Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
μην απασχολεις το κεφαλι σου με τις ελληνιδες.σου πιανουν αχρηστο χωρο.γραψτες στα αρχιδια σου και τελειωσε

Μην ανησυχείς φίλε, έχω ολοκληρωμένη άποψη τόσο για τις ελλεεινίδες όσο και για τις ελληνίδες γενικότερα:

Οι ελλεεινίδες, ενώ την βγάζουν στην τράκα από την οικογένειά τους και από καμιά δουλίτσα του ποδαριού, ψάχνουν "χορηγό" για να τις ταΐζει, να τις βολτάρει και να τις πηγαίνει διακοπές. Μετράνε και διαλέγουν τον άντρα με το μέγεθος του πορτοφολιού, τη φίρμα των ρούχων που φοράει και το κινητό που κουβαλάει. Φέρονται αδιάφορα σε όποιον δεν τους γεμίσει το μάτι για "λεφτάς", όσο ευγενικός κι αν είναι μαζί τους. Οι ελλεεινίδες ψάχνουν το "βόδι" που θα δουλεύει νύχτα-μέρα και θα τις πληρώνει για να κάθονται. Έτσι εξασφαλίζουν όσο ελεύθερο χρόνο θέλουν, οπότε εύκολα βρίσκουν και όσους γαμιάδες θέλουν, και κρυφοπηδιούνται όσο το "βόδι" λείπει όλη τη μέρα στη δουλειά. Οι ελλεινίδες δυστυχώς είναι πάρα πολλές, ευτυχώς όμως τις καταλαβαίνεις εύκολα από την αρχή. Οφείλεις ως άνδρας να τις απαξιώνεις. :2on1: :zfuck: :bottom: :piss: :shit: :badair:

Οι ελληνίδες, είναι τίμιες και σκληρά εργαζόμενες κοπέλες, είναι προσγειωμένες, και αξιοπρεπείς. Δεν καταδέχονται να τις πληρώνεις και θέλουν πάντα να συνεισφέρουν στα έξοδα, μισά εσύ, μισά εκείνες. Σε βλέπουν σαν άνθρωπο, είναι μετρημένες, και ξέρουν να κρατάνε ισορροπίες στα πάντα. Όπως κάθε σωστή γυναίκα, αφιερώνονται σε έναν αρσενικό, και τον κρατάνε πάντα ευχαριστημένο. :pipa1: :tits: Δυστυχώς αυτές σπανίζουν στην εποχή μας. Πιστεύω οι περισσότερες από αυτές έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη ζωή με πιο ίσες ευκαιρίες, κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Γι' αυτό σας λέω: Μην είστε μουνόδουλοι! :woldman: Ελλεεινίδα; Ούστ!!! :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ελλεεινιδικες ιστοριες επεισοδιο #17563,and...action:

εχοντας μια δουλεια στο ελληνικο,ο hitman21 αναγκαζεται να επιβιβαστει στο μετρο...καθεται τυχαια σε να κενο καθισμα,οταν στη 4αδα των καθισματων που βρισκεται δεξια του,παρατηρει 2 ελλεεινοειδη και ενα στρουμπουλουλη κλαρινογαμπρο να τις συντροφευει..μαζι τους συμπληρωνει το καρε μια αδιαφορη για την ιστορια μας θειτσα.

η ησυχια στο αδειο βαγονι του τερματικου σταθμου,ηταν τετοια που o hitman 21 ηταν αναγκασμενος να υπομεινει ανυμπορος τις κτηνωδεις αναρθρες κραυγες και τα χαχανιτα τους,εμπλουτισμενα  με υβρεολογιο επιπεδου πεζοδρομιου ..

"τι λες ρε μαλακα","στα αρχιδια σου μωρη","θα σου γαμησω","με περασαν για πουστρα"..απο ολες τις παραπανω φρασεις μονο η τελευταια ειπωθηκε απο τον ματσο αφρατουλη πιτσμπουρη κλαρινογαμπρο,οι υπολοιπες βγηκαν απο το στομα των"γυναικων"....

ενδυματολογικα,ακομη χειροτερα τα πραγματα με τις μποτες ugg(πιθανοτατα απομιμηση),τα ξεσκισμενα κολαν(!!!) να εκθετουν σε κοινη θεα το περισευμα του δερματος που εδινε τον υπερ παντων αγωνα να ελευθερωθει στην επιφανεια,τα δανεικα τ σερτ απο μπερσκα των 5ε και τα γυαλια ηλιου σε υπογειο χωρο να συμπληρωνουν το σκηνικο του καλτ τρομου..

αποκορυφωμα ηταν η ιστορια της κακοβαμενης τεχνιτης ξανθιας φιλης μας για το πως γειωσε εναν τυπο που ειχε το θρασος να μιλησει στη μεγαλειοτητα της,διακοπτοντας ετσι την ιδιωτικοτητα της

"εχουν την πλακα τους μωρε οι κακομοιροι " αναφωνησε με την αυταρεσκια που αρμοζει σε ενα μοιραιο θηλυκο ...

συμπερασματικα:
εμφανιση 2/10
στυλ 1/10
συμπεριφορα 1/10
φινετσα 0/10

ευτυχως στη σταση πανεπιστημιο γεμισε το βαγονι,και η αναμεταδοση διεκοπη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμαν ρε χιτμαν μου σηκωθηκε η τριχα. θριλερ με περιγραφη κωστας σκοκος

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:humpleg:
Μην ανησυχείς φίλε, έχω ολοκληρωμένη άποψη τόσο για τις ελλεεινίδες όσο και για τις ελληνίδες γενικότερα:

Οι ελλεεινίδες, ενώ την βγάζουν στην τράκα από την οικογένειά τους και από καμιά δουλίτσα του ποδαριού, ψάχνουν "χορηγό" για να τις ταΐζει, να τις βολτάρει και να τις πηγαίνει διακοπές. Μετράνε και διαλέγουν τον άντρα με το μέγεθος του πορτοφολιού, τη φίρμα των ρούχων που φοράει και το κινητό που κουβαλάει. Φέρονται αδιάφορα σε όποιον δεν τους γεμίσει το μάτι για "λεφτάς", όσο ευγενικός κι αν είναι μαζί τους. Οι ελλεεινίδες ψάχνουν το "βόδι" που θα δουλεύει νύχτα-μέρα και θα τις πληρώνει για να κάθονται. Έτσι εξασφαλίζουν όσο ελεύθερο χρόνο θέλουν, οπότε εύκολα βρίσκουν και όσους γαμιάδες θέλουν, και κρυφοπηδιούνται όσο το "βόδι" λείπει όλη τη μέρα στη δουλειά. Οι ελλεινίδες δυστυχώς είναι πάρα πολλές, ευτυχώς όμως τις καταλαβαίνεις εύκολα από την αρχή. Οφείλεις ως άνδρας να τις απαξιώνεις. :2on1: :zfuck: :bottom: :piss: :shit: :badair:

Οι ελληνίδες, είναι τίμιες και σκληρά εργαζόμενες κοπέλες, είναι προσγειωμένες, και αξιοπρεπείς. Δεν καταδέχονται να τις πληρώνεις και θέλουν πάντα να συνεισφέρουν στα έξοδα, μισά εσύ, μισά εκείνες. Σε βλέπουν σαν άνθρωπο, είναι μετρημένες, και ξέρουν να κρατάνε ισορροπίες στα πάντα. Όπως κάθε σωστή γυναίκα, αφιερώνονται σε έναν αρσενικό, και τον κρατάνε πάντα ευχαριστημένο. :pipa1: :tits: Δυστυχώς αυτές σπανίζουν στην εποχή μας. Πιστεύω οι περισσότερες από αυτές έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη ζωή με πιο ίσες ευκαιρίες, κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Γι' αυτό σας λέω: Μην είστε μουνόδουλοι! :woldman: Ελλεεινίδα; Ούστ!!! :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:
ελαχιστες ελληνιδες ειναι απιστες στους γαμους τους.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ελλεεινιδικες ιστοριες επεισοδιο #17563,and...action:

απομεσημερο στον καναπε του οπους, διπλα μου μια παρεα 3ς γυρω στα 30 λιγοπανωλιγοκατω απο εμφανιση Καλιθεα ριπριζεντιν κλπ. Κι αρχιζει η μια και αστα και ειμαι χαλια και τι καταντια ειναι αυτη με τους αντρες και εγω με τον ταδε, 4 μηνες να με πεισει οτι ειναι σχεσακιας  και πιστεψα εγω οτι ειναι σοβαρος και επιτυχημενος και μπορει να σταθει διπλα μου και μολις [χαμηλωνει φωνη] εγινε οτι εγινε [επιστρεφει φωνη στα προτερα επιπεδα] το ιδιο βραδυ μου λεει ξερεις δε θελω να ειμαστε μαζι ειμαι σε φαση που δεν θελω σχεση. Πωπωωωω συνχορδια οι αλλες 2.

Ηθελα να της πω ρε μανα μου ... 4 μηνες δε παιζει να κατσει να σε παρακαλαει αντρας, μονο να του χεις μεινει απωθημενο να σε πηδηξει παιζει ... αλλα κρατηθηκα ... λεω ασε μη κολλησουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

απομεσημερο στον καναπε του οπους, διπλα μου μια παρεα 3ς γυρω στα 30 λιγοπανωλιγοκατω απο εμφανιση Καλιθεα ριπριζεντιν κλπ. Κι αρχιζει η μια και αστα και ειμαι χαλια και τι καταντια ειναι αυτη με τους αντρες και εγω με τον ταδε, 4 μηνες να με πεισει οτι ειναι σχεσακιας  και πιστεψα εγω οτι ειναι σοβαρος και επιτυχημενος και μπορει να σταθει διπλα μου και μολις [χαμηλωνει φωνη] εγινε οτι εγινε [επιστρεφει φωνη στα προτερα επιπεδα] το ιδιο βραδυ μου λεει ξερεις δε θελω να ειμαστε μαζι ειμαι σε φαση που δεν θελω σχεση. Πωπωωωω συνχορδια οι αλλες 2.

Ηθελα να της πω ρε μανα μου ... 4 μηνες δε παιζει να κατσει να σε παρακαλαει αντρας, μονο να του χεις μεινει απωθημενο να σε πηδηξει παιζει ... αλλα κρατηθηκα ... λεω ασε μη κολλησουν
τυπε επρεπε να της το πεις να σκασει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756

εκει στο οπους γινεται της γαμιολας στην καμένη γκομενα ..
αλλα εχω ακουσει και καλα σκηνικα , που εχουν φαει κατι κομπλες με γκομενους που τους εχουν κανει την ζωη κολαση  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
αλλα εχω ακουσει και καλα σκηνικα , που εχουν φαει κατι κομπλες με γκομενους που τους εχουν κανει την ζωη κολαση  :grin:
:tooth: :coffee:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16

απομεσημερο στον καναπε του οπους, διπλα μου μια παρεα 3ς γυρω στα 30 λιγοπανωλιγοκατω απο εμφανιση Καλιθεα ριπριζεντιν κλπ. Κι αρχιζει η μια και αστα και ειμαι χαλια και τι καταντια ειναι αυτη με τους αντρες και εγω με τον ταδε, 4 μηνες να με πεισει οτι ειναι σχεσακιας  και πιστεψα εγω οτι ειναι σοβαρος και επιτυχημενος και μπορει να σταθει διπλα μου και μολις [χαμηλωνει φωνη] εγινε οτι εγινε [επιστρεφει φωνη στα προτερα επιπεδα] το ιδιο βραδυ μου λεει ξερεις δε θελω να ειμαστε μαζι ειμαι σε φαση που δεν θελω σχεση. Πωπωωωω συνχορδια οι αλλες 2.

Επρεπε να της πεις αφου του ζαλισες τα αρχιδια 4 μηνες μορη φλομπα μεχρι να σε πηδηξει τι περιμενες ?
Να σου τον καρφωσει ηθελε μωρη μαλακο τα καταφερε αλλα να εισαι περηφανη που του επριξες τα αρχιδια !!!

Ετσι επρεπε να της πεις τυπε
Και αν δεχοσουν επιθεση εσυ να το γυριζες το παραμυθι μετα οτι δεν συμφωνεις με αυτο που εγινε, οτι εσυ εισαι σχεσακιας και οτι πρεπει να κρινουν καλυτερα αλλες φορες τα παλιολιγουρια τους ανδρες και οτι εισαι σχεσακιας (παλι να το ελεγες μεχρι να γαμησεις και εσυ) και οτι δεν ειναι κατασταση αυτη με τους ανδρες σημερα κτλ κτλ
(στο τελος ζητα και ενα τηλεφωνο απο ολες και οποια κατσει)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αλλα εχω ακουσει και καλα σκηνικα , που εχουν φαει κατι κομπλες με γκομενους που τους εχουν κανει την ζωη κολαση  :grin:

ετσι ετσι χαχα

στο οπους διπλα μου μια τροφαντουλα εξηγουσε σε δυο φιλες της πως γινεται να την καλεσε σπιτι να κοιμηθει μαζι του και να μην της ακουμπησε ουτε το χερι. 1μιση ωρα αγανακτουσαν και οι τρεις μαζι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ετσι ετσι χαχα

στο οπους διπλα μου μια τροφαντουλα εξηγουσε σε δυο φιλες της πως γινεται να την καλεσε σπιτι να κοιμηθει μαζι του και να μην της ακουμπησε ουτε το χερι. 1μιση ωρα αγανακτουσαν και οι τρεις μαζι.
αυτά είναι  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756

ο τυπος παντρεμενος ,εχει την γκομενα , τον πιεζει να μεινουν μαζι , της λεει οτι χωριζει με την γυναικα του και θα παει μαζι της να μεινει ,
Στην γυναικα του λεει οτι τον στελνουν απο την δουλεια στην Λαρισσα για δουλεια και θα μενει εκει και θα κατεβαινει σαβ/κα μονο.
Παει και μενει με την γκομενα μονιμα , το Σ/Κ λεει στην γκομενα οτι λογο των παιδιων ( ειχε δυο ) τα weekend θα πρεπει να πηγαινει σπιτι του να τα βλεπει που και που , αυτη συμφωνει και κανει τον μαλακα.
Αυτος παει κανονικα σπιτι του στην γυναικα του τα ΣΚ και ολα κανονικα , η αλλη περιμενει , φτιαχνει σπιτι στο πατρικο της για να τον παντρευτει , μετα απο 2 χρονια , ενα πρωι αυτος που η γκομενα ηταν για δουλεια εξωτερικο την κανει Λουης , εχει πουλησει και ολα τα επιπλα πηρε τα φραγκα και μην τον ειδατε τον Παναγη  :2funny: :2funny:
Ακομα το φυσαει η γκομενα  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γυρισε στη γυναικα του ή "πήγε για τσιγάρα?"

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αληθινη ιστορια.

τυπισα σε σχεση με τυπο 3 χρονια, κανονιζουνε γαμο η τυπισσα τα παιρνει ολα επ'ωμου ετοιμαζει ολα προσκλητηρια σπιτι εκκλησιες κουμπαρους κλπ κλπ 3 εβδομαδες πριν το γαμο λαμβανει τηλεφωνημα να παει οπωσδηποτε το απογευμα στον αγιο κωνσταντινο στις 7. πηγε και ειδε τον γαμπρουλη να παντρευεται.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
ετσι ετσι χαχα

Γκομενα διπλα με φιλεναδες της περιμενουν με αγωνια να τους πει τι εγινε με τον τυπο που κυνηγαγε η μια απο αυτες , αυτος καψουρης με μια αλλη αλλα απ οτι καταλαβα της εριχνε και κανα μανικι που και που  ..
βγαινουν βολτα , πανε μπουζουκια , αυτος ειχε χωρισει το απογευμα , γινεται λιωμα στα μπουζουκια , αυτη και καλα του συμπαραστεκεται αλλα μεσα της χαιρετε γιατι ειναι δικος της τωρα , και του λεει ξεχασε την την πουτανα , εγω ειμαι εδω για σενα κτλ , στο γυρνα οδηγαει αυτος το αμαξι της , αυτη ειναι διπλα και εχει πεσει και τον τσιμπουκωνει , ( ρωταγε τις αλλες αν οταν πινουν οι αντρες δεν τους σηκωνεται ευκολα , γιατι ο τυπος μαλλον δεν ειχε καυλες )
σταματαει δεξια απεναντι απο το Ασκληπιο αυτος , οχι για το τσιμπουκι , αλλα για να ξερασει , ξερναει πανω στα μαλλια της , κοκκαλο η αλλη , εν παση περιπτωση , συνεχιζουν την διαδρομη και παει ο μαλακας και καρφωνει το αμαξι της πανω στην πρωτη αριστερη στροφη στα καγκελα δεξια μετα το φαναρι που πας για τον Αστερα .. το αμαξι μουνι , αυτη βρωμαγε ξερατα , και αυτος κοκαλο απο το μεθυσι βγαινει εξω παιρνει ταξι και φευγει  :2funny: :2funny:
Ακομη τον ψαχνει  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom