.

Ο Μπόλντης από αντίδραση θέλει να μας πει οτι ο ιδιωτικός τομέας χρεωκόπησε την Ελλάδα. :2funny:

Τι αντίδραση μωρε.  Οτι βρίζει το λουζεται. Το κακό είναι ότι δεν έχει τα αρχ@@ να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και ξεφτιλίζεται. Και επειδή ούτε αυτό τον νοιάζει συνεχίζει απτόητος. Πόσο πιο χαμηλά;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
γίνε πιο συγκεκριμένος όμως.

ποιό συγκεκριμένο συγκριτικό πλεονέκτημα διέγνωσες εις τα γαλλίδας το οποίο εστερούντο αι ελλεεινίδαι?

Σώμα, πρόσωπο, χρώμα. Ειδικά το πρόσωπο, που κατά τη γνώμη μου είναι και το πιο σημαντικό γιατί αντανακλά την προσωπικότητα του ανθρώπου. Μόνο μία στις 100 Ελληνίδες μπορεί να συγκριθεί με τη μέση τουρίστρια που γυρνοβολάει αυτές τις μέρες στην Αθήνα. Αυτές τις γυναίκες ναι, να τις αγαπήσει και να τις παντρευτεί κάποιος! Αν δεν είμασταν μαλάκες σα λαός, θα προσπαθούσαμε να τις κρατήσουμε εδώ, με κάθε τρόπο.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τι αντίδραση μωρε.  Οτι βρίζει το λουζεται. Το κακό είναι ότι δεν έχει τα αρχ@@ να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και ξεφτιλίζεται. Και επειδή ούτε αυτό τον νοιάζει συνεχίζει απτόητος. Πόσο πιο χαμηλά;

Ντάξει μωρέ, Μπόλντης είναι... Πιστεύω ότι μπορεί και χαμηλότερα.  :cheesy:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μια χαρα τα λεει στην προκειμενη ο λακης.... :thumbsup:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σας τρολαρει αβερτα ο Μπολντης και εσεις το συνεχιζετε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom