1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τη διαφορά όμως την κάνει το υπόλοιπο 5%..............Με τη διαφορά ότι το 95% ψηφίζει τα ίδια
τη διαφορά όμως την κάνει το υπόλοιπο 5%..............Με τη διαφορά ότι το 95% ψηφίζει τα ίδια
στο πρίνσες για αρχή...........
Εν τη χείρα και ούτω βοήσωμεν, για λίγο σουρεάλ
εγώ ενα σαξακι....κ αυτό ίσα που τσουλάει....κ ειμαι υπερ-ευτυχισμένος....
Πράγματι πολύ περιεκτική και συγκροτημένη η άποψη του jimmy (όπως και πολλές άλλες που έχουν παρουσιαστεί εδώ), όμως θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση.
Αν βλέπεις τη ζωή απαισιόδοξα (μισοάδειο ποτήρι που κι εγώ τις πιο πολλές φορές έτσι το βλέπω) τότε είναι η ζοφερή κατάσταση που περιγράφεις. Αυτή είναι η ζωή που αρέσει συνήθως στα κανάλια. Πέρα όμως απ' αυτή την Ελλάδα υπάρχει και η άλλη η οποία απλά δε φαίνεται πουθενά γιατί δεν πουλάει. Είναι οι άνθρωποι που σπουδάζουν, που ερωτεύονται, που συμμετέχουν σε θεατρικές ομάδες και ζουν τις απογοητεύσεις της καθημερινότητας όπως όλοι, νέα παιδιά που τζαμάρουν στα προβάδικα, που πηγαίνουν διακοπές στην Αστυπάλαια όλοι μαζί και ζουν με το μότο "άδραξε τη μέρα".
Αντίστοιχα υπάρχουν άνθρωποι στον παραγωγικό τομέα οι οποίοι αντίστοιχα ζουν συναρπαστικές ζωές, αρχίζουν και τελειώνουν σχέσεις χωρίς να έχουν κοινωνικά στεγανά, γράφουν στα αρχίδια τους τον κάθε Αλογοσκούφη και πολύ περισσότερο sites όπως αυτό που σίγουρα σε πολλά threads σου αφήνει μια αίσθηση αρνητικής αύρας τουλάχιστον.
Υπάρχει η Ελλάδα που περιγράφει ο jimmy (και είναι αυτή που την αποτελούμε όλοι εμείς και όχι κάποια άλλη φυλή), υπάρχει όμως και η άλλη που απλά δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι γύρω μας - κλασσική τηλεοπτική ισοπεδωτική αντιμετώπιση μιας κοινωνίας να δείχνει μόνο κάτι που μπορεί να αφορά το 10% σαν το 95%. Nothing new here...
Κλείνοντας, να σημειώσω ότι για τον αρνητισμό σαν αποτέλεσμα του ελέγχου συμπεριφοράς του ανθρώπου έχουν γράψει πολλά μυαλά - ενδεικτικά θα αναφέρω κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ ιδιαίτερα όπως ο Ουμπέρτο Έκο καθώς και ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας.
Εγώ πάλι είμαι υπερ-ευτυχισμένη και με πιο απλά πράγματα.
Ξέρουν μερικοί τι εννοάω.
να συμπληρωσω επίσης σε προηγούμενα σχολια εκανα οτι πριν απο λίγο καιρο κανα μηνα νομιζω η ελευθεροτυπία είχε δημοσιεύσει μια ερευνα που είχε γίνει σε πανευρωπαικό επίπεδο και το αποτέλεσμα ητανε οτι η ελλαδα ητανε η πρωτη χώρα στις απάτες (μιλαμε για χώρες της Ευρωαικης ενωσης).Και μιλαμε για απάτες σε θέματα σχέσεων αλλά και επιχειρηματικά (στις δουλειες).ο τίτλος ητανε <<πρωτοι στις απάτες >>
οπότε οι ελεινιδες είναι απλα ενα κομματι του παζλ αν θέλουμε να είμαστε σωστοί .
Μίλησε ο personanongrata, ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια των bourdela.com! Ο άνθρωπος που είναι σκυλάκι Ελλεηνίδας, που προβάλει εδώ τα πολλά λεφτά που έχει και βάζει 5-10 κλώνους και άλλους τόσους ρουφιάνους να σου επιτεθούν αν τολμήσεις να προβάλεις αντίρρηση σε αυτά που γράφει! Αυτός ο άνθρωπος μάγκες περνάει καλά στη ζέχνουσα και σκατωμένη σημερινή Ελλάδα!
Υ.Γ. Οι σημερινές Ελληνίδες όλες με τον Καβάφη στο στόμα είναι
Βάρβαροι
Στη ρωσια αξιζει οσο τπτ αλλο να το ριξεις στο ξερο καμακι! Οι γυναικες σε κοβουν στα ματια με τη μια και ειναι πολυ ανοιχτες για κουβεντα! Ειμαι 5 μερες στην Αγ Πετρουπολη και εχω μαζεψει τοσα τηλεφωνα! 2 φασωματακια εκ των οποιο το ενα "ολοκληρωθηκε" χτες το βραδυ. Την κοπελα τη γνωρισα στο δρομο ρωτωντας για ιντερνετ καφε. Και δεν το κυνηγαω και πολυ. Πολυ καλη επιλογη για μπαρακι τιγκα στα κοριτσακια ειναι το dacha σε ενα στενο απεναντι απο το μετρο στη νεφσκυ με ιντερνασιοναλ κοσμο γενικα. Πολυ ανοιχτες γυναικες!!!
Και ειναι ο γενικος κανονας αυτος ε? Ρε τι αλλλο θα δουμε.Ελληνίδα
Ρωσσίδα
Οι γυναικες σε κοβουν στα ματια με τη μια και ειναι πολυ ανοιχτες για κουβεντα! Ειμαι 5 μερες στην Αγ Πετρουπολη και εχω μαζεψει τοσα τηλεφωνα! 2 φασωματακια εκ των οποιο το ενα "ολοκληρωθηκε" χτες το βραδυ.