Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδή όταν κάποιος βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν ή που ισχύουν για άλλους, πόσο σοβαρή είναι η άποψή του;

Και όταν συνεχίζεις την ίδια πρόστυχη πολιτική (να προσπαθείς να βγάλεις τρελό τον άλλο, μόνο και μόνο επειδή δεν συμπλέει με τα δικά σου συμφέροντα) τότε δεν είσαι τουτάνα στην ψυχή;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Άλλο τα μήλα και οι μηλιές.

Μήπως όταν λένε οι παλιοί "έχω ένα παιδί και ένα κορίτσι" ξέρουν κάτι?

ΜΗΠΩΣ?

προκοξαμε απο τους παλιους. αμα ηταν σωστα αυτα που λεγανε δεν θα τους ειχαμε ριξει ακυρο

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν δεχομαι τον ορο, ειναι τελειως ρατσιστικος. λες και οι μαναδες σας ηταν κατι αλλο. αλλα εδω θα μου πεις οι μαναδες μας ηταν αλλο ηταν αλλης εποχης. και εδω απανταω οτι οι μαναδες μας που μας εκαναν οπως ειμαστε ηταν σαν τις δικες σας της ιδιας εποχης,που σημαινει το μηλο κατω απο την μηλια πεφτει. που σημαινει οτι και οι μαναδες σας ελλεηνιδες ηταν. αρα η λετε μαλακιες η ειστε γιοι ελλεηνιδων κι εσεις

Δεν είπα Ελληνίδα είπα ελλεηνίδα, χαρακτηρισμός όχι εθνολογικός. Και να αφήσεις καλύτερα τα συγγενικά.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Σωστό ΕΥΑ. Ας φερθούν οι κοπέλλες στην Ελλάδα ΣΑΝ ΝΕΕΣ ΞΕΝΕΣ.  :dancing:

Μια πολύ καλή αρχή, θάλεγα.  :sunglasses:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν είπα Ελληνίδα είπα ελλεηνίδα, χαρακτηρισμός όχι εθνολογικός. Και να αφήσεις καλύτερα τα συγγενικά.

το πρωτο συνθετικο της λεξης ειναι ελλην αρα εχει και εθνολογικη αναφορα. εξου κι ο ρατσισμος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Πετρα σκανδαλου αυτη η Bite.

Καποιος να της σπασει τα ματια
οπως μου ειπε κ ενα παιδι του φορουμ :P προχθες
προσπαθω να καταστρεψω το φορουμ υπογειως :2funny:

νικονιαν ασε τα ματια μου ησυχα
σπασε κανενα ξυλο :P

τι να σου πω εδω εχω αρχισει να ντρεπομαι που ειμαι ελληνιδα :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

σιγα ρε που θα ντρεπεσαι κιολας *P

παλαιε.. οτι πεις.. ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις.. κ αλλα ομορφα :rolleyes: συνεχισε να μας δειχνεις το ωραιον του χαρακτηρος σου εκφραζομενος κατα αυτο το τροπο .-

αλφααααα συμφωνεις με τους παλιους??? :P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σωστό ΕΥΑ. Ας φερθούν οι κοπέλλες στην Ελλάδα ΣΑΝ ΝΕΕΣ ΞΕΝΕΣ.  :dancing:

Μια πολύ καλή αρχή, θάλεγα.  :sunglasses:

γτ οι ξενες δεν εχουν κακη συμπεριφορα; νομιζεις οτι ολες ειναι τελειες. επειδη ζω στο εξωτερικο εχω ενα λογο παραπανω να αμφιβαλω πολυ για αυτο. για να μην δωσω τρανταχτα παραδειγματα συμπεριφορας και κυριως κρυαδας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και όταν συνεχίζεις την ίδια πρόστυχη πολιτική (να προσπαθείς να βγάλεις τρελό τον άλλο, μόνο και μόνο επειδή δεν συμπλέει με τα δικά σου συμφέροντα) τότε δεν είσαι τουτάνα στην ψυχή;

Δηλαδή αν δεν υπάρχει κλίκα, πρέπει να συμφωνήσει μαζί σου ότι υπάρχει; Το χαρακτηρισμό τον αντιπαρέρχομαι, αν και θα έλεγα να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις με ανθρώπους που δε γνωρίζεις και μπορεί να τους ξέρουν διάφοροι άλλοι

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον εσενα θα σπασω στο ξυλο καλη μου Bite  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδή αν δεν υπάρχει κλίκα, πρέπει να συμφωνήσει μαζί σου ότι υπάρχει; Το χαρακτηρισμό τον αντιπαρέρχομαι, αν και θα σου έλεγα να είσαι πιο προσεκτικός με ανθρώπους που δε γνωρίζεις και μπορεί να τους ξέρουν διάφοροι άλλοι

Άρα γνωριζόσαστε μεταξύ σας πουλάκια μου και αλληλο-υποστηρίζεστε, έχουν δεν έχουν δίκιο οι άλλοι! Μα αυτός είναι ο ορισμός της "κλίκας"!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
γτ οι ξενες δεν εχουν κακη συμπεριφορα; νομιζεις οτι ολες ειναι τελειες. επειδη ζω στο εξωτερικο εχω ενα λογο παραπανω να αμφιβαλω πολυ για αυτο. για να μην δωσω τρανταχτα παραδειγματα συμπεριφορας και κυριως κρυαδας

Έχω κάνει εξωτερικό, σε πάνω από 1 χώρες και σε 2 ηπείρους. Δε σε γουστάρει η κυρία είναι κρύα. Σε γουστάρει, στο δείχνει φανερά. Και καλά κάνει σε κάθε περίπτωση. Έχεις καταλάβει τι γίνεται και ή αράζεις ή προχωράς στην επόμενη που σ' ενδιαφέρει.

Οι εδώ κυρίες έχουν κατά 90% ένα βλακώδες υφάκι και ως μόνιμη απάντηση το "ίσως". Αν δε σου ζαλίσουν τα @@ και δε σου φάνε αρκετό από το χρόνο σου δε δίνουν απάντηση σωστή: Ν/Ο. Μπορεί νάχεις φάει βράδυα ολόκληρα και να μην έχεις "βγάλει" τίποτα, αλλά και να μην ξέρεις τι "παίζει"

Έτσι το βλέπω.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:-*

Όχι, αλλα δε θάταν αντιδημοκρατικό να τους απαγορεύσω να συμφωνήσουν αυτοί μαζί μου?

;)

οχι δεν νομιζω *P

Μαλλον εσενα θα σπασω στο ξυλο καλη μου Bite  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρε σειρα.. χαχαχα
κ αν συνεχισεις θα στειλω την κλικα μου εναντιον της δικιας σου
κανονισε *P

λεο οπως βλεπεις.. βγηκε παλι το συμπερασμα :2funny:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Παντως συναγωνιστες για να βαζουμε και τ απραγματα στην θεση τους. Σημερα ημουν ολο το πρωι στην παραλια του Αστερα στην Βουλιαγμενη
Oι γνωστες μας Ελληνιδες ( dream team) ηταν εκει με φοβερο μαυρισμα φοβερα βυζια ( ψευτικα και μη) και φοβερα αποκαλυπτικα μαγιω. Και ηταν 2-2 3-3 ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ( και θα μου πειτε ναι μονες τους γιατι ειναι Ελλεεινιδες γουσταρουν φραγκατους κτλ) Ελα ντε ομως που κανενας Ελληναρας δεν επαιζε... ολοι ηταν κατω απο την ομπρελα με καφεδια απο τα strabucks τσιγαρια και μαγκια στα λογια. Ολοι μιλαγανε στα κινητα με κολλητους και λεγανε σε απτεστα νεοελληνικα : Πω ρε μαλακ ενα μουνι εδω διπλα με κοζαρει, τιγκα ειναι εδω να μην εισαι εδω να παιξουμε σκληρα κτλ) Οι μονοι που επαιζαν σκληρα ηταν δυο Ιταλοι οι οποιοι μαλλον εφυγαν με ψωνια απο την παραλια. Και το χειροτερο αιδες ηταν οι καλες μας οι Ρωσιδες. Οσες ηταν εμφανως της "δουλειας" εοτε μονες ειτε με το "ποδηλατο" ηταν μια χαρα με τα στρινγκ τους και τα ολα τους. Αλλα ειδα αρκετες παντρεμενες με δικους μας που ηταν αδερφε μου σαν την θεια μου την Μπαμπουσκα... κατι περιφερειες τεραστιες και τρωγνε συνεχεια ( αφου τον εδεσαν τον γαιδαρο ειναι φυσικο να τρων αν χορτασουν) Ηταν μια καλη εμπερια για το Πριν και Μετα

Παντως μπειτε στην σελιδα του Αστερα που εχεικαι καμερα να δειτε και μονοι σας!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τώρα να γελάσω ή να κλάψω; Φυσικά γνωριζόμαστε, το έχω γράψει πριν εμφανιστείς εσύ στο forum.
Οι κοινωνικές σχέσεις φαντάζομαι είναι κάτι που δε μπορεί να συμβεί... Κατά τα άλλα, ποιοι σου εναντιώνονται...  συντονισμένα :cheesy:, γενικεύεις στη καλύτερη περίπτωση

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι δεν νομιζω *P

παρε σειρα.. χαχαχα
κ αν συνεχισεις θα στειλω την κλικα μου εναντιον της δικιας σου
κανονισε *P

λεο οπως βλεπεις.. βγηκε παλι το συμπερασμα :2funny:

Μπα εχω προταιρεοτητα εγω  :cheesy:

Δεν θα προλαβουν οι αλλοι μετα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εκτος και εαν μετανοησεις

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν μετανοω που να χτυπιεσαι :P

Τώρα να γελάσω ή να κλάψω; Φυσικά γνωριζόμαστε, το έχω γράψει πριν εμφανιστείς εσύ στο forum.
Οι κοινωνικές σχέσεις φαντάζομαι είναι κάτι που δε μπορεί να συμβεί... Κατά τα άλλα, ποιοι σου εναντιώνονται...  συντονισμένα :cheesy:, γενικεύεις στη καλύτερη περίπτωση

παντως να σου πω
εγω θεωρω οτι πρεπει να βγαλουμε σωστο τον παλαιο
κ να σταματησεις να διαφωνεις μαζι μου στα παντα
επιτελους! :2funny:

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0