You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Χέσε μας ρε Bite! Αφού δεν ήσουνα μπροστά τι μιλάς; Ή οι Ελλεηνίδες δεν συμπεριφέρονται έτσι;
Συμφωνείς όμως βλέπω απόλυτα με το solaria, αν και έχει κάνει εγγραφή μόλις πριν λίγες μέρες. Μου μπαίνουν έτσι υποψίες ότι είναι κλώνος και ότι οι δυο σας είσαστε κλικαδούρα!
Συμφωνείς όμως βλέπω απόλυτα με το solaria, αν και έχει κάνει εγγραφή μόλις πριν λίγες μέρες. Μου μπαίνουν έτσι υποψίες ότι είναι κλώνος και ότι οι δυο σας είσαστε κλικαδούρα!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Από ότι έγραψες ήταν αντιληπτό ότι πηγαίνεις συχνά και πέτυχες μια από αυτές τις φορές, κάποια γνώριμη κοπέλα. Γιατί επαναλαμβάνεσαι, αφού έχεις άλλη άποψη;
Εμένα προσωπικά καίγεσαι να χτυπήσεις ρε Solaria; Ποιανού κλώνος είσαι αγόρι μου;
Εγω ημουνα και ζηταω συγγνωμη για την αναστατωση και για οσες γυναικες εχω πικρανει ....
Και εγώ ο κύριος με το σκούρο γκρί σακκάκι και τα μαύρα γυαλιά.
Επιβεβαιώνω και...
Ζητώ κι εγώ ταπεινά συγγνώμη για τον ίδιο ακριβώς λόγο ...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ετσι ευγενικα παλαιε μιλας κ στις γυναικες εκει εξω κ μετα σου φταινε? (μετα φυσικα που τις ρωτας αν ειναι ελληνιδες..)
συμφωνω διοτι τα λεει σωστα, κατα τη γνωμη μου
σταματα να βλεπεις φαντασματα κ να λες βλακειες
δεν ειναι ουτε καν αστειο πια
Απόλυτα σωστος ο σολαρια και με αυτη τη προταση κανονικα θα πρεπει να καταργηθουν ολα τα θρεντς που σχετιζονται με αυτη τη θεματικη.ρε μαγγες αφου ειναι ελλεεινιδες γιατι ασχολειστε?και θα πατε παλι να θεοποιήσετε την καθε μπαζολα του κερατα θα σας χυλοπιτώσει και θα ερχεστε να γραφετε τον πονο σας στο εν λογω θρεντ.και ξανα μανα τα ίδια γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει με μια ελλεινιδσα.ισως καποτε κατσει..ε οχι ρε μαγγες, εσεις που ακολουθατε αυτη τη τακτικη εισαστε μερος του προβληματος.τουλαχιστον ας γίνεται το καμακι σε κοπελες που το αξιζουν..με τροπο και διακριτικοτητα..στα μπαζα και στις μεςτριες να φερομαστε μεττρια και με τροπο που αξιζει τσα μπαζα.ισα επι ισοις και ανισα επι ανισοις...ουστ βρωμιαρες
Έλα τώρα υπερβολές ! Και τι θες να κάνει ο κόσμος, αφού στην Ελλάδα ζούνε δηλαδή. Εννοείτε ότι με τις Ελληνίδες θα ασχολούνται και αυτές θα φλερτάρουν. Με ποια να κάνεις σχέση δηλαδή, με την περαστική που ήρθε για μία εβδομάδα, ή με τη στριπτιτζού τη ξένη.
Το θέμα είναι ότι μονίμως υπερβάλλουνε. Από τη μία «Τι τρέχει με αυτές τις ελλεηνίδες», από την άλλη «Καριόλες Ρωσίδες». Άντε να σοβαρευτούμε λίγο.
Αυτές τις γυναίκες έχουμε και με αυτές θα συναναστρεφόμαστε ως επί το πλείστον.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε τη συμπεριφορά τους. Σε κάθε ευκαιρία, η ξένη θα προτιμάτε ως ανώτερη αλλά και συμφερότερη. Και αν κουνηθεί καμία Ελληνίδα ή κανένας φίλος ή συγγενής να μου σχολιάσει υποτιμητικά τη ξένη που συνοδεύω, θα του γαμήσω ότι πιστεύει !
Η συμφωνία γνωμών είναι κάτι ύποπτο; Μήπως δεν προσέχεις τι λέω, ή δεν προσέχεις τι κάνεις καλύτερα, ώστε να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα; Πας σε κάποια μαγαζιά επανειλημμένα, αντιμετωπίζεις μια νοοτροπία που δε συμφωνείς και επαναλαμβάνεις.
Έλα τώρα υπερβολές ! Και τι θες να κάνει ο κόσμος, αφού στην Ελλάδα ζούνε δηλαδή. Εννοείτε ότι με τις Ελληνίδες θα ασχολούνται και αυτές θα φλερτάρουν. Με ποια να κάνεις σχέση δηλαδή, με την περαστική που ήρθε για μία εβδομάδα, ή με τη στριπτιτζού τη ξένη.
Το θέμα είναι ότι μονίμως υπερβάλλουνε. Από τη μία «Τι τρέχει με αυτές τις ελλεηνίδες», από την άλλη «Καριόλες Ρωσίδες». Άντε να σοβαρευτούμε λίγο.
Αυτές τις γυναίκες έχουμε και με αυτές θα συναναστρεφόμαστε ως επί το πλείστον.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε τη συμπεριφορά τους. Σε κάθε ευκαιρία, η ξένη θα προτιμάτε ως ανώτερη αλλά και συμφερότερη. Και αν κουνηθεί καμία Ελληνίδα ή κανένας φίλος ή συγγενής να μου σχολιάσει υποτιμητικά τη ξένη που συνοδεύω, θα του γαμήσω ότι πιστεύει !
Υπάρχουν και καλύτερες Ελληνίδες και ξένες που δεν εργάζονται.
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ετσι ευγενικα παλαιε μιλας κ στις γυναικες εκει εξω κ μετα σου φταινε? (μετα φυσικα που τις ρωτας αν ειναι ελληνιδες..)
Μιλάω ευγενέστατα στις γυναίκες που με σέβονται και τα παίρνω με τις γυναίκες που προσπαθούν να με υποτιμήσουν.
Τώρα αν βλέπω φαντάσματα ή όχι, κόψε λιγάκι την υποκρισία. Εδώ μέσα υπάρχουν συγκεκριμένες κλίκες, γίνονται πριβέ συναντήσεις σε καφετέριες και πέφτει απίστευτη ρουφιανιά. Δεν λέω ότι φταίει η διεύθυνση (που να τα ελέγξει σχεδόν 60.000 μέλη) αλλά συμβαίνουν αυτά μέσα στη μαμημένη την Ελληνική κοινωνία. Και όσο πιο πολύ συνεχίζεις να προσπαθείς να με υποτιμήσεις τόσο πιο πολύ θα συνεχίσω να τα παίρνω μαζί σου. Γι' αυτό αν είσαι της διεύθυνσης πες τους να με μπανάρουν από τώρα. Είμαι από τους τρελούς που δεν χαμπαριάζουν ούτε πίσω από την οθόνη ούτε όταν είμαι πρόσωπο με πρόσωπο. Και ειδικά όταν βλέπω αδικία και πουστιά γίνομαι ακόμη πιο τρελός......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
παιδιά...υπάρχουν και ελληνίδες πολύ σωστές..τωρα βέβαια άμα τις θέλετε νέες,πολύ όμορφες,σούπερ κορμάρες,έξυπνες,πλούσιες,φοβερές στο κρεββάτι,απο καλή οικογένεια,να σας λατρεύουν,να σας βλέπουν σαν θεό,κ.λ.π.....ε...τότε πάρτε καμμιά ξένη...τέτοιες δεν υπάρχουν.....και κάτι άλλο...ανάλογα στο μέρος που ψάχνεις , ανάλογες και οι πιθανότητες να βρείς κάτι που ταιριάζει ..στο μέρος και 'οχι σε ότι ζητάς.....
και κάτι άλλο...για όσους βγάζουν αποθημένα μετά απο σφαλιάρα....μετά την καταιγίδα πάντα υπάρχει ήλιος...μην το ξεχνάτε ποτέ......αρκετά το φιλοσόφησα,ας πάω για ποιο προσγειωμένα πράγματα....για φαγητ'ο....
και κάτι άλλο...για όσους βγάζουν αποθημένα μετά απο σφαλιάρα....μετά την καταιγίδα πάντα υπάρχει ήλιος...μην το ξεχνάτε ποτέ......αρκετά το φιλοσόφησα,ας πάω για ποιο προσγειωμένα πράγματα....για φαγητ'ο....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ωχου αρχισαμε παλι με τις κλικες
βρε αγορι μου οταν γραφεις σ ενα δημοσιο φορουμ κατεβατα απο ιστοριες
ε θα τις κρινουμε
αλλιως μην τις γραφεις
κ προσωπικα εγω (κ απ οτι καταλαβαινω κ αλλοι) τις ιστοριες σου δεν τις πιστευω καθολου κ θεωρω οτι εστω κ αν ισχυει κατι απ ολα αυτα κανεις την τριχα τριχια κ τα γραφεις εδω μεσα.. για να κανεις εντυπωση?, γιατι ετσι την βρισκεις?.. ανεξηγητο..
αν σε χαλανε οι αντιθετες αποψεις μην τις διαβαζεις, σου δημιουργουν κ εμμονες κλικας κ φαντασματων..
ταλε συμφωνω επισης... (τωρα θα μπεις κ συ σε κλικα χαχαχα)
βρε αγορι μου οταν γραφεις σ ενα δημοσιο φορουμ κατεβατα απο ιστοριες
ε θα τις κρινουμε
αλλιως μην τις γραφεις
κ προσωπικα εγω (κ απ οτι καταλαβαινω κ αλλοι) τις ιστοριες σου δεν τις πιστευω καθολου κ θεωρω οτι εστω κ αν ισχυει κατι απ ολα αυτα κανεις την τριχα τριχια κ τα γραφεις εδω μεσα.. για να κανεις εντυπωση?, γιατι ετσι την βρισκεις?.. ανεξηγητο..
αν σε χαλανε οι αντιθετες αποψεις μην τις διαβαζεις, σου δημιουργουν κ εμμονες κλικας κ φαντασματων..
ταλε συμφωνω επισης... (τωρα θα μπεις κ συ σε κλικα χαχαχα)
παιδιά...υπάρχουν και ελληνίδες πολύ σωστές..τωρα βέβαια άμα τις θέλετε νέες,πολύ όμορφες,σούπερ κορμάρες,έξυπνες,πλούσιες,φοβερές στο κρεββάτι,απο καλή οικογένεια,να σας λατρεύουν,να σας βλέπουν σαν θεό,κ.λ.π.....ε...τότε πάρτε καμμιά ξένη...τέτοιες δεν υπάρχουν.....και κάτι άλλο...ανάλογα στο μέρος που ψάχνεις , ανάλογες και οι πιθανότητες να βρείς κάτι που ταιριάζει ..στο μέρος και 'οχι σε ότι ζητάς.....
γτ ρε συ με ξενη υπαρχει περιπτωση να βρεις τετοια γκομενα;;; μηπως πολλα αγορακια εχουν καβαλησει το καλαμι και ζηταν παραλογα πραματα; 45 χρονων και θελουν 18χρονα πιπινια σουπερ καβλα στο κρεβατι με εμπιεριες μιλφ και μυαλο μαθουσαλα σοφου...
ΕΤΣΙ είναι.
Οι Ελλεεινίδες ΓΕΝΙΚΑ είναι πανάθλιες. Αν όμως δεν τις πάρεις σοβαρά, μια χαρά περνάς. Απλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για μέτριο/μετριότατο αποτέλεσμα.
Για πραγματικές ΓΥΝΑΙΚΕΣ με τη δέουσα προσπάθεια, όχι υπερτιμημένες : ΞΕΝΕΣ.
Ψηλές, Ξανθές, Μπαλκονάτες, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ.
Ελληνίδες αν δε βρίσκουμε κάτι άλλο.
Εξαιρέσεις παραπάνω από ευπρόσδεκτες. Σ' αυτές δεν ελπίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ όταν ασχολούμαστε με ελλεεινίδες? ;)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
....μην τους χαλας τ ονειρο ρε ευακι μου χαχαχα
γκομενα??? για να μαγειρευεις τα κοκκινιστα σου σ εβαλα στη κλικα
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ποια είναι η πουστιά ρε μεγάλε; Επειδή λέω τη άποψή μου; Ξεκόλλα σε παρακαλώ. Αν έχεις αντίρρηση επιχειρηματολόγησε. Αυτό μπορείς να κάνεις.
Άσε μεγάλε....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
και που να σου φτιάξω τηγανιτό χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας...θα γλύφεις μέχρι και τα..........του λίλα.........μην τους χαλας τ ονειρο ρε ευακι μου χαχαχα
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME