Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
το γράφω ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ.
μου λες τα ματια σου....

edit: το επιασες όμως το νόημα... γάτα είσαι

Τσολιά έχουμε πρόβλημα συνεννόησης. Ποια μάτια μου; χαχαχαχαχαχαχ
Δεν ενδιαφέρεται τέλος. Απο εκεί και πέρα να ξέρεις ότι θα μεταφερθεί ότι είπες. ΝΟΜΟΣ 2
Οπότε άλλη φορά να μην πίνεις όταν μιλάς με φίλες - φίλενάδων σου που την πέφτεις και αυτές δεν ενδιαφέρονται γιατι θα βγείς μαλάκας. ΝΟΜΟΣ 3 χαχαχχαχα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αααα
τωρα που το λες ερι...
λοιπον οχι δεν ενδιαφερεται
3 πιθανες αιτιες μπορω να σκεφτω:

1. ενδιαφερεται η φιλη
2. η φιλη ειναι περιεργη κ απλα εκανε κουβεντα να περασει η ωρα
3. σε σχολιαζουν οι φιλες μεταξυ τους γιατι γυναικες ειναι τι να κανουμε τωρα
νομίζω ότι το 2 και το 3 συμβαίνουν. αλλά με περισσότερη πιθανότητα το 2

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τσολιά έχουμε πρόβλημα συνεννόησης. Ποια μάτια μου; χαχαχαχαχαχαχ
Δεν ενδιαφέρεται τέλος. Απο εκεί και πέρα να ξέρεις ότι θα μεταφερθεί ότι είπες. ΝΟΜΟΣ 2
Οπότε άλλη φορά να μην πίνεις όταν μιλάς με φίλες - φίλενάδων σου που την πέφτεις και αυτές δεν ενδιαφέρονται γιατι θα βγείς μαλάκας. ΝΟΜΟΣ 3 χαχαχχαχα
βρε κορίτσι μου δεν την έπεσα σε αυτήν που πίναμε το κρασί...
το κρασί δεν με πιάνει ούτε με σφαίρες... πρέπει να είναι μπόμπα για να γίνει κάτι τέτοιο... οπότε ήμουν νυφάλιος
οπότε μαλάκας δεν υπάρχει περίπτωση να βγω :cheesy:

Επισκέπτης
βρε κορίτσι μου δεν την έπεσα σε αυτήν που πίναμε το κρασί...
το κρασί δεν με πιάνει ούτε με σφαίρες... πρέπει να είναι μπόμπα για να γίνει κάτι τέτοιο... οπότε ήμουν νυφάλιος
οπότε μαλάκας δεν υπάρχει περίπτωση να βγω :cheesy:

Δεν με κατάλαβες.. Λέω ότι η φίλη με την οποία πίνατε το κρασί, θα μεταφέρει όσα είπατε στην αλλη φίλη την οποία την έπεσες,για κουτσομπολίο και θα βγείς μαλάκας. Μην με αναγκάζεις να σου πω και τι θα πουν...
Τώρα το θέμα είναι εσύ ενδιαφέρεσαι ακόμα τελικά; και αν ναί τι σκοπεύεις να κάνεις γι αυτό;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν με κατάλαβες.. Λέω ότι η φίλη με την οποία πίνατε το κρασί, θα μεταφέρει όσα είπατε στην αλλη φίλη την οποία την έπεσες,για κουτσομπολίο και θα βγείς μαλάκας. Μην με αναγκάζεις να σου πω και τι θα πουν...
Τώρα το θέμα είναι εσύ ενδιαφέρεσαι ακόμα τελικά; και αν ναί τι σκοπεύεις να κάνεις γι αυτό;
δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι γενικά... και γι' αυτό το λόγο δεν σκοπεύω να κάνω κάτι παρόλο που είμαι σκατά αυτους τους τελευταίους [size=30pt]7[/size] μήνες...

όπως λέει και ένας άλλος συναγωνιστής και συνφορουμίτης "Love hard and ... fuck harder" :S

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμεις φταιμε ή εσυ που τα μισα γραφεις??? *P

σιγα μην καταλαβε.. ετσι θα το παιξε.. χαχαχα

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τι θα γινει επιτελους με τις καριολοελεινιδες ποιο θα ειναι το πορισμα γιατι αυτο το γαμοθρεντ μου φαινεται θα υπαρχει εως το 2068...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αυτο το θρεντ θα υπαρχει οσο υπαρχουν και οι γυναικες!

Επισκέπτης
δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι γενικά... και γι' αυτό το λόγο δεν σκοπεύω να κάνω κάτι παρόλο που είμαι σκατά αυτους τους τελευταίους [size=30pt]7[/size] μήνες...

όπως λέει και ένας άλλος συναγωνιστής και συνφορουμίτης "Love hard and ... fuck harder" :S

Μπορείς να κάνεις πολλά.

ΛΥΣΗ Α (παίζεις με τους όρους του παιχνιδιού)
1) πες στην φίλη με το κρασι ότι έκανες μαλακία που την έπεσες στην φίλη και ότι ενδιαφέρεσαι για την φίλη στην οποία την έπεσες γιατί δεν κρατάει το στόμα της κλειστό...(σε απογοήτευσε και καλά)
2)πες στην φίλη με το κρασι να σου βρει καμμια κοπέλα (αντιπερισπασμός)
3) πες στην αλλη την φίλη που την έπεσες, ότι όταν γίνεται κάτι μεταξύ δύο άνθρώπων δεν το βγάζουν βούκινο στους κοινούς φίλους (επίπληξη)
και βλέπεις...

Λύση Β (αποχωρείς απο το παιχνίδι)
Ξέχνα την και προχώρα.

ΛΥΣΗ Γ

κάθεσαι και κλαίς την μοίρα σου

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πουσαι Τσολια..Παιζει και η 4η λυση..

Τις γραφεις και τις 3 στις αρχιδοκαυλαρες σου ( που πιθανως και να το αξιζουν) και πας για φρεσκα..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μπορείς να κάνεις πολλά.

ΛΥΣΗ Α (παίζεις με τους όρους του παιχνιδιού)
1) πες στην φίλη με το κρασι ότι έκανες μαλακία που την έπεσες στην φίλη και ότι ενδιαφέρεσαι για την φίλη στην οποία την έπεσες γιατί δεν κρατάει το στόμα της κλειστό...(σε απογοήτευσε και καλά)
2)πες στην φίλη με το κρασι να σου βρει καμμια κοπέλα (αντιπερισπασμός)
3) πες στην αλλη την φίλη που την έπεσες, ότι όταν γίνεται κάτι μεταξύ δύο άνθρώπων δεν το βγάζουν βούκινο στους κοινούς φίλους (επίπληξη)
και βλέπεις...

Λύση Β (αποχωρείς απο το παιχνίδι)
Ξέχνα την και προχώρα.

ΛΥΣΗ Γ

κάθεσαι και κλαίς την μοίρα σου
:thumbsup:

Α οι λεπτομέρειες αλλάζουν λίγο τις επιλογές αλλά είναι σε παρόμοια φάση αυτά που μου λες.
Β και Γ δεν τα καθορίζω εγώ αυτά βγαίνου από μόνα τους. δυστυχώς δεν είναι σκληρός το μυαλό να γράφεις και να διαγράφεις όποτε θες.

εκείνο που μου βγαίνει αυτή την στιγμή είναι να περιμένω... και να παίξει κάτι και να μην παίξει με κάποια άλλη μέσα είναι αυτά.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πουσαι Τσολια..Παιζει και η 4η λυση..

Τις γραφεις και τις 3 στις αρχιδοκαυλαρες σου ( που πιθανως και να το αξιζουν) και πας για φρεσκα..

χα0χα0χα0χα0 νόκια σε αυτό έχω μαστερ.... δεν έδινα σημασία σε καμία για αρκετό καιρό... αφου έφτασαν σε σημείο οι 2 να με ψάχνουν να παίρνουν τηλ και μλκιες...δεν ξέρω αν ήταν αυτοβούλως ή όχι πάντως είχα χαθεί

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κυριε τσολια

ειναι φαυλος κυκλος ολο αυτο.

Μαλακιες,μαλακιες οι ιδιες μαλακιες.....

Αν ησουν λιγο gay σιγουρα θα ειχες πιο πολλες επιτυχιες με αυτα τα μπαζα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι θα γινει επιτελους με τις καριολοελεινιδες ποιο θα ειναι το πορισμα γιατι αυτο το γαμοθρεντ μου φαινεται θα υπαρχει εως το 2068...
αααα όλα και όλα μην μου τις βρίζεις γιατί... ακόμα και σε 500 χρόνια με αυτές θα γερνοβολάμε ,
θα θέλουν να μπούνε στο βρακί μας, και ότι και να κάνουν είναι γιατί αυτή η κωλοεποχή που διανύουμε είναι πάνω σε όλες τις αλλαγές
κινητά , τσατ , πράγμα που δεν το έχουν συνηθίσει, όπως και εμείς βέβαια.
είναι περίοδος μεταβατική γιατί φεύγουν από τα προξενιά, πολλές μανάδες ελληνίδων είναι από προξενειό παντρεμένες, βγαίνουν από την καταπίεση των γονιών με τις αρχαίες αντιλήψεις του 50-60-70 που ήταν άλλα τα δεδομένα.

φταίμε και εμείς όμως, γιατί να υπάρχει ο κάγκουρας με το μηχανάκι παράνομος , χωρίς εξάτμηση και το μαλλί λίγδα από το ζελέ και να το παίζει πρότυπο άντρα.
γιατί να υπάρχουν μαλάκες που κοιτάν να σου φάνε την γκόμενα, γιατί να υπάρχουν μουνόδουλοι που σε πουλάνε για μια γκόμενα.
γιατί να υπάρχουν μαλάκες που να φέρνουν τις γυναίκες σε σημείο να μισούν τους άντρες. Γνωστή ενός φίλου μου έγινε λεσβία και ζει με την κουμπάρα της γιατί ο άντρας της την έδερνε, έπινε και δεν ήξερε τι έκανε, την είχε σπίτι κλεισμένη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κυριε τσολια

ειναι φαυλος κυκλος ολο αυτο.

Μαλακιες,μαλακιες οι ιδιες μαλακιες.....

Αν ησουν λιγο gay σιγουρα θα ειχες πιο πολλες επιτυχιες με αυτα τα μπαζα.
έλα ρε χρίστο όχι και κύριε... παίζει να είμαι 1 χρόνο μεγαλύτερός σου.

έχουν περάση οι bi σήμερα έχεις δίκιο.
είναι μόδα και δείχνει την απελευθέρωση των αντρών... εγώ τον κώλο μου όμως δεν τον έχω απελευθερομένο.
άλλοι το παίζουν κάγκουρες και άλλοι ίμο για να βρουν γκόμενες.
οι ροκάδες και οι μεταλλάδες δεν έχουν πέραση, τουλάχιστον έτσι όπως έιμαι εγώ με κοντό μαλλί και μούσι 5 δάχτυλα... μόνο στο πιγούνι όχι παπάς ούτε διάκος.

φαύλος κύκλος είναι ναι ... αλλά αν μπαίνει ο φαλλός μέσα στον κύκλο τότε τα ξεχνάς όλα :cheesy:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
έλα ρε χρίστο όχι και κύριε... παίζει να είμαι 1 χρόνο μεγαλύτερός σου.

έχουν περάση οι bi σήμερα έχεις δίκιο.
είναι μόδα και δείχνει την απελευθέρωση των αντρών... εγώ τον κώλο μου όμως δεν τον έχω απελευθερομένο.
άλλοι το παίζουν κάγκουρες και άλλοι ίμο για να βρουν γκόμενες.
οι ροκάδες και οι μεταλλάδες δεν έχουν πέραση, τουλάχιστον έτσι όπως έιμαι εγώ με κοντό μαλλί και μούσι 5 δάχτυλα... μόνο στο πιγούνι όχι παπάς ούτε διάκος.

φαύλος κύκλος είναι ναι ... αλλά αν μπαίνει ο φαλλός μέσα στον κύκλο τότε τα ξεχνάς όλα :cheesy:

Και γιατι ασχολεισαι με Ελληνιδες.........

Σου αξιζει κατι καλυτερο..........

μην τους δινεις αξια.

ουτε εγω ειμαι απλος.......

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Και γιατι ασχολεισαι με Ελληνιδες.........

Σου αξιζει κατι καλυτερο..........

μην τους δινεις αξια.

ουτε εγω ειμαι απλος.......
αυτές φτάνω μόνο , δηλαδή με αυτές συναναστρέφομαι μέχρι στιγμής.
υπάρχουν και εξαιρέσεις, ενώ το ίδιο μπορείς να πάθεις και από ξένη... είναι αμοιβαία(?) αυθαίρετα και τα 2.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
αυτές φτάνω μόνο , δηλαδή με αυτές συναναστρέφομαι μέχρι στιγμής.
υπάρχουν και εξαιρέσεις, ενώ το ίδιο μπορείς να πάθεις και από ξένη... είναι αμοιβαία(?) αυθαίρετα και τα 2.
Τσολια θα σε ενδιεφερε ενας ρολος γκεστ στο κωδικος βυζοσκαμπιλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom