Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
καθε γυναικα εχει δικαιωμα να σκεφτεται το μελλον τον παιδιων της

Κατά τα άλλα το παίζουνε χειραφετημένες και ανεξάρτητες και φεμινίστριες και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο!

Άμα θες κοπέλα μου να σκεφτείς το μέλλον των παιδιών σου, βρες μόνη σου μια δουλειά της προκοπής και μην κάθεσαι να ονειρεύεσαι το βόδι που θα σε πληρώνει για να ικανοποιήσεις τα μητρικά σου ένστικτα! Αλλιώς, αφού δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου με το μισθό της πωλήτριας, παραδέξου ότι δεν μπορείς να είσαι ίση με τον "χορηγό" που ψάχνεις για να σε ταΐζει, τουλάχιστον όχι σε παραγωγική ικανότητα, οπότε στην ουσία θα είσαι η πουτάνα του! :fuck1:

Κι αν δεν γουστάρεις (φυσικά) να το παραδεχθείς αυτό, τότε προσγειώσου και διάλεξε να ζήσεις με ένα καλό παιδί που μπορεί να μην έχει λεφτά αλλά σε νοιάζεται και σε πονάει.  :smitten: (Διότι δουλειά βρήκε τελικά το φιλαράκι μου, αλλά ο μισθός του δεν είναι για... χορηγίες!)

Αλλά σιγά μην διαλέξει το καλό παιδί η ελλεεινίδα! Αυτή θα προτιμήσει να συνεχίσει την αναζήτηση "χορηγού" και στο τέλος θα επιλέξει αυτόν με το μεγαλύτερο... πορτοφόλι (κι ας μην του σηκώνεται)! :kissass:

Ούστ, και πάλι ούστ!!!  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ναι αλλα ο εργοδοτης κανει πλυση εγκεφαλου στον υπαλληλο του κανει οτι τα ξέρει ολα κτλπ εχει γνωμη για τα παντα κραζει το δημοσιο τομέα κτλπ και τον κάνει να πιστεψει οτι το δημοσιο ειναι ο εχθρος του

Εγω ξερω οτι η φοροδιαφυγη ειναι το βασικο προβλημα της χώρας καθως και η ανασφαλιστη εργασια.

Μπολντη τα εχεις μπλεξει ολα, πλυση εγκεφαλου, δημοσιο-εχθρος, φοροδιαφυγη, μαυρη εργασια.

Καλα εντάξει οτι να ναι δεν ξέρεις τι σου γινεται. Και μετα μου κανεις κυρηγμα για τις ιδιωτικες και τους ανταγωνισμους με τρολάρεις μου φαινεται

Τα σωματα ασφαλειας δεν ειναι δημοσιο. Αλλα τι να σου εξηγησω τωρα αστο πηγαινε για καφέ.

Τα σωματα ασφαλειας γιατι δεν ειναι δημοσιο;

αν δεν σ εβαζαν/εμπαινες στον δημοσιο σε γρηγορη θα κατεληγες με 550ε

οχι οτι τωρα θα παιρνεις και πολυ περισσοτερα βεβαια αλλα ειπαμε δεν θα εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου

Κανα χιλιαρικο θα το παιρνει σιγουρα ρε τυπε, εδω τοσα βγαζει ενας γνωστος μου που ειναι ειδικος φρουρος, δε θα τα βγαζει ο Boldemort που εχει και πτυχιο και ειναι λιμενικο; Η μαλακια ειναι οτι σε αυτα θα μεινει λιγο πολυ για ολη του τη ζωη, εκτος αν κανει μετα κατι δικο του.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα Μπολντη έχεις μετατρέψει ολα τα μη πουτανικά θρεντ σε προσωπικό σόου.Σε τρέφουν και πέντε-δέκα τρολάκια κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό.

Ο Μπόλντης και ο Λάκης είναι attention whores, τύπε. Χτίζουν προσωπικότητα εδώ μέσα. Έχεις δει άλλους να μοστράρουν αέρα-πατέρα τόσα προσωπικά δεδομένα;
Άσχετα αν είναι όλα αλήθεια ή όχι.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τα σωματα ασφαλειας δεν ειναι δημοσιο.

τι λες ρε βλακόμουτρο.

Γαμω την πουτάνα μου, ειχα γραψει απάντηση και την έσβησα επειδή ειδα παραπονα για τρολλαρισμα.

Τετοιο βλακόμουτρο θα σε πληρώνω για τα επόμενα 40 χρόνια γαμω τον πουστη που σε διόρισε, γαμω τον πολυδωρα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
1.Μπολντη τα εχεις μπλεξει ολα, πλυση εγκεφαλου, δημοσιο-εχθρος, φοροδιαφυγη, μαυρη εργασια.

2.Τα σωματα ασφαλειας γιατι δεν ειναι δημοσιο;

Κανα χιλιαρικο θα το παιρνει σιγουρα ρε τυπε, εδω τοσα βγαζει ενας γνωστος μου που ειναι ειδικος φρουρος, δε θα τα βγαζει ο Boldemort που εχει και πτυχιο και ειναι λιμενικο; Η μαλακια ειναι οτι σε αυτα θα μεινει λιγο πολυ για ολη του τη ζωη, εκτος αν κανει μετα κατι δικο του.

1. Κοιτα δεν φταιω εγω αν οποτε κάθεσαι να κανεις κουβεντα με εναν ιδιωτικο αρχιζει να λεει τα ιδια και τα ιδια για το δημοσιο και να κράζει ε τοτε για εχθρο του δημοσιου τον περνας αμα σε βριζει ο άλλος και στην λέει συνεχεια τι ειναι? Τι θα πει με θρεφεις? δουλευω και εγω οπως ολοι και μαλιστα ειμαι φορολογουμενος και δεν γινεται να ξεφυγω απο αυτο ενω κάποιοι αλλοι μπορουν ευκολοτερα με τροπους που ξέρουν καλα.

2. Διοτι θέτουν την σωματικη τους ακεραιοτητα στην υπηρεσια του κράτους και επισης δεν έχουν ωραριο. Αυτα δεν μπορουν να τα καταλαβουν κάποιοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο Μπόλντης και ο Λάκης είναι attention whores, τύπε. Χτίζουν προσωπικότητα εδώ μέσα. Έχεις δει άλλους να μοστράρουν αέρα-πατέρα τόσα προσωπικά δεδομένα;

Εσεις έχετε ρωτησει αρκετες φορες και επειδη δεν με πειραζε να πω είπα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
1. Κοιτα δεν φταιω εγω αν οποτε κάθεσαι να κανεις κουβεντα με εναν ιδιωτικο αρχιζει να λεει τα ιδια και τα ιδια για το δημοσιο και να κράζει ε τοτε για εχθρο του δημοσιου τον περνας αμα σε βριζει ο άλλος και στην λέει συνεχεια τι ειναι? Τι θα πει με θρεφεις? δουλευω και εγω οπως ολοι και μαλιστα ειμαι φορολογουμενος και δεν γινεται να ξεφυγω απο αυτο ενω κάποιοι αλλοι μπορουν ευκολοτερα με τροπους που ξέρουν καλα.

2. Διοτι θέτουν την σωματικη τους ακεραιοτητα στην υπηρεσια του κράτους και επισης δεν έχουν ωραριο. Αυτα δεν μπορουν να τα καταλαβουν κάποιοι.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν αμοιβονται απο το δημοσιο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
sad but true

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι λες ρε βλακόμουτρο.

Γαμω την πουτάνα μου, ειχα γραψει απάντηση και την έσβησα επειδή ειδα παραπονα για τρολλαρισμα.

Τετοιο βλακόμουτρο θα σε πληρώνω για τα επόμενα 40 χρόνια γαμω τον πουστη που σε διόρισε, γαμω τον πολυδωρα
ο βυρωνας τον διορισε τυπε? :think:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Μπολντη τα εχεις μπλεξει ολα, πλυση εγκεφαλου, δημοσιο-εχθρος, φοροδιαφυγη, μαυρη εργασια.

Τα σωματα ασφαλειας γιατι δεν ειναι δημοσιο;

ειδικος φρουρος 1000ε;;;;

που ειναι ρε μεγαλε;;;

εμενα φιλος μου στην διας - ειδικος φρουρος παιρνει 700ε

στο λιμενικο επαιρναν 1200ε τις καλες εποχες προ κρισης..

Δες τα σημερινα:

www.defence-point.gr/news/?p=63760]http://www.defence-point.gr/news/?p=63760[/url]

και οι υπαξ. λιμενικοι που βγαινουν απο την σχολη παιρνουν μισθο αντιστοιχο του δεκανεα, ητοι 499ε

ο αποφ. αξιωματικος να παιρνει κανα 750αρι-850αρι

πεινα και των γονεων δηλαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν αμοιβονται απο το δημοσιο.

Και τι να λέει αυτο? ενας απλος δημοσιος υπάλληλος δεν φέρει όπλο ουτε έχει περάσει στρατιωτικη εκπαιδευση ουτε ενδέχεται να έρθει σε συμπλοκές αραζει απλα στο γραφειο του και μολις πάει 2 φεύγει. Εχεις ρωτησει ποτε κανέναν λιμενοφυλακα ή και λιμενικο στα πλωτά εκει προς ΝοτιοΑνατολικο Αιγαιο τι πιστολιδια πέφτουν με λαθρέμπορους? αυτα δεν τα ξέρει ο κοσμος αλλα παρολαυτα κάποιοι έχουν αποψη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο βύρων είναι το σύμβολο.
URL]]

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και τι να λέει αυτο?

Πας καλά ρε βλακόμουτρο; ΑΥΤΟ είναι η αρχή. Πληρωνεσαι απο τους φόρους του Ελληνα φορολογούμενου, εισαι δημόσιος υπάλληλος. Τελος.

Σε λίγο θα μας πεις αυτά που λενε οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι - οτι δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι αλλα κανουν "λειτουργημα"

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
γινεται μια συζητηση με τροΐκα για νεοεισερχομενους στο δημοσιο με 586 μεικτα...

Σωστη προταση αυτη, για ποιο λογο να παιρνουν παραπανω οι δημοσιοι υπαλληλοι απο αυτους του ιδιωτικου τομεα; Και να μειωθουν αναλογικα και οι μισθοι σε οσους ειναι μεσα. Και τα μετρα αυτα να εφαρμοσθουν για ολους, οχι να εφαρμοζονται επιλεκτικα και σε κατι ΔΕΚΟ να παιρνουν ακομα μισθαρες.

Λοιπον διαβασε για να μαθεις καποια πραγματα:

Ο ιδιωτικος τομεας οντως ταιζει το δημοσιο, πολυ απλα επειδη ο δημοσιος δεν παραγει πλουτο. Η ιδιωτικη πρωτοβουλια, οι επενδυσεις του ιδιωτικου τομεα, ειναι που παραγουν πλουτο, ενα τμημα του οποιου επιστρεφει στο κρατος μεσω των φορων, ωστε αυτο να μπορει να παρεχει καποιες συμπληρωματικες και κοινωνικες υπηρεσιες.

Αν παμε τωρα στη φοροδιαφυγη, ο υπαλληλος, ειτε ιδιωτικος ειτε δημοσιος, δεν μπορει να φοροδιαφυγει. Η φοροδιαφυγη προερχεται απο ελευθερους επαγγελματιες και μικρες επιχειρησεις κυριως.

Αυτα που σου γραφω παραπανω δεν ειναι αποψεις μου, ειναι αληθεις, αξιωματα, δεδομενα, ειναι ο τροπος που λειτουργει το οικονομικο μας συστημα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Σωστη προταση αυτη, για ποιο λογο να παιρνουν παραπανω οι δημοσιοι υπαλληλοι απο αυτους του ιδιωτικου τομεα; Και να μειωθουν αναλογικα και οι μισθοι σε οσους ειναι μεσα. Και τα μετρα αυτα να εφαρμοσθουν για ολους, οχι να εφαρμοζονται επιλεκτικα και σε κατι ΔΕΚΟ να παιρνουν ακομα μισθαρες.
συμφωνω.σωστος.
σωστος κ φουφουτος που αναφερει πιο πανω μισθολογια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Και τι να λέει αυτο? ενας απλος δημοσιος υπάλληλος δεν φέρει όπλο ουτε έχει περάσει στρατιωτικη εκπαιδευση ουτε ενδέχεται να έρθει σε συμπλοκές αραζει απλα στο γραφειο του και μολις πάει 2 φεύγει. Εχεις ρωτησει ποτε κανέναν λιμενοφυλακα ή και λιμενικο στα πλωτά εκει προς ΝοτιοΑνατολικο Αιγαιο τι πιστολιδια πέφτουν με λαθρέμπορους? αυτα δεν τα ξέρει ο κοσμος αλλα παρολαυτα κάποιοι έχουν αποψη.
Μα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.Εσυ μαλλον θες να πεις οτι ειναι αλλοι
οι κινδυνοι που εχουν τα σωματα ασφαλειας απο τους απλους υπαλληλους του δημοσιου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom