Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (11 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
παιδια να σας πω και εγω την γνωμη μου για τις ελληνιδες.πηγα φετος στην ιο διακοπες αυτα που ειδα δεν τα πιστευα...πιτσιρικες 18-20 να γαμιουντε τρελλα με ιταλους κυριως που την επεφταν στεγνα εντος 5 λεπτων απο την στιγμη που τις εβλεπαν στο κλαμπ.βεβαια φορτωσαμε και εμεις και ηταν καλα.αλλατι να πω ρε παιδια πολυ πουτανια και μετα τον χειμωνα αυτες οι γκομενες στο παιζουν δυσκολες για ποια με περασες και τετοια...εγω παντως ειλικρινα ξενερωσα με τις καριολες.να μου παιρνει πιπα η γκομενα να χτυπαει το κινητο της να μου λεει σσσ μη μιλας και να λεει στον γκομενο να μωρε εδω με τα κοριτσια ειμαι.....
γιατι να μην το παιξουνε??????????
εδω το παιζει καποιος και ο χαζος του χωριου!!!
οπως παμε εμεις διακοπες και θελουμε να περασουμε καλα ετσι και αυτες!!

απλα!

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε φιλε συμφωνω. αλλα οι περισοτερες που πανε γαμιουνται και εχουν και σχεση.αν εχεις σχεση κυρα μου τι την θες την ιο.μια που γνωρισα εκει 9 μερες εκατσα καθε βραδυ την εβλεπα και με αλλον.κοριτσια για σπιτι δηλαδη...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
παιδια να σας πω και εγω την γνωμη μου για τις ελληνιδες.πηγα φετος στην ιο διακοπες αυτα που ειδα δεν τα πιστευα...πιτσιρικες 18-20 να γαμιουντε τρελλα με ιταλους κυριως που την επεφταν στεγνα εντος 5 λεπτων απο την στιγμη που τις εβλεπαν στο κλαμπ.βεβαια φορτωσαμε και εμεις και ηταν καλα.αλλατι να πω ρε παιδια πολυ πουτανια και μετα τον χειμωνα αυτες οι γκομενες στο παιζουν δυσκολες για ποια με περασες και τετοια...εγω παντως ειλικρινα ξενερωσα με τις καριολες.να μου παιρνει πιπα η γκομενα να χτυπαει το κινητο της να μου λεει σσσ μη μιλας και να λεει στον γκομενο να μωρε εδω με τα κοριτσια ειμαι.....

Πουτάνες όταν γαμιούνται.
Πουτάνες όμως και όταν δεν θέλουν να γαμιούνται.
Και εμείς πάντα μάγκες όταν γαμάμε. Και προφανώς πουτάνες γαμάμε μόνο, αφού για να μας κάθονται πουτάνες θα είναι.
Πάτε καλά ρεεεεεεεεεε. :headbang: :headbang: :headbang:

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οχι φιλε δεν τα λες σωστα.πουτανες ειναι οσες γαμας και εσυ οταν γαμιουνται με αλλους και οχι με σενα ειναι καριολες...

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μόρτες, αποφασίστε τί θέλουμε γιατί μπερδεύτηκα...
Θέλουμε να πηδάμε ή όχι?
Τί πάει να πεί "έχω σχέση"? Άμα μπορεί να το κάνει ο άντρας, μπορει και η γυναίκα..για την απιστία μιλάω.. Όπως εσύ ξενοπηδάς, σκέψου την ώρα που παίρνεις τηλ για να τσεκάρεις οτι δεν θα σε κάνει τσακωτό, να σου πεί :Έλα αγάπη, είμαι με τα κορίτσια στο σπίτι μου/σου/της/των.. και καθόμαστε, θα αργ(χ)ήσεις?????
Τί θα σκεφτείς, ότι ωραία τη γλυτώσαμε, βουρ και άλλο γύρο..ή ότι κάπου μπορεί και αυτή να "περνάει καλά όταν της λείπεις", τρελλέ εραστή, εργαλείο ηδονιής....

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σωστός ο Manalishi.
Off topic: είσαι ο Green Manalishi?

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πουτάνες όταν γαμιούνται.
Πουτάνες όμως και όταν δεν θέλουν να γαμιούνται.
Και εμείς πάντα μάγκες όταν γαμάμε. Και προφανώς πουτάνες γαμάμε μόνο, αφού για να μας κάθονται πουτάνες θα είναι.
Της πουτανας :cheesy:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πουτάνες όταν δεν γαμιόνται...
Πουτάνες όταν γαμιούνται με άλλους...
Πουτάνες όταν ζητάνε λεφτά...
Πουτάνες όταν δε μας κάθονται...
Μαγκες που μας γουστάρουν όταν πάνε μαζί μας ...

Α ρε Ελληνάρα αθάνατε !!!

Βουρ στο πατσά και ας είναι και ποδαράκι ...!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ολες πουτανες ειναι,γνωστο αυτο,αλλα εμεις προτιμαμε τις ακριβοτερες.. :think:

BLACK LABEL

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Oι Ελληνιδες με τα συνδρομα της ΓΥΦΤΟ-ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ, και του ΒΛΑΧΟ-ΜΠΑΡΟΚ ουτε για σπιτι δεν κανουν πλεον.

Καλυτερα να ξεχασετε τις ελληνιδες σιγα-σιγα οσοι ειστε ελευθεροι, γιατι εχουν παθει πολλη ζημια.

Εξω ΚΟΥΚΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ για Ελληνες, κι εδω χαραμιζομαστε με τις καμμενες.

ΑΓΓΛΙΔΕΣ, ΙΤΑΛΙΔΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ...................ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ.

Παπουτσι απ το τοπο σου κι ας ειναι μπαλωμενο?....ευχαριστω δε θα παρω.

Εχω αρκετες περιπτωσεις συγγενων-φιλων που τσιμπισανε στο εξωτερικο κατι ΠΑΣΑΡΕΛΟ ΜΑΝΑΡΑ, και τις σπιτωσανε κιολας.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Oι Ελληνιδες με τα συνδρομα της ΓΥΦΤΟ-ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ, και του ΒΛΑΧΟ-ΜΠΑΡΟΚ ουτε για σπιτι δεν κανουν πλεον.

Καλυτερα να ξεχασετε τις ελληνιδες σιγα-σιγα οσοι ειστε ελευθεροι, γιατι εχουν παθει πολλη ζημια.

Εξω ΚΟΥΚΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ για Ελληνες, κι εδω χαραμιζομαστε με τις καμμενες.

ΑΓΓΛΙΔΕΣ, ΙΤΑΛΙΔΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ...................ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ.

Παπουτσι απ το τοπο σου κι ας ειναι μπαλωμενο?....ευχαριστω δε θα παρω.

Εχω αρκετες περιπτωσεις συγγενων-φιλων που τσιμπισανε στο εξωτερικο κατι ΠΑΣΑΡΕΛΟ ΜΑΝΑΡΑ, και τις σπιτωσανε κιολας.

Ε ναι ρε εννοείται.
Εγώ απορώ γιατί δεν πάτε στα κουκλιά και κάθεστε ακόμη και ασχολείστε με τις βλαχοκατινοκομπλεξοελλεεινίδες

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

Ε ναι ρε εννοείται.
Εγώ απορώ γιατί δεν πάτε στα κουκλιά και κάθεστε ακόμη και ασχολείστε με τις βλαχοκατινοκομπλεξοελλεεινίδες
δεν εννοουσε παντως εσενα.Εσυ εισαι εδω για να μας στρωσεις και κανεις να δουμε την αλλη οψη του κωλονομισματος (ευρω)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ε ναι ρε εννοείται.
και ποιος σου πε οτι δεν το χουμε κανει πολλοι απο εμας!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν εννοουσε παντως εσενα.Εσυ εισαι εδω για να μας στρωσεις και κανεις να δουμε την αλλη οψη του κωλονομισματος (ευρω)

Αγαπητέ,
εγώ είμαι το τελευταίο άτομο που θα τις υπερασπιστεί.
Και κάθε μέρα που περνάει αυτή η πιθανότητα τείνει στο απειροελάχιστο να συμβεί ποτέ :uglystupid:
Κάποτε μπορεί να φερθείς "πούστικα" στη ζωή σου, συνειδητά. Μπορεί και να το μετανιώσεις. Δεν είναι προς αποκεφαλισμό, όλοι κάνουν λάθη.
Το θέμα είναι κατά πόσο τα συνειδητοποιούν και προσπαθούν να αλλάξουν αυτή τη στάση και συμπεριφορά.
Όταν βλέπεις όμως ότι αυτό είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, τότε δε σου μένει παρά η απαξία και η απέχθεια.
Εγώ γενικά έχω πρόβλημα, τελικά, με όλους εκείνους που φέρονται ύπουλα και θεωρούν πως οι λοιποί, είναι είτε υποχείριά τους, είτε πως εκείνοι είναι από ανώτερη πάστα ανθρώπου.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Υπάρχουν δε γυναίκες που νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνες που μπορούν να συγκριθούν μόνο με Αϊνστάιν. :uglystupid:
Σιγά μην υπερασπιστώ το γυναικείο φύλο :boobies:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Υπάρχουν δε γυναίκες που νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνες που μπορούν να συγκριθούν μόνο με Αϊνστάιν. :uglystupid:
Σιγά μην υπερασπιστώ το γυναικείο φύλο :boobies:
υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι!!
αλλα αυτο το χαλι που επικρατει και βλεπεις την χαζη του χωριου που λενε και την καθε βλαχοπουλα να το παιζει ΚΑΠΟΙΑ.......φτανει....ελεος
εμενα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!
τωρα απο κει και περα δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουνε σωστες ΓΥΝΑΙΚΕΣ ειτε ελληνιδες ειτε ξενες!!αν λεγαμε κατι τεοιο ή μισογυνιδες θα μασταν ή απογοητευμενοι!αλλά που ειναι αυτες οι γυναικες?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι!!
αλλα αυτο το χαλι που επικρατει και βλεπεις την χαζη του χωριου που λενε και την καθε βλαχοπουλα να το παιζει ΚΑΠΟΙΑ.......φτανει....ελεος
εμενα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!
τωρα απο κει και περα δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουνε σωστες ΓΥΝΑΙΚΕΣ ειτε ελληνιδες ειτε ξενες!!αν λεγαμε κατι τεοιο ή μισογυνιδες θα μασταν ή απογοητευμενοι!αλλά που ειναι αυτες οι γυναικες?
Είναι απλό φίλε Θάνο: όσες πραγματικά αξίζουν κάτι, δεν έχουν ανάγκη να το παίξουν, γιατί ξέρουν οτι αξίζουν. Από την άλλη, και οι άλλες, ακριβώς επειδή ξέρουν ότι δεν αξίζουν τίποτα, το παίζουν για να δημιουργήσουν την εντύπωση αυτή. Άμα δεν είσαι μαλάκας, δεν θα τσιμπήσεις (έχεις ακούσει τη μαλακοέκφραση 'δεν είναι ωραία, αλλά έχει τύπο';). Άμα είσαι όμως, τη γάμησες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom