You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)
....μην τους χαλας τ ονειρο ρε ευακι μου χαχαχα
γκομενα??? για να μαγειρευεις τα κοκκινιστα σου σ εβαλα στη κλικα
Eσυ απο κοκκινιστα ξερεις?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ξερω
αλλα μονο για λιγους κ εκλεκτους *P
αλλα μονο για λιγους κ εκλεκτους *P
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ωχου αρχισαμε παλι με τις κλικες
βρε αγορι μου οταν γραφεις σ ενα δημοσιο φορουμ κατεβατα απο ιστοριες
ε θα τις κρινουμε
αλλιως μην τις γραφεις
κ προσωπικα εγω (κ απ οτι καταλαβαινω κ αλλοι) τις ιστοριες σου δεν τις πιστευω καθολου κ θεωρω οτι εστω κ αν ισχυει κατι απ ολα αυτα κανεις την τριχα τριχια κ τα γραφεις εδω μεσα.. για να κανεις εντυπωση?, γιατι ετσι την βρισκεις?.. ανεξηγητο..
αν σε χαλανε οι αντιθετες αποψεις μην τις διαβαζεις, σου δημιουργουν κ εμμονες κλικας κ φαντασματων..
ταλε συμφωνω επισης... (τωρα θα μπεις κ συ σε κλικα χαχαχα)
Μπαιτάκι επειδή έχεις μια τρύπα στα σκέλια σου ή είσαι δικτυωμένη με τη διεύθυνση ή με άλλες κλίκες εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι είσαι και ανώτερη....
Συν το ότι προσπαθείς συνέχεια να με υποτιμήσεις (με το ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΕΓΩ που έχεις) επειδή εγώ προσωπικά δεν σε έχω προσκυνήσει ποτέ για την τρύπα που έχεις στα σκέλια σου, όπως έχουν κάνει κάποιοι άλλοι.....Αντίθετα, αποκαλύπτω το πόσο εγωίστρια και κλικαδόρα είσαι....
Ο 45χρ, μάλλον, μπορεί να σου δώσει άλλα πράγματα €va και συνήθως δε επιθυμεί μυαλό μαθουσάλα , σε αντίθεση με κάποιο νεότερο. Μήπως έκανες μίξη σε όλες κατηγορίες;
δεν ξερουν τι θελουν αυτο βλεπω εγω
Μπαιτάκι επειδή έχεις μια τρύπα στα σκέλια σου ή είσαι δικτυωμένη με τη διεύθυνση ή με άλλες κλίκες εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι είσαι και ανώτερη....
Συν το ότι προσπαθείς συνέχεια να με υποτιμήσεις (με το ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΕΓΩ που έχεις) επειδή εγώ προσωπικά δεν σε έχω προσκυνήσει ποτέ για την τρύπα που έχεις στα σκέλια σου, όπως έχουν κάνει κάποιοι άλλοι.....Αντίθετα, αποκαλύπτω το πόσο εγωίστρια και κλικαδόρα είσαι....
ρε παιδια που ειναι αυτη η κλικα να δω πως μοιαζει κι εγω
Τάλος έχεις δίκαιο. Μία διευκρίνιση μόνο:
Ο άντρας είναι βιολογικά προγραμματισμένος να έλκεται από γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Από 14 έως 38 δηλαδή. Βεβαίως έλκεται περισσότερο από τις πιο γόνιμες 18-28, και λιγότερο από τις <18 και >28.
Και μάλιστα αυτή η επιλογή είναι ανεξαρτήτως ηλικίας του άντρα. Δηλαδή ένας αρσενικός 15 χρονών μπορεί κάλλιστα να έλκεται από μία 35 χρονών, όπως και ένας 80 χρονών να έλκεται από μία 20 χρονών.
Άρα το να θέλουν όλοι οι άντρες νεαρές κοπέλες είναι λογικό, φυσιολογικό, και τελεολογικά σκόπιμο. Γκρίνια υπάρχει μόνο για τη δήθεν κοινωνική αδικία που υφίστανται οι γυναίκες, οι οποίες απαιτούν να είναι εφ όρου ζωής τα γλυκά μωράκια που ξετρελαίνουν τους άντρες, και θέλουν να έχουν για πάντα τα προνόμια που απορρέουν από την ομορφιά τους.
Όμως δικαίωμα γνώμης για τις επιταγές της φύσης δεν έχει κανένας μας. Η φύση έτσι αποφάσισε, σε όποιον δεν αρέσει, ξύδι !
Ο άντρας είναι βιολογικά προγραμματισμένος να έλκεται από γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Από 14 έως 38 δηλαδή. Βεβαίως έλκεται περισσότερο από τις πιο γόνιμες 18-28, και λιγότερο από τις <18 και >28.
Και μάλιστα αυτή η επιλογή είναι ανεξαρτήτως ηλικίας του άντρα. Δηλαδή ένας αρσενικός 15 χρονών μπορεί κάλλιστα να έλκεται από μία 35 χρονών, όπως και ένας 80 χρονών να έλκεται από μία 20 χρονών.
Άρα το να θέλουν όλοι οι άντρες νεαρές κοπέλες είναι λογικό, φυσιολογικό, και τελεολογικά σκόπιμο. Γκρίνια υπάρχει μόνο για τη δήθεν κοινωνική αδικία που υφίστανται οι γυναίκες, οι οποίες απαιτούν να είναι εφ όρου ζωής τα γλυκά μωράκια που ξετρελαίνουν τους άντρες, και θέλουν να έχουν για πάντα τα προνόμια που απορρέουν από την ομορφιά τους.
Όμως δικαίωμα γνώμης για τις επιταγές της φύσης δεν έχει κανένας μας. Η φύση έτσι αποφάσισε, σε όποιον δεν αρέσει, ξύδι !
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οπως σου ξαναπα παλαιε
ευχομαι να γινεις καλα καποτε
κ μην περιμενεις να παρεις απαντηση σε παρομοιο τονο κ εκφρασεις σαν τις δικες σου, απο μενα
δεν θα σου κανω τη χαρη
(εγωισμος, αξιοπρεπεια πες το οπως θες)
μην με προκαλεις ομορφε
μην με προκαλεις...
κ μην περιμενεις να παρεις απαντηση σε παρομοιο τονο κ εκφρασεις σαν τις δικες σου, απο μενα
δεν θα σου κανω τη χαρη
Ευτυχως δεν ειμαι απο αυτους γιατι με εβλεπα στον αλλο κοσμο
Η μαγειρικη σου ειναι θανατηφορα
μην με προκαλεις ομορφε
μην με προκαλεις...
δεν ξερουν τι θελουν αυτο βλεπω εγω
Πάντως όχι όλοι, το από όλα που λες.
Πάντως όχι όλοι, το από όλα που λες.
τι να σου πω εδω εχω αρχισει να ντρεπομαι που ειμαι ελληνιδα
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οπως σου ξαναπα παλαιε
δεν θα σου κανω τη χαρη
μην με προκαλεις ομορφε
μην με προκαλεις...
Εγώ Bite μου καλά είμαι και το ίδιο επιθυμώ για σένα....
(δεν υπάρχει πιο πρόστυχο πράγμα από το να προσπαθείς να βγάλεις ένα συνάνθρωπο σου - που δεν συμμορφώνεται με τα δικά σου συμφέροντα - ότι δεν είναι καλά στο μυαλό του. Και εσύ το χρησιμοποιείς αυτό το όπλο. Αυτό λέει πολλά για το χαρακτήρα σου...)
Και καλά κάνεις άμα είσαι... Ελλεηνίδα.
δεν δεχομαι τον ορο, ειναι τελειως ρατσιστικος. λες και οι μαναδες σας ηταν κατι αλλο. αλλα εδω θα μου πεις οι μαναδες μας ηταν αλλο ηταν αλλης εποχης. και εδω απανταω οτι οι μαναδες μας που μας εκαναν οπως ειμαστε ηταν σαν τις δικες σας της ιδιας εποχης,που σημαινει το μηλο κατω απο την μηλια πεφτει. που σημαινει οτι και οι μαναδες σας ελλεηνιδες ηταν. αρα η λετε μαλακιες η ειστε γιοι ελλεηνιδων κι εσεις
Εγώ Bite μου καλά είμαι και το ίδιο επιθυμώ για σένα....
(δεν υπάρχει πιο πρόστυχο πράγμα από το να προσπαθείς να βγάλεις ένα συνάνθρωπο σου - που δεν συμμορφώνεται με τα δικά σου συμφέροντα - ότι δεν είναι καλά στο μυαλό του. Και εσύ το χρησιμοποιείς αυτό το όπλο. Αυτό λέει πολλά για το χαρακτήρα σου...)
Δηλαδή όταν κάποιος βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν ή που ισχύουν για άλλους, πόσο σοβαρή είναι η άποψή του;
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME