Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αααα όλα και όλα μην μου τις βρίζεις γιατί... ακόμα και σε 500 χρόνια με αυτές θα γερνοβολάμε ,
θα θέλουν να μπούνε στο βρακί μας, και ότι και να κάνουν είναι γιατί αυτή η κωλοεποχή που διανύουμε είναι πάνω σε όλες τις αλλαγές
κινητά , τσατ , πράγμα που δεν το έχουν συνηθίσει, όπως και εμείς βέβαια.
είναι περίοδος μεταβατική γιατί φεύγουν από τα προξενιά, πολλές μανάδες ελληνίδων είναι από προξενειό παντρεμένες, βγαίνουν από την καταπίεση των γονιών με τις αρχαίες αντιλήψεις του 50-60-70 που ήταν άλλα τα δεδομένα.

φταίμε και εμείς όμως, γιατί να υπάρχει ο κάγκουρας με το μηχανάκι παράνομος , χωρίς εξάτμηση και το μαλλί λίγδα από το ζελέ και να το παίζει πρότυπο άντρα.
γιατί να υπάρχουν μαλάκες που κοιτάν να σου φάνε την γκόμενα, γιατί να υπάρχουν μουνόδουλοι που σε πουλάνε για μια γκόμενα.
γιατί να υπάρχουν μαλάκες που να φέρνουν τις γυναίκες σε σημείο να μισούν τους άντρες. Γνωστή ενός φίλου μου έγινε λεσβία και ζει με την κουμπάρα της γιατί ο άντρας της την έδερνε, έπινε και δεν ήξερε τι έκανε, την είχε σπίτι κλεισμένη.
καλα τα λες! αλλα οπως εσυ κατηγορεις τον καγκουρα  τον ροκα ιμο τρεντυ κλπ εστι και αυτος θα κατηγορησει εσενα!!στην τελικη ο καθενας κραταει ενα δικο του στυλ και πανω απ ολλα κατια που να του ταιριαζει!ειναι οτι χειροτερο να προσποιησαι κατι το οποιο δεν σου παει!!
εγω π.χ σιχαινομαι οταν μπαινω σε φοιτοικο αστικο και βλεπω φορμα αρβιλα μπλουζα οτι να ναι μακρυ ζγουρο μαλι μουσια σκουλαρικι πειρατη και να κραταει απο το χερακι ενα μωρακι σαν τα κρυα τα νερα επειδη το παιζει φιλοσοφια και μπλα μπλα.....εγω π.χ μπαινω με την βερμουδιτσα μου ψιλοτρεντυ μπλουζακι κυριλε γυαλακι και μαλι λιγδα απο τον ζελε (σε λογικα ορια και κοντο) αλλα γουσταρω ετσι οπως ειμαι και με τις επιτυχιες που εχω (ψωναρααα) αλλα ετσι ειμαι εγω τελος.....κοιταω την παρτυ μου και οχι ταους μαλακες! δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα συνηθως αυτοι που τα λενε ειναι και αυτοι που.....οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!
οκ συζητηση κανουμε μην το παρει κανεις προσωπικα!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αυτο το θρεντ θα υπαρχει οσο υπαρχουν και οι γυναικες!

Φίλε μου αυτή η δήλωση σου είναι μία από τις χειρότερες που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Και αυτό γιατί βάζει βούτυρο στο ψωμί των Ελλεηνίδων. Είναι σαν να λες μια χαρά είναι οι Ελληνίδες σήμερα. Έλα μου όμως που δεν είναι. Με το κορμί τους είναι στο 2008 (πηδάνε όποιον τους γυαλίσει στο μάτι) και με τα μυαλά τους είναι στο 1950 (νοιώθουν ενοχές ότι είναι πουτάνες επειδή πηδάνε πολλούς άντρες, φοβούνται μήπως τις πάρουν χαμπάρι και τις πουν οι άλλοι πουτάνες, πηδάνε χαζονούνικα και από λοβοτομημένο εγωισμό τον κούκλο της παρέας πριν προλάβει π.χ. να τον πηδήξει η "κολλητή" τους κ.λ.π.). Από κει πηγάζει και η όλη η τραγική συμπεριφορά της σημερινής Ελλεηνίδας...

Όχι φίλε μου, δεν το αξίζουν αυτό ούτε και οι ίδιες οι Ελληνίδες, αλλά ούτε εμάς μας αξίζουν τέτοιου είδους νευρωτικο-υστερικές γυναίκες, που τα έχουν όλα αλλά είναι αγχοτικές και μιζεριασμένες. Η Ελληνίδα περνάει φάση και δεν τα έχει βρει με τον εαυτό της. Σε 20 - 30 χρόνια θα έχουμε πολύ - πολύ καλύτερες γυναίκες στην Ελλάδα.    

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλα τα λες! αλλα οπως εσυ κατηγορεις τον καγκουρα  τον ροκα ιμο τρεντυ κλπ εστι και αυτος θα κατηγορησει εσενα!!στην τελικη ο καθενας κραταει ενα δικο του στυλ και πανω απ ολλα κατια που να του ταιριαζει!ειναι οτι χειροτερο να προσποιησαι κατι το οποιο δεν σου παει!!
εγω π.χ σιχαινομαι οταν μπαινω σε φοιτοικο αστικο και βλεπω φορμα αρβιλα μπλουζα οτι να ναι μακρυ ζγουρο μαλι μουσια σκουλαρικι πειρατη και να κραταει απο το χερακι ενα μωρακι σαν τα κρυα τα νερα επειδη το παιζει φιλοσοφια και μπλα μπλα.....εγω π.χ μπαινω με την βερμουδιτσα μου ψιλοτρεντυ μπλουζακι κυριλε γυαλακι και μαλι λιγδα απο τον ζελε (σε λογικα ορια και κοντο) αλλα γουσταρω ετσι οπως ειμαι και με τις επιτυχιες που εχω (ψωναρααα) αλλα ετσι ειμαι εγω τελος.....κοιταω την παρτυ μου και οχι ταους μαλακες! δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα συνηθως αυτοι που τα λενε ειναι και αυτοι που.....οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!
οκ συζητηση κανουμε μην το παρει κανεις προσωπικα!
οκ δεν είπα εγώ για αυτούς που γουστάρουνε να είναι έτσι όπως είναι αλλά για αυτούς που το παίζουν.

σάπιοι υπάρχουν πάντα, όπως και αντίστοιχα για τις γυναίκες.
ξέρω πολλούς που την μέρα είναι νορμάλ και το βράδυ το παίζουν διαφορετικοί.

όσο για εμένα είναι νωρίς να αλλάξω γιατί είμαι έτσι απο 4η δημοτικού... δηλαδή αυτής της μουσικής και με τον καιρό άλλαξα και συνήθειες... ήταν πάνω στην εξέληξη μου ως άνθρωπος και όχι τους 2 τελευατίους μήνες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φίλε μου αυτή η δήλωση σου είναι μία από τις χειρότερες που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Και αυτό γιατί βάζει βούτυρο στο ψωμί των Ελλεηνίδων. Είναι σαν να λες μια χαρά είναι οι Ελληνίδες σήμερα. Έλα μου όμως που δεν είναι. Με το κορμί τους είναι στο 2008 (πηδάνε όποιον τους γυαλίσει στο μάτι) και με τα μυαλά τους είναι στο 1950 (νοιώθουν ενοχές ότι είναι πουτάνες επειδή πηδάνε πολλούς άντρες, φοβούνται μήπως τις πάρουν χαμπάρι και τις πουν οι άλλες πουτάνες, είναι γεμάτες ενοχές κ.λ.π.). Από κει πηγάζει και η όλη η τραγική συμπεριφορά της σημερινής Ελλεηνίδας...

Όχι φίλε μου, δεν το αξίζουν αυτό ούτε και οι ίδιες οι Ελληνίδες, αλλά ούτε εμάς μας αξίζουν τέτοιου είδους νευρωτικο-υστερικές γυναίκες, που τα έχουν όλα αλλά είναι αγχοτικές και μιζεριασμένες. Η Ελληνίδα περνάει φάση και δεν τα έχει βρει με τον εαυτό της. Σε 20 - 30 χρόνια θα έχουμε πολύ - πολύ καλύτερες γυναίκες στην Ελλάδα.    

+1821.... εξέφρασες αυτό που ήθελα να πω και εγώ πιο πάνω αλλά πιο λακωνικά και πιο σστά  :rockon:

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...

Συνημμένα

• open sesame.jpg
    open sesame.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 20

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Φίλε μου αυτή η δήλωση σου είναι μία από τις χειρότερες που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Και αυτό γιατί βάζει βούτυρο στο ψωμί των Ελλεηνίδων. Είναι σαν να λες μια χαρά είναι οι Ελληνίδες σήμερα. Έλα μου όμως που δεν είναι. Με το κορμί τους είναι στο 2008 (πηδάνε όποιον τους γυαλίσει στο μάτι) και με τα μυαλά τους είναι στο 1950 (νοιώθουν ενοχές ότι είναι πουτάνες επειδή πηδάνε πολλούς άντρες, φοβούνται μήπως τις πάρουν χαμπάρι και τις πουν οι άλλοι πουτάνες, είναι γεμάτες ενοχές κ.λ.π.). Από κει πηγάζει και η όλη η τραγική συμπεριφορά της σημερινής Ελλεηνίδας...

καταρχην το ειπα με αλλη ενοια....!
αλλα μαλον αλιως το καταλαβες εσυ!
δεν πειραζει...
και για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη δεν μπορουμε να βαζουμε ολους τους ανθρωπους στο ιδιο σακι!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αν πρόσεξες thanoss δεν έγραψα ΟΛΕΣ οι Ελληνίδες είναι έτσι αλλά οι ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ είναι έτσι. Προσπαθώ όσο μπορώ να γράφω αντικειμενικά. Και προσωπικά διαφωνώ με το δακτυλίδι που ανοίγει πόδια. Λαμόγιο με πούρο από τη μια  και νεο-συντηρητική, νεο-πουτάνα Ελλεηνίδα από την άλλη μου κάνει το όλο σκηνικό.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
να κανω και αλλη μια δηλωση γιατι ολο γκρινιαζουμε για τις ελληνιδες και για την ελλαδα!
ποιος σας ειπε οτι στο εξωτερικο που ειμαι εγω αυτην τη στιγμη τα πραγματα ειναι καλυτερα!!
και μην μου πειτε για γνωστους που μενουνε στο εξωτερικο....τ ακουω βερεσε ή πηγα διακοπες στο εξωτερικο και τα πραγματα ειναι καλυτερα.....
αν δεν ζησεις ο ιδιος να τα δεις με τα ματακια σου........δεν...το τι λεει ο καθενας τ ακου βερεσε!!
γκρινιαζουμε για την πολιτικη ποιος σας ειπε οτι εξω ειναι καλυτερα?
το θεμα μας ειναι οι γυναικες...οκ ποιος σας ειπε οτι ειναι καλυτερα??
χειροτερα....αν πω ελληνιδες και παλι ελληνιδες θα πεσει το σάιτ πανω μου να με φαει!!
λεμε για πουτανιες?οχι οτι στην ελλαδα δεν υπαρχουν!λιγα εδειξε περσι το ΣΤΑΡ και φετος με τις ξενες?για αγγλιδες κλπ οχι Βουλγαρες και ετσι....να συνεχισω????????????????????
ενα εχω καταλαβει.....να βρεις σωστη γυναικα και το αλλο σου μισο και να ειναι καλη νοικοκυρα μαμα μαγειρισα ομορφη και χωρις ψωμακια και κοιλια και κωλο στα 45 κλπ κλπ (μπορω να γραφω μεχρι αυριο) ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ !!!
οι γυναικες ειναι γυναικες ειτε ειναι ελληνιδες ειτε ιταλιδες ειται οτιδηποτε

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αν πρόσεξες thanoss δεν έγραψα ΟΛΕΣ οι Ελληνίδες είναι έτσι αλλά οι ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ είναι έτσι. Προσπαθώ όσο μπορώ να γράφω αντικειμενικά. Και προσωπικά διαφωνώ με το δακτυλίδι που ανοίγει πόδια. Λαμόγιο με πούρο από τη μια  και νεο-συντηρητική, νεο-πουτάνα Ελλεηνίδα από την άλλη μου κάνει το όλο σκηνικό.
και γω διαφωνω αλλα συμφωνω με την εικονα που βλεπω γιατι καπως ετσι ειναι!! ;)

το ποσα εχω πει στις τοσες σελιδες.....και??? βγαζεις ακρη?
οχι!! σε αλλα θα συμφωνουμε σε αλλα οχι σαν διαφορετικοι χαρακτηρες!

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Οι ελληνιδες ειναι αυτο που ειναι επειδη υπαρχουν οι μουνοδουλοι.Δυστυχως πολλοι αντρες ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμοι να ικανοποιησουν ολα τα χατιρια των συντροφων τους και το χειροτερο ειναι οτι πιστευουν πως αυτο ειναι το φυσιολογικο σε μια σχεση.Εχω δει φιλους μου να κανουν τα παντα για να ειναι κοντα στη γυναικα τους ,να ανεχονται να τους ξευτιλιζουν σε παρεες και αυτοι να συνεχιζουν να τις αγαπανε.Φυσικα στο τελος εβγαιναν και κεραταδες και φταιχτες.Η συμπεριφορα αντρων και γυναικων ειναι συγκοινωνουντα δοχεια.Δυστυχως οπως βλεπω δεν προκειται να αλλαξει η δικη μας συμπεριφορα ποτε, συνεπως παντα θα αναγκαζομαστε να ανεχτουμε την ψευτουπερηφανεια μετριων γυναικων

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οι ελληνιδες ειναι αυτο που ειναι επειδη υπαρχουν οι μουνοδουλοι.Δυστυχως πολλοι αντρες ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμοι να ικανοποιησουν ολα τα χατιρια των συντροφων τους και το χειροτερο ειναι οτι πιστευουν πως αυτο ειναι το φυσιολογικο σε μια σχεση.Εχω δει φιλους μου να κανουν τα παντα για να ειναι κοντα στη γυναικα τους ,να ανεχονται να τους ξευτιλιζουν σε παρεες και αυτοι να συνεχιζουν να τις αγαπανε.Φυσικα στο τελος εβγαιναν και κεραταδες και φταιχτες.Η συμπεριφορα αντρων και γυναικων ειναι συγκοινωνουντα δοχεια.Δυστυχως οπως βλεπω δεν προκειται να αλλαξει η δικη μας συμπεριφορα ποτε, συνεπως παντα θα αναγκαζομαστε να ανεχτουμε την ψευτουπερηφανεια μετριων γυναικων
δεν λεω οτι εχεις αδικο αλλα τι πρεπει να σαι και ο σατραπης???
ειδα ενα σκηνικο φετος το καλοκαιρι που με χαλασε πολυ....
ζευγαρι στην παραλια(0χι θαλασσα).... του μουνιου τον κοσμο και ο αντρας να λεει στην γυναικα του δυνατα (ηλικια 45 εως 50 το πολυ) αααντε βτε γαμω το κερατο σου μια ωραα αισιχτιρ κλπ κλπ.....
η γυναικα οταν την ειδα...1ον την λυπηθηκα και 2ον δεν ηξερε που να κρυφτει 3ον την εκανε ξεφτυλα κλπ να μην συνεχισω..
σωστο???
φαντασου τι αξημερωτος μαλακας ηταν!θες φωναξε στ αμαξι στο σπιτι οχι στην μεση του δρομου ρε καθικι...ρεζιλευεις την ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ και μετα την γαμιολα την ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ!!
ελεος!
και γω σιχενομαι αν μου κανει σκηνη σε κοσμο...βεβεα δεν μου κανει γιατι ξερει οι στο σπιτι θα γινει πολεμος......θες πεστα σπιτι!

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
ζευγαρι στην παραλια(0χι θαλασσα).... του μουνιου τον κοσμο και ο αντρας να λεει στην γυναικα του δυνατα (ηλικια 45 εως 50 το πολυ) αααντε βτε γαμω το κερατο σου μια ωραα αισιχτιρ κλπ κλπ.....
η γυναικα οταν την ειδα...1ον την λυπηθηκα και 2ον δεν ηξερε που να κρυφτει 3ον την εκανε ξεφτυλα κλπ να μην συνεχισω..
σωστο???
φαντασου τι αξημερωτος μαλακας ηταν!θες φωναξε στ αμαξι στο σπιτι οχι στην μεση του δρομου ρε καθικι...ρεζιλευεις την ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ και μετα την γαμιολα την ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ!!
ελεος!
και γω σιχενομαι αν μου κανει σκηνη σε κοσμο...βεβεα δεν μου κανει γιατι ξερει οι στο σπιτι θα γινει πολεμος......θες πεστα σπιτι!

Δεν εχεις αδικο ωστοσο το παραδειγμα που παραθετεις αναφερεται στην προηγουμενη γενια ζευγαριων, στους πατεραδες μας.Εγω προσωπικα αναφερομαι στην γενια 20-35 μια που σε αυτην ανηκω και δυστυχως βλεπω τις νεες ελληνιδες να ειναι πολυ κακομαθημενες απο τις οικογενειες τους.Εχουν απιστευτες απαιτησεις τις οποιες αν δεν ικανοποιουν απαξιωνουν γενικα το αντρικο φυλο με δικαιολογιες οπως "που πηγαν οι αντρες","ολοι εγιναν gay " κτλ.Πρεπει να προσγειωθουν καποιες εξ αυτων ανωμαλα,ουτως ωστε να μην περιμενουν την εικονα του πριγκιπα που τους εχει πλασει  η μαμα τους ως ιδανικου συζυγου.Ετσι θα απλοποιησουν τοσο τη δικη τους ζωη οσο και τη δικη μας που τις πλησιαζουμε με στοχο να κανουμε μια υγιη σχεση

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σωστο???
ελεος!
φίλε θάνο αυτός ο πατέρας με τι μυαλό θα μιλήσει στα παιδιά του και με ποιον τρόπο θα τα αναθρέψει. τι παιδιά βγαίνουν από αυτές τις οικογένειες και πώς αυτά τα παιδιά αντιδρούν στον έξω κόσμο. πολύ λυπηρό... γι' αυτό αυτή η γενιά είναι μεταβατική και δεν ξέρει που βαδίζει. δεν ξέρει τρόπους συμπεριφοράς και αντιδράσεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Δεν εχεις αδικο ωστοσο το παραδειγμα που παραθετεις αναφερεται στην προηγουμενη γενια ζευγαριων, στους πατεραδες μας.Εγω προσωπικα αναφερομαι στην γενια 20-35 μια που σε αυτην ανηκω και δυστυχως βλεπω τις νεες ελληνιδες να ειναι πολυ κακομαθημενες απο τις οικογενειες τους.Εχουν απιστευτες απαιτησεις τις οποιες αν δεν ικανοποιουν απαξιωνουν γενικα το αντρικο φυλο με δικαιολογιες οπως "που πηγαν οι αντρες","ολοι εγιναν gay " κτλ.Πρεπει να προσγειωθουν καποιες εξ αυτων ανωμαλα,ουτως ωστε να μην περιμενουν την εικονα του πριγκιπα που τους εχει πλασει  η μαμα τους ως ιδανικου συζυγου.Ετσι θα απλοποιησουν τοσο τη δικη τους ζωη οσο και τη δικη μας που τις πλησιαζουμε με στοχο να κανουμε μια υγιη σχεση
προσγειωθηκαν αποτομα οπως λες και σιγα σιγα με πολλες εμπειριες πουτσες και σχεσεις θα καταλαβουν θελουν δεν θελουν!!
οσο για το κακομαθημενες...πανω σ αυτο παιζει ρολο και η οικογενεια....για μενα ο ορος κακομαθημενη-καλομαθημενη εχει την ιδια σημασια οπως χρησιμοποιηται πλεον!!
απο την αλλη ειναι και λογικο γιατι ολες οι οικογενεις μεγαλωνουν την δικη μας την φουρνια χωρις να μας λειπει τπτ!!
υπαρχει δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα πλεον ολλοι κατι σπουδαζουν κουτσα στραβα βγαζουν λεφτα του-τις παιρνουν αυτοκινητα ειτε ακριβα (καλα) ειτε μεταχειρισμενα αλλα ροδα να ειναι που λεει και η γιαγια μου...!απλα εχουνε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!!
ΤΕΛΟΣ..απλα τα πραγματα!!δεν γουσταρει το καπελακι της τα κουβαδακια της και σε αλλη παραλια θα καθεται να παρακαλαει τον καθε 'μαλακα'! ειδεικα αν εχει ενα εισοδημα και μια ροδα κλαιν μαιν!
αλλαζουνε τα δεδομενα οι καταστασεις τα παντα γυρω μας εξελισονται απλα εμεις (οι ανδρες) δεν θελουμε να το δεχτουμε!!γιατι?γιατι οπως λες η φουρνια των γονιων μας ειταν λιγο διαφορετικα.....η γυναικα μπορει να μην δουλευε και στα 40 δεν θα χωριζε και να γυρισει στους γονεις της ή να παρει το εισοδημα που δεν ειχε και να φυγει απλα εβαζε το κεφαλι κατω και ανεχοτανε....αν χωριζε ποιος θα τν κοιταζε στα 40 και με 1-2 παιδια?
απλα....ανεκαθεν πηδιοντουσαν σαν τα σκυλια....αυτο θυμαμαι να μου λενε και οι 2 οι γιαγιαδες μου....παντα υπηρχε η 'πουτανα' του χωριου! μου λεγανε σκηνικα σε σταβλους αχυρωνες διπλα στα προβατα....απο τοτε κοιτουσανε ποιος εχε χωραφια και φλορετα 'η καρο.....απο κει και η παραπανω κουβεντα να χει 'ροδα'...
ξερω γω απλα τα πραγματα!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
να κανω και αλλη μια δηλωση γιατι ολο γκρινιαζουμε για τις ελληνιδες και για την ελλαδα!
ποιος σας ειπε οτι στο εξωτερικο που ειμαι εγω αυτην τη στιγμη τα πραγματα ειναι καλυτερα!!
και μην μου πειτε για γνωστους που μενουνε στο εξωτερικο....τ ακουω βερεσε ή πηγα διακοπες στο εξωτερικο και τα πραγματα ειναι καλυτερα.....
αν δεν ζησεις ο ιδιος να τα δεις με τα ματακια σου........δεν...το τι λεει ο καθενας τ ακου βερεσε!!
γκρινιαζουμε για την πολιτικη ποιος σας ειπε οτι εξω ειναι καλυτερα?
το θεμα μας ειναι οι γυναικες...οκ ποιος σας ειπε οτι ειναι καλυτερα??
χειροτερα....αν πω ελληνιδες και παλι ελληνιδες θα πεσει το σάιτ πανω μου να με φαει!!
λεμε για πουτανιες?οχι οτι στην ελλαδα δεν υπαρχουν!λιγα εδειξε περσι το ΣΤΑΡ και φετος με τις ξενες?για αγγλιδες κλπ οχι Βουλγαρες και ετσι....να συνεχισω????????????????????
ενα εχω καταλαβει.....να βρεις σωστη γυναικα και το αλλο σου μισο και να ειναι καλη νοικοκυρα μαμα μαγειρισα ομορφη και χωρις ψωμακια και κοιλια και κωλο στα 45 κλπ κλπ (μπορω να γραφω μεχρι αυριο) ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ !!!
οι γυναικες ειναι γυναικες ειτε ειναι ελληνιδες ειτε ιταλιδες ειται οτιδηποτε

Φίλε μου φαίνεται ότι η ξενιτιά σε έχει κάνει να βλέπεις την Ελλάδα με ροζ γυαλιά. Έλα ζήσε στο μπουρδέλο που διαμορφώνεται τώρα (και που όλοι λένε ότι θα γίνει πολύ - πολύ πιο μαύρο μπουρδέλο στα χρόνια που μας έρχονται) και θα δεις τη γλύκα.

Διαφωνώ 100% στο ότι όλες οι γυναίκες είναι το ίδιο. Η γυναίκα είναι ένα πλάσμα που "καθρεπτίζει" άμεσα την κοινωνία στην οποία μεγαλώνει. Μίζερη, εγωκεντρική, κουτοπόνηρη, αγχοτική, λαμογίστικη η σημερινή Ελληνική κοινωνία (που προσωπικά θεωρώ κάκιστη), αντίστοιχα μίζερες, εγωκεντρικές, κουτοπόνηρες, αγχοτικές και λαμόγια και οι σημερινές Ελληνίδες.

Από πιτσιρικάς ζούσα τα καλοκαίρια σε πολύ τουριστικό νησί και μέσα από τους κολλητούς έμαθα να την πέφτω και γω στις τουρίστριες. Είχα εντυπωσιαστεί με τη διαφορά νοοτροπίας που είχανε σε σχέση με τις Ελληνίδες. Θα μου πεις μια γυναίκα που είναι διακοπές μακρυά από τη χώρα της έχει πιο ανοιχτή, ευχάριστη και ελεύθερη νοοτροπία. Έλα όμως που στα 20τόσο έφυγα για εξωτερικό και έζησα τις τουρίστριες στην "έδρα" τους. Πραγματικά ήταν λίγο πιο μαζεμένες αλλά ακόμη και εκεί είχαν μία πολύ πιο ελεύθερη και ανοιχτή νοοτροπία σε σχέση με τις Ελληνίδες. Έζησα και τις Ελλεηνίδες στο εξωτερικό αλλά εκτός από το γεγονός ότι πηδιόντουσαν ελεύθερα αρκετές από αυτές με ΄Αραβες, Πέρσες, Τούρκους κ.λ.π. δεν είδα μεγάλη διαφορά στην Ελλεηνική νοοτροπία τους. Προφανώς το μυαλό της Ελλεηνίδας της το έχουν πειράξει πολύ οι γονείς της (στο δυτικό κόσμο δεν υπάρχει  η τόσο στενή επιρροή των γονιών πάνω στο παιδί). Από Ελληνίδα σε γυναίκα άλλης χώρας λοιπόν μπορεί να υπάρχει τεράστια διαφορά νοοτροπίας.        

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Φίλε μου φαίνεται ότι η ξενιτιά σε έχει κάνει να βλέπεις την Ελλάδα με ροζ γυαλιά. Έλα ζήσε στο μπουρδέλο που διαμορφώνεται τώρα (και που όλοι λένε ότι θα γίνει πολύ - πολύ πιο μαύρο μπουρδέλο στα χρόνια που μας έρχονται) και θα δεις τη γλύκα.

Διαφωνώ 100% στο ότι όλες οι γυναίκες είναι το ίδιο. Η γυναίκα είναι ένα πλάσμα που "καθρεπτίζει" άμεσα την κοινωνία στην οποία μεγαλώνει. Μίζερη, εγωκεντρική, κουτοπόνηρη, αγχοτική, λαμογίστικη η σημερινή Ελληνική κοινωνία (που προσωπικά θεωρώ κάκιστη), αντίστοιχα μίζερες, εγωκεντρικές, κουτοπόνηρες, αγχοτικές και λαμόγια και οι σημερινές Ελληνίδες.

Από πιτσιρικάς ζούσα τα καλοκαίρια σε πολύ τουριστικό νησί και μέσα από τους κολλητούς έμαθα να την πέφτω και γω στις τουρίστριες. Είχα εντυπωσιαστεί με τη διαφορά νοοτροπίας που είχανε σε σχέση με τις Ελληνίδες. Θα μου πεις μια γυναίκα που είναι διακοπές μακρυά από τη χώρα της έχει πιο ανοιχτή, ευχάριστη και ελεύθερη νοοτροπία. Έλα όμως που στα 20τόσο έφυγα για εξωτερικό και έζησα τις τουρίστριες στην "έδρα" τους. Πραγματικά ήταν λίγο πιο μαζεμένες αλλά ακόμη και εκεί είχαν μία πολύ πιο ελεύθερη και ανοιχτή νοοτροπία σε σχέση με τις Ελληνίδες. Έζησα και τις Ελλεηνίδες στο εξωτερικό αλλά εκτός από το γεγονός ότι πηδιόντουσαν ελεύθερα αρκετές από αυτές με ΄Αραβες, Πέρσες, Τούρκους κ.λ.π. δεν είδα μεγάλη διαφορά στην Ελλεηνική νοοτροπία τους. Προφανώς το μυαλό της Ελλεηνίδας της το έχουν πειράξει πολύ οι γονείς της (στο δυτικό κόσμο δεν υπάρχει  η τόσο στενή επιρροή των γονιών πάνω στο παιδί). Από Ελληνίδα σε γυναίκα άλλης χώρας λοιπόν μπορεί να υπάρχει τεράστια διαφορά νοοτροπίας.        
και παλι συμφωνω ΑΛΛΑ.........
η ξενιτια δεν με χει πειραξει καθολου...σε διαβεβαιω για αυτο!δεν ειναι αυτος ο λογος που τα βλεπω τα πραγματα διαφορετικα......
δεν ξερω αν σου λεει κατι το ακριβως απο πανω ποστ απο το δικο σου....
εχεις δικιο αυτο με τις ελληνιδες στο εξωτερικο με τους αραβες κλπ κλπ...τι να πω δεν ξερω!

Επισκέπτης
Ρε δεν κοιτάτε τα χάλια σας ...(μια παρέμβαση για να εξελίσσεται η κουβέντα :jerking:)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Ερι είσαι άπαιχτη λέμε.....

Να βάλω κι εγώ μια φυτιλιά.... Πάντως υπάρχουν και εξαιρέσεις...

Όπως όποιος διαβάζει εδώ τα διάφορα θρεντ...θα πιστέψει ότι οι έλληνες μαμάνε όλη μέρα... με τρομερή δεξιοτεχνία ότι θηλυκό κινείται.

Για ρίξτε μια ματία γύρω σας να δείτε πόσοι φαίνονται ικανοποιημένοι σε αυτό τον τομέα... Οι περισσότεροι είναι όλο νεύρα και όλα τους φταίνε...

φιλάκιαααααααα  :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom