Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.364
- Πόντοι
- 12.756
Γυρισε στη γυναικα του ή "πήγε για τσιγάρα?"
γυρισε στην γυναικα του
Γυρισε στη γυναικα του ή "πήγε για τσιγάρα?"
αληθινη ιστορια.
τυπισα σε σχεση με τυπο 3 χρονια, κανονιζουνε γαμο η τυπισσα τα παιρνει ολα επ'ωμου ετοιμαζει ολα προσκλητηρια σπιτι εκκλησιες κουμπαρους κλπ κλπ 3 εβδομαδες πριν το γαμο λαμβανει τηλεφωνημα να παει οπωσδηποτε το απογευμα στον αγιο κωνσταντινο στις 7. πηγε και ειδε τον γαμπρουλη να παντρευεται.
κουλ.γυρισε στην γυναικα του
Γκομενα διπλα με φιλεναδες της περιμενουν με αγωνια να τους πει τι εγινε με τον τυπο που κυνηγαγε η μια απο αυτες , αυτος καψουρης με μια αλλη αλλα απ οτι καταλαβα της εριχνε και κανα μανικι που και που ..
βγαινουν βολτα , πανε μπουζουκια , αυτος ειχε χωρισει το απογευμα , γινεται λιωμα στα μπουζουκια , αυτη και καλα του συμπαραστεκεται αλλα μεσα της χαιρετε γιατι ειναι δικος της τωρα , και του λεει ξεχασε την την πουτανα , εγω ειμαι εδω για σενα κτλ , στο γυρνα οδηγαει αυτος το αμαξι της , αυτη ειναι διπλα και εχει πεσει και τον τσιμπουκωνει , ( ρωταγε τις αλλες αν οταν πινουν οι αντρες δεν τους σηκωνεται ευκολα , γιατι ο τυπος μαλλον δεν ειχε καυλες )
σταματαει δεξια απεναντι απο το Ασκληπιο αυτος , οχι για το τσιμπουκι , αλλα για να ξερασει , ξερναει πανω στα μαλλια της , κοκκαλο η αλλη , εν παση περιπτωση , συνεχιζουν την διαδρομη και παει ο μαλακας και καρφωνει το αμαξι της πανω στην πρωτη αριστερη στροφη στα καγκελα δεξια μετα το φαναρι που πας για τον Αστερα .. το αμαξι μουνι , αυτη βρωμαγε ξερατα , και αυτος κοκαλο απο το μεθυσι βγαινει εξω παιρνει ταξι και φευγει
Ακομη τον ψαχνει
από που τις κατάλαβες?Έχουν γαλλικό νύχι?Άσχετο αλλά έχει γεμίσει ο κόσμος γαλλιδες
ηταν καλο ομως το στορυ...Μη μου πεις ότι τον πίστεψες απ' το μυαλό του τα 'βγαλε
από που τις κατάλαβες?Έχουν γαλλικό νύχι?
μουρχεται να πω ιστοριες με διαφορες σελεμπριτυ της κακιας ωρας και ασχημες φασεις βιζιτας με πελατες
αλλα what happens in opus stays in opus
α τις βρωμιάρες.όντως αλλά χειρότερες είναι οι ιταλίδες.Απ τη γλώσσα μαν μιλανε συνεχεια στο δρόμο λογοδιαρροια
α τις βρωμιάρες.όντως αλλά χειρότερες είναι οι ιταλίδες.
Έχεις μάθει τι λένε οι δίπλα για σένα, στα πε ο παπαζολης;
Μιλάνε ακόμα πιο πολύ,με ρυθμό πυροβόλου σε ταχύτητα.Γιατί;
Γκομενα διπλα με φιλεναδες της περιμενουν με αγωνια να τους πει τι εγινε με τον τυπο που κυνηγαγε η μια απο αυτες , αυτος καψουρης με μια αλλη αλλα απ οτι καταλαβα της εριχνε και κανα μανικι που και που ..
βγαινουν βολτα , πανε μπουζουκια , αυτος ειχε χωρισει το απογευμα , γινεται λιωμα στα μπουζουκια , αυτη και καλα του συμπαραστεκεται αλλα μεσα της χαιρετε γιατι ειναι δικος της τωρα , και του λεει ξεχασε την την πουτανα , εγω ειμαι εδω για σενα κτλ , στο γυρνα οδηγαει αυτος το αμαξι της , αυτη ειναι διπλα και εχει πεσει και τον τσιμπουκωνει , ( ρωταγε τις αλλες αν οταν πινουν οι αντρες δεν τους σηκωνεται ευκολα , γιατι ο τυπος μαλλον δεν ειχε καυλες )
σταματαει δεξια απεναντι απο το Ασκληπιο αυτος , οχι για το τσιμπουκι , αλλα για να ξερασει , ξερναει πανω στα μαλλια της , κοκκαλο η αλλη , εν παση περιπτωση , συνεχιζουν την διαδρομη και παει ο μαλακας και καρφωνει το αμαξι της πανω στην πρωτη αριστερη στροφη στα καγκελα δεξια μετα το φαναρι που πας για τον Αστερα .. το αμαξι μουνι , αυτη βρωμαγε ξερατα , και αυτος κοκαλο απο το μεθυσι βγαινει εξω παιρνει ταξι και φευγει
Ακομη τον ψαχνει
ελαχιστες ελληνιδες ειναι απιστες στους γαμους τους.
Τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι.Ειδικα τις γυναικες πουτανιαριδων,που νομιζουν οτιΕξαρτάται από τη γυναίκα φίλε μου... μερικές είναι πολυγαμικές από τη φύση τους.
Τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι.Ειδικα τις γυναικες πουτανιαριδων,που νομιζουν οτι κρυβονται απο τις γυναικες τους.
Ετσι.Βασικά, το θέμα είναι να μην κάνεις την μαλακία και παντρευτείς. Μετά δε σε σώζει τίποτα ούτως ή άλλως.