Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχως δεν ειμαι απο αυτους γιατι με εβλεπα στον αλλο κοσμο  :2funny: :2funny: :2funny:

Η μαγειρικη σου ειναι θανατηφορα  :grin: :grin:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ωχου αρχισαμε παλι με τις κλικες

βρε αγορι μου οταν γραφεις σ ενα δημοσιο φορουμ κατεβατα απο ιστοριες
ε θα τις κρινουμε
αλλιως μην τις γραφεις
κ προσωπικα εγω (κ απ οτι καταλαβαινω κ αλλοι) τις ιστοριες σου δεν τις πιστευω καθολου κ θεωρω οτι εστω κ αν ισχυει κατι απ ολα αυτα κανεις την τριχα τριχια κ τα γραφεις εδω μεσα.. για να κανεις εντυπωση?, γιατι ετσι την βρισκεις?.. ανεξηγητο..
αν σε χαλανε οι αντιθετες αποψεις μην τις διαβαζεις, σου δημιουργουν κ εμμονες κλικας κ φαντασματων..

ταλε συμφωνω επισης... (τωρα θα μπεις κ συ σε κλικα χαχαχα)

Μπαιτάκι επειδή έχεις μια τρύπα στα σκέλια σου ή είσαι δικτυωμένη με τη διεύθυνση ή με άλλες κλίκες εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι είσαι και ανώτερη....

Συν το ότι προσπαθείς συνέχεια να με υποτιμήσεις (με το ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΕΓΩ που έχεις) επειδή εγώ προσωπικά δεν σε έχω προσκυνήσει ποτέ για την τρύπα που έχεις στα σκέλια σου, όπως έχουν κάνει κάποιοι άλλοι.....Αντίθετα, αποκαλύπτω το πόσο εγωίστρια και κλικαδόρα είσαι.... 

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ο 45χρ, μάλλον, μπορεί να σου δώσει άλλα πράγματα €va και συνήθως δε επιθυμεί μυαλό μαθουσάλα :cheesy:, σε αντίθεση με κάποιο νεότερο. Μήπως έκανες μίξη σε όλες κατηγορίες;

δεν ξερουν τι θελουν αυτο βλεπω εγω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μπαιτάκι επειδή έχεις μια τρύπα στα σκέλια σου ή είσαι δικτυωμένη με τη διεύθυνση ή με άλλες κλίκες εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι είσαι και ανώτερη....

Συν το ότι προσπαθείς συνέχεια να με υποτιμήσεις (με το ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΕΓΩ που έχεις) επειδή εγώ προσωπικά δεν σε έχω προσκυνήσει ποτέ για την τρύπα που έχεις στα σκέλια σου, όπως έχουν κάνει κάποιοι άλλοι.....Αντίθετα, αποκαλύπτω το πόσο εγωίστρια και κλικαδόρα είσαι....   

ρε παιδια που ειναι αυτη η κλικα να δω πως μοιαζει κι εγω

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Τάλος έχεις δίκαιο. Μία διευκρίνιση μόνο:

Ο άντρας είναι βιολογικά προγραμματισμένος να έλκεται από γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Από 14 έως 38 δηλαδή. Βεβαίως έλκεται περισσότερο από τις πιο γόνιμες 18-28, και λιγότερο από τις <18 και >28.
Και μάλιστα αυτή η επιλογή είναι ανεξαρτήτως ηλικίας του άντρα. Δηλαδή ένας αρσενικός 15 χρονών μπορεί κάλλιστα να έλκεται από μία 35 χρονών, όπως και ένας 80 χρονών να έλκεται από μία 20 χρονών.

Άρα το να θέλουν όλοι οι άντρες νεαρές κοπέλες είναι λογικό, φυσιολογικό, και τελεολογικά σκόπιμο. Γκρίνια υπάρχει μόνο για τη δήθεν κοινωνική αδικία που υφίστανται οι γυναίκες, οι οποίες απαιτούν να είναι εφ όρου ζωής τα γλυκά μωράκια που ξετρελαίνουν τους άντρες, και θέλουν να έχουν για πάντα τα προνόμια που απορρέουν από την ομορφιά τους.  

Όμως δικαίωμα γνώμης για τις επιταγές της φύσης δεν έχει κανένας μας. Η φύση έτσι αποφάσισε, σε όποιον δεν αρέσει, ξύδι !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οπως σου ξαναπα παλαιε
ευχομαι να γινεις καλα καποτε
κ μην περιμενεις να παρεις απαντηση σε παρομοιο τονο κ εκφρασεις σαν τις δικες σου, απο μενα
δεν θα σου κανω τη χαρη
(εγωισμος, αξιοπρεπεια πες το οπως θες)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχως δεν ειμαι απο αυτους γιατι με εβλεπα στον αλλο κοσμο  :2funny: :2funny: :2funny:

Η μαγειρικη σου ειναι θανατηφορα  :grin: :grin:

μην με προκαλεις ομορφε
μην με προκαλεις...  :P

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σε προκαλω ομορφουλα δεν με παιρνει με θελω  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Οπως και το χαρεμι μου με θελει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα για τη σωτηρία της ψυχής. :P

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και καλά κάνεις :cheesy: άμα είσαι... ελλεηνίδα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
οπως σου ξαναπα παλαιε
ευχομαι να γινεις καλα καποτε
κ μην περιμενεις να παρεις απαντηση σε παρομοιο τονο κ εκφρασεις σαν τις δικες σου, απο μενα
δεν θα σου κανω τη χαρη
(εγωισμος, αξιοπρεπεια πες το οπως θες)

μην με προκαλεις ομορφε
μην με προκαλεις...  :P

Εγώ Bite μου καλά είμαι και το ίδιο επιθυμώ για σένα....

(δεν υπάρχει πιο πρόστυχο πράγμα από το να προσπαθείς να βγάλεις ένα συνάνθρωπο σου - που δεν συμμορφώνεται με τα δικά σου συμφέροντα - ότι δεν είναι καλά στο μυαλό του. Και εσύ το χρησιμοποιείς αυτό το όπλο. Αυτό λέει πολλά για το χαρακτήρα σου...)

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πετρα σκανδαλου αυτη η Bite.

Καποιος να της σπασει τα ματια

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και καλά κάνεις :cheesy: άμα είσαι... Ελλεηνίδα.

δεν δεχομαι τον ορο, ειναι τελειως ρατσιστικος. λες και οι μαναδες σας ηταν κατι αλλο. αλλα εδω θα μου πεις οι μαναδες μας ηταν αλλο ηταν αλλης εποχης. και εδω απανταω οτι οι μαναδες μας που μας εκαναν οπως ειμαστε ηταν σαν τις δικες σας της ιδιας εποχης,που σημαινει το μηλο κατω απο την μηλια πεφτει. που σημαινει οτι και οι μαναδες σας ελλεηνιδες ηταν. αρα η λετε μαλακιες η ειστε γιοι ελλεηνιδων κι εσεις

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ Bite μου καλά είμαι και το ίδιο επιθυμώ για σένα....

(δεν υπάρχει πιο πρόστυχο πράγμα από το να προσπαθείς να βγάλεις ένα συνάνθρωπο σου - που δεν συμμορφώνεται με τα δικά σου συμφέροντα - ότι δεν είναι καλά στο μυαλό του. Και εσύ το χρησιμοποιείς αυτό το όπλο. Αυτό λέει πολλά για το χαρακτήρα σου...)

Δηλαδή όταν κάποιος βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν ή που ισχύουν για άλλους, πόσο σοβαρή είναι η άποψή του;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Άλλο τα μήλα και οι μηλιές ΕΥΑ.

Μήπως όταν λένε οι παλιοί "έχω ένα παιδί και ένα κορίτσι" ξέρουν κάτι?

ΜΗΠΩΣ?  ;)

Τώρα αυτό με τις κλίκες δεν το κατάλαβα  :think:...
αλλά δεν πειράζει :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom