Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ρε τυπε αυτοι γιατι χαιρονται αν εσυ δεν εχεις λεφτα?
o foyfoytos μια ζωη τρολάρει
ρε τυπε αυτοι γιατι χαιρονται αν εσυ δεν εχεις λεφτα?
Έχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος Ιντερνετo foyfoytos μια ζωη τρολάρει
καθε γυναικα εχει δικαιωμα να σκεφτεται το μελλον τον παιδιων της
ισχυειγινεται μια συζητηση με τροΐκα για νεοεισερχομενους στο δημοσιο με 586 μεικτα...
Ναι αλλα ο εργοδοτης κανει πλυση εγκεφαλου στον υπαλληλο του κανει οτι τα ξέρει ολα κτλπ εχει γνωμη για τα παντα κραζει το δημοσιο τομέα κτλπ και τον κάνει να πιστεψει οτι το δημοσιο ειναι ο εχθρος του
Εγω ξερω οτι η φοροδιαφυγη ειναι το βασικο προβλημα της χώρας καθως και η ανασφαλιστη εργασια.
Καλα εντάξει οτι να ναι δεν ξέρεις τι σου γινεται. Και μετα μου κανεις κυρηγμα για τις ιδιωτικες και τους ανταγωνισμους με τρολάρεις μου φαινεται
Τα σωματα ασφαλειας δεν ειναι δημοσιο. Αλλα τι να σου εξηγησω τωρα αστο πηγαινε για καφέ.
αν δεν σ εβαζαν/εμπαινες στον δημοσιο σε γρηγορη θα κατεληγες με 550ε
οχι οτι τωρα θα παιρνεις και πολυ περισσοτερα βεβαια αλλα ειπαμε δεν θα εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου
Ρε μαλάκα Μπολντη έχεις μετατρέψει ολα τα μη πουτανικά θρεντ σε προσωπικό σόου.Σε τρέφουν και πέντε-δέκα τρολάκια κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό.
Τα σωματα ασφαλειας δεν ειναι δημοσιο.
1.Μπολντη τα εχεις μπλεξει ολα, πλυση εγκεφαλου, δημοσιο-εχθρος, φοροδιαφυγη, μαυρη εργασια.
2.Τα σωματα ασφαλειας γιατι δεν ειναι δημοσιο;
Κανα χιλιαρικο θα το παιρνει σιγουρα ρε τυπε, εδω τοσα βγαζει ενας γνωστος μου που ειναι ειδικος φρουρος, δε θα τα βγαζει ο Boldemort που εχει και πτυχιο και ειναι λιμενικο; Η μαλακια ειναι οτι σε αυτα θα μεινει λιγο πολυ για ολη του τη ζωη, εκτος αν κανει μετα κατι δικο του.
Ο Μπόλντης και ο Λάκης είναι attention whores, τύπε. Χτίζουν προσωπικότητα εδώ μέσα. Έχεις δει άλλους να μοστράρουν αέρα-πατέρα τόσα προσωπικά δεδομένα;
Άσχετα αν είναι όλα αλήθεια ή όχι.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν αμοιβονται απο το δημοσιο.1. Κοιτα δεν φταιω εγω αν οποτε κάθεσαι να κανεις κουβεντα με εναν ιδιωτικο αρχιζει να λεει τα ιδια και τα ιδια για το δημοσιο και να κράζει ε τοτε για εχθρο του δημοσιου τον περνας αμα σε βριζει ο άλλος και στην λέει συνεχεια τι ειναι? Τι θα πει με θρεφεις? δουλευω και εγω οπως ολοι και μαλιστα ειμαι φορολογουμενος και δεν γινεται να ξεφυγω απο αυτο ενω κάποιοι αλλοι μπορουν ευκολοτερα με τροπους που ξέρουν καλα.
2. Διοτι θέτουν την σωματικη τους ακεραιοτητα στην υπηρεσια του κράτους και επισης δεν έχουν ωραριο. Αυτα δεν μπορουν να τα καταλαβουν κάποιοι.
sad but trueΟ Μπόλντης και ο Λάκης είναι attention whores, τύπε. Χτίζουν προσωπικότητα εδώ μέσα. Έχεις δει άλλους να μοστράρουν αέρα-πατέρα τόσα προσωπικά δεδομένα;
Άσχετα αν είναι όλα αλήθεια ή όχι.
ο βυρωνας τον διορισε τυπε?τι λες ρε βλακόμουτρο.
Γαμω την πουτάνα μου, ειχα γραψει απάντηση και την έσβησα επειδή ειδα παραπονα για τρολλαρισμα.
Τετοιο βλακόμουτρο θα σε πληρώνω για τα επόμενα 40 χρόνια γαμω τον πουστη που σε διόρισε, γαμω τον πολυδωρα
Μπολντη τα εχεις μπλεξει ολα, πλυση εγκεφαλου, δημοσιο-εχθρος, φοροδιαφυγη, μαυρη εργασια.
Τα σωματα ασφαλειας γιατι δεν ειναι δημοσιο;
Κανα χιλιαρικο θα το παιρνει σιγουρα ρε τυπε, εδω τοσα βγαζει ενας γνωστος μου που ειναι ειδικος φρουρος, δε θα τα βγαζει ο Boldemort που εχει και πτυχιο και ειναι λιμενικο; Η μαλακια ειναι οτι σε αυτα θα μεινει λιγο πολυ για ολη του τη ζωη, εκτος αν κανει μετα κατι δικο του.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν αμοιβονται απο το δημοσιο.
ο βυρωνας τον διορισε τυπε?
ο βύρων είναι το σύμβολο.
Και τι να λέει αυτο?
γινεται μια συζητηση με τροΐκα για νεοεισερχομενους στο δημοσιο με 586 μεικτα...
1. Κοιτα δεν φταιω εγω αν οποτε κάθεσαι να κανεις κουβεντα με εναν ιδιωτικο αρχιζει να λεει τα ιδια και τα ιδια για το δημοσιο και να κράζει ε τοτε για εχθρο του δημοσιου τον περνας αμα σε βριζει ο άλλος και στην λέει συνεχεια τι ειναι? Τι θα πει με θρεφεις? δουλευω και εγω οπως ολοι και μαλιστα ειμαι φορολογουμενος και δεν γινεται να ξεφυγω απο αυτο ενω κάποιοι αλλοι μπορουν ευκολοτερα με τροπους που ξέρουν καλα.
2. Διοτι θέτουν την σωματικη τους ακεραιοτητα στην υπηρεσια του κράτους και επισης δεν έχουν ωραριο. Αυτα δεν μπορουν να τα καταλαβουν κάποιοι.
συμφωνω.σωστος.Σωστη προταση αυτη, για ποιο λογο να παιρνουν παραπανω οι δημοσιοι υπαλληλοι απο αυτους του ιδιωτικου τομεα; Και να μειωθουν αναλογικα και οι μισθοι σε οσους ειναι μεσα. Και τα μετρα αυτα να εφαρμοσθουν για ολους, οχι να εφαρμοζονται επιλεκτικα και σε κατι ΔΕΚΟ να παιρνουν ακομα μισθαρες.
Μα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.Εσυ μαλλον θες να πεις οτι ειναι αλλοιΚαι τι να λέει αυτο? ενας απλος δημοσιος υπάλληλος δεν φέρει όπλο ουτε έχει περάσει στρατιωτικη εκπαιδευση ουτε ενδέχεται να έρθει σε συμπλοκές αραζει απλα στο γραφειο του και μολις πάει 2 φεύγει. Εχεις ρωτησει ποτε κανέναν λιμενοφυλακα ή και λιμενικο στα πλωτά εκει προς ΝοτιοΑνατολικο Αιγαιο τι πιστολιδια πέφτουν με λαθρέμπορους? αυτα δεν τα ξέρει ο κοσμος αλλα παρολαυτα κάποιοι έχουν αποψη.