Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι!!
αλλα αυτο το χαλι που επικρατει και βλεπεις την χαζη του χωριου που λενε και την καθε βλαχοπουλα να το παιζει ΚΑΠΟΙΑ.......φτανει....ελεος
εμενα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!
τωρα απο κει και περα δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουνε σωστες ΓΥΝΑΙΚΕΣ ειτε ελληνιδες ειτε ξενες!!αν λεγαμε κατι τεοιο ή μισογυνιδες θα μασταν ή απογοητευμενοι!αλλά που ειναι αυτες οι γυναικες?
Δεν το παίζουν μόνο αυτές ιστορία.
Υπάρχουν πολλές που το παίζουν, που δεν είναι ακριβώς του χωριού... :uglystupid:
Γενικά, καλά άτομα υπάρχουν, άντρες-γυναίκες, αλλά είναι δύσκολο να βρεθούν.
Πάντως το θέμα είναι αν βρεθούν, τι γίνεται μετά;

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Υπάρχουν πολλές που το παίζουν, που δεν είναι ακριβώς του χωριού... :uglystupid:
Καλά, ας βρεθούν πρώτα και στο μετά δε θα τα χαλάσουμε

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχουμε τις 3 χάριτες.
από τις οποίες οι 2 έχουν καλές σχέσεις μαζί μου. η άλλη δεν ένδωσε να το πω , δεν ήθελε όταν της την έπεσα πάντως μου είπε ότι δεν μου ξαναμιλάει. το χόνεψα και εγώ και έρχετε τώρα με το πλήρωμα του χρόνου να έχω σπίτι μου τις άλλες 2 για επίσκεψη(σαν αντάμωμα μετά το πέρας του καλοκαιριού).
εκεί που φεύγει η μία μένω με την άλλη και μου λέει αν ισχύουν κάποια πράγματα( όπως το ότι την έπεσα στην φίλη της προ 7 μηνών και αν τα έχω ξεπεράσει αν είμαι με καμία άλλη, αν είχα καμία περιπέτεια το καλοκαίρι και τέτοια). δεν μίλησα ξεκάθαρα αλλά δεν ξέρω τι α κάνω να γελάσω ή να αρχίσω τις παναγίες και να βγάλω καμία ανάσταση.
Σημ.: οι 3 χάριτες είναι αυτοκόλητες.

ακούω τις γνώμες σας :cheesy:
οποιος δεν κατάλαβε ας ζητήσει διευκρινήσεις

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

Μαλακιες-μαλακιες-μαλακιες.......................

Εχω σκεφτει δυο λυσεις.......

Η΄φευγεις εξωτερικο.....

Η' γινεσαι πορνο 'σταρ' παλι στο εξωτερικο.......

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
έχουμε τις 3 χάριτες.
από τις οποίες οι 2 έχουν καλές σχέσεις μαζί μου. η άλλη δεν ένδωσε να το πω , δεν ήθελε όταν της την έπεσα πάντως μου είπε ότι δεν μου ξαναμιλάει. το χόνεψα και εγώ και έρχετε τώρα με το πλήρωμα του χρόνου να έχω σπίτι μου τις άλλες 2 για επίσκεψη(σαν αντάμωμα μετά το πέρας του καλοκαιριού).
εκεί που φεύγει η μία μένω με την άλλη και μου λέει αν ισχύουν κάποια πράγματα( όπως το ότι την έπεσα στην φίλη της προ 7 μηνών και αν τα έχω ξεπεράσει αν είμαι με καμία άλλη, αν είχα καμία περιπέτεια το καλοκαίρι και τέτοια). δεν μίλησα ξεκάθαρα αλλά δεν ξέρω τι α κάνω να γελάσω ή να αρχίσω τις παναγίες και να βγάλω καμία ανάσταση.

πΟσο χρονων ειναι?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αν βρεθουν ειναι στο χερι του καθενος πως θα το χειριστει και αν μπορει να κρατησει αυτο που βρηκε!!!!

ολοι πλεον προσπαθουν να δειξουν κατι...!να το παξουν....!προχτες ειρθε και με πειρε ενας μεσιτης να παμε να μου δειξει σπιτι...και ειναι με ενα bmw cabrio και καθομαι πισω με την κοπελια μου....10 λεπτα να παμε 10 λεπτα να γυρισουμε χαζευαν ολοι λες και τους πηραμε την μπουκια απο το πιατο!!
λεω σιγα ρε πουστη μου πια....ελεος!
δεν το λεω με στυλ υπερανω και καλα οτι σιγα τ αμαξι...!δεν θα με χαλαγε ενα τετοιο...την προηγουμενη βδομαδα ειμουνα με subaru κοιτουσανε απο 17 εως 47! και σκεφτομαι.....κοιτα πως ανεβενεις στα ματια του (γυναικειου) κοσμου με ενα κωλοαμαξο!

Επισκέπτης
έχουμε τις 3 χάριτες.

Ρε φιλαράκι δεν κατάλαβα πραγματικά . Μπορείς να μου εξηγήσεις;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οπα οπα..........ρε φιλαραααακι????????
τσαμπουκας?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οκ.
δυστυχως την επεσα σε μια που ηταν της παρεας μου , παλιας παρεας εδο και 7 μηνες.
δεν ειπε ουτε οχι ουτε ναι απλα ειπε οτι δεν θελει να ξαναμιλισουμε.
προχτες που ειχα σπιτι μου τις αλλες 2 κοπελες της παρεας που γνωριζαν τι επαιζε για κανενα κρασακι. μολις εμεινα μονος μου με την μια(η αλλη εφυγε) με ρωτησε αν εχω καμια κοπελα, αν ειχα καμια περιπετεια το καλοκαιρι και τετοια. της λεω οχι τιποτα... εεε και μου λεει εισαι ακομα εκει δλδ στην αλλη(αν την σκεφτομαι και τετοια). αλλα δεν της απαντησα ξεκαθαρα το αφησα στο φλου. ελπιζω να σας καλυψα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ενταξει
το προβλημα ποιο ειναι? τι σε απασχολει ακριβως?

Επισκέπτης
οκ.
δυστυχως την επεσα σε μια που της παρεας μου , παλιας παρεας εδο και 7 μηνες.
προχτες που ειχα σπιτι μου τις αλλες 2 κοπελες της παρεας που γνωριζαν τι επαιζε για κανενα κρασακι. μολις εμεινα μονος μου με την μια με ρωτησε αν εχω καμια κοπελα, αν ειχα καμια περιπετεια το καλοκαιρι και τετοια. της λεω οχι τιποτα... εεε και μου λεει εισαι ακομα εκει δλδ στην αλλη. αλλα δεν της απαντησα ξεκαθαρα το αφησα στο φλου. ελπιζω να σας καλυψα

Της έριξες κανένα μπινελίκι να έρθει στα ίσια της ???

Μαλακία που το άφησες φλου...τώρα τα "πουτανάκια",που λέει ο λόγος,θα λένε μεταξύ τους οτι είσαι καψούρης...

Επισκέπτης
οκ.
δυστυχως την επεσα σε μια που ηταν της παρεας μου , παλιας παρεας εδο και 7 μηνες.
προχτες που ειχα σπιτι μου τις αλλες 2 κοπελες της παρεας που γνωριζαν τι επαιζε για κανενα κρασακι. μολις εμεινα μονος μου με την μια με ρωτησε αν εχω καμια κοπελα, αν ειχα καμια περιπετεια το καλοκαιρι και τετοια. της λεω οχι τιποτα... εεε και μου λεει εισαι ακομα εκει δλδ στην αλλη. αλλα δεν της απαντησα ξεκαθαρα το αφησα στο φλου. ελπιζω να σας καλυψα

Παλιά παρέα η παρέα επτά μηνών;χαχαχαχαχ Καλά ας το παραβλέψω.
Αναρωτιέται ρε μπαιτ το παιδί σου λέει γιατί ρωτάει η φίλη της; Μπας και την έβαλε η άλλη και ενδιαφέρεται; ...
και απαντάω.
Οχι δεν ενδιαφέρεται. Αν ενδιαφερόταν θα χοροπηδούσε η ίδια. ΝΟΜΟΣ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παλιά παρέα η παρέα επτά μηνών;χαχαχαχαχ Καλά ας το παραβλέψω.
Αναρωτιέται ρε μπαιτ το παιδί σου λέει γιατί ρωτάει η φίλη της; Μπας και την έβαλε η άλλη και ενδιαφέρεται; ...
και απαντάω.
Οχι δεν ενδιαφέρεται. Αν ενδιαφερόταν θα χοροπηδούσε η ίδια. ΝΟΜΟΣ
το γράφω ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ.
μου λες τα ματια σου....

edit: το επιασες όμως το νόημα... γάτα είσαι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι