Μπουρδες λετε.οι γυναικες απιστουν για αλλους λογους και οχι για το σεξ.συνηθως δεν νιωθουν οτι τις αγαπαει ο αντρας τους.νιωθουν ανασφαλεια με το συγκεκριμενο αντρα και προσπαθουν να δημιουργησουν μια αλλη σχεση μεσω του σεξ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
θα συμφωνησω.Βασικά, το θέμα είναι να μην κάνεις την μαλακία και παντρευτείς. Μετά δε σε σώζει τίποτα ούτως ή άλλως.
Ποιος θα μπορουσε να κανει σοβαρη σχεση με μια ελληνιδα τη σημερον ημερα οταν πριν απο εσενα τελειωνε ενας στολος αντρων σε ολες τις τρυπες της.δυστυχως οταν κανουμε εικονα τα παραπανω που ειπα.μονο αηδια μπορει να αισθανθεις και οχι αισθηματα ρομαντισμου και αγαπης
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.018
- Πόντοι
- 7.885
Οι ελλεινίδες έχουν πολύ πλάκα όταν υπερασπίζονται η μία την άλλη .Όπως πάντα για όλους τους άντρες είναι οι καλές και ηθικές κοπέλες που νοιάζονται μόνο για τον άντρα τους και το σπίτι τους και πάνω απ'όλα είναι γυναίκες της εκκλησίας και του Θεού .Γι αυτό λοιπόν κι εμάς στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας το παραμύθι τους,θα συνεχίσουμε να γαμάμε ότι εκδίδεται σε αυτή την πουτανιάρα χώρα και μήπως κατά τύχη κάποια από εσάς τις ελλεινίδες λέγεται άννα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ρε μαλακα μηπως εισαι ο μενιος33Λιγες οι παρθενες στις μερες μας.και αυτες δεν μπορει να εισαι σιγουρος οτι ειναι παρθενες απο το στομα η τον κωλο.ας μην συζητησουμε για τον εσωτερικο τους κοσμο.γιατι εκει εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες να βρουμε την ιδανικη
γιατι αμα ημουν τι θα γινοτανε?ρε μαλακα μηπως εισαι ο μενιος33
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Σήμερα βγαίνοντας από τα μπουρδέλα του Μεταξένιου δρόμου μπήκα στο μετρό.Είδα έναν φουκαρά πιρφόρο να τον ζαλίζει η χοντρή Ελλεινίδα του με το οξυζενέ μαλλί.Μειδιάζοντας βγήκα στην επόμενη στάση και χαιρόμουν για τις απλές στιγμές της ζωής που σου φτιάχνουν τη διάθεση.
Ο ήλιος έκαιγε πολύ...
Ο ήλιος έκαιγε πολύ...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
τις ιδιες μαλακιες ελεγες και τοτε.γιατι αμα ημουν τι θα γινοτανε?
μαλακιες για τους μαλακες.εξυπναδες για τους εξυπνουςτις ιδιες μαλακιες ελεγες και τοτε.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Οι ελλεινίδες έχουν πολύ πλάκα όταν υπερασπίζονται η μία την άλλη .Όπως πάντα για όλους τους άντρες είναι οι καλές και ηθικές κοπέλες που νοιάζονται μόνο για τον άντρα τους και το σπίτι τους και πάνω απ'όλα είναι γυναίκες της εκκλησίας και του Θεού .Γι αυτό λοιπόν κι εμάς στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας το παραμύθι τους,θα συνεχίσουμε να γαμάμε ότι εκδίδεται σε αυτή την πουτανιάρα χώρα και μήπως κατά τύχη κάποια από εσάς τις ελλεινίδες λέγεται άννα
Tυπε τι συμβαινει? Το δις εξ αμαρτειν ουκ ανρδος σοφου...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.018
- Πόντοι
- 7.885
Tυπε τι συμβαινει? Το δις εξ αμαρτειν ουκ ανρδος σοφου...
Εγώ ξέρω αυτό
Εγω παντως πιστευω οτι υπαρχουν μια χαρα ελληνιδες εκει εξω.αλλο αν κανουμε λιγο πλακα και τα παραλεμε εδω μεσα.οπως και να το κανουμε αλλιως ειναι να κανεις ερωτα και αλλιως να πληρωνεις μια γυναικα για να παριστανει οτι σε γουσταρει.ασε που σου μενει και το χρημα στη τσεπη.τα μπουρδελα βγαινουν πολυ ακριβοτερα αν το καλοσκεφτεις.καλο ειναι να κανουμε οικονομια μερες που ειναι
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.018
- Πόντοι
- 7.885
Εγω παντως πιστευω οτι υπαρχουν μια χαρα ελληνιδες εκει εξω.αλλο αν κανουμε λιγο πλακα και τα παραλεμε εδω μεσα.οπως και να το κανουμε αλλιως ειναι να κανεις ερωτα και αλλιως να πληρωνεις μια γυναικα για να παριστανει οτι σε γουσταρει.ασε που σου μενει και το χρημα στη τσεπη.τα μπουρδελα βγαινουν πολυ ακριβοτερα αν το καλοσκεφτεις.καλο ειναι να κανουμε οικονομια μερες που ειναι
Φίλε πιστεύω δεν υπάρχει ακριβότερη γκόμενα από την ελληνίδα .Όσες φορές τα έχω μετρήσει πολύ λιγότερο μου στοιχίζουν τα μπουρδέλα τα κωλόμπαρα κλπ. παρά η ελληνίδα κι όσο για το τσάμπα γαμήσι αυτό είναι κατα φαντασία,αφού αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα το έχεις υπερ-πληρώσει και δεν το 'χεις καταλάβει
μια χαρα βρισκεις τσαμπα γαμησι.οι φιλοι μου δηλαδη πως πηδανε τσαμπα μια χαρα γκομενες.απο το να σκας τα 20ευρα και τα πενηνταευρα σε μετριες γκομενες προτιμοτερο το βρισκω να γαμας εξω.οι γκομενες ψαχνουν και αυτες να γαμηθουν και συνηθως δεν ζητανε τιποτα παραπανω απο μια πουτσα.ασχετως το τη λεμε εδω μεσα για πλακαΦίλε πιστεύω δεν υπάρχει ακριβότερη γκόμενα από την ελληνίδα .Όσες φορές τα έχω μετρήσει πολύ λιγότερο μου στοιχίζουν τα μπουρδέλα τα κωλόμπαρα κλπ. παρά η ελληνίδα κι όσο για το τσάμπα γαμήσι αυτό είναι κατα φαντασία,αφού αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα το έχεις υπερ-πληρώσει και δεν το 'χεις καταλάβει
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
θα μας τρελανεις ρε μενιο;εσυ δεν ελεγες οτι οι φιλοι σου δεν σταυρωνουν γκομενα και οτι τρωνε συνεχως χυλοπιτες στο φεισμπουκ; :Sμια χαρα βρισκεις τσαμπα γαμησι.οι φιλοι μου δηλαδη πως πηδανε τσαμπα μια χαρα γκομενες.απο το να σκας τα 20ευρα και τα πενηνταευρα σε μετριες γκομενες προτιμοτερο το βρισκω να γαμας εξω.οι γκομενες ψαχνουν και αυτες να γαμηθουν και συνηθως δεν ζητανε τιποτα παραπανω απο μια πουτσα.ασχετως το τη λεμε εδω μεσα για πλακα
Μαν, εισαι διπολικος;μια χαρα βρισκεις τσαμπα γαμησι.οι φιλοι μου δηλαδη πως πηδανε τσαμπα μια χαρα γκομενες.απο το να σκας τα 20ευρα και τα πενηνταευρα σε μετριες γκομενες προτιμοτερο το βρισκω να γαμας εξω.οι γκομενες ψαχνουν και αυτες να γαμηθουν και συνηθως δεν ζητανε τιποτα παραπανω απο μια πουτσα.ασχετως το τη λεμε εδω μεσα για πλακα
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.556
- Πόντοι
- 1.720
Εχει και καλα κοριτσια εξω. Εγω οσες αξιολογες εχω γνωρισει εχουν μακροχρονια σχεση. Σε 4 περιπτωσεις ειχα δοκιμασει την τυχη μου και μου εριξαν ακυρο γι'αυτο το λογο. Μαλακια για μενα γιατι ηταν καλες κοπελες και ομορφες.
κοιτα κανουμε την πλακιτσα μας αλλα καποια στιγμη πρεπει να πουμε και την αληθεια.οχι τιποτα αλλο αλλα μας βλεπουν και νεα παιδια και μπορει να πιστεψουν τις μπουρδες που τσαμπουναμε εδω.μια χαρα γυναικες εχει η ελλαδα.απλα ειναι λιγο ντροπαλες και γιαυτο καποιες φορες μοιαζουν σνομπ και δυσπροσιτες.δεν ειναι θεμα χρηματικο.αλλα ακομη και να ηταν σιγουρα δεν θα κοστισει οσο οι πορνες.ενα σωρο ελευθερα κοριτσια υπαρχουν εκει εξω που λαχταρανε για ερωτα και αγαπηΜαν, εισαι διπολικος;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
ε για αυτο και εσυ εχεις τοσες πολλες και εδω μπαινεις ετσι για πλακα να τα παραπεις λιγο